×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 129 až 160 z celkom 305

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dychberúce vzrušenie a zároveň potrebná lubrikácia s konopným nádychom? Oh! Holy Mary áno áno! Tento lubrikačný gél s otepľovacím účinkom s obsahom Cannabis Sativa je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vlhkosť vám dodá prírodným spôsobom. Gél Holy Mary má mimoriadne klzký efekt a poskytuje tiež stimulačné otepľovanie pre ešte väčšiu citlivosť vašich intímnych miest.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Intímny sprej pre podporu erekcie vďaka obsahu aktívnych prírodných látok. Diskrétny pomocník s erekciou.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    Dvojitá sila v jednom vaginálnom kréme! Vaša kvetinka si ho zaslúži, pretože ju účinne spevní a tiež spomalí jej starnutie a zaručí jej tak večnú mladosť. Obsahuje totiž kofeín, ale tiež lipopetídy, ktoré stimulujú krvný obeh, a zvyšujú citlivosť pohlavných orgánov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Vivify Tightening & Rejuvenation Gel 50ml

    Oživujúci a omladzujúci gél pre ženy z prírodných a zdravých zložiek, s ktorým si užijete prenikanie oveľa pevnejšie a pohodlnejšie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Extra silný lubrikant, ktorý si vyše erotické hračky zamilujú! Je špeciálne navrhnutý tak, aby vám poskytol dlhotrvajúce kĺzanie pri vašich vášnivých chvíľkach s erotickými pomocníkmi. Gél je na silikónovej báze a má praktické dávkovanie. Pohrajte si a užívajte si extrémne silné vlastnosti kvalitného gélu Eros.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Tento prémiový lubrikant Swede načúva ženám a rozumie tomu, čo potrebujú, aby si užili análny styk. Obsahuje totiž prírodné účinné látky, ktoré majú vyživujúce účinky a zároveň umožňujú predchádzať podráždeniu a nepohodliu. Uvoľnite sa a prizvite si k svojmu análnemu potešeniu kvalitný Swede gél!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    Análny lubrikačný gél na báze vody, ktorý bol špeciálne navrhnutý tak, aby zvýšil váš komfort počas análneho vyvádzania. Je vyrobený z kvalitných prísad, je hodvábne hladký a ponúka naozaj dlhodobé účinky bez nepríjemnej lepkavosti. Je kompatibilný s erotickými hračkami a ľahko sa zmýva vodou.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cotton Candy 57ml

    Viete, čo v preklade znamená „insane“? Je to „silný“ a presne taký aj je tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvolá príjemne chladivé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, také divoké to bude, tak si ten vášnivo mrazivý tanec poďte užiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream XL Lubricant Launcher

    Naberte a streknite presne tak, kam potrebujete! Ako jednoduché a efektívne! S týmto dávkovačom zvládnete jednou rukou dostať lubrikant presne na tie miesta, kam to bežne ide celkom ťažko. Má praktické pútka na prsty a pojme akúkoľvek tekutinu, ktorú potom jedným ťahom vystreknete.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Big Boy Golden Erect Cream 50ml

    Hľadáte spôsob, ako podporiť vašu erekciu? Tento Big Boy Goldom krém je pripravený vám pomôcť. Podporuje dlhodobé potešenie, zväčšuje penis, posilňuje erekciu a jeho unikátna receptúra je založená na prírodných rastlinných extraktoch.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Silikónový lubrikant, ktorý rozvláčni aj tú najsuchšiu vagínu! S pribúdajúcim vekom sa objavujú príznaky, ktoré môžu byť nepríjemné pre váš intímny život. Vaginálna suchosť a citlivé tkanivá sú častým problémom mnohých žien. Riešenie je ale ľahšie, než si myslíte. Silikónový Swiss Navy vám poskytne dokonalú lubrikáciu ako v mladosti a vaše vzrušujúce zážitky môžu byť razom ako kedysi, ba možno ešte lepšie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros 2in1 Lube & Toy 250ml

    Noc plná vášne: vy a vaše hračky! Potrebujete niečo viac? My hovoríme ANO, potrebujete tento jedinečný lubrikant na vodnej báze od Eros s hydratačním pantenolom! Erotické pomôcky ho milujú a dokonalú hladkosť a dlhotrvajúcu lubrikáciu, ktorú vám poskytne, budete zas milovať vy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Orgasm Drops Intense 15ml

    Chcete sa hrať? Poďte a vezmite si k tomu Orgasm Drops Intense! Zažijete s nimi extrémne vzrušenie aj ohromujúce orgazmy. Ich bohatú sladkú príchuť červených jabĺk v kombinácii s klinčekovým esenciálnym olejom, si zamilujete rovnako ako pocit zahrievania, ktorý zobudí vo vašom klitorise. Kvapnite si božskú, vzrušujúcu a omamnú kvapku na vašu perlu slasti a nebudete sa stačiť čudovať, koľko vzrušenia sa vo vás ukrýva.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Handipop Cotton Candy Hand Job Massage Gel 125ml

