×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 33 až 64 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Tulip-Shaped Plug with Pump Black

    Príjemné roztiahnutie a dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom v tvare tulipánu posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte priemer kolíka, takže docielite vzrušujúce roztiahnutie „okvetných lístkov“, ktoré zaplnia váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 12 cm!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Double Balloon and Pump Black

    Z malých guličiek na veľké gule pre dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte priemer guličiek, takže docielite vzrušujúci obvod, ktorý zaplní váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 6,5 a 7 cm!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Zahaľte semenníky do mäkučkého silikónu a doprajte si jedinečne príjemnú stimuláciu. Tento dômyselný doplnokvás príjemne chytí za penis a objíme vaše semenníky, čím vytvorí skutočne sexy „hrču“ a navyše posilní a predĺži erekciu. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne mäkký a rozhodne vás nebude štiepať ani škrabať. Navyše je tiež úžasne pružný a prispôsobí sa vašej veľkosti.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Handsome FXXK U Silicone Dildo Skin

    Len jeden prstíček tam strčíme, len sa ohrejeme a zase pôjdeme! Jedine tomuto prstíčku svoju izbičku rád otvorí každý Smolíček Pacholíček. Predstavujeme nádherné dildo z vysoko kvalitného mäkkého liquid silikónu na análne alebo vaginálne použitie. Pusťte ho ďalej a dosiahnite svoju maximálnu rozkošu sólo alebo v páre.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Weighted Butt Diamond L 38mm Black

    Stelesnenie pohodlia a análneho potešenia! Tento kolík má príjemný tvar s mierne skoseným zakončením pre ľahké zavádzanie. Jeho krk je tenký a pružný, takže váš zvierač nebude mať tendenciu ho vytláčať a bude pekne držať na svojom mieste. Jeho telo je zaťažené vnútorným kovovým závažím, čo prináša extra stimuláciu prostaty a umocňuje už aj tak príjemný pocit naplnenia.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tamashii Lustful Wife Male Masturbator Nude

    Zbožňujete japonskú mangu? Tak tento masturbátor je priamo pre vás! Jeho dizajn je totiž inšpirovaný práve mangou, je starostlivo prepracovaný a kombinuje inováciu a štýl. Ponorte sa do kvalitného materiálu a objavte vnútornú vzrušujúcu textúru!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Uni Variety Pack

    Unisex, univerzálny a unikátny! Presne taká je táto novinka od inovatívnej Japonskej značky Tenga. UNI je séria pružných textúrovaných návlekov s príjemného a kvalitného materiálu. Toto balenie obsahuje všetky 4 modely rôznych farieb a každý z nich sa hodí pre páry aj sólo hrátky a bez ohľadu na detaily vašej sexuality vás bude príjemne hladkať a stimulovať svojou efektívnou textúrou.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Sweet Cloud Liquid Silicone Dildo 18cm Blue-Pink

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Gradient Liquid Silicone Dildo 17cm Blue-Pink

    Snívate o dilde s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo S 14cm Purple

    Snívate o dildu s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti na teplote. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glow In The Dark Cuffs & Hogtie Set

    Hľadáte niečo viac než len obyčajné putá? Táto sada vás dostane svojou schopnosťou žiariť v tme! Obsahuje putá s nastaviteľnou veľkosťou a tiež špeciálny krížik spútania dohromady. Vychutnajte si ich pohodlné a bezpečné nosenie a doprajte si fascinujúce vzrušenie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    To pravé pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor je zakrivený presne tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Pheromone Perfume Tester-Box LMTD Women 4x5ml

    Hľadáte medzi feromónmi tú pravú vôňu priamo pre vás? Táto sada vám to hľadanie uľahčí, pretože obsahuje 4 vzorky nádherných feromónových vôní. Nechajte sa nimi vtiahnuť do veľkomiest ako Londýn, Miami, Tokio a Dubaj a nechajte jedinečné vône, nech vám pomôžu zvýrazniť vašu ženskú príťažlivosť a auru.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Pheromone Perfume Tester-Box LMTD Men 4x5ml

