×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 65 až 96 z celkom 262

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Nie sú vám orálne hry občas po chuti, alebo len jednoducho chcete, aby boli trošku sladšie a zábavnejšie? Vyskúšajte to so System Jo Oral gélom s príchuťou jahôd. Okrem skvelej vôni má tiež chladivý efekt, ktorý poteší jeho aj jej genitálie. Tak si poďte užiť poriadne vyfajčenie alebo vylízanie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutrálny lubrikačný gél vhodný nielen na použitie v kombinácii s vaším obľúbeným masturbátorom Satisyer Men. Užite si ešte intenzívnejšie potešenie s týmto lubrikantom, ktorý podporí autentickosť vašich pôžitkov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vašou polovičkou. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že svoje erotické chvíľky si môžete užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Dezinfekčný sprej Pjur We-Vibe Clean bol špeciálne vyvinutý pre všetky erotické pomôcky značky We-Vibe.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Silicone Lubricant 150ml

    Kvalitný silikónový lubrikačný gél vhodný ako pre intenzívny styk, tak na masáže. Nezasychá a poskytne vám dlhodobú lubrikáciu. Prichádza s ním na trh overený nemecký výrobca, takže si môžete byť istí zdravotnou nezávadnosťou.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 200ml

    Vyživujte svoje zadné vrátka kyselinou hyalurónovou a panthenolom! Tento análny lubrikačný gél Just Glide Premium Anal je 100% vegánsky a ľahko sa zmýva. Obsahuje panthenol, ktorý upokojuje pokožku a vytvára bariéru. Zároveň má tiež regeneračný účinok. Kyselina hyalurónová je zase báječne hydratačná a silikónový olej zaručuje úžasnú hladkosť a tiež sa postará o tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré jednoducho chcete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria Vortex Gel Warming Effect 30ml

    Niečo sexy pre váš klitoris? Áno! Vyskúšajte Vortex Gél s hrejivým efektom, ktorý bol špeciálne vyvinutý na zvýšenie potešenia v súvislosti s výraznejšou citlivosťou intímnych partií, navýšenou túžbou a frekvenciou orgazmov. Dámy, život je príliš krátky na to, aby ste si neužívali tie najslastnejšie vrcholy.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Woman Sensitive - Lubrikačný gél 120ml

    Swede Original Woman Sensitive je lubrikačný gél na vodnej báze s dlhotrvajúcimi lubrikačnými vlastnosťami obohatený o ďalšie zložky, ktoré pôsobia preventívne a majú výživný efekt na vaginálne prostredie.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Máte komplex z malého poprsia a túžite po väčšom? Nezúfajte a vyskúšajte ten krém, ktorý po pravidelnom používaní sľubuje prirodzené zväčšenie vašich ňadier. Je vhodný pre všetky typy pletí a má tiež vyživujúci účinok. Doprajte si väčšie prsia bez chirurgického zákroku.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Hľadáte niečo lepšieho než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný panthenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je zdravotnícky lubrikačný gél na silikónovej báze a bol vyvinutý na zlepšenie kĺzavosti pri análnom styku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Warming Effect 30ml

    Viete, že vaše potešenie by mohlo byť ešte intenzívnejšie? Stačí podporiť dráždenie Lady Gélom, ktorý rozumie tomu, čo ženy chcú. Bol špeciálne vyvinutý, aby zvyšoval sexuálne potešenie a citlivosť. Stimuluje prietok krvi do klitorálnej a vaginálnej oblasti, prináša príjemné hrejivé účinky a dovedie vás až k nebeským orgazmom. Netreba váhať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Vibrátory Satisfyer boli vyrobené tak, aby vás vždy vyniesli do siedmeho neba nezabudnuteľne intenzívnymi orgazmami. Niet divu, že svoj malý zázrak na báze tlakových vĺn chcete mať vždy pri sebe. Pri takejto porcii zábavy je potrebné myslieť na pravidelné a dôkladné čistenie, aby váš obšťastňovač zostal čo najdlhšie ako nový.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Feel 300ml

    Klasický lubrikant na báze vody od značky Waterglide. Je bez príchute, vône, farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KinkLab The Lube Shooter

