×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 65 až 96 z celkom 181

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Snívate o väčšom a poriadne prekrvenie penisu? Vmasírujte si do neho tento krém plný kvalitných prísad! Bude stimulovať krvný obed a urobí z vás silného muža so silnou erekciou. Jednoducho len votrite, vmasírujte a užívajte s väčším penisom nielen vy, ale taky vaša partnerka!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intímny lubrikant pre zvýšenie libida u žien, väčší pôžitok a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Exkluzívny lubrikačný gél.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Máme tu niečo pre milovníkov jahôd a tiež vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné otepľovanie a pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Najobľúbenejší lubrikačný gél na trhu Gun Oil zaručuje nielen dokonalú hladkosť, ale predovšetkým odolnosť proti vode, takže s vami bude kdekoľvek a tak dlho, ako len budete chcieť.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Strong 50ml

    Krém určený na masáže a stimuláciu penisu. Je obohatený o účinné výťažky z dreva, taurín a prírodné oleje. Očarí vás svojou príjemnou osviežujúcou vôňou a môžete si byť istí aj hygienickou bezpečnosťou. Jeho hlavnou prednosťou je však to, že dokáže podporiť a skvalitniť vašu erekciu.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Chcete si análne hry užívať ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Snívate o väčšom penise? Váš sen sa konečne môže stať skutočnosťou s týmto masážnym gélom s jedinečným zložením, ktoré obsahuje tzv. potency wood a tiež taurín, zároveň sa úžasne stará o pokožku vďaka bylinným olejom. Začnite s jeho používaním čo najskôr a radujte sa zo skorých výsledkov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Úžasný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najhorúcejšie pocity. Tajomstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou vibračného a brniaceho efektu. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodný pre neho i pre ňu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros-Art Onagra Man Potency Cream 100ml

    Potrebuje vaša erekcia trochu podporiť a nakopnúť? Tento krém zvýši váš sexuálny potenciál, aktivuje erekciu a zintenzívni orgazmy. Váš sexuálny život naberie nové obrátky a vy dáte zbohom impotencii, sexuálnej apatii a konečne uspokojíte nielen svoju partnerku, ako sa patrí, ale tiež sám seba. Tak urobte niečo pre seba a svoj spokojný sexuálny život.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vám ponúkne všetky špičkové vlastnosti lubrikantu na vodnej báze a k tomu ešte niečo naviac! Vďaka svojej hustej konzistencii vydrží skutočne dlho a nevysychá. Zostane na tele i hračkách tak dlho, ako budete potrebovať. Nelepí a je tak ideálny pre hry s dildami alebo kolíkmi, pretože proste na hračke zostane a neskĺzne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Chcete zapáliť oheň vášne, a to za všetkých okolností? Postačí vám pár kapiel tohto jedinečného ohnivého gélu Thor. Naneste ich na erotogénne zóny a počúvajte pocit tepla, ktorý sa postupne zvyšuje a stáva sa z neho vzrušujúca explózia vnemov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It 500ml

    Nevyhnutnosť pre milovníkov fistingu! Tento prvotriedny a profesionálny lubrikant na vodnej báze by nemal chýbať vo vašej výbave, pokiaľ ste prepadli fistingovým hrám a zároveň si potrpíte na účinné a kvalitné doplnky. Fist It umožní jednoduché preniknutie päste a pre vaše telo bude príjemný a bezpečný. Užite si svoje vášne naplno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Lubrikačný gél pre použitie s masturbátory TENGA s chladivým mentolovým efektom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Ste milovníci fistingu? A máte aj správne mazanie? Tento krém od Mister B na báze oleja vám vďaka svojej bohatej konzistencii pomôže nielen s fistingom, ale aj s väčšími hračkami. Je dlhotrvajúci, hladký a ideálny pre bežné i extrémne situácie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    Prípravok v konzistencii krému pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Zverte svoje potešenie tomuto účinnému roztoku, ktorý je priamo nabitý prírodnými ingredienciami a vychádza z vychádza z tradičnej čínskej medicíny. Dlhodobé vzrušujúce erotické zážitky sú teraz na dosah, tak si ich doprajte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Wild Stud Delay Spray 22ml

    Extra silný sprej pre všetkých, ktorých trápi predčasné vyvrcholenie! Má mierne znecitlivujúci účinok, ktorý skutočne účinne pomáha oddialiť ejakuláciu, ktorá sa často dostavuje skôr, než je žiadaná. Použitie spreju je veľmi jednoduché a milovanie s ním je dlhšie a lepšie. Tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia! Aplikujte lesk na vaše pery alebo na pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Gold Edition 50ml

    Prianie väčšieho penisu vypočuje tento krém s obsahom taurínu! Zverte sa do rúk tejto zlatej edície, obľúbte si vôňu dreva a tiež bylinné oleje, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    Análny lubrikačný gél na báze vody, ktorý bol špeciálne navrhnutý tak, aby zvýšil váš komfort počas análneho vyvádzania. Je vyrobený z kvalitných prísad, je hodvábne hladký a ponúka naozaj dlhodobé účinky bez nepríjemnej lepkavosti. Je kompatibilný s erotickými hračkami a ľahko sa zmýva vodou.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Hemp! Intense Orgasm Gel 15ml

