×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 97 až 128 z celkom 262

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Eros Lube4you 100ml

    Lubrikačný prostriedok na báze vody, určený na dodatočné vlhčenie a zlepšenie zážitku pri pohlavnom styku.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Salted Caramel 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort pri intímnych hrátkach a dodáva im omamnú vôňu. Jeho jedinečné zloženie obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdete žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Pineapple 75ml

    Do nádhernej ananásovej vône tohto lubrikantu na vodnej báze sa jednoducho nemôžete nezamilovať! Ba čo viac - on nielen krásne vonia, ale tiež úžasne chutí. Váš orálny sex tak môže získať novú, sladko vzrušujúcu príchuť, ktorú si užijú obaja partneri! Stále váhate? Ale no tak...

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Sweet Raspberry Rhubarb - Lubrikačný gél 50ml

    Sladko malinový a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Tento masážny gél s omamnou vôňou lesných plodov vás poteší hneď trojitými účinkami – masážnym, hydratačným a premasťujúcim. Jeho zloženie obsahuje 98,1% prírodných ingrediencií a sladkú arómu lesných jahôd a plodov a jednoducho neodolateľné. Urobte zo svojich spoločných intímnych chvíľok úžasne relaxačné lahôdky s týmto šikovným gélom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Lubrikačný gél založený na vodnej báze, obohatený o extrakty zo ženšenu a Aloe vera, ktoré majú upokojujúci efekt.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RUF Virgin Tight Vagina Cream 30ml

    Francúzsky vaginálny masážny krém pre ženy, ktoré majú rady tesnejší kontakt pri sexuálnom styku. Na dosiahnutie požadovaného efektu vmasírujte malé množstvo krému okolo pyskov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Banana 80ml

    Aké by to bolo, keby spermie, ktoré spočinú na vašej tvári, mali lahodnú vanilkovú príchuť? Túto otázku si teraz môžete zodpovedať! Cumface Tasty Sperm je špeciálna tekutina s banánovou príchuťou , ktorá sa hodí pre použitie s vašou obľúbenou Cumface hrou. Jedna fľaštička vystačí až na 20 hier . Nechajte sa postriekať banánovými spermiami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Strips 7 pack

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tieto tentké prúžky, ktoré sa roztopia na jazyku, a svojou zmyselne mätovou sviežosťou podporia bozky alebo orálnu stimuláciu na maximum. Pripravte sa na to, že sa budete triaasť od vzrušenia!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 30ml

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    10,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman 30ml

    Vysoko koncentrovaný, hodvábne jemný silikónový výrobok na denné použitie špeciálne navrhnutý pre citlivú a jemnú pokožku ženy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lube Tube Pink 2 pack

    Tento dávkovač lubrikantu je praktickejší, než si možno myslíte. Môžete ho totiž použiť opakovane, dá sa znova a znova naplniť obľúbeným lubrikantom, a ešte k tomu sa ľahko čistí. Umožní vám byť maximálne presní vďaka svojej zaoblenej špičke. Uchopte dávkovač dvoma prstami do pútok a lubrikujte, ako sa chcete!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Hľadáte lubrikant so zložením na prírodnej báze, ktorý nebude nijako dráždiť ani tie najcitlivejšie miesta? EasyGlide Natural je úplne šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, aby to viac kĺzalo a zároveň, aby to bolo úplne bezpečné pre vaše citlivé miesta? Vyberte si sterilný lubrikačný gél bez obsahu tukov a iných škodlivín. Europharma E-Ph + má transparentnú farbu a je absolútne nedráždivý. Vychutnajte si akékoľvek hrátky bez obáv so sterilným lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze ako doplnok prirodzenej lubrikácie. Vychutnáte si s ním intenzívnejšie zážitky, ktoré nebudú nikdy drhnúť, pretože gél zvyšuje pohodlie pri sexe a robí intimitu oveľa príjemnejšou. Jeho zloženie je ideálne na použitie v kombinácii s erotickými hračkami a hodí sa tak na sólo i párové hrátky. Praktická pumpička je čerešničkou na torte pre jednoduché použitie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dr. Müller Ty&Já lubrikačný gél s olejom čajovníka australského 100ml

