×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 65 až 96 z celkom 192

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Urban Verve Pulsating Clitoral Stimulator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Verve! Je to stimulačný prsteň, ktorý sa postará o klitoris svojou pulzujúcou funkciou. Neznamená to však, že s ním nemôžete skúmať aj iné erotogénne zóny, ba naopak, vašej fantázii sa medze nekladú! Tak si ho nasaďte na prst a vydajte sa na cestu za erotickou spokojnosťou.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stroker The Real Feel

    Chcete pri masturbácii cítiť vzrušujúce realistické pocity? S týmto masturbátorom v decentnom designe to pôjde samo. Má príjemne tesný a pružný otvor a stimulačne textúrované vnútro. Materiál je podobný ľudskej koži a vonkajšie puzdro pohodlne padne do ruky. Vychutnajte si zmyselnú masáž a až bude hotové, stačí vybrať vnútorný návlek a jednoducho ho umyť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies The Rose Purrz

    Ruža je od pradávna tradičným symbolom lásky a teraz je tiež dokonalým doplnkom pri vašej ceste za vzrušujúcim dobrodružstvom. Táto ružička od Skins je diskrétna a veľmi pôvabná. Spája lásku, vášeň a vzrušenie v nádhernú premyslenú hračku, tak sa ráčte zoznámiť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies The Rose Flutterz

    Ruža je od pradávna tradičným symbolom lásky a teraz je tiež dokonalým doplnkom pri vašej ceste za vzrušujúcim dobrodružstvom. Táto ružička od Skins je diskrétna a veľmi pôvabná. Spája lásku, vášeň a vzrušenie v nádhernú premyslenú hračku, tak sa ráčte zoznámiť.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Pheromone Fragrance Man Grey 15ml

    Recept na to, ako sa stať ešte viac žiaducim! Táto úchvatná feromónová vôňa vám pomôže očariť, zaujať a podmaniť si! Podporí váš vkus, štýl aj osobnosť a stane sa vašou neoddeliteľnou súčasťou. Nádherný flakón sa bude vynímať na akejkoľvek poličke a vďaka malej veľkosti 15 ml ho môžete mať neustále pri sebe.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Pheromone Fragrance Woman Red 15ml

    Recept na to, ako sa stať ešte viac žiaduce! Táto úchvatná feromónová vôňa vám pomôže očariť, zaujať a podmaniť si! Podporí váš vkus, štýl aj osobnosť a stane sa vašou neoddeliteľnou súčasťou. Nádherný flakón sa bude vynímať na akejkoľvek poličke a vďaka malej veľkosti 15 ml ho môžete mať neustále pri sebe.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Touch It & Turn It Teddy Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Body tvorené popruhmi zvýraznia vašu dominantnú auru a ozdobné zlaté krúžky podporia vašu príťažlivosť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pleasure Crystals Glass Dildo Silicone Base 14cm

    Sklenené dildo ako ten najpôvabnejší skvost vo vašej zbierke erotických hračiek! Toto dildo je vyrobené z vysoko kvalitného a odolného borosilikátového skla, ktoré je veľmi odolné a vhodné aj na teplotné hrátky. Zamilujte sa do jeho realistických detailov a keď si budú chcieť vaše ruky oddýchnuť, zasaďte ho do odnímateľnej prísavky.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Whip Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento úchvatný bič s čierno-zlatým dizajnom. Vyžaruje z neho sofistikovanosť a vyrobený je z mäkkej vegánskej PU kože. Doprajte si luxusné pocity.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Contemporary Nipple Spoke Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto nádherné a štýlové svorky na bradavky z pozláteného kovu. Objavte s nimi zážitok zo stimulácie citlivých bradaviek a nastavte si zovretie podľa vašich predstáv.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Collar and Leash Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto nádherné vodítko s obojkom so zlatým zdobením vyžarujúcou auru zmyselnosti, sofistikovanosti a príťažlivosti. Dovoľte svojmu náprotivku, aby vás na vodítku sprevádzaný novým nezbednými zážitkami, ktoré zapália vaše vášne ako nikdy predtým!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Chcete objaviť dych vyrážajúce pocity prameniace z vašej prostaty? Vyskúšajte Curved Probe, do detailov premyslený stimulátor prostaty, ktorý kombinujte pohodlie a intenzívnu stimuláciu. Má komfortný zakrivený dizajn a ponúkne vám 10 omamných vibračných režimov, tak sa nechajte pozvať do sveta análnej slasti.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable X-10 Beads Black

