×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje pre masérky

Položky 129 až 160 z celkom 209

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Saloos Atopikderm - Bio telový a masážny olej 50ml

    Jedinečný v prevencii vzniku drobných podkožných praskliniek - strií, ktoré vznikajú najmä v tehotenstve, pri prudkom zvýšení váhy a telesných zmenách v dobe dospievania.

     

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Senze Massage Candle Divinity Grapefruit Palmarosa Petitgrain 50ml

    Vychutnávajte si zmyselnosť! Táto úžasná masážna sviečka od Swede podporí romantickú atmosféru a pomôže vám nachystať tú najlepšiu predohru. Tvorí ju afrodiziakálny bylinný základ na báze prírodných voskov, masiel, olejov a extraktov. Nechýbajú ani jemne voňavé čisté esenciálne oleje. Zapáľte sviečku, oddajte sa omamnej vôni a vo chvíli, keď sa premení na olej doprajte svojej drahej polovičke jedinečnú hrejivú masáž.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Body Massager

    Chcete sa nechať rozmaznávať, alebo naopak hýčkať svoj náprotivok? Táto masážna pomôcka vám s tým pomôže! Má 4 hladké guľovité konce a ergonomickú rukoväť, takže si s ňou užijete masáž po celom tele. Pridávajte tlaku, uvoľňujte a prebúdzajte zmysly.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Vanilla Gold Pear 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemnými hrejivými účinkami. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver vanilkovo-hruškový olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 1000ml

    Masáže Nuru sú erotické, zvodné, nevšedné a najviac je na nich sexi, že prebiehajú telo na telo, takže hravo spestria vaše spálňové vyvádzanie. Tento Nuru Gél je naozaj klzký a ideálny na splnenie všetkých vašich Nuru fantázií. Oddajte sa vzrušujúcej masáži, ktorá pre vás bude nezabudnuteľným zážitkom!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NGel Nuru Massage Gel Premium 250ml

    Najhustejší a najklzkejší zo všetkých gélov NURU NGEL. Obohatený o silu d-panthenolu. Po aplikácii NURU NGEL je pokožka hodvábne hebká, mäkká a hydratovaná. Mimoriadna konzistencia zbystruje myseľ.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Naturals Massage Oil Peppermint & Eucalyptus 120ml

    Esenciálne masážne oleje JO Naturals sú skvele vyvážené! Tvorí ich totiž zmes prírodných vyživujúcich olejov bohatých na vitamíny a prídavok esenciálnych povznášajúcich olejov. Nechajte vonné podtóny naplniť vaše zmysly, ponorte sa hlbšie do svojej masáže a zanechajte vo vás pozitívny a svieži pocit.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Orgie Sexy Therapy Aphrodisiac 200ml

    Túžite po zmyselnej masáži? S Orgie Sexy Therapy si ju rozhodne užijete! Jeho afrodiziakálna vôňa bude podnecovať zmysly a obsiahnuté minerálne a rastlinné oleje zanechajú pokožku príjemne hydratovanú a hodvábne hebkú. Nechajte sa rozmaznávať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision WARMup Vanilla 150ml

    Jeden z najkvalitnejších masážnych olejov na trhu! Olej má výbornú príchuť a vôňu vanilky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Cherry 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou čerešní, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Exotic passion 100ml

    Masážny olej z radu MAGNETIFICO - power of pheromones s piatimi druhmi prírodných olejov, vhodný pre klasickú aj intímnu masáž. Vôňa exotického ovocia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Orient Pomegranate & White Pepper 43ml

    Už dlho túžite po niečom, čo by premenilo váš bežný večer na super romantický? Táto sviečka vašu spálňu nielen zvodne rozvonia, ale jej vosk sa roztopením transformuje na hodvábny a predovšetkým úžasne teplý masážny olej. Vaša pokožka ho bude milovať a váš večer so sviečkou JouJoux bude nezabudnuteľne jedinečný.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Massage Gel Coconut 30ml

    Snívate o zmyselnej masáži celého tela s vôňou kokosu? Tento vegánsky masážny gél premení vaše sny na skutočnosť! Masírovať s ním môžete aj intímne partie, pre ktoré je úplne bezpečný. Doprajte si ľahko hrejivý sexy pocit a užite si dokonalú predohru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Coconut & Pineapple 75ml

    Chceli by ste od masáže niečo viac? Použite na to tento luxusný olej, ktorý je jedlý a má nádhernú afrodiziakálnu vôňu. Jeho kvalitu potvrdzuje zloženie na báze prírodných olejov, ktoré zanechajú vašu pokožku hodvábne hladkou. Nachystajte si erotickú večeru s jedlým masážnym olejom s príchuťou kokosu a ananásu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Saloos Bio Aloe Vera Oil Extract 50ml

    Hĺbkovo hydratuje a vyživuje suchú, citlivú pokožku. Zmierňuje podráždenie po opaľovaní, holení a uštipnutí hmyzom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Energy Drink Warming Massage Gel 30ml

