×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 97 až 128 z celkom 305

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Joydivision Penisex XXL Extreme Cream 100ml

    Snívate o väčšom a poriadne prekrvenie penisu? Vmasírujte si do neho tento krém plný kvalitných prísad! Bude stimulovať krvný obed a urobí z vás silného muža so silnou erekciou. Jednoducho len votrite, vmasírujte a užívajte s väčším penisom nielen vy, ale taky vaša partnerka!

    26,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur LIGHT 100ml

    Odľahčená verzia lubrikačného gélu pjur® ORIGINAL so všetkými jeho pozitívnymi vlastnosťami, ale jemnejšiou konzistenciu.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intímny sprej pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Máme tu niečo pre milovníkov jahôd a tiež vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné otepľovanie a pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

    Píšte mu/jej na chrbát romantické básne, kreslite na hruď srdiečka alebo kvetiny, prebuďte v sebe svoje umelecké ja a zoznámte ho s tým romantickým. Prepojte vzrušujúce so zábavným a dodajte týmto hrátkam príchuť čokolády a vanilky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men Strong 50ml

    Krém určený na masáže a stimuláciu penisu. Je obohatený o účinné výťažky z dreva, taurín a prírodné oleje. Očarí vás svojou príjemnou osviežujúcou vôňou a môžete si byť istí aj hygienickou bezpečnosťou. Jeho hlavnou prednosťou je však to, že dokáže podporiť a skvalitniť vašu erekciu.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Handipop Strawberry Hand Job Massage Gel 125ml

    Sa Sensuva gélom s príchuťou sladkých jahôd môžete svojej polovičke spríjemniť večer úplne zmyselnou a voňavou masážou genitálií, ktorá ho v závere premení na chutné lízatko, ktoré nebudete chcieť dať von z úst.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXXL Cream for Men 65ml

    Snívate o väčšom penise? Váš sen sa konečne môže stať skutočnosťou s týmto masážnym gélom s jedinečným zložením, ktoré obsahuje tzv. potency wood a tiež taurín, zároveň sa úžasne stará o pokožku vďaka bylinným olejom. Začnite s jeho používaním čo najskôr a radujte sa zo skorých výsledkov.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 250ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zdvíhavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a zkúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre análne potešenie!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Jedinečný lubrikant na báze oleja s extra dlhou výdržou. Obsahuje kokosový olej a tiež silnú organickú silikónovú zmes, kombináciou ktorej vzniká dlhotrvajúci, hypoalergénny produkt kombinovateľný s erotickými hračkami. Užite si jeho ohromujúce účinky osamote alebo s partnerom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Nechajte sa unášať vzrušujúcim análnym sexom, ktorý vám spríjemní tento hybridný lubrikant od obľúbenej značky Eros. Jeho báza je vodná i silikónová zároveň a má super silné a predovšetkým dlhotrvajúce klzké vlastnosti. Eros Hybride Power Anal je presne to, čo vám chýbalo k dokonalosti vášho análneho vyvádzania.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Dermokozmetický gél pre starostlivosť o vaše poprsie. BraUP gél vďaka patentovanému zloženiu PEARL & VOLUPLUS ™ ďalej obohatenému o extrakt z nechtíka lekárskeho, riasy a d-limonén účinne obnovuje správne kontúry a tvar pŕs tým, že liftingom pôsobí proti gravitácii.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Gél na vybozkávanie pre všetkých análnych milovníkov! Hoci je análna oblasť veľmi citlivá, nereaguje na stimuláciu tak rýchlo ako genitále. Greek Kiss je análny stimulant, obsahuje mätu a môže spôsobiť intenzívne vzrušujúce otepľovacie pocity a zvýšiť tak citlivosť pri bozkoch na tieto miesta. Má super sviežu chuť, ochutnajte ho!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Superglide Liquid Pleasure Waterbased Lubricant 200ml