    Nechajte sa potešiť mäkkými hladkými korálkami! Tento vibrátor vyniká medzi ostatnými svojim tvarom s rôzne veľkými korálkami, ktoré vám doprajú nádherné pocity pri zavádzaní aj vyberaní. Objavte 10 intenzívnych vibračných režimov a vychutnajte si každú jedinú guľôčku za svojimi zadnými dvierkami.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella 3-pcs Crotchless Set Black

    Minimalizmus je sexy av tejto otvorenej bielizni sa rozhodne cítiť sexy budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky, popruhov a pikantnosti postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Emily Onahole Masturbator Double Layer

    Zoznámte sa s Emily, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte Emily si vás úplne podmaniť.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Clara Onahole Masturbator Closed Hole

    Chcete okúsiť ten pocit, kedy vás zaplaví pocit rozkoše a skrútia sa vám prsty na nohách? Pozvite si Claru, realistický masturbátor s autentickými prsiami a vagínou. Jemný materiál pohltí váš penis a uvíta ho vzrušujúcou textúrou. Nechajte ho, aby podnecoval vašu fantáziu a zároveň vás dokonale uspokojoval.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug Umbrella

    Prší vám do penisu? To chce dáždnik! A teraz bez zábavy, toto je úžasná pomôcka pre stimuláciu vašej močovej trubice a dopraje vám intenzívne pocity, vzrušujúcu masáž a príjemné pretiahnutie. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele a má úzku skosenú špičku pre ľahké zavádzanie a výraznú textúru pre príjemnú stimuláciu. Dáždniková zátka potom vyzerá štýlovo a vytvára príťažlivý pohľad na penis.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Butt Plug Set

    Kto chce výsledky, ten musí trénovať a kto sa vzrušenia, ten pridá vibrácie! S touto sadou si vytrénujete svoj anál a to príjemným a sexy spôsobom. Kolíky sú hodvábne jemné, pretože sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a majú kužeľovitý tvar pre dokonale uspokojivý pocit naplnenia. Ich použitie je jednoduché a bezpečné, poďte si ich vyskúšať!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Ako dlho už snívate o postroji, ktorý by vám umožnil prenikanie do vášho partnera či partnerky? Premeňte svoje sny na skutočnosť s touto úžasnou sadou pre nezabudnuteľné zážitky. Tvorí ju univerzálny nastaviteľný postroj na bezpečné a pohodlné nosenie a tiež 3 vymeniteľné silikónové dildá.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Tento šikovný potešiteľ sa postará o silnejšiu erekciu a vibráciami poškodí vašu hrádzu! Zážitky s ním budú nezabudnuteľné, a čo viac je pohodlný a stabilný. Vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií a skúmajte nové vnemy.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Labs Vivid Wearable Vibrator with Remote Pink

    Máte chuť byť trochu nezbedná? S touto vibračnou hračičkou na diaľkové ovládanie to nebude žiadny problém. Vie vibrovať o 9 režimoch od diskrétnych až po vzrušivo silné režimy. Vyrazíte si s týmto vibračným skvostom von? Vďaka magnetu ho pohodlne pripevníte k nohavičkám a komu zveríte ovládač, bude len na vás.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mokko Toys Davina G-Spot Vibrator Pink

    Očarujúce, neodolateľný a vášnivý, taký je vibrátor Davina. Bude to láska na prvý pohľad aj na prvý dotyk. Je príjemne zakrivený, takže bude lahodiť vášmu telu a veľmi pohodlne s ním dosiahnete na G-bod. Vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a čaká vás s ním kolotoč extrémne príjemných pocitov!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Guilty Toys Huge Horse Dildo 28.5cm Transparent

    Láka vás objavovať nové rozmery rozkoše? Skúmajte svoje limity vzrušenia s Guilty Toys Huge Horse dildom! Toto impozantné dildo v priehľadnom prevedení je navrhnuté tak, aby pripomínalo konský penis. S dĺžkou 28,5 cm a realistickým tvarom sa rozhodne nemusíte báť, že by s ním bola nuda!

