×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 129 až 160 z celkom 181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • KamaSutra Intensify Plus Female Arousal Gel Cooling 15ml

    Intímny zintenzívňujúci gél pre ženy, ktorý prináša intenzívnejší orgazmus a zároveň jemne chladí pulzujúcim pocitom na koži. Jeho unikátne zloženie bolo špeciálne vyvinuté pre zvýšenie vzrušenia a povzbudenie všetkých zmyslov.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuei Pause 50ml

    Trápi vás krátka výdrž, predčasné vyvrcholenie, a teda aj nespokojný sexuálny život? Nie ste prvý ani posledný, kto podobou situáciu rieši a my vieme, čo vám poradiť - Pause! Je to účinný gél na predĺženie potešenia! Rýchlo sa vstrebáva a bude stačiť skutočne malé množstvo a pocítite účinky. Už sa nemusíte obávať predčasného konca, s Pausom si sám rozhodnete, ako dlho vydržíte.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur INFINITY Water-Based Personal Lubricant 50ml

    Ponorte sa do nekonečného potešenia! Moderný dizajn a prémiová sklenená lahvička perfektne demonštrujú nový smer celosvetovo najobľúbenejšieho lubrikantu Pjur. Posuňte s Pjur Infinity svoju vášeň na novú úroveň, osloboďte telo a myseľ a objavte sexualitu a nespočetné množstvo jej príležitostí. Ponorte sa do nových dokonalých zážitkov s Pjur Infinity!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Virginia Female Tighten Gel 50ml

    Jedinečný Virginia Female Tighten Gél obsahuje vyživujúce zložky, ktoré sa starajú o pokožku pošvy a zároveň ju pomáhajú napínať. Gél hydratuje a vyživuje pokožku na vagíne a okolo nej a pri pravidelnom používaní ju prirodzene spevňuje a napína. Týmto spôsobom vám Virginia Female Tighten Gél prinesie extra sebavedomie a väčšie sexuálne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    Tri najpredávanejšie gély z radu Woman v jednom praktickom a pôvabnom balení! Všetky gély zo sady sú zamerané na ženy sa vyznačujú prvotriednou kvalitou a taktiež pohodlím, ktorá ich používanie vytvorí. Darujte ich ako darček, darujete tak potešenie aj sebalásku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Tingle Drops 3x30ml

    Pre ešte lepší orálny sex! Táto sada 3 cestovných fľaštičiek zintenzívni a ochutí vaše orálne hrátky. Sú to kvapôčky v špeciálnych fľaštičkách, ktoré sa ľahko používajú a každá má inú príchuť. Jablko, melón a jahoda, ktorá bude vaša najobľúbenejšia?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Action Anal Relax Spray with Panthenol 100ml

    Čo asi táto vtipná fľaštička pripomínajúca análny kolík ukrýva? Je to sprej s panthenolom, ktorý využite na to, aby vaše análne hrátky boli ešte príjemnejšie. Má silné hydratačné účinky, čím zlepšuje elasticitu pokožky a znižuje riziko zápalov. Nechajte sa ním uvoľniť a užite si análne prenikanie ešte pohodlnejšie a bez straty citlivosti.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heros Super Concentrated Silicone Lubricant 200ml

    Kvalitný lubrikačný gél na silikónovej báze, ktorá má množstvo významných výhod. Napríklad vám zaručia skutočne dlhodobú lubrikáciu, pretože molekuly silikónu zostávajú na pokožke oveľa dlhšie ako molekuly vody. Navyše je Heros extrémne šetrný k pokožke, neosahuje oleje a je kompatibilný aj s latexovými kondómami. Oproti iným lubrikantom je Heros super koncentrovaný a bude ho stačiť naozaj malá kvapka. Použite ho na masáž alebo na sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Intimate Cooling Gel for Men Strong 100ml

    Čo keby ste pri sexe a erotickej stimulácii zažívali ešte intenzívnejšie pocity? Vaše intímne chvíle by potom boli ešte vášnivejšie a uspokojivejšie! Tak neváhajte a objavte tento jedinečný lubrikačný gél s brnivými a chladivými účinkami pre dych vyrážajúce vzrušenie!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Mango 100ml

