Prihlásenie
Registrácia
Vaše údaje
Prihlasovacie údaje
Prihlásenie
Ospravedlňujeme sa, ale predaj produktu Michel Cluizel Mangaro Noir 65% 70g bol ukončený.
Možno by vás mohli zaujímať aj tieto produkty:
Michel Cluizel Sardines en Chocolat au Lait 5 pack14,90 € 13,90 € |
Bonnat Noir 100% Cacao 100g9,90 € 8,90 € |
Bonnat Lait 55% 100g9,90 € 7,90 € |
Bonnat Java 65% 100g9,90 € 7,90 € |
Bonnat Cote d'Ivoire 75% 100g7,90 € 5,90 € |
Bonnat Grand'Anse 65% 100g9,90 € 8,90 € |
Detaily
Táto jemná 65% čokoláda je pravdepodobne najexotickejšia z plantážnych čokolád Michel Cluizel. Nástup je medovo karamelový, potom sa rozvinie pestrá zmes ovocných a kvetinových chutí. Prebleskuje kvetový nektár, ale keď ho tam človek zámerne hľadá, tak ho nie a nie nájsť. Jemná kyslosť citrusov, radostný, svetlý, slniečkový pocit. Plantáž Mangara sa nachádza v údolí rieky Sambirano na Madagaskare a pestuje kakaové bôby variety Criollo.
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
- prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2003
- strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2006, kategória "Best bean to bar"
- zlatá medaila - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
Zloženie: kakao z plantáže Mangara, kakaové maslo, trstinový cukor, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku.
Výnimočná kvalita surovín: Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať. Dokonca si nechal patentovať ochrannú známku "Nobles Ingredients" ("urodzené, vznešené suroviny"), ktorá v praxi znamená, že vo svojich výrobkoch používa:
- len čisté kakaové maslo, bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
- trstinový cukor namiesto cukru repného,
- prírodnú Bourbon vanilku namiesto vanilínu,
- nepoužíva sójový lecitín ani umelé arómy,
- a všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 70 g, 161 × 79 × 7 mm
Rodinná čokoládovňa Michel Cluizel vyrába výnimočnú čokoládu už od roku 1948. Nachádza sa v Normandii na severe Francúzska a vice informácií.
Cena "Great Taste Award" je ekvivalentom filmových Oskarov vo svete gurmánov. Britská asociácia "Guild of Fine Food" ju každoročne udeľuje tým najkvalitnejším a najchutnejším potravinovým výrobkom v príslušnej kategórii.
Academy of Chocolate bola založená v Londýne v roku 2005. Okrem hodnotenia kvality čokolád nasledovaného každoročným udeľovaním cien je jej hlavným cieľom motivovať výrobcov čokolády k trvalo udržateľnému férovému obchodu.
Salon du Chocolate je medzinárodná prehliadkou čokolády prebiehajúce každoročne na jeseň v Paríži.
Ďalšie informácie
Obsah kakaa | 65% |
---|---|
Zloženie | cane sugar, cocoa, cocoa butter, genuine bourbon vanilla |
Nutričné hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 570 kcal / 2381 kJ |
Tuky | 34,26 g |
Bielkoviny | 6,58 g |
Sacharidy | 34,26 g |
z toho cukry | 34,16 g |
Značka | Michel Cluizel |
Hmotnosť | 70 g |
Kategórie | Horká čokoláda |