    Lubrikačný gél Ty & Já® s olejom čajovníka austrálskeho je prípravok na zachovanie prirodzenej vlhkosti vaginálnej sliznice a na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Sensual Arousal Gel 10ml

    Vzrušujúca stimulácia a ešte lepšie pôžitky pre oboch? Áno! Swiss Navy Sensual Arousal Lubricant vo vás rozpáli oheň vášne, pretože má jedinečnú schopnosť prebudiť citlivosť, stimulovať a v neposlednom rade tiež upokojiť ako jeho, tak ju. Potešte sa zároveň týmto jedinečným gélom pre vás oboch!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Tento lesk na pery si zamilujete! Je nekonečne voňavý a zároveň má mierny vibračný efekt. Budete sa s ním bozkávať alebo ho použijete na orálne hrátky? Voľba je na vás! Isté je však to, že bozkávanie aj orálny sex budú iskrivo vzrušujúce, príjemne brniace a nekonečne vzrušujúce.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Cumface Tasty Sperm Vanilla 80ml

    Aké by to bolo, keby spermie, ktoré spočinú na vašej tvári, mali lahodnú vanilkovú príchuť? Túto otázku si teraz môžete zodpovedať! Cumface Tasty Sperm je špeciálna tekutina s vanilkovou príchuťou , ktorá sa hodí pre použitie s vašou obľúbenou Cumface hrou. Jedna fľaštička vystačí až na 20 hier . Nechajte sa postriekať vanilkovými spermiami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fruity Strawberry Rhubarb Bliss 50ml

    Lahodne po jahodách a rebarbore voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný pre použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Snívate o nekonečne slastnom potešení? Ponorte sa doň s týmto novým nádherne voňajúcim gélom s trojitým účinkom. Je hydratačný, lubrikačný a harmonický, a to vďaka vôni orientálneho korenia. Je ideálny na zmyselné masáže celého tela a skvelým pomocníkom bude aj na milovanie či chvíle sebalásky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný otepľovací efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny, a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Masturbator Special Rinser

    Záleží vám na čistote vášho obľúbeného masturbátora? Tento špeciálny a hlavne šikovný nástroj vám pomôže účinne a efektívne váš nástroj slasti vyčistiť. Jednoducho ho namontujete na sprchovú hadicu namiesto hlavice, pridáte dezinfekčný prostriedok a ide sa na to. Vďaka zabudovanej kefe a rozprašovaču bude čistenie naozaj dômyselné!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Intense Chocolate Fudge Dream 50ml

    Lahodne po čokoláde voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Lube Tube Blue 2 pack

    Tento dávkovač lubrikantu je praktickejší, než si možno myslíte. Môžete ho totiž použiť opakovane, dá sa znova a znova naplniť obľúbeným lubrikantom, a ešte k tomu sa ľahko čistí. Umožní vám hoci maximálne presní vďaka svojej zaoblenej špičke. Uchopte dávkovač dvoma prstami do putok a lubrikujte, ako sa chcete!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodáva farebné fantázie vášmu sexuálnemu životu. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu mäty a lahodné, intímne zážitky.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 30ml

    Hľadáte niečo lepšie než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú na pokožke príjemný pocit a pridaný pantenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Análny lubrikant, ktorý vám okrem dlhotrvajúcej silnej lubrikácie poskytne tiež jemný chladiaci efekt pre ešte vášnivejšie pôžitky. Jeho zloženie bude pre telo príjemné, pretože neobsahuje žiadne parabény, ftaláty, ani iné škodliviny a pôsobí tak úplne prirodzene.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 30ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy s obsahom prírodného Aloe Vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél starať sa o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie vyžadujú. Obsah Aloe Vera potom zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň sa stará o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 262

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.