×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 65 až 96 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Cat Mask Black

    Ukrýva sa vo vás odvážna zvodnica? Nasaďte si túto masku a pustite ju von! Je to podmanivý doplnok navrhnutý tak, aby podnietil predstavivosť a okorenil vaše erotické chvíľky. Maska je vybavená praktickou prackou pre nastaviteľnosť a pohodlné nosenie. Objavujte v nej svoje skryté šelmie túžby.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Ako dlho už snívate o postroji, ktorý by vám umožnil prenikanie do vášho partnera či partnerky? Premeňte svoje sny na skutočnosť s touto úžasnou sadou pre nezabudnuteľné zážitky. Tvorí ju univerzálny nastaviteľný postroj na bezpečné a pohodlné nosenie a tiež 3 vymeniteľné silikónové dildá.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Labs Vivid Wearable Vibrator with Remote Pink

    Máte chuť byť trochu nezbedná? S touto vibračnou hračičkou na diaľkové ovládanie to nebude žiadny problém. Vie vibrovať o 9 režimoch od diskrétnych až po vzrušivo silné režimy. Vyrazíte si s týmto vibračným skvostom von? Vďaka magnetu ho pohodlne pripevníte k nohavičkám a komu zveríte ovládač, bude len na vás.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mokko Toys Davina G-Spot Vibrator Pink

    Očarujúce, neodolateľný a vášnivý, taký je vibrátor Davina. Bude to láska na prvý pohľad aj na prvý dotyk. Je príjemne zakrivený, takže bude lahodiť vášmu telu a veľmi pohodlne s ním dosiahnete na G-bod. Vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a čaká vás s ním kolotoč extrémne príjemných pocitov!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Guilty Toys Huge Horse Dildo 28.5cm Transparent

    Láka vás objavovať nové rozmery rozkoše? Skúmajte svoje limity vzrušenia s Guilty Toys Huge Horse dildom! Toto impozantné dildo v priehľadnom prevedení je navrhnuté tak, aby pripomínalo konský penis. S dĺžkou 28,5 cm a realistickým tvarom sa rozhodne nemusíte báť, že by s ním bola nuda!

    41,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Bad Kitty Strap-On Panties 2493594 Black

    Môže byť postroj na strap-on super komfortný? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných jednoduchých nohavičiek od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte obľúbenú hračku a rozbehnite to!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Tong with Suspenders 2493578 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s podväzkami od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný tangá strih.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte obľúbenú hračku a zahaľte svoj zadoček do čipky!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JGF Sophia Set 4-pcs Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si túto nádhernú a zvodnú neónovú bielizeň! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale bielizeň je tiež úplne komfortná na nosenie! Oblečte si na seba celý komplet: podprsenku, tangá, podväzkový pás aj popruhy na stehná!

    41,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • JGF Chloe Set 4-pcs Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si túto nádhernú a modernú neónovú bielizeň! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale je tiež úplne komfortná na nosenie! Oblečte si na seba celý komplet: podprsenku, tangá a podväzky.

    41,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • JGF Luna Mesh Set 4-pcs Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si túto nádhernú a rozkošnú neónovú bielizeň! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale je tiež úplne komfortná na nosenie! Oblečte si na seba celý komplet: podprsenku, tangá a podväzky.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JGF Mia Lace Set 4-pcs Neon Green

    Chcete zažiariť ako skutočná hviezda? Oblečte si túto nádhernú a krajkovú neónovú bielizeň! Ušité je z vysoko kvalitných materiálov, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku a zvýraznia ženské tvary. Možno budete prekvapená, ale je tiež úplne komfortná na nosenie! Oblečte si na seba celý komplet: podprsenku, tangá a podväzky, vaše bruško zmyselne ozdobí retiazkový detail.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Triple Cockring Blue

    Túžite po niečom viac? Nasaďte si na ochabnutý penis tento jedinečný krúžok a až sa váš úd začne zdvíhať, budete sa radovať z dlhšej a pevnejšej erekcie a ešte intenzívnejších orgazmov! Krúžok bude vibráciami a textúrovanou časťou dráždiť hrádzu a rozšírená horná vibračná časť sa postará o spokojnosť vášho náprotivku. Vychutnajte si pohodlné padnutie, komfortné nosenie a hlavne zmyselné vibrácie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Bend Over Boyfriend Silicone Purple

    Perfektná hračka pre všetky dámy, ktoré chcú prevziať kontrolu a preniknúť do svojho partnera alebo partnerky. Bend Over Boyfriend je silikónový strap-on bez postroja a má ergonomický tvar, takže sa pohodlne uvelebí vo vagíne nositeľky a bude jej jemne dráždiť G-bod aj klitoris. Dlhé dildo je ihneď pripravené na akciu a bez ohľadu na pohlavie dopraje vášmu náprotivku slastné chvíľky plné rozkoše.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto sada so 7 bondage doplnkami. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Pheromone Essence for Men 7.5ml

    Hľadáte naozaj silné feromóny, ktoré vám pomôžu prebudiť ženskú túžbu? Nie je potrebné hľadať ďalej, pretože jedine Eromed Pheromone Essence for Men vám napomôžu objaviť svoju vlastnú mužnosť a schopnosť užívať si život i pozornosť. Nezáleží na tom, ako vyzeráte, kto ste a koľko máte rokov, táto feromónová esencia vám pomôže získať si pohľady žien i sebavedomia.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Pheromone Essence for Women 7.5ml

