×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 129 až 160 z celkom 225

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Predstavte si, aké by to bolo, mať deň, čo deň a noc, čo noc po ruke perfektnú erotickú hračku, ktorá urobí maximum pre vaše potešenie. Váš život by s ňou naplnila sexuálna harmónia a spokojnosť. Tak už na nič nečakajte a doprajte si zmyselné sanie, olizovanie a vibrovanie.

    139 €

    103,90 €

    Nie je skladom

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Zmyselná spokojnosť pre nositeľku aj jej partnera či partnerku! Tento čierny strap-on bez nutnosti postroja je nádherne elegantný a zvodne vibrujúci. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Štíhle prevedenie, jemná textúra a 9 neuveriteľných režimov, to je to, na čo sa môžete tešiť s týmto úchvatným straponom bez nutnosti postroja. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Pink

    Zmyselná spokojnosť pre nositeľku aj jej partnera či partnerku! Tento ružový strap-on bez nutnosti postroja je nádherne elegantný a zvodne vibrujúci. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Free-Standing Sex Swing Black

    Rýchle zostavenie a nové vzrušujúce polohy! Táto hojdačka od You2Toys ponúka nekonečne mnoho nových sexi zážitkov a nula námahy. Jej veľkou výhodou je, že je dodávaná spoločne so základným rámom, takže ju ľahko a rýchlo postavíte.

    599 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Časť je výkonná pomôcka vystužená kovovou tyčou pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, tak si to nechajte páčiť.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Black

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Cast je výkonná pomôcka s kovovým telom pre ťažké a silné dunenie. Nabídne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, ktoré nikdy nebudú brať konca, hlavica totiž silu saje priamo zo zásuvky.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Golden

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Cast je výkonná pomôcka vystužená kovovou tyčou pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, tak si to nechajte páčiť.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Ombre

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Cast je výkonná pomôcka s kovovým telom pre ťažké a silné dunenie. Ponúkne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, ktoré nikdy nebudú brať konca, hlavica totiž silu saje priamo zo zásuvky.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predohry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím náprotivkom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim WMCEBP Electro Buttplug

    Pohodlie a vzrušenie išli ruka v ruke a vznikol tak tento neprekonateľne sexy a komfortný análny kolík. Vyrobený je z prémiového vodivého silikónu a je stvorený pre elektro-stimulačné hrátky. Má tenký a pružný krk, takže sa prispôsobí vašim proporciám a bezpečnostná základňa zaistí, že nezajazdí príliš ďaleko. Objavte jeho bipolárne prevedenie, pripojte ho k zdroju a explodujte za zadnými vrátkami.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Limitovaná We-Vibe edícia pre vaše maximálne potešujúce zážitky! We-Vibe oslavuje 15 rokov a pripravil si pre všetkých milovníkov a milovníčky balenia dvoch bestsellerov – párový vibrátor Sync 2 a intenzívny vibrátor Tango X. Objavte s touto úchvatnou dvojicou nezabudnuteľnú slasť!

    299 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave ID Cuffs Pink/Rose Gold

    Hľadáte niečo viac, než ľan obyčajné putá? Tieto putá sú vrcholom luxusu a elegancie. Ich sofistikovaný štýl z nich robí nádherný módny doplnok, ktorý môžete nosiť namiesto náramku. Sú priamo perfektné ako erotický darček s presahom do módy. Tak si ich vezmite na rande a neodkladajte ich ani doma.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave ID Cuffs Black/Rose Gold

    Hľadáte niečo viac, než ľan obyčajné putá? Tieto putá sú vrcholom luxusu a elegancie. Ich sofistikovaný štýl z nich robí nádherný módny doplnok, ktorý môžete nosiť namiesto náramku. Sú priamo perfektné ako erotický darček s presahom do módy. Tak si ich vezmite na rande a neodkladajte ich ani doma.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave ID Cuffs Beige/18kt Gold Plated

    Hľadáte niečo viac, než ľan obyčajné putá? Tieto putá sú vrcholom luxusu a elegancie. Ich sofistikovaný štýl z nich robí nádherný módny doplnok, ktorý môžete nosiť namiesto náramku. Sú priamo perfektné ako erotický darček s presahom do módy. Tak si ich vezmite na rande a neodkladajte ich ani doma.

