×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 65 až 96 z celkom 225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Xise Dania Automatic Thrusting Vagina Doll 19.5kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Dania ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, hlaďte a stláčajte si prsia a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    899 €

    689 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Ethel Automatic Thrusting Vagina Doll 11.4kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Ethen ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, stláčajte ho, hlaďte a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    699 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • Xise Sydni Automatic Thrusting Vagina Doll 7.4kg Skin

    Cítite sa osamelí a noc, čo noc zaspávate bez pocitu uspokojenia? Je na čase s tým skoncovať a premeniť svoj život k lepšiemu! Neviete ako? Možno vám s tým pomôže zvodná Sydni ako pôvabný realistický masturbátor pripomínajúci kus ženského tela. Vychutnajte si dotyk hebkého materiálu, stláčajte ho, hlaďte a prenikajte do 2 vášnivých otvorov!

    499 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Telio Advance Thrusting & Rotating & Moaning Masturbator with Suction Cup

    Pokrok v oblasti masturbátorov je nezastaviteľný a Telie je toho dôkazom! Je to high-tech automatický masturbátor určený všetkým, ktorí hľadajú intenzívne potešenie. Ukrýva v sebe výkonný motor so 7 funkciami otáčania a teleskopického pohybu hore a dole. Zabudnúť nesmieme ani na funkciu stonania a turbo funkciu pre okamžitý extra výkon.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Apex Pink

    Satie, lízanie a vibrácie, viac už si priať ani nemôžete! Predstavujeme Apex, šikovnú hračku vybavenú 4 výkonnými motormi. Zažijete s ňou 3 sacie vzory, 7 vzorov pohybov jazyka a 10 vzorov vibrácií v rukoväti, ktorá je ako stvorená na stimuláciu G-bodu. Aplex je všetko, čo hľadáte a možno aj oveľa viac!

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Pulsus G-Spot Green

    Zažili ste už silný orgazmus vychádzajúci z mocného G-bodu? Váš G-bod si zaslúži pozornosť a keď mu ju venujete, odmení sa vám búrka slasti, ktorú budete chcieť zažívať znova a znova. Pulsus má ergonomický tvar, ktorý obopne vaše telesné kontúry a zameria sa na ono slastné miesto. Zakrivená špička ho potom bude masírovať hojdajúcim pohybom tam a späť a vyvíjať príjemný tlak. Pozadu nezostane ani klitoris, o ten sa totiž postará ďalší motor v základni hračky.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Automatic Thrusting Masturbator with Rotation Function

    Prahnete po čo najviac realistických zážitkoch? Vyskúšajte to s týmto automatickým masturbátorom, ktorý dôveryhodne napodobňuje sex vďaka funkcii prírazov a rotácií. Jeho mäkký vnútorný rukáv má 3D textúru pre extra dráždenie a pýši sa aj funkciou príjemného zahrievania na teplotu tela. Tak si doprajte niečo luxusné a šikovné.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss Jewels Amethyst

    Jeho meno hovorí za všetko. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Tigerovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku prinášajúcemu intenzívne vibrácie bude váš G-bod vrnieť blahom. Túžite po divokom zážitku? Tlačidlom Turbo dodáte Tigerovi živú energiu, s ktorou vás vynesie až na vrchol. Chceli by ste nežného maznáčika? Užite si nečakane intenzívnu stimuláciu z postupného zavádzania - s každým Tigerovým vrúbkom budete o krok bližšie k slasti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Volta Jewels Sapphire

    VOLTA je vďaka svojim trepotajúcim sa zakončením skvelý pomocník pre vonkajšiu stimuláciu klitorisu či stimuláciu penisu. Ich rytmický pohyb je zárukou výnimočného milostného zážitku.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, alebo ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky MANTY udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Dark Purple

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobiteľným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Womanizer Next Black

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Flesh

    Je čas splniť si svoje erotické fantázie! Máme pre vás toto úchvatne mäkké a pružné torzo z luxusného Fanta Flesh materiálu, ktorý by ste sotva rozoznali od ľudskej pokožky. Má veľké okrúhle prsia pre stláčanie aj vsunutie penisu do škvírky medzi nimi a zabudnúť nesmieme ani na dve tesné dierky so stimulačnou vnútornou textúrou pre potešenie z každého centimetra prenikania. Doprajte si realistický zážitok, po akom túžite!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Interactive Mini Fuck Me Silly Flesh

    Toto nie je len tak nejaká obyčajná prcina, je to hovoriaci a stonajúci masturbátor, ktorému nechýbajú ani vibračné funkcie. Ukrýva v sebe pohybové senzory, ktoré vo vnútri textúrovaných otvorov spúšťajú pri každom ťahu sexy stonanie. Čím rýchlejšie budete prenikať, tým viac bude stonať a zároveň vibrovať!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Ultimate Fantasy Dolls Mandy Flesh

    Je krásna, je medovo blond a je nadržaná. Má dokonalé prsia, perfektne upravené nechty, úprimné oči a dychtivú vagínu. Je vypracovaná, je ako živá a je pripravená plniť vám všetky sny. Je dokonalá. Volá sa Mandy a môže byť len a len vaša!