    41,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Pau Yuen Tong Old Chinese Liquid Brush 2.5ml

    Dôverujete rokmi prevereným produktom? S radosťou vám predstavujeme tento jedinečný balzam, ktorý celosvetovo pomáha mnohým mužom s ich erekciou a vitalitou, čo sa týka pohlavích orgánov. Zverte svoje potešenie staro-čínskemu balzamu, ktorý vďaka malej veľkosti môžete schovať do vrecka a mať ho stále pri sebe.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liquid Silk 500ml

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný lubrikant? Hľadáte niečo špeciálne, niečo prirodzené, niečo kvalitné? Liquid Silk je jeden z celosvetovo najpredávanejších lubrikantov na vodnej báze. Jeho zloženie obsahuje iba ingrediencie najvyššej kvality, zabraňuje šíreniu infekcií a nie nadarmo sa volá Liquid Silk – tekutý hodváb. Vyskúšajte ho a iný lubrikant už nikdy chcieť nebudete!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Axel Harness III Black

    Hľadáte doplnok, ktorý by vašu zvodnosť postavil do popredia? Oblečte si tento úchvatný postroj z kvalitného materiálu a vaše sebavedomie vystúpi na maximum. V prednej časti sú jeho popruhy zakončené karabínkami, ktoré sa skvele hodia k prádlu zo rovnakej kolekcie (boxerky nie sú súčasťou balenia) Okrem toho je postroj príjemný na nosenie a hodí sa na rôzne kombinovanie a vrstvenie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Axel Harness I Black

    Hľadáte doplnok, ktorý by vašu zvodnosť postavil do popredia? Oblečte si tento úchvatný postroj z kvalitného materiálu a vaše sebavedomie vystúpi na maximum. V prednej časti sú jeho popruhy zakončené karabínkami, ktoré sa skvele hodia k bielizni z rovnakej kolekcie (boxerky nie sú súčasťou balenia) Okrem toho je postroj príjemný na nosenie a hodí sa na rôzne kombinovanie a vrstvenie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Axel Harness II Black

    Hľadáte doplnok, ktorý by vašu zvodnosť postavil do popredia? Oblečte si tento úchvatný postroj z kvalitného materiálu a vaše sebavedomie vystúpi na maximum. V prednej časti sú jeho popruhy zakončené karabínkami, ktoré sa skvele hodia k prádlu zo rovnakej kolekcie (boxerky nie sú súčasťou balenia) Okrem toho je postroj príjemný na nosenie a hodí sa na rôzne kombinovanie a vrstvenie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties with Suspender 2493608 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný a hlavne strategicky umiestnený výstrih.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Panties 2493594 Black

    Môže byť postroj na strap-on super komfortný? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných jednoduchých nohavičiek od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte obľúbenú hračku a rozbehnite to!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Tong with Suspenders 2493578 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s podväzkami od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte k podväzkom obľúbené pančuchy a nezabudnite sa potom ukázať aj zozadu, kde majú nohavičky zmyselný tangá strih.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Strap-On Lace Panties 2493586 Black

    Môže byť postroj na strap-on sexy? Áno, ak si oblečiete tento v podobe nádherných erotických nohavičiek s čipkou od Bad Kitty. Ušité sú z mäkkého pružného materiálu a ich predná vsadka s krúžkom s priemerom 3,5 cm bez problémov udrží dildo či vibrátor s koncovou prísavkou. Pridajte obľúbenú hračku a zahaľte svoj zadoček do čipky!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 192

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.