    169 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave ID Cuffs Black/Silver

    Hľadáte niečo viac, než len obyčajné putá? Tieto putá sú vrcholom luxusu a elegancie. Ich sofistikovaný štýl z nich robí nádherný módny doplnok, ktorý môžete nosiť namiesto náramku. Sú priam perfektné ako erotický darček s presahom do módy. Tak si ich vezmite na rande a neodkladajte ich ani doma.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 24K Gold Plated

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperk a zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    399 €

    289 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Black

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová ocel sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabným retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Solace App-Controlled Automatic Thrusting Masturbator

    Revolúcia v oblasti masturbátorov pokračuje a Lovense prichádza s ďalšou novinkou, ktorá vám vezme dych! Toto je automatický masturbátor Solace s funkciou prírazov na potešenie bez námahy. Pomôže vám prekonať diaľku medzi vami a vašou milou/vaším milým alebo zažiť interaktívny obsah pre dospelých na vlastný penis. Ponorte sa do sveta slasti, ktorý nemá obdobu!

    329 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovelife Adventure 2 Triple-Stimulation Vibe Pink

    Intimita rúca hranice, pritúlenie pomáha na psychiku a sebaláska je základ spokojného života, súhlasíte? Doprajte si toto všetko s týmto vymakaným a pôvabným vibrátorom! Jeho kúzlo spočíva nielen v nežnom vzhľade, ale predovšetkým v stimulácii všetkých troch najcitlivejších miest. Skúmajte svoje telo a majte sa rada!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman Blowbot vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu, vibráciám a príjemnej zahrievacej funkcii. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy The Incredible Sex Stool

    Štýlový pomocník pre extrémne vzrušujúce pozície! Táto sexi stolička má zmyselne otvorený sedák priehľadnej farby, ktorý je uprostred otvorený a ponúkne vám škálu dych vyrážajúcich polôh pre hlboký prienik alebo jazykové hrátky. Navyše bude všetko pekne vidieť, mňam! Zverte svoje potešenie robustnej oceľovej konštrukcii, unesie až 135 kg, extrémna divokosť je teda zaručená!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Electro Egg Medium

    Vstúpte do sveta dych vyrážajúceho vzrušenia s Electro Egg! Je to pôvabne tvarované vajíčko s červeným izolačným krúžkom, ktorý od seba oddeľuje 2 úchvatne lesklé polovice. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a dopraje vám nielen príjemný pocit naplnenia, ale predovšetkým zmyselnú elektro-stimuláciu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Electro Egg Large

    Vstúpte do sveta dych vyrážajúceho vzrušenia s Electro Egg! Je to pôvabne tvarované veľké vajíčko s čiernym izolačným krúžkom, ktorý od seba oddeľuje 2 úchvatne lesklé polovice. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a dopraje vám nielen príjemný pocit poriadneho naplnenia, ale predovšetkým zmyselnú elektro-stimuláciu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zini Roae Three-Way Pleasure Vibrator Black-Gold

    Spoznajte Roae, stelesnenie úchvatného potešenia! Tento sofistikovaný vibrátor bol starostlivo vytvorený na optimalizovanú trojitú stimuláciu. Dopraje vám novú úroveň slastných orgazmov, pretože sa postará o klitoris, G-bod a A-bod zároveň. Vychutnajte si 15 vibračných vzorov a 5 intenzít a doprajte si hračku, ktorá vás bude milovať rovnako ako vy ju.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Style IV

    Zo všetkého najviac vás vzrušuje autentickosť? Vychutnajte si obľúbenú misionársku polohu alebo doggy style s týmto absolútne realistickým masturbátorom. Má perfektne vymodelovanú vulvu aj análny otvor a bucľaté zadok priamo žadoní po búchaní a stláčaní. Vkĺznite do tesných, avšak pružných vnútorných kanálov a doprajte si potešenie z prenikania do vzrušujúcej textúry!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • F**kLore Pegasus Horse Dildo

    Ste pripravení na božskú jazdu s týmto úchvatným zvieracím dildom? Vznášať sa s ním budete na krídlach potešenie, a to predovšetkým vo chvíľach, kedy okúsite jeho zmyselnú rebrovanú textúru. Tvar jeho hlavy prekoná všetky limity a uspokojí vaše najhlbšie túžby. A tá farba? Radosť pozerať!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Go Light Purple

    Skúmajte svet slasti i seba navzájom. We-Vibe Sync Go k tomu bude perfektný spoločník! Je to príjemne ľahký párový vibrátor s praktickým cestovným puzdrom. Vychutnajte si vzrušujúce vibrácie pri milovaní alebo len tak kedykoľvek a kdekoľvek a ovládajte hračku cez aplikáciu v telefóne.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 225

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.