×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 129 až 160 z celkom 262

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Snívate o silnejšej a pevnejšej erekcii, ktorá dlho vydrží? Vyskúšajte tento krém obsahujúci exkluzívne zložky, ktoré účinne stimulujú prietok krvi a robia vašu erekciu silnejšou a pevnejšou! Naneste malé množstvo a dôkladne vmasírujte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody, určený na dodatočné vlhčenie a zlepšenie zážitku pri milovaní. Výrobok je bez vône, tukových zložiek, nedráždi a hlavne nepoškodzuje kondómy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Flutschi Original 200ml

    Flutschi originál je klasický lubrikačný gél vyrábaný v Nemecku od roku 1970. Je založený na vodnej báze v v kombinácii so silikónom s vôňou Ambry. Výhodou tejto kombinácie je predĺžený zážitok, ktorý nenecháva mastnotu na koži.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Extrémne efektívny intímny lubrikant na vodnej báze, nezanecháva škvrny, extrémne zvlhčenie, bráni proti podráždeniu a odreninám.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Špeciálny prášok určený na to, aby materiál vašich obľúbených hračiek Ultraskyn bol stále hebký a príjemný. Je tvorený prírodnými ingredienciami, ktoré nielenže povrch vašej hračky urobia opäť hodvábne hebkým, ale tiež predĺžia životnosť produktu. Ľahko sa aplikuje a dopraje vám pocit ako by to s vašou hračkou bolo zase ako prvýkrát.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Silk 50ml

    Jedinečná a osvedčená 100% silikónová kvalita zaručuje skutočný lubrikačný pôžitok a extrémne dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť bez schnutia!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Performance Water + Silicone 200ml

    Snívate o dlhom milovaní? Just Glide Performance vám k tomu dopomôže! Je to lubrikant lekárskej kvality na vodnej báze s obsahom silikónu, čo znamená, že má úžasne klzkú textúru a poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu. Vďaka nemu bude pokožka nádherne jemná a hladká. Dajte mu šancu a milujte sa s ním, ako dlho budete budete chcieť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 50ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% veganský, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Conductive Gel for E-stim Products 59ml

    Špeciálny vodivý gél neobsahujúci glycerín. Zvyšuje vodivosť a tým pádom aj intenzitu elektro-stimulačných hrátok. Je kompatibilný so silikónovými hračkami, vyrobený v USA a vhodný aj pre vegánov. Neobsahuje parabény, soľ ani farbivá.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liquid Silk 50ml

    Hľadáte niečo viac než obyčajný lubrikant? Hľadáte niečo špeciálne, niečo prirodzené, niečo kvalitné? Liquid Silk je jeden z celosvetovo najpredávanejších lubrikantov na vodnej báze. Jeho zloženie obsahuje len ingrediencie najvyššej kvality, zabraňuje šíreniu infekcií a nie nadarmo sa volá Liquid Silk - tekutý hodváb. Vyskúšajte ho a iný lubrikant už nebudete nikdy chcieť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondomámi a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

    Máte pocit, že dnešok je váš najhorší deň ever? To sa občas stane každému, ale nebojte, máme pre vás riešenie! Tento balzam na dušu a klitoris vás dostane do pohody. Má hebkú textúru na báze kokosového a mandľového oleja, zvýši prietok krvi v klitorise a tým aj jeho citlivosť. Jemne ho vmasírujte a užite si príjemne vzrušujúce teplo prúdiace do celého tela i mysle. Túto relaxačnú chvíľu si jednoducho zaslúžite, tak prečo pre seba neurobiť niečo zmyselné a zmysluplné ešte dnes?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaše milované erotické pomôcky si zaslúžia vašu starostlivosť, rovnako ako si vy zaslúžite ich vzrušujúce funkcie. Tento hygienický čistiť v spreji je báječne šetrný a vhodný aj na citlivé povrchy. Neobsahuje alkohol a jeho pravidelným používaním svojim miláčikom výrazne predĺžite život.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Body Pen Strawberry 35g

    Maluj zase obrázky dlaňou horúcou od lásky... . Vaše prianie je vypočuté! Pomalujte svoj náprotivok a potom všetky tie obrázky zlížte, pretože toto pero maluje lahodnou jahodovou príchuťou.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Všetky zložky BIO glide sú produkované na prírodnej alebo biotechnologickej báze. Gél sa vyznačuje veľmi dobrou znášanlivosťou, je šetrný k pokožke a podporuje vyvážené pH prirodzeného vaginálneho prostredia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Penimax Penis Massage Cream 50ml

    Osviežujúci chladiaci krém na penis podporujúci erekciu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Water-Based with Delay Lubricant 100ml

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou? Stavte na tento lubrikant na vodnej báze s oneskorujúcim účinkom. Poskytne vám mocné dlhotrvajúce účinky a vy si za pomerne nízku cenu užijete veľa zábavy. A to sexi balenie je už len čerešnička na torte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Double čokoládová tortička, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Tento orgazmický gél od Just Play obsahuje kvalitný mätový olej, ktorý urobí vaše erotické masáže ešte viac vzrušujúce. Gél aplikujte na klitoris a jemne ho vmasírujte. Pripravte sa na omamné pocity vášne a dych vyrážajúce orgazmy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Vanilla Gold Pear - Lubrikačný gél 50ml

    Vanilkovo-hruškový a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Black Currant with Lime - Lubrikačný gél 50ml

    Sviežo ovocný a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Mint Chocolate 30ml

    Ochutený lubrikant na vodnej báze JO Gelato zvyšuje komfort pri intímnych hrátkach a dodáva im omamnú vôňu. Má jedinečné zloženie, obsahuje prírodný glycerín získaný ekologickou cestou z rastlín a ďalšie kvalitné ingrediencie, ktoré zaisťujú dlhotrvajúcu lubrikáciu. Hoci sú lahodné príchute Jo Gelato lubrikantov výrazné, v ich obsahu nenájdete žiaden cukor ani parabény.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Sparkling Strawberry Wine - Lubrikačný gél 50ml

    Lahodne voňajúci ako šumivé víno a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by ste užili aj na masáže? EasyGlide 2v1 je vhodný na zmyselné masáže, aj erotické hrátky a milovanie! Je číry, nemastný a poskytne vám neuveriteľne dlhotrvajúce účinky. Má neutrálnu chuť aj vôňu a vďaka tesneniu sa ľahko dávkuje. Vychutnajte si s ním masáž aj sex!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Chocolate 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou čokolády, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Female Spray Intimate Tighten Cream 5ml

    Gél určený na zlepšenie elasticity vaginálnej steny a predovšetkým na jej utiahnutie. Jeho pravidelným používaním získate pevnejšiu, no zároveň užšiu vagínu, čo prináša aj bonusy v podobe intenzívnejších erotických zážitkov. Vyskúšajte tento účinný a cenovo dostupný výrobok a dodajte svojej mušličke iskru a mladosť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Tropical Fruit with Honey - Lubrikačný gél 50ml

    Medovo ovocný a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Cooling ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze, vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pokožke a nesmieme vynechať to najlepšie - vzrušujúci chladiaci efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Lubrikant na báze vody s lahodnou malinovou arómou. Prekvapí vás svojou hladkosťou, dlhotrvajúcimi účinkami a dokonale sladkou chuťou bez pridaného cukru a umelých sladidiel. Je kompatibilný s latexovými kondómami i silikónovými hračkami a je vhodný i pre vegánov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce otepľovanie? Stimul8 Warming Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež hrejivý efekt, s ktorým bude vaše intímne dobrodružstvo ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov. Vyskúšajte ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 262

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.