    Sa Sensuva gélom s príchuťou cukrovej vaty môžete svojej polovičke spríjemniť večer úplne zmyselnou a voňavou masážou genitálií, ktorá ho na záver premení na chutné lízatko, ktoré nebudete chcieť dať z pusy von.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Lic-o-licious Cotton Candy Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude aj vaším potešením, pretože vaše hrdlo a jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní okúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    Viete, čo v preklade znamená "insane"? Je to "šialený" a presne taký je aj tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvoláva príjemne teplé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, tak divoké to bude, tak si ten horúci tanec poďte užiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Trápi vás krátka výdrž a predčasné vyvrcholenie? Skoncujte s tým s týmto účinným sprejom novej generácie od Orgie! Jeho silné zloženie vám prinesie mierne znecitlivujúce pocit, a navyše je obohatené o zložku Demaina, ktorá podporuje lepší výkon. Neobsahuje anestetické zložky ako benzokaín a lidokaín, takže sa mu môžete bez obáv zveriť a spoľahnúť sa na to, že sa konečne dočkáte prekrásneho uspokojenia.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Vibrujúci lesk na pery pre nezabudnuteľné zážitky z orálneho sexu či bozkávania. Exkluzívne zloženie tohto neuveriteľného lesku na pery obsahuje iba špičkové suroviny, ktorými sú aj aktívne rastliny z Amazonky. Práve výťažky z týchto rastlín spôsobujú vzrušujúce vibrácie, ktoré budú úplne nečakaným prekvapením pre vášho partnera. Aplikujte Sexy Vibe Electric Fellatio Vibrating Gloss na pery, pobozkajte ho, nažhavte a potom mu predveďte ten najlepší orálik všetkých čias!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Porn Sperm Pineapple 250ml

    Konečne na sebe môžete mať presne také množstvo spermií, po ktorom túžite! Jupí! Porm Sperm je dokonale autentický gél, ktorý síce vyzerá ako skutočné spermie, ale vonia ako ananás s nádychom vanilky! Obľúbite si ho doma, na cestách, na párty, osamote, s partnerom a jeho využitie nájdu aj profíci.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Penilarge Gel 100ml

    Je vedecky dokázané, že veľkosť penisu sa môže zmeniť! Metód na zväčšenie existuje nespočetne veľa a pokiaľ na veľkosti záleží aj vám, ponúkame metódu, ktorá rozhodne nebude bolieť. Doprajte si veľký a zdravý penis, s ktorým ide ruka v ruke aj sebavedomie!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie She Spot G Spot Arousal Gel 15ml

    Ešte stále hľadáte svoj bod G, alebo ste ho už našli a premýšľate, ako z jeho stimulácie dostať to najlepšie? Tento gél s prísadami z amazonského pralesa vám ponúkne úžasné pocity skrz stimuláciu toho citlivého miestečka. Budete si vychutnávať mravčenie, chlad i teplo. Bude to vzrušujúce a výbušné, tak si to neodopierajte.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Análny lubrikačný gél na vodnej báze s komfortnejším lubrikačným efektom bol vyvinutý špeciálne pre tvrdší análny styk.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Aqua Hyaluron + Panthenol 200ml

    Prémiový lekársky lubrikat na vodnej báze. Vaša pokožka si ho zamiluje, pretože jeho zloženie je obohatené o hydratujúcu kyselinu hyalurónovú a regeneračný panthenol. Bude teda nielen účinne lubrikovať, ale tiež sa o vás starať a rozmaznávať vás. Dovoľte mu to!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Ease Anal Relax Spray 30ml

    Bojíte sa bolesti, ktorú so sebou niekedy análny sex prináša? S týmto sprejom od S8 zažijete uvoľnený a vášnivý análny zážitok bez nepríjemností! Je navrhnutý pre zvýšenie pohodlia a vďaka zložke Laureth-9 jemne znecitlivuje a uvoľňuje análnu oblasť, čo prináša príjemné prenikanie bez bolesti. Ideálna voľba pre všetkých, ktorí naplno chcú preskúmať možnosti análnych hrátok!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Excite Delay 20ml

    Keď sa povie erekcia, tak sa vám rovno vybaví nespokojnosť? A k tomu tiež obava z predčasného vyvrcholenia, hanby a ďalších vecí? Skoncujte s tým! Tento gél vám s tým pomôže, spôsobuje totiž čiastočnú anestéziu nervových zakončení na penise, čím znižuje citlivosť a odďaľuje vyvrcholenie. Začnite žiť šťastný sexuálny život, zaslúžite si to!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Cinnabun 57ml

    Viete, čo v preklade znamená "insane"? Je to "šialený" a presne taký je aj tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvoláva príjemne teplé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, tak divoké to bude, tak si ten horúci tanec poďte užiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Vodka Energy Tingling Gel 15ml

    Máme teda niečo pre milovníkov vodky s energeťákom a tiež pre milovíkov vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné otepľovanie a pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Bold Delay Gel For Him 29ml

    Gél, ktorý predlžuje mužskú erekciu miernym znecitlivením nervových zakončení na špičke penisu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Ice Tingling Gel 15ml

    Máme tu niečo pre milovníkov mentolu a tiež vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné ľadové brnenie, pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Bojíte sa prípadnej bolesti pri otváraní zadných vrátok? Je potrebné sa vybaviť lubrikantom, ktorý vám skutočne pomôže. Tento gél od AID má veľmi hustú a vysoko kĺzavú konzistenciu a okrem toho tiež obsahuje prísady, ktoré príjemne váš ritný otvor uvoľnia. Užite si svoje vzrušenie pohodlne a bez obáv.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men 50ml

    Je vaším celoživotným snom väčší penis? Tento krém vám k nemu dopomôže veľmi ľahko a rýchlo. Navyše sa bude príjemne starať o vašu citlivú pokožku na intímnych partiách, pretože obsahuje bylinné oleje a ďalšie kvalitné zložky ako napríklad taurín. Zväčšite svoj penis a zvýšte svoju potenciu!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    Chcete pre svoj klitoris niečo viac? Toto sérum na olejovej báze zvýši vaše zmyselné potešenie vďaka super sexi pocitu brnenia, ktorý efektívne zvyšuje libido. Majte ešte viac pôžitkov zo všetkých dotykov počas predohry alebo počas hier sama so sebou a neuspokojte sa s málom, chcite viac.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 305

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.