    Príjemný masážny gél s príchuťou sladkého energetického nápoja. Vychutnáte si s ním nielen masáže celého tela, ale tiež milovanie a predovšetkým orálny sex. Podľahnite hrejivo-iskriacemu efektu, ktorý vyvoláva, a ochutnajte jeho jedinečnú príchuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Rome Grapefruit & Bergamott 43ml

    Už dlho túžite po niečom, čo by premenilo váš bežný večer na super romantický? Táto sviečka vašu spálňu nielen zvodne rozvonia, ale jej vosk sa roztopením transformuje na hodvábny a predovšetkým úžasne teplý masážny olej. Vaša pokožka ho bude milovať a váš večer so sviečkou JouJoux bude nezabudnuteľne jedinečný.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Táto luxusná masážna hlavica poteší nielen vaše intímne partie alebo namožené svaly, ale aj vaše oči, pretože ju zdobí nádherný kryštál Swarovski. Pillow Talk Cheeky je starostlivo navrhnutá erotická hračka, ktorá síce nie je dlhšia ako 20 cm, ale ukrýva v sebe výkonný motor a jej hlava je vyrobená z toho najpríjemnejšieho silikónu. Nechajte sa hýčkať touto skvostnou masážnou hlavicou a zažívajte s ňou chvíle potešenia, uvoľnenia, vzrušenia aj báječné orgazmy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magnetifico Premium Massage Aphrodisiac Oil Sandalwood 100ml

    Masážny olej z radu MAGNETIFICO - power of pheromones s piatimi druhmi prírodných olejov, vhodný pre klasickú aj intímnu masáž. Vôňa santalového dreva.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Vanilla Massage Oil 90ml

    Chystáte romantický večer? V tom prípade by nemala chýbať ani romantická masáž, ku ktorej budete nevyhnutne potrebovať tiež masážny olej. Tento má omamnú vanilkovú vôňu a bol inšpirovaný románom Fifty Shades of grey. Objavte vzrušujúcu predohru ako vanilkovú masáž.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Hľadáte poriadnu masážnu hlavicu pre poriadnu stimuláciu aj poriadnu masáž? Račte sa zoznámiť s Megawand! Je to dobíjací stimulátor pre nekonečné orgazmické kombinácie. Ponúkne vám 20 vibračných režimov a 8 nastavení intenzity, čo je 160 rôznych možností! Nechajte flexibilnú silikónovú hlavu jemne stimulovať klitoris alebo akékoľvek miesto na vašom tele.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Potrebujete poriadnu masáž? Tú občas potrebuje každý z nás, a preto prestížna značka Bodywand prichádza s tou jedinečnou pomôckou, s ktorou si vychutnáte svalovú stimuláciu a masáž hlbokých tkanív. Uvoľnite s jej pomocou aj tie najnapätejšie svaly na tele a vychutnajte si ten príjemne svieži pocit!

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Táto čierna vibračná hlavica vo vašej zbierke hračiek rozhodne nestratí, hoci má pomerne kompaktnú veľkosť! Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte s jej pomocou svoje citlivé intímne miesta alebo si doprajte masáž unavených a natiahnutých svalov kdekoľvek na tele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Petits JouJoux Massage Candle A trip to Waikiki Coconut & Pineapple 43ml

    Už dlho túžite po niečom, čo by premenilo váš bežný večer na super romantický? Táto sviečka vašu spálňu nielen zvodne rozvonia, ale jej vosk sa roztopením transformuje na hodvábny a predovšetkým úžasne teplý masážny olej. Vaša pokožka ho bude milovať a váš večer so sviečkou JouJoux bude nezabudnuteľne jedinečný.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Raspberry & Apple 75ml

    Chceli by ste od masáže niečo viac? Použite na to tento luxusný olej, ktorý je jedlý a má nádhernú afrodiziakálnu vôňu. Jeho kvalitu potvrdzuje zloženie na báze prírodných olejov, ktoré zanechajú vašu pokožku hodvábne hladkou. Nachystajte si erotickú večeru s jedlým masážnym olejom s príchuťou malín a jablka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 500ml

    Masáže Nuru sú erotické, zvodné, nevšedné a najviac je na nich sexi, že prebiehajú telo na telo, takže hravo spestria vaše spálňové vyvádzanie. Tento Nuru Gél je naozaj klzký a ideálny na splnenie všetkých vašich Nuru fantázií. Oddajte sa vzrušujúcej masáži, ktorá pre vás bude nezabudnuteľným zážitkom!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Black Currant with Lime 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemným hrejivým účinkom. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver ríbezľovo-limetkový olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Trblietavá masážna sviečka - Vanilka a kakaový krém 150g

    Ponorte sa do ligotavej romantiky masážnych sviečok od LELO. Ligotavé masážne sviečky sú vyrobené z prírodného sójového vosku, bambuckého masla a oleja z marhuľových jadier.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 100ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s orientálnou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 209

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.