    Máte na lubrikanty naozaj vysoké nároky a ťažko hľadáte nejaký, ktorý by ich všetky splnil? Chápeme vás a ponúkame vám lubrikant na vodnej báze Superglide Liquid Pleasure od značky Hot. Je vhodný pre dlhú a plynulú lubrikáciu, nelepí sa, nezanecháva škvrny, zvyšky ani nič ďalšie. Účinne zvyšuje vlhkosť vašich intímnych partií a môžete ho používať v kombinácii s kondómami aj inými latexovými produktmi. V neposlednom rade je tento lubrikant obzvlášť šetrný k pokožke a hodí sa na každodenné používanie aj na dlhšie časové obdobie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Wow! Blowjob Spray 10ml

    Chcete sa stať kráľovnou orálneho sexu? Pomôže vám k tomu tento jedinečný Orgie Wow Blowjob Spray, ktorého zloženie obsahuje okrem iného aj mentol a eukalyptus, tieto dve zložky príjemne stimulujú penis a doprajú mu úžasne chladivé a brnivé pocity. Aplikujte si ho do úst pár sekúnd pred plánovaným orálikom a dostaňte svoju polovičku do takého neba orgazmov, o ktorom sa mu doteraz mohlo iba zdať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Delay Gel 100ml

    Radi by ste sa vydali na cestu za nekonečným potešením, ale bráni vám v tom predčasná ejakulácia? Skoncujte s tým s týmto Delay Gelom od Boners. Pomôže vám zvládnuť nadmernú citlivosť a zabráni sklamaniu, ktoré by táto precitlivenosť mohla spôsobiť. Tak oddiaľte svoj orgazmus so gélom Boners Delay a užite si až niekoľkonásobne dlhšie milovanie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Hľadáte intímny lubrikant s extra hustou a klzkou textúrou? Male Cobeco Anal Lubricant je vďaka svojim výnimočným vlastnostiam vhodný predovšetkým na análne použitie. Má úchvatný hydratačný účinok a prirodzene doplní vašu telesnú vlhkosť. Vychutnajte si viac pohodlní pri análnom či vaginálnom milovaní!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Anal Relax Spray Beginners 50ml

    Chystáte sa začať s análnym milovaním a všetkým, čo je s ním spojené? Prizvite si k tomu ideálneho pomocníka vo forme spreja. Shiatsu Anal Relax je unikátny sprej, ktorý vám pomôže uvoľniť análne svalstvo a urobí pokožku pružnú. Vyskúšajte análnu penetráciu bez bolesti!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu XXL Cream Ginko & Ginseng & Japanese Mint 50ml

    Často myslíte na to, že by ste chceli disponovať väčším penisom? Prestaňte na to len myslieť a začnite konečne konať. Používajte pravidelne tento krém, ktorý stačí vmasírovať do penisu, aby sa čoskoro ukázali prvé výsledky na dĺžke i objeme. Objavte účinky krému od luxusnej značky Shiatsu!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT eXXtreme Anal Spray 50ml

    Milujete intenzívne análne hry a styk? Doprajte svojmu análnemu otvoru potrebný relax, aby nedošlo k poraneniu ani pri divokom a chlípnom vyvádzaní. Vybavte sa sprejom HOT eXXtreme Anal Spray, ktorý sa pohodlne aplikuje, a vaše zadné vrátka s ním zakúsia úplnú spokojnosť.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Viete, čo v preklade znamená "insane"? Je to "šialený" a presne taký je aj tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvoláva príjemne teplé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, tak divoké to bude, tak si ten horúci tanec poďte užiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vám poskytne nekonečné hodiny oddanosti a splynutia. Obľúbili si ho už milióny spokojných zákazníkov na celom svete, pretože je krištáľovo čistý a mimoriadne šetrný k citlivej pokožke.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Relax Silicone Base Gel Extra Anal Dilation 100ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zvedavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a skúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý by som špeciálne vyvinutý pre análne potešenie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Anal Relax Cream Beginners 50ml

