×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 33 až 64 z celkom 192

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Pump Black

    Z malého kolíčka na veľký kolík pre dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte jeho priemer, takže docielite vzrušujúci obvod, ktorý zaplní váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 8,4 cm!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Zahaľte semenníky do mäkučkého silikónu a doprajte si jedinečne príjemnú stimuláciu. Tento dômyselný doplnokvás príjemne chytí za penis a objíme vaše semenníky, čím vytvorí skutočne sexy „hrču“ a navyše posilní a predĺži erekciu. Je vyrobený z luxusného liquid silikónu, takže je príjemne mäkký a rozhodne vás nebude štiepať ani škrabať. Navyše je tiež úžasne pružný a prispôsobí sa vašej veľkosti.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Handsome FXXK U Silicone Dildo Skin

    Len jeden prstíček tam strčíme, len sa ohrejeme a zase pôjdeme! Jedine tomuto prstíčku svoju izbičku rád otvorí každý Smolíček Pacholíček. Predstavujeme nádherné dildo z vysoko kvalitného mäkkého liquid silikónu na análne alebo vaginálne použitie. Pusťte ho ďalej a dosiahnite svoju maximálnu rozkošu sólo alebo v páre.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Packer Silicone Large Skin

    Tak realistický! Tento penis je vyrobený z extrémne mäkkého liquid silikónu a je tak úžasne pružný a poddajný. Hodí sa na pohodlné nosenie a jeho ploché dno sa príjemne oprie o vaše telo. Je to perfektný doplnok pre FTM a transgender osoby.

    45,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Brutus Weighted Butt Diamond L 38mm Black

    Stelesnenie pohodlia a análneho potešenia! Tento kolík má príjemný tvar s mierne skoseným zakončením pre ľahké zavádzanie. Jeho krk je tenký a pružný, takže váš zvierač nebude mať tendenciu ho vytláčať a bude pekne držať na svojom mieste. Jeho telo je zaťažené vnútorným kovovým závažím, čo prináša extra stimuláciu prostaty a umocňuje už aj tak príjemný pocit naplnenia.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tamashii Lustful Wife Male Masturbator Nude

    Zbožňujete japonskú mangu? Tak tento masturbátor je priamo pre vás! Jeho dizajn je totiž inšpirovaný práve mangou, je starostlivo prepracovaný a kombinuje inováciu a štýl. Ponorte sa do kvalitného materiálu a objavte vnútornú vzrušujúcu textúru!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Uni Variety Pack

    Unisex, univerzálny a unikátny! Presne taká je táto novinka od inovatívnej Japonskej značky Tenga. UNI je séria pružných textúrovaných návlekov s príjemného a kvalitného materiálu. Toto balenie obsahuje všetky 4 modely rôznych farieb a každý z nich sa hodí pre páry aj sólo hrátky a bez ohľadu na detaily vašej sexuality vás bude príjemne hladkať a stimulovať svojou efektívnou textúrou.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Medium Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Tento od ToyJoy vás dostane do kolien svojim tvarom aj vibráciami. Jeho rozšírená základňa sľubuje stabilitu a hebký silikón zas príjemný dotyk a bezpečnosť pre telo. Vychutnajte si všetky jeho vlastnosti a doprajte si nekonečný pôžitok!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Sweet Cloud Liquid Silicone Dildo 18cm Blue-Pink

    Snívate o dildu s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo 17cm Purple

    Snívate o dildách s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti od teploty. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Gradient Liquid Silicone Dildo 17cm Blue-Pink

    Snívate o dilde s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo S 14cm Purple

    Snívate o dildu s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti na teplote. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Separator Bar 4 Pieces Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto tyč s putami rozhodne podporí atmosféru!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glow In The Dark Cuffs & Hogtie Set