    Chcete od svojho nového lubrikantu niečo viac? Tento lubrikačný gél od Mai je ako prvý na svete obohatený o feromóny! Jeho mangová príchuť vám úplne omámi a obsiahnuté feromóny vás dokonale rozpália. Jeho zloženie na vodnej báze s prírodnými zložkami účinne uvoľní vaše prirodzené feromóny a dopraje vám tam intenzívny milostný zážitok, tak si to nechajte páčiť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Silicon Extreme Glide 100ml

    Hľadáte účinný lubrikant, ktorý vám dopraje aj príjemné uvoľnenie? S8 Extreme Glide je na pomyselnom vrchole medzi lubrikantmi na silikónovej báze. Bol starostlivo navrhnutý tak, aby vám priniesol uvoľnenie a tiež desenzibilizáciu vďaka obsiahnutej látke Laureth-9. Práve táto zložka vám zaistí bezbolestnú penetráciu, čo vám umožní naplno si užívať intímne chvíle plné potešenia, ktoré máte tak radi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Chocolate 100ml

    Chcete od svojho nového lubrikantu niečo viac? Tento lubrikačný gél od Mai je ako prvý na svete obohatený o feromóny! Jeho čokoládová príchuť vám úplne omámi a obsiahnuté feromóny vás dokonale rozpália. Jeho zloženie na vodnej báze s prírodnými zložkami účinne uvoľní vaše prirodzené feromóny a dopraje vám tam intenzívny milostný zážitok, tak si to nechajte páčiť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Hybrid Fist Lube 200ml

    Chcete premeniť vaše fistingové hry na naozaj výnimočné zážitky? Pomôžte si týmto S8 Hybrid Fist Lube, je to hybridné lubrikačné želé so zložením, ktoré kombinuje to najlepšie z lubrikantov na vodnej a silikónovej báze. Tešte sa na optimálny výkon a dlhotrvajúce potešenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuei Valkira Intense Pleasure 50ml

    Ako posilniť orgazmus a zvýšiť citlivosť počas erotickej stimulácie? Odpoveďou je Valkiria! Je to intímny gél s prírodnými rastlinnými výťažkami ako je maca a damiana, ktorý vyniká svojim povzbudzujúcim účinkom stimulujúcim libido. Bude stačiť pár kvapiek, aby vaše telo zaplavili príjemné pocity mravčenia, ktoré budú stále intenzívnejšie, pokiaľ neskončia omamnou rozkošou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Hydra Water Based Lube 60ml

    Chcete pre seba len to najlepšie? Doprajte si silu prírody v podobe tohto prvotriedneho lubrikantu na vodnej báze. Zaistí vám extrémne dlhú klzkosť, ktorá spríjemní vaše milovanie aj sólo hrátky s pomôckami či bez. Obsah čisto rastlinných celulóz a žiadne parabény, to je kvalita, na ktorú si Intimate Earth potrpí a ktoré bude tešiť aj vás, tak si to nechajte páčiť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BodyGliss Diamond Collection Silky Touch Lube 50ml

    Snívate o perfektnej hladkosti a dokonalom vzrušením? Vybavte sa týmto vysoko luxusným lubrikantom BodyGliss na silikónovej báze. Obsahuje vysoko kvalitný čistý variant dimethikonového silikónového oleja vo vysokom percente, ktorý zaisťuje tú najlepšiu a najintenzívnejšiu klzkosť. Užite si nádherne zmyselné pocity!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Ako vyslobodiť túžbu a libido? Dopomôcť vám k tomu môže tento gél Skins Super Excite vytvorený s láskou as cieľom zvýšiť intenzitu a potešenie z milostných stretnutí. Jeho diskrétne balenie v sebe ukrýva účinnú zmes afrodiziakálnych zložiek, ľahko sa nanáša a rýchlo zaberá. Zvýšte s ním svoje vzrušujúce pocity, stimulujte túžbu a prizvite to k párovým alebo sólo hrám.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibio Wake Stimulating Gel 30ml