    Nechajte sa stimulovať týmto gélom s obsahom konopného oleja. Poteší jeho aj ju a bude stačiť malá kvapka, aby vo vás vyvolal príjemné brnenie, zahriatie, chladenie a veľa ďalších nekonečne príjemných pocitov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator Hot 15ml

    Úžasný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najhorúcejšie pocity. Tajomstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou vibračného a brniaceho efektu. Súčasne gél prináša aj príjemné oteplovanie, ktoré ešte prehlbuje všetky jeho zmyselné účinky. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodné pre neho aj pre ňu.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Renewal Powder Brush

    Chcete, aby vám veša nová vášnivá krásavica vydržala čo najdlhšie? Dbajte na náležitú starostlivosť a starajte sa o ňu, aby vám potom mohla odvďačiť láskou a vášňou. Tento špeciálny štetec je odpoveďou na otázku, ako nanášať obnovujúci púder. Má mäkké nadýchané štetinky a jedinečne tvarovaný dizajn pre jednoduchú a rovnomernú aplikáciu. Predĺžte jej s ním život, nech si spolu môžete užívať potešenie a rozkoš dlhé roky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Natural Gel Thick Lubricant 125ml

    Kúzlo ukryté v čistej a jednoduchej receptúre na báze Aloe. Tento vysoko kvalitný lubrikačný gél je ultra hustý, prírodný a obohatený o organické rastlinné výťažky. Vaše intímne miesta ho budú milovať! Navyše vďaka svojej hustote lubrikuje presne tam, kam ho nanesiete. Hodí sa na análne použitie, rozumieť si bude s erotickými hračkami a užijete si s ním absolútnu hladkosť a klzkosť.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Chcete si svoje obľúbené análne hry užívať o poznanie pohodlnejšie? Mojo Anal Relaxing je gél s prídavkom klinčekového oleja, vďaka ktorému si vychutnáte maximálne pohodlie a potešenie bez znecitlivenia, ktoré by vás akurát o všetky pôžitky pripravilo. Uvoľnite sa a nechajte sa unášať análnou vášňou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Fresh Strawberries 120ml

    Milujete vôňu a chuť čerstvých jahôd. V tom prípade budete milovať orálny sex s použitím tohto lubrikantu od značky Intimate Earth. Vyrobený bol z organickej stévie a zaručuje vám jemne sladké potešenie, ktoré je nebezpečne návykové.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Sensuva ON Arousal Oil for Her Original je prírodný, veľmi koncentrovaný produkt na podporu zdravej ženskej sexuálnej odozvy a túžby. Dodáva energiu a pozitívnu sexuálnu náladu.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Hybrid Extreme Fist Lube 200ml

    Chcete zažiť extrémnu rozkoš a naplniť svoje fistingové fantázie? Predstavujeme vám S8 Extreme Fist, ktorý bol starostlivo vytvorený tak, aby vám poskytol žiadané uvoľnenie a tiež desenzibilizáciu vďaka obsiahnutej látke Laureth-9. Práve táto zložka vám zaistí bezbolestnú penetráciu, čo vám umožní naplno si užívať intímne chvíle plné potešenia, ktoré máte tak radi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Vibrujúci lesk na pery pre nezabudnuteľné zážitky z orálneho sexu či bozkávania. Exkluzívne zloženie tohto neuveriteľného lesku na pery obsahuje iba špičkové suroviny, ktorými sú aj aktívne rastliny z Amazonky. Práve výťažky z týchto rastlín spôsobujú vzrušujúce vibrácie, ktoré budú úplne nečakaným prekvapením pre vášho partnera. Aplikujte Sexy Vibe Electric Fellatio Vibrating Gloss na pery, pobozkajte ho, nažhavte a potom mu predveďte ten najlepší orálik všetkých čias!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Sex on the Beach 15ml

    Milujete koktail Sex On The Beach? Teraz bude tento koktail milovať vás! Predstavujete má „tekutý vibrátor“ od Orgie, ktorý dráždi nielen citlivé miesta, ale aj chuťové poháriky. Prináša stimulačný vibračný efekt a nielen orálnemu sexu dodá novú úroveň vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Je vedecky dokázané, že veľkosť penisu sa môže zmeniť! Metód na zväčšenie existuje nespočetne veľa a pokiaľ na veľkosti záleží aj vám, ponúkame metódu, ktorá rozhodne nebude bolieť. Doprajte si veľký a zdravý penis, s ktorým ide ruka v ruke aj sebavedomie!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    Ešte stále hľadáte svoj bod G, alebo ste ho už našli a premýšľate, ako z jeho stimulácie dostať to najlepšie? Tento gél s prísadami z amazonského pralesa vám ponúkne úžasné pocity skrz stimuláciu toho citlivého miestečka. Budete si vychutnávať mravčenie, chlad i teplo. Bude to vzrušujúce a výbušné, tak si to neodopierajte.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 181

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.