    Hľadáte naozaj silné feromóny, ktoré vám pomôžu posilniť sebavedomie aj atraktivitu? Nie je potrebné hľadať ďalej, pretože jedine Eromed Pheromone Essence for Women vám napomôžu objaviť svoju vlastnú sebadôveru a schopnosť užívať si život aj pozornosť. Nezáleží na tom, ako vyzeráte, kto ste a koľko máte rokov, táto feromónová esencia vám pomôže získať si pohľady môžem a úspechy v osobnom i profesnom živote.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Orgasm Control 60tbl

    Kazí vám radosť zo sexu predčasná ejakulácia? Táto porucha je veľmi častá a rozhodne v tom nie ste sám. Aj my veľmi dobre vieme, ako to dokáže zničiť intimitu, a preto vám odporúčame tieto tablety nabité vybranými bylinnými výťažkami proti predčasnému vyvrcholeniu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cut4Men HARNESS03 Black Chain Men's Harness

    Tiež veríte tomu, že doplnky vedia divy? Doplňte svoj vzhľad týmto hrudným postrojom s krúžkami a retiazkami, ktoré podnietia predstavivosť. Postroj obopne vašu hruď a bude sa hodiť ako na holé telo, tak na vrstvenie. Vyrobený je z kvalitných a odolných materiálov, ktoré sú pružné a príjemné pokožke. Ozdobte sa týmto štýlovým doplnkom a prilákajte pozornosť na svoj hrudník.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies The Rose Lix

    Ruža je od pradávna tradičným symbolom lásky a teraz je tiež dokonalým doplnkom pri vašej ceste za vzrušujúcim dobrodružstvom. Táto ružička od Skins je diskrétna a veľmi pôvabná. Spája lásku, vášeň a vzrušenie v nádhernú premyslenú hračku, tak sa ráčte zoznámiť.

    41,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Ibiza Nebula Model 20 Dildo Borosilicate Glass 20.5x3cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má dômyselný tvar so širokým zvlneným koncom a praktickú hladkú rukoväť, ktorá zaisťuje pohodlnú manipuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 20 Dildo Borosilicate Glass 20.5x3cm Clear

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má dômyselný tvar so širokým zvlneným koncom a praktickú hladkú rukoväť, ktorá zaisťuje pohodlnú manipuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 17 Dildo Borosilicate Glass 18.5x3cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má úplne hladký dizajn, je veľmi mírne zakrivený a má praktickú koncovú základňu, ktorá zaisťuje pohodlnú manipuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 17 Dildo Borosilicate Glass 18.5x3cm Clear

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má úplne hladký dizajn, je veľmi mierne zakrivený a má praktickú koncovú základňu, ktorá zaisťuje pohodlnú manipuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Arousal Sex Oil with CBD 30ml

    Máte už nejaké skúsenosti s CBD? Pokiaľ nie, tak nevadí, tento Arousal Sex Oil bude na úvod perfektný. CBD má úžasné vlastnosti - zmierňuje bolesť, znižuje stres, a to je len špička ľadovca. Vie tiež napomáhať stimulovať prietok krvi, čo je základ sexuálneho vzrušenia. Keď sú naše genitálie prekrvené, reakcie a pocity sa zosilňujú a telo sa pripravuje na pohlavný styk.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Apolo Natural Pheromones Perfume for Men 50ml

    Chceli by ste byť ešte príťažlivejší a sebavedomejší? Tento zmyselný pánsky parfém obsahuje biologické častice hľuzoviek, ktoré svojou arómou pomáhajú prirodzeným spôsobom stimulovať sexuálnu túžbu, chuť flirtovať a dotýkať sa. Apolo vám pomôže zvýšiť vašu sebadôveru aj sexuálnu zvodnosť a atraktivitu, navyše nádherne vonia!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Orchid Natural Pheromones Perfume for Women 50ml

    Chceli by ste byť ešte príťažlivejší a sebavedomejší? Tento zmyselný dámsky parfém obsahuje biologické častice hľuzoviek, ktoré svojou arómou pomáhajú prirodzeným spôsobom stimulovať sexuálnu túžbu, chuť flirtovať a dotýkať sa. Orchid vám pomôže zvýšiť vašu sebadôveru aj sexuálnu zvodnosť a atraktivitu, navyše nádherne vonia!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Afrodita Natural Pheromones Perfume for Women 50ml

    Chceli by ste byť ešte príťažlivejší a sebavedomejší? Tento zmyselný dámsky parfém obsahuje biologické častice hľuzoviek, ktoré svojou arómou pomáhajú prirodzeným spôsobom stimulovať sexuálnu túžbu, chuť flirtovať a dotýkať sa. Afrodita vám pomôže zvýšiť vašu sebadôveru aj sexuálnu zvodnosť a atraktivitu, navyše nádherne vonia!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Liquid Silicone Muscle Ring Black

    Rozhodne najpohodlnejší erekčný krúžok na trhu! Muscle Ring od Sport Fucker je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a je dostatočne hrubý, ale nie príliš, takže sa nezarezáva do kože. Je široký, silný a teda objemný. Slová nestačia, tento krúžok musíte vyskúšať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Vibrating Butt Beads Black

    Nič vaše zadné dvierka nerozvádza toľko, ako vibračné guličky! Ich tvar sľubuje slastné zavádzanie aj vyberanie a ich pružnosť a ohybnosť zas prispôsobenie sa vašim telesným kontúram. Guličky sa smerom k základni postupne zväčšujú a vy s nimi dostanete na výber z 10 vibračných rýchlostí a vzorov.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 121

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.