×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 129 až 160 z celkom 262

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Swede Fruity Love Lubricant Sparkling Strawberry Wine - Lubrikačný gél 100ml

    Lahodne voňajúci ako šumivé víno a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Candy Shop H2O Cotton Candy Lubricant 60ml

    Nová kolekcia lubrikantov Candy Shop od značky System JO ponúka tie najsladšie príchute! Dovoľte, aby sa váš intímny život stal sladko voňavým a neopakovateľne vzrušujúcim. Gély neobsahujú pridaný cukor, ani umelé sladidlá a sú a báze vody.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Raspberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto láskyplnú príchuť malín a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Caramel Toffee 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť karamelových cukríkov a hladkajte nimi celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible White Tea & Peach 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto ovocnú príchuť bieleho čaju a broskyne a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Black Currant with Lime - Lubrikačný gél 100ml

    Sviežo ovocný a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Touro Men Power Cream 15ml

    Jedinečný a predovšetkým účinný krém pôsobí na vašu erekciu. Obsahuje zložky ako taurín a ginkgo biloba, ktoré fungujú ako podporujúce látky, a ďalej v jeho zložení nájdete ženšen, ktorý je známy ako prirodzené afrodiziakum. Touro Men Power Cream je tu pre všetkých mužov, ktorí majú problémy s dosiahnutím erekcie, zverte svoj penis Tourovi a nechajte ho, aby sa stal vašou oporou pri milovaní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Pink Grapefruit with Mango - Lubrikačný gél 100ml

    Sviežo voňajúci a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento prirodzene pôsobiaci gél na vodnej báze určený na stimuláciu prstami. Obsah aloe vera zaručuje výživu a hydratáciu, vďaka ktorej dosiahnete orgazmus ešte príjemnejšou cestou. Vychutnajte si dotyky na klitorise, vo vagíne alebo na penise s gélom s vôňou po kokose.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Hybridný lubrikant System JO vám poskytne prvotriednu lubrikáciu! Z 50% je na báze vody a zo zvyšných 50% je na báze silikónu. Je hladký, príjemný a dlhotrvajúci, nikdy sa nelepí a zmýva sa pohodlne vodou. Je kompatibilný s erotickými hračkami, aj s kondómom.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Skombinujte svoje erotické zážitky s príjemnou vanilkovou vôňou lubrikantu od nemeckej značky Joy division. Je na vodnej báze a vďaka svojej vanilkovej príchuti poteší aj vaše chuťové poháriky. Hoci sa môže zdať, že je prioritne určený na orálny sex, bude vám skvele slúžiť aj na vaginálnu či análnu penetráciu alebo masturbáciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Túžite po dokonalej vášni? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento análny gél na vodnej báze obsahujúci arniku, harmanček a aloe vera. Úžasne hydratuje, podporuje pružnosť análu a pomáha, aby sa to príliš nezasekávalo. Užite si análnu sexi a kokosovú vôňu tohto gélu!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Černicová príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Silicone-Based with Delay Lubricant 100ml

    Chcete super účinný lubrikant, ktorý vám navyše pomôže oddialiť predčasné vyvrcholenie? Tento gél v jedinečnom sexi balením sľubuje prémiovú silikónovú kvalitu, s ktorou si užijete extrémne dlhotrvajúce kĺzanie.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Tropical Fruit with Honey - Lubrikačný gél 100ml

    Medovo ovocný a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Príchuť jahôd a smotany vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Viete, na čom pri análnom sexe naozaj záleží? Na lubrikácii! Preto je dôležité si vybrať taký gél, ktorý bude úplne vyhovovať vašim požiadavkám. Anál totiž na rozdiel od vagíny prirodzene nevlhne a preto je dôležité vybrať gél silný a dlhotrvajúci, ktorý vytvorí akúsi vrstvu a zaistí vám tak pohodlie. A presne taký je Bathmate Anal Lube s pohodlnou pumpičkou, vyskúšajte ho v kombinácii s kondómami alebo erotickými pomôckami, jeho vodná báza je kompatibilná takmer so všetkým!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Chocolate Hazelnut 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť orieškovej čokolády a hladkajte ňou celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ju z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Japanese Mint 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto sviežu príchuť japonskej mäty a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 125ml

    Prémiový hybridný lubrikant kombinujúci hodvábne klzké vlastnosti silikónových gélov a ľahké odstránenie zvyškov gélu podľa vzoru lubrikantov na vodnej báze. Vychutnajte si milovanie s gélom, ktorý má neuveriteľne dlhotrvajúce účinky a zároveň je pre telo prirodzený a príjemný.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Flutschi Professional 200ml

    Flutschi Professional je lubrikačný gél na vodnej báze vyrábaný v Nemecku od roku 1970. Tento lubrikant ponúka dlhotrvajúci klzný efekt a veľmi jemné zloženie bez vône a príchute.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Sensitive Toycleaner 150ml

    Čistota a ochrana vašich milovaných hračiek! Predstavujeme vám čistič erotických hračiek EasyGlide Sensitive špeciálne navrhnutý tak, aby vaše hračky dôkladne čistil a chránil ich. Jeho výkonný vzorec je rýchly a účinný, stačí nastriekať, zotrieť a hotovo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Túžite po dlhšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené? Stimul8 Delay Gel vám pomôže oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Hybrid Water Based Lubricant 250ml

    Milujete sex a chcete, aby bol pre vás čo najviac pohodlný, bezpečný a príjemný? Nie je nič horšie, než keď sex začne bolieť. Vyvarujte sa nepríjemnostiam pri milostných hrátkach s týmto hybridným lubrikantom od Me You Us a nebudete ľutovať.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Chcete, aby boli vaše predohry ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zvláznite od slasti. Vyberte si napríklad príchuť ananás a mango a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku, vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Drunk in Love Foreplay Balm Beer 60ml

    Snívate o predohre s vôňou alkoholu, ale bez opitosti? Ráčte objaviť nové intímne balzamy s lahodnými (ne)alkoholickými príchuťami. Stimulovať s nimi môžete krk, bradavky, erotogénne oblasti alebo jednoducho čokoľvek, čo si zaumienite! Poďte z vášho partnera zlízať váš obľúbený drink!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Penilarge Cream 50ml

    Je vedecky dokázané, že veľkosť penisu sa môže zmeniť! Metód na zväčšenie existuje nespočetne veľa a pokiaľ na veľkosti záleží aj vám, ponúka metódu, ktorá rozhodne nebude bolieť. Doprajte si veľký a zdravý penis, s ktorým ide ruka v ruke aj sebavedomie!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Sensitive Waterbased Lubricant 150ml

    Perfektný lubrikant na citlivú pokožku. Predstavujeme EasyGlide Sensitive, účinný lubrikant so zložením na vodnej báze v praktickej fľaštičke. Pomôže vám zvýšiť komfort intímnych radovánok a zároveň príjemne dopĺňa prirodzenú lubrikáciu tela. Je tiež kompatibilný s kondómami a so všetkými typmi erotických hračiek.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 262

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.