    Od teraz bude lubrikant len ​​tam, kde byť má, nie na vankúšoch, nie na perinách, len v zadočku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Natural Feeling 300ml

    Lubrikačný gél od Waterglide pre hodvábny a prirodzený pocit. Jeho bohaté zloženie podporí vaše emotívne milovanie. Je bez príchute, vône a farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné ako s kondómami, tak s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Silikónový lubrikant SLICK'N'SLIDE možno použiť v sprche, v horúcej vani, a všade tam, kde ste obklopení vodou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LOAD 50ml

    Hybridný lubrikačný gel predstavujúci dokonalú zmes vody a silikónu. Zaistite si s ním hodvábne jemný a dlhotrvajúci efekt, ktorý sa však veľmi ľahko zmýva. Je kompatibilný s kondómami aj erotickými pomôckami zo všetkých materiálov vrátane silikónu, latexu, skla, kovu, gumy a ďalších. Vychutnajte si všestranný osobný lubrikant na všetky príležitosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Lube Bottle 1000ml

    Ako dokonale aplikovať lubrikant do análu? Napríklad pomocou tejto praktickej fľašky od Mister B! Vďaka nej budete mať lubrikant tam, kde ho mať potrebujete, čo rozhodne nie je na posteľnej bielizni. Objem fľaše je 1000 ml a praktická koncová gumová tryska zaručuje ľahké zavádzanie. Lubrikujte len tam, kde je to nutné!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Tingling 300ml

    Lubrikačný gél vyvolávajúci zmyselné pocity brnenia a mravčenia. Užite si tie najlepšie výbušné orgazmy! Gél je bez vône a farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami a s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Sperm 100ml

    Máte náročné požiadavky na lubrikant? Chcete, aby bol silný, príjemný, dlhotrvajúci a ešte aby vám pripomínal spermie a mohol sa používať v kombinácii s kondómami? Fist It Sperm je tu priamo pre vás, môžete sa začať radovať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Body Lube Tasty Passion Fruit 100ml

    Vychutnajte si extra vášeň počas vašich intímnych chvíľok s lahodnou vôňou marakujem! S týmto lubrikantom na vodnej báze sa budete chcieť navzájom ochutnať a ešte viac v sebe prebudíte vzájomnú túžbu! Lubrikant má hydratačný a zvlhčujúci účinok, ktorý doplní prirodzenú telesnú vlhkosť pri milovaní. Užite si dokonalú klzkosť a zmyselné intenzívne potešenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy a s obsahom prírodného Aloe vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél pečovať o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie potrebujú. Obsah Aloe Vera zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň pečuje o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 200ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% vegánsky, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Strawberries and White Chocolate 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť jahody v bielej čokoláde a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Warming 300ml

    Lubrikačný gél s otepľovacím efektom a jemne sladkastou vôňou prírody vám otvorí dvere do sveta zmyselných zážitkov. Je bez farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Túžite po dlhšom a intenzívnejšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené a udržali si erekciu tvrdú ako kameň? Stimul8 Prolong Penis Gel podporí vašu erekciu, pomôže vám oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý a kvalitný sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Vysoko účinný intímny lubrikant na vodnej báze bez konzervantov a s čisto vegánskymi ingredienciami bez akéhokoľvek testovania na zvieratách.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Chcete si análne hry užiť ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Rhino Long Power Spray 10ml

    Rhino Long Power spray je prostriedok na oddialenie ejakulácie u mužov. Jedná sa o prípravok obsahujúci účinné bylinné výťažky z čínskej medicíny.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Extended Love Top Level 3 30ml

    Malý, ale účinný sprej na predĺženie milostných hier. Vďaka extra silnej formuly si s vašou milenkou užijete dlhotrvajúci intenzívny zážitok.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Golden Girl Anal Jelly Clear 53g

    Vysoko kvalitný análny klzký gél na olejovej báze, ktorý uľahčuje penetráciu vďaka špeciálnej znecitlivujúcej zložke. Je číry, dlhotrvajúci a prináša príjemnú vlhkú hebkosť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 262

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.