    Hľadáte niečo viac než len obyčajné putá? Táto sada vás dostane svojou schopnosťou žiariť v tme! Obsahuje putá s nastaviteľnou veľkosťou a tiež špeciálny krížik spútania dohromady. Vychutnajte si ich pohodlné a bezpečné nosenie a doprajte si fascinujúce vzrušenie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Rozkošný stimulátor Sugar Craze z kvalitných materiálov a hlavne s neuveriteľnými funkciami! Jeho plastové puzdro v sebe ukrýva hračičku s mrštným jazýčkom na stimuláciu všetkých citlivých bodov na tele. Je kompaktný, takže sa skvele hodí na cesty a vy sa môžete tešiť na 10 intenzívnych funkcií vibrácií, pulzáciou a eskaláciou jazýčka.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Verili by ste, že táto malinká vibračná hlavička v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jej 10 intenzívnych vibračných funkcií na vlastné telo či klitoris. Vyrobená je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude rozmaznávať nielen na intímnych miestach, ale pokojne po celom vašom tele všade tam, kde potrebujete trochu namasírovať a uvoľniť.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    To pravé pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor je zakrivený presne tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Clear Medium

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenia, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zabezpečí, že nositeľovi penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho jeho pán bude potrebovať, pretože klietka má hygienický tvor na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas, vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Cock Brown

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dip Stick Wand Trainer 4-10mm

    Hľadáte odolný dilatátor pre vašu močovú trubicu? Predstavujeme Dip Stick z luxusnej nerezovej ocele pre vaše pohodlie aj pokrok. Tento materiál je príjemne odolný, ľahko sa čistí a je hygienický, čo je pri hrátkách tohto typu priam nevyhnutné. Sledujte na vyznačenej stupnici, ako hlboko sa dostanete!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vibrating Aluminium Buttplug Small

    Objavujte novú úroveň análneho potešenia! S týmto vibračným kolíkom to pôjde samo. Predstavuje lákavé spojenie elegancie a vzrušenia, je starostlivo prepracovaný a dopraje vám silné vibrácie, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Tak sa chopte ovládača a vychutnajte si symfóniu príjemných vnemov.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Pheromone Perfume Tester-Box LMTD Women 4x5ml

    Hľadáte medzi feromónmi tú pravú vôňu priamo pre vás? Táto sada vám to hľadanie uľahčí, pretože obsahuje 4 vzorky nádherných feromónových vôní. Nechajte sa nimi vtiahnuť do veľkomiest ako Londýn, Miami, Tokio a Dubaj a nechajte jedinečné vône, nech vám pomôžu zvýrazniť vašu ženskú príťažlivosť a auru.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Pheromone Perfume Tester-Box LMTD Men 4x5ml

    Hľadáte medzi feromónmi tú pravú vôňu priamo pre vás? Táto sada vám to hľadanie uľahčí, pretože obsahuje 4 vzorky nádherných feromónových vôní. Nechajte sa nimi vtiahnuť od veľkomiest ako Londýn, Miami, Tokio a Dubaj a nechajte jedinečne príťažlivé vône, nech vám pomôžu zvýrazniť vašu mužnú príťažlivosť a auru.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Echo C Masturbator Black

    Vzrušujúca moc vo vašej dlani! Predstavujeme Echo, senzačný masturbátor ako stelesnenie potešenia. Má príjemný priekopnícky tvar a ergonomický dizajn, chváli sa silnými vibráciami a textúrovaným povrchom pre skutočné blaho a bezkonkurenčnú úroveň spokojnosti.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Whip Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento rozkošný bič v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení. Má praktickú rukoväť a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s nežným hladením a bolestivými údermi.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Fushion Vibrating Couple C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s FUSHION! Je to luxusný silikónový krúžok na penis s dlhými vibračnými bodmi, ktoré spočinú na penise a pri sexe budú zmyselne dráždiť obaja v páre. Zvýšte vzrušenie a zdieľajte v páre príjemné pocity, ktorým nepôjde odolať!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Elixer Vibrating Double Penetrator Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Elixerom! Je to korálkový vibrátor pre análne alebo vaginálne použitie, ktorého cieľom sú vaše senzačné orgazmy! Svojim tvarom bude vo vás prebúdzať príjemné pocity pri každom zavádzaní aj vyberaní a základňa s praktickým očkom vám uľahčí manipuláciu. Račte v ústrety novej úrovni slasti!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Bloom Erogenous Zone Stimulator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Bloom! Je to perfektný stimulátor erotogénnych zón, ktorý vám svojim ergonomickým tvarom pohodlne padne do ruky a umožní vám umeleckým spôsobom skúmať vaše telo. Pohrajte sa s ním sólo alebo v páre.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 192

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.