×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje pre masérky

Položky 65 až 96 z celkom 209

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Saloos Erotika - Bio telový a masážny olej 500ml

    Uvoľní napäté svaly a stresovanú myseľ a navodí príjemné pocity vzájomnej blízkosti.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Arganový olej 20ml

    Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami obsahuje nezvyčajne vysoké množstvo prírodného vitamínu E, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou mystickou vôňou? Vyskúšajte Magoog Indian Love Oil, ktorého vôňa vás očarí a prebudí vaše zmysly. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva, má číru farbu a obsah fľaštičky je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Vanilla - Bio telový a masážny olej 50ml

    Výnimočný masážny olej určený na uvoľňujúcu a relaxačnú masáž.

     

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento masážny olej s hrejivým efektom je hodvábne jemný, vašej pokožke bude príjemný a vaše svaly sa s ním nádherne uvoľnia. Navyše sa pohodlne dávkuje a jeho účinky sú podstatne silnejšie a intenzívnejšie než u iných olejov. Ráčte vstúpiť do raja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento olej je ideálny na masáže telo na telo, je hodvábne hebký a príjemný a vy si s ním vychutnáte neuveriteľné uvoľnenie svalov na celom tele. Pohodlne sa dávkuje a jeho účinky sú podstatne silnejšie a intenzívnejšie než u iných olejov. Ráčte vstúpiť do raja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Granátové jablko - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Afrodiziakálne granátové jablko predstavuje ideu večnej mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Arganový olej 50ml

    Veľmi vzácny olej s antioxidačnými účinkami obsahuje nezvyčajne vysoké množstvo prírodného vitamínu E, ktorý chráni pokožku pred voľnými radikálmi.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Táto masážna hlavica vám pomôže zmierniť svalovú stuhnutosť, zvýšiť krvný tlak a zlepšiť celkové zdravie mäkkých tkanív tela. A viete čo? Poteší s ňou aj tie najcitlivejšie miesta na vašom telu. Vyniká inovatívnou technológiou, vďaka ktorej vám ponúkne až 12000 otáčok za minútu, budete sa cítiť ako v rukách skúseného maséra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Oil Sensual 250ml

    Objavte svet vzrušujúcich a zmyselných dotykov s Nuru masážnymi olejmi. Nuru Sensual je obohatený o tie najlepšie morské riasy, hroznový extrakt a ylang ylang. Užijete si s ním intenzívnu relaxáciu a zároveň svojej pleti doprajete hydratujúcu starostlivosť. Vyskúšajte erotickú masáž a uvidíte, že je to tá najlepšia predohra všetkých čias!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Hroznový olej 125ml

    Je vhodný na prípravu masážnych a jemných regeneračných olejov. Odporúča sa na normálnu a mastnejšiu pokožku, do ktorej sa dobre vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Massage Gel Coffee 30ml

    Príjemný masážny gél s príchuťou lahodnej kávy. Vychutnáte si s ním nielen masáže celého tela, ale tiež milovanie a predovšetkým orálny sex. Podľahnite hrejivo-iskriacemu efektu, ktorý vyvoláva, a ochutnajte jeho jedinečnú príchuť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Massage Oil 50ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Trebárs tento masážny olej s omamnou vôňou kokosu a úžasnou schopnosťou vzrušujúceho zahriatia. Fúkajte a bozkávajte!

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NGel Nuru Massage Gel Classic 250ml

    Najobľúbenejší zo všetkých druhov gélov NURU NGEL. Veľmi klzký. S prekvapivou konzistenciou. Obohatený o silu d-panthenolu. Po aplikácii gélu NURU NGEL je pokožka hodvábne hladká, mäkká a hydratovaná. Mimoriadna konzistencia zbystruje myseľ.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Body Fit - Bio telový a masážny olej 50ml

    Ideálny na starostlivosť o pokožku pri športe a fitness.

     

    4,19 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Argan Revital - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Vzácny olej lisovaný z jadier marockého stromu argánie tŕnistej odkrýva dávne berberské tajomstvo - elixír večnej mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najobľúbenejšia masážna hlavica na svete! A toto je jej najnovšia verzia, ktorá sa oproti tej minulej líši možnosťou dobíjania cez USB kábel, takže ju pri používaní nemusíte mať zapojenú do siete.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Zoznámte sa s jednou z najsilnejších masážnych hláv, ktoré kedy videl svet. MyMagicWand disponuje super výkonným motorom a ponúka hneď niekoľko spôsobov, ako jej funkcie využiť. Môžete s ňou stimulovať svoje erotogénne zóny a zažívať naozaj dychberúce orgazmi, ale tiež s ňou môžete masírovať ztuhnuté či boľavé svaly a uľaviť si tak od napätia a od bolesti. Bude skvelým pomocníkom nielen pre ženy, ale i pre mužov.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Tropical Fruity with Honey 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemnými hrejivými účinkami. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver ovocne-medový olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Sweet Raspberry Rhubarb 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemnými hrejivými účinkami. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver sladký olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Orient - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Poodhaľte prvým letmým dotykom tajomstvo orientálnych receptov telových a masážnych olejov, ktoré obnovujú pokožku, zvyšujú jej pružnosť a zdôrazňujú prirodzený pôvab.

     

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Chcete zažiť neuveriteľnú rozkoš? Budete na to potrebovať tiež neuveriteľnú vibračnú pomôcku, ktorou je presne táto PalmPower Extreme! Na prvý pohľad má jedinečný tvar, vďaka ktorému sa vám bude pohodlne držať. Hlava z prémiového silikónu je dostatočne široká a flexibilná, takže sa s ňou dostanete všade, kde budete potrebovať. Vychutnajte si všetkých 7 intenzívnych vibračných funkcií!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Maratonec - Bio telový a masážny olej 50ml

    Ideálny na unavené nohy po zvýšenej telesnej námahe a záťaži. Nepostrádateľný pre vrcholových športovcov!

     

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Oil Rose 250ml

    Objavte svet vzrušujúcich a zmyselných dotykov s Nuru masážnymi olejmi. Nuru Rose vonia po relaxačnej ružu a má ošetrujúce aj upokojujúce účinky pre telo i myseľ. Užijete si s ním intenzívnu relaxáciu a zároveň svojej pleti doprajete hydratujúcu starostlivosť. Vyskúšajte erotickú masáž a uvidíte, že to tá najlepšia predohra všetkých čias!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Exotika - Exkluzívny telový a masážny olej 50ml

    Doprajte si exotické masáže, ktoré rozprúdia vašu krv!

     

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 209

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.