    Chystáte sa začať s análnym milovaním a všetkým, čo je s ním spojené? Prizvite si k tomu ideálneho pomocníka vo forme krému. Shiatsu Anal Relax je unikátny krém, ktorý vám pomôže uvoľniť análne svalstvo a urobí pokožku pružnú. Vyskúšajte análnu penetráciu bez bolesti!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine VIBROH... Liquid Vibrator Intense Orgasm 15ml

    Viete, že vaše orgazmy môžu byť ešte intenzívnejšie? Stačí podporiť dráždenie špeciálnym intímnym gélom s úžasným vibračným účinkom! Jeho zloženie vytvorí na vašich citlivých miestach jedinečný efekt, ktorý podporí vaše vzrušenie a tiež vyvrcholenie. Spríjemnite si masturbáciu alebo párové hrátky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops Vibe! 15ml

    Chcete sa hrať? Poďte a vezmite si k tomu Orgasm Drops Kissable, naneste kvapôčku na klitoris a jemne vmasírujte. Objavia sa vzrušujúce hrejivé pocity, zvýšená rozkoš a intenzívne vzrušenie. Podporte vášnivé chvíľky osamote alebo s partnerom a užite si o niečo viac potešenia!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Human Lube 150ml

    Hľadáte lubrikačný gél, ktorý sa bude tváriť ako, že nie je lubrikačný gél? Human Lube od Orgie je číry a ultra hladký intímny gél, ktorý dôveryhodne napodobňuje textúru a viskozitu pohlavných lubrikačných tekutín a slín. Jeho zloženie z prírodnými výťažkami z hnedých morských rias a levandule v kombinácii s ďalšími zložkami podporuje vyhladenie pokožky a pomáha tiež zmierňovať vaginálnu suchosť a drobné poranenia spôsobené trením.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Chceli by ste ho trochu väčší, aby bolo väčšie aj vaše sebavedomie? XXL Vigor obsahuje účinné revolučné látky s extrémnymi vlastnosťami, ktoré vám pri pravidelnom používaní zaistia mäsitejšie prirodzenie. Jeho prírodné zloženie bude radosť vmasírovávať, takže aj cesta k cieľu sa vám iste zapáči. Splňte si svoje sny!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Clit Me High Cannabis Oil 15ml

    Chcete zo svojho klitorisu dostať maximum vzrušenia? Vezmite si na pomoc tento jedinečný Cli tma High prípravok a objavíte nové orgazmické nebo. Vyrobený je z konopného oleja v kombinácii s amazonskými rastlinami a poskytuje intenzívny pocit pripomínajúci vibrácie, pulzácie a zahrievanie. Zverte svoje potešenie jeho aktívnym zložkám a vychutnajte si absolútnu citlivosť a super intenzívne orgazmy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros-Art Studi 1001 Forte Delayer Spray for Men 20ml

    Chcete nielen oddialiť ejakuláciu, ale tiež zväčšiť vaše mužstvo? Tento sprej vám prinesie skutočne výsledky! Najskôr rozprúdi krv vo vašom penise, čím zvýši jeho rozmer, a zároveň vám pomôže získať kontrolu nad vaším vyvrcholení. Doprajte spokojnosť nielen svojej partnerke, ale tiež sebe.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Lic-o-licious Watermelon Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude vaším potešením, pretože vaše hrdlo aj jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní skúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Lube Tube Anal Sensitive 100ml

    Hybridný lubrikant na vodnej báze tvorený silikónom a vysoko hydratujícími zložkami na análny sex. Lube Tube Anal Sensitive je špeciálne navrhnutý lubrikant pre análnych začiatočníkov alebo vysoko citlivých milovníkov. Je obohatený o kyselinu hyalurónovú, ktorá pomáha hydratovať konečník a robí ho pružnejším. Naopak prídavok ázijskej Centelly zas blahodárne pôsobí na možné trhlinky a zabraňuje prípadnému nepohodliu počas análneho sexu. Lubrikant je bez akéhokoľvek zápachu či vône a má vysoko dlhotrvajúci efekt. Nelepí a ľahko sa čistí.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 305

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.