    Hľadáte medzi feromónmi tú pravú vôňu priamo pre vás? Táto sada vám to hľadanie uľahčí, pretože obsahuje 4 vzorky nádherných feromónových vôní. Nechajte sa nimi vtiahnuť od veľkomiest ako Londýn, Miami, Tokio a Dubaj a nechajte jedinečne príťažlivé vône, nech vám pomôžu zvýrazniť vašu mužnú príťažlivosť a auru.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Whip Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento rozkošný bič v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení. Má praktickú rukoväť a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s nežným hladením a bolestivými údermi.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s FUSHION! Je to luxusný silikónový krúžok na penis s dlhými vibračnými bodmi, ktoré spočinú na penise a pri sexe budú zmyselne dráždiť obaja v páre. Zvýšte vzrušenie a zdieľajte v páre príjemné pocity, ktorým nepôjde odolať!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Elixer Vibrating Double Penetrator Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Elixerom! Je to korálkový vibrátor pre análne alebo vaginálne použitie, ktorého cieľom sú vaše senzačné orgazmy! Svojim tvarom bude vo vás prebúdzať príjemné pocity pri každom zavádzaní aj vyberaní a základňa s praktickým očkom vám uľahčí manipuláciu. Račte v ústrety novej úrovni slasti!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Bloom Erogenous Zone Stimulator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Bloom! Je to perfektný stimulátor erotogénnych zón, ktorý vám svojim ergonomickým tvarom pohodlne padne do ruky a umožní vám umeleckým spôsobom skúmať vaše telo. Pohrajte sa s ním sólo alebo v páre.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker The Real Feel

    Chcete pri masturbácii cítiť vzrušujúce realistické pocity? S týmto masturbátorom v decentnom designe to pôjde samo. Má príjemne tesný a pružný otvor a stimulačne textúrované vnútro. Materiál je podobný ľudskej koži a vonkajšie puzdro pohodlne padne do ruky. Vychutnajte si zmyselnú masáž a až bude hotové, stačí vybrať vnútorný návlek a jednoducho ho umyť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Ruža je od pradávna tradičným symbolom lásky a teraz je tiež dokonalým doplnkom pri vašej ceste za vzrušujúcim dobrodružstvom. Táto ružička od Skins je diskrétna a veľmi pôvabná. Spája lásku, vášeň a vzrušenie v nádhernú premyslenú hračku, tak sa ráčte zoznámiť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Pheromone Fragrance Man Grey 15ml

    Recept na to, ako sa stať ešte viac žiaducim! Táto úchvatná feromónová vôňa vám pomôže očariť, zaujať a podmaniť si! Podporí váš vkus, štýl aj osobnosť a stane sa vašou neoddeliteľnou súčasťou. Nádherný flakón sa bude vynímať na akejkoľvek poličke a vďaka malej veľkosti 15 ml ho môžete mať neustále pri sebe.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Pheromone Fragrance Woman Red 15ml

    Recept na to, ako sa stať ešte viac žiaduce! Táto úchvatná feromónová vôňa vám pomôže očariť, zaujať a podmaniť si! Podporí váš vkus, štýl aj osobnosť a stane sa vašou neoddeliteľnou súčasťou. Nádherný flakón sa bude vynímať na akejkoľvek poličke a vďaka malej veľkosti 15 ml ho môžete mať neustále pri sebe.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Touch It & Turn It Teddy Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Body tvorené popruhmi zvýraznia vašu dominantnú auru a ozdobné zlaté krúžky podporia vašu príťažlivosť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Contemporary Nipple Spoke Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto nádherné a štýlové svorky na bradavky z pozláteného kovu. Objavte s nimi zážitok zo stimulácie citlivých bradaviek a nastavte si zovretie podľa vašich predstáv.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Collar and Leash Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto nádherné vodítko s obojkom so zlatým zdobením vyžarujúcou auru zmyselnosti, sofistikovanosti a príťažlivosti. Dovoľte svojmu náprotivku, aby vás na vodítku sprevádzaný novým nezbednými zážitkami, ktoré zapália vaše vášne ako nikdy predtým!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Emily Onahole Masturbator Double Layer

    Zoznámte sa s Emily, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte Emily si vás úplne podmaniť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Clara Onahole Masturbator Closed Hole

    Chcete okúsiť ten pocit, kedy vás zaplaví pocit rozkoše a skrútia sa vám prsty na nohách? Pozvite si Claru, realistický masturbátor s autentickými prsiami a vagínou. Jemný materiál pohltí váš penis a uvíta ho vzrušujúcou textúrou. Nechajte ho, aby podnecoval vašu fantáziu a zároveň vás dokonale uspokojoval.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Umbrella

    Prší vám do penisu? To chce dáždnik! A teraz bez zábavy, toto je úžasná pomôcka pre stimuláciu vašej močovej trubice a dopraje vám intenzívne pocity, vzrušujúcu masáž a príjemné pretiahnutie. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele a má úzku skosenú špičku pre ľahké zavádzanie a výraznú textúru pre príjemnú stimuláciu. Dáždniková zátka potom vyzerá štýlovo a vytvára príťažlivý pohľad na penis.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Butt Plug Set

    Kto chce výsledky, ten musí trénovať a kto sa vzrušenia, ten pridá vibrácie! S touto sadou si vytrénujete svoj anál a to príjemným a sexy spôsobom. Kolíky sú hodvábne jemné, pretože sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a majú kužeľovitý tvar pre dokonale uspokojivý pocit naplnenia. Ich použitie je jednoduché a bezpečné, poďte si ich vyskúšať!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.