    Chcete vyskúšať, aké to je byť maximálne vzrušená a na pokraji slastného výbuchu? Prizvite si k svojim hrám tento gél. Obsahuje škoricu a zázvor, je na vodnej báze a hodí sa aj k erotickým hračkám. Jedna kvapôčka vám zaistí úžasné brnenie a hrejivý pocit. Popoženie totiž prietok krvi a zvýši vzrušenie. Toto si budete chcieť nechal páčiť!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Orgasm Control Gel 100ml

    Kazí vám radosť zo sexu predčasná ejakulácia? Táto porucha je veľmi častá a rozhodne v tom nie ste sám. Aj my veľmi dobre vieme, ako to dokáže zničiť intimitu, a preto vám odporúčame tento účinný gél nabitý vybranými bylinnými výťažkami proti predčasnému vyvrcholeniu.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Powder & Feather Tickler Kit Aphrodisiac Chocolate

    Milujete prepojenie vzrušujúceho s lahodným? Spoznajte sladkú čokoládovú chuť telového prášku v pôvabnej krabičke, ktorý budete nanášať pierkovým aplikátorom. Vášmu náprotivku prebehne husia koža po celom tele, až budete nežne a zároveň vášnivo prebúdzať jeho zmysly. Nenechajte si túto hru ujsť a vyskúšajte ju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wicked Simply Timeless Aqua Jelle Lubricant 120ml

    Ste práve v perimenopauze alebo v menopauze? Predstavujeme vám tento luxusný lubrikačný gél na vodnej báze obohatený o podporné zložky špeciálne vytvorený pre tých, ktorí si týmto životným obdobím práve prechádzajú. Je perfektný pre dlhotrvajúce hrátky, hydratáciu a ochranu a účinne pomáha zmierniť suchosť a podporiť komfortný erotický zážitok.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Fuck Sauce Water-Based Lubricant 237ml

    Jedine s Fuck Souce bude jednoducho a jednoducho všetko lepšie! Je to kvalitný lubrikant na vodnej báze v nápaditom balení. Poskytne vám prvotriedny sklz a jeho super hladké zloženie prináša prirodzene hydratačné a dlhotrvajúce účinky. Zvýšte s ním potešenie z intímnych hier!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Edible Powder & Feather Tickler Kit Sparkling Strawberry

    Popisok pripravujemeMilujete prepojenie vzrušujúceho s lahodným? Spoznajte sladkú jahodovú chuť telového prášku v pôvabnej krabičke, ktorý budete nanášať pierkovým aplikátorom. Vášmu náprotivku prebehne husia koža po celom tele, až budete nežne a zároveň vášnivo prebúdzať jeho zmysly. Nenechajte si túto hru ujsť a vyskúšajte ju.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Bubblegum 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným polibkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a líbajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Creme Brulée 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným bozkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a bozkávajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Pina Colada 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným polibkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a líbajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Lotion Light 170ml

    Popisok pripravujeme.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wicked Simply Timeless Aqua Lubricant 120ml

    Ste práve v perimenopauze alebo v menopauze? Predstavujeme vám tento luxusný lubrikačný gél na vodnej báze obohatený o podporné zložky špeciálne vytvorený pre tých, ktorí si týmto životným obdobím práve prechádzajú. Je úchvatne hodvábny a účinne pomáha zmierniť suchosť a podporiť komfortný erotický zážitok.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Enhance Intimate Cream 20ml

    Páni, premýšľate, ako dosiahnuť pri intímnych stretnutiach ešte väčšie potešenie? Predstavujeme unikátny prírodný viacúčelový krém pre mužov obsahujúci účinnú smer tradičných exotických bylinných ingrediencií známych pre podporu pozitívneho sexuálneho zdravia. Zverte sa zloženiu s L'argininom, kôrou catuaba, ženšenom, ginkgo bilobou a macou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Lotion Mild 170ml

    Popisok pripravujeme.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Lotion Regular 170ml

    Popisok pripravujeme.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Chocolate Fondant 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným bozkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a bozkávajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 181

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.