    2 499 €

    1 919 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Fuck Me Silly Bubble Butt Flesh

    Zháňate tú najväčšiu, najťažšiu, najrealistickejšiu a najintenzívnejšiu vyšpúlenú riť medzi všetkými masturbátormi sveta? Tu ju pre vás máme! Tento mega obrí Fuck Me Silly je ten najviac autentický kúsok kvalitného Fanta Flesh materiálu, ktorý dôverne pripomína skutočné zadok, len si skúste udrieť a započúvajte sa do lahodne pleskavého zvuku a nechajte sa pohltiť pohľadom na rozochvenú hebkú kožu.

    849 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Spinning Fantasy Swing Black

    Ako to urobiť, aby sa doposiaľ nemožné polohy mohli stať skutočnosťou? Stačí si prizvať túto sexy hojdačku, s ktorou bude všetko technicky možné. Popruhy a pútka sú vyrobené z kvalitného a odolného nylonu a vďaka polstrovaniu vám hojdačka ako taká bude absolútne komfortná. Zhoupnite sa k novým polohám a orgazmickým zážitkom.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Hammer Magic Wand Vibrator Set Black-Gold

    Chcete masáž alebo vzrušujúcu erotickú stimuláciu silnými vibráciami? Táto masážna hlavica vás prekvapí svojimi možnosťami, prichádza totiž v balení s 3 silikónovými nástavcami pre rôzne druhy dráždenia. Vyberte si taký, ktorý naplní vaše aktuálne túžby ak tomu pridajte jeden z 5 vibračných režimov a 3 rýchlostí.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Sexi a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti oceľová sieťovina, ktorá pôsobí na penise super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlie aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie, a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Ribbed XL

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik či vagínu a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow AI Ultra

    Autoblow AI Ultra nemá konkurenciu a nám ich ctí vám ho predstaviť. Je to najmodernejší, a hlavne najpremyslenejší masturbátor na trhu. Vybavený je modernou technológiou, vďaka ktorej ho môžete synchronizovať s erotickým videom a prežiť ho na vlastný penis. Tak si nechajte dopriať realistické pofajčenie a nádherné vzrušujúce pocity s tým spojené úplne bez námahy!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow VacuGLIDE Suction-Aided Milking Machine

    Rolls Royce medzi automatickými masturbátormi a vákuovými pumpami! Predstavujeme VacuGlide od značky Autoblow, ktorá je už dlho lídrom na poli hračiek pre mužov. Táto neprekonateľná novinka z vás doslova vysaje ten najlepší orgazmus. Je vyrobená z luxusného hliníka a všetko si na nej prispôsobíte svojim potrebám a prianiam. Poďte rásť až na vrchol do orgazmických nebies!

    1 149 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Tornado Rotating Beaded Probe Black

    Štvorica vzrušujúcich guličiek nielen pre zmyselné análne hrátky. Tieto vibračné guličky Nexus Tornado na diaľkové ovládanie môžete používať na stimuláciu všetkých erotogénnych zón predovšetkým análku. A viete, čo bude najlepšie? Ten pocit, keď ich budete z vášho zadočku vyťahovať!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Peachy Pink

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Purple

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, čerešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Gizi Vibrator Tiffany

    Zbožňujete duálnu stimuláciu? Máme pre vás niečo lepšie, než sú klasické rabbit vibrátory, predstavujeme Snail Vibe Gizi! Bude rozumieť vašej anatómii a pomôže vám nájsť optimálnu hĺbku stimulácie. Unikátny dizajn ponúka kompaktnú veľkosť, s ktorou však po plnom vložení pohodlne dosiahnete na G-bod aj A-bod, triešničkou na torte je jedinečná technológia Slid'n Roll!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Gigolo BT-R Fuck Machine Black

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy čierno-modrý. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby vás ošukal. Avšak F-stroj vyvinuli laboratóriá vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho GIGOLA.

    999 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Green

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečné vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.