×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 161 až 192 z celkom 884

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Satisfyer Double Flex Red

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion ECO Collection Zinnia Peignoir Black

    Nezáleží na tom, koľko máte rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Nádherný dlhý erotický župan Zinnia s efektívnym vzdušným strihom a elegantnou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion PS007 Top Yellow

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z príjemnej elastickej bavlny bez kostíc. Táto podprsenka má nastaviteľné popruhy pre dokonalé padnutie a poskytne vám oporu a zároveň voľnosť. Vychutnajte si pohodlie v pôvabnej modernej bielizni športového štýlu!

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Lara Chemise Black

    Nádherná košieľka symbolizujúca vkusnú eleganciu a podmanivú zvodnosť. Jej príjemný materiál bude hladkať vašu pokožku a hlboký výstrih so šnurovačkou budú pútať pozornosť očí a stimulovať fantáziu. Veľmi pôsobivé je tiež riešenie chrbta, ktorý je pod hornou mašličkou úplne odhalený, čo je neuveriteľne sexi. Pocíťte všetku svoju príťažlivosť!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s intenzívnym dráždením vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Meredith Body Black

    Elegantná a kvalitná bielizeň na každú príležitosť! Body Meredit je odvážne a určené všetkým sebavedomým ženám! Ušité je z čierneho elastického saténu, ktorý je zdobený nádhernou čipkou a tiež modernými popruhmi v oblasti pŕs. Oblečte si toto body s otvorenou podprsenkou a podporte svoju zmyselnosť tým, ako vás bude zahaľovať a odhaľovať zároveň.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Yoni Power 2 Black

    Posilňujte panvové dno a zažite hlboké orgazmy so Satisfyer Yoni Power 2. Vďaka trom rôznym veľkostiam umožňujú tieto vaginálne guličky vyrobené zo zdravotnického silikónu postupné trénovanie svalstva.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Fun White

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion PS015 Top Grey

    Aj športová bielizeň môže byť sexi! Passion prichádza s kolekciou krásnej a zvodnej bielizne z kvalitnej elastickej bavlny. Tento top má príjemný strih, ktorý sa prispôsobí ženskej postave. Vychutnajte si pohodlie v pôvabne modernej bielizni športového štýlu!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Lauren Corset Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a sexy? Je na čase zaobstarať si tiež bielizeň, v ktorej budete neodolateľná! Tento korzet Casmir je ušitý z elastického saténu čierna farby, ktorá ladí s nádhernou elegantnou čiernou čipkou. Satén sa zároveň prispôsobí vašej postave a príjemne ju vytvaruje a zvýrazní tak prednosti. Oblečte si tento klasický korzet s moderným nádychom a pocíťte svoj sexappeal!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Glyde Blueberry - Premium Vegan Condoms 10 pack - SALE exp. 10/2024

    Prémiové vegánske kondómy Glyde modrej farby s lahodnou prírodnou vôňou čučoriedok. Balenie obsahuje 100 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex s rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie pysky ohanbia. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný - napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Elizenes 2-pcs Set Black

    V tejto bielizni budete žiariť! Je to nový a extrémne sexi model od značky Obsessive, ktorá si dala záležať na tom, aby komplet pôsobil skvele ženským dojmom. Má nádhernú čipku a tiež obojok, ktorý zvýrazní váš dekolt. Oblečte si ho a realizujte s ním všetky svoje nezbedné fantázie.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    Potrpíte si na dizajnové doplnky, aj čo sa erotických pomôcok týka? JBoa je nastaviteľná erekčná slučka, ktorá stiahne penis pri koreni a účinne tak podporí erekciu. Zároveň je táto slučka prosto a jednoducho štýlová! Hľadáte erotický, ale zároveň vkusná darček pre muža? JBoa v darčekovej krabičke poteší vás oboch!

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Aisha Black Set

    Bestseller od značky Me Seduce! Odvážna sada spodnej bielizne pre všetky nebojácne ženy. Ako podprsenka, tak nohavičky (tangá) vás prekvapia svojou kvalitou a zlatými doplnkami na čiernych popruhoch vyzerajú úplne vkusne. Dajte najavo svoje divoké ja a smerujte svoje túžby správnym smerom.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Light Blue

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bas Bleu Inspire Black+Pink

    Chcete sa pri športe cítiť pohodlne a sebevedome zároveň? Tieto legíny so sieťovanými prvkami sú ušité z materiálu Plush-zero Archroma, ktorý je plne nepriehľadný, príjemne pružný a tvaruje postavu. Zároveň má aj funkčné vlastnosti, ktoré sú pri športe nevyhnutné. Je priedušný a vďaka chemickej úprave struktury vlákov (Archroma) výrazne zvyšuje prúdenie vzduchu a efektívne tak odvádza vlhkosť od tela.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Vush Rose 2 Pink

    Tak nádherná a kvalitná hračka! Značka Vush vie presne, po čom ženy túžia. Rose 2 má jemné okvetné lístky a tvar, ktorý si vaše telo zamiluje. Ponúkne vám 5 úrovní a 5 vibračné vzorov. Je malý, flexibilný, a hlavne príjemný a láskyplný.

    159 €

    59,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Stockings V-9794 White

    Premýšľate, ako podčiarknuť svoj erotický outfit? Pančuchy sú jasnou voľbou! Tieto sú zmyselne biele a tiež samodržiace, takže ich môžete nosiť aj bez podväzkového pásu. Zdobia ich nádherná kvetinová čipka a vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku. Cítiť sa v nich budete sexi a žensky, a to predsa stojí za to!

    29,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F276 Snake Wetlook Panty with Zipper

    V týchto nohavičkách urobí ešte väčšiu parádu, než si teraz vôbec dokáže predstaviť! Sú totiž ušité z úchvatného hadieho materiálu mokrého vzhľadu, a navyše sú vybavené obojsmerným zipsom. Majú strih do pása, ale zároveň zmyselne odhalia zadoček. Pristanú všetkým typom postáv, takže bezpochyby aj tej vašej.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Good Menstrual Cup Dark Green

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola presne príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné zastaviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Good ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Blue

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážu vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Nancy Bikini Black

    Hľadáte sexy a elegantnú bielizeň? Táto súprava od európskej značky Passion vás zaujme na prvý pohľad. Tvorí ju top pnúci sa až ku krku s hlbokým výstrihom, ktorý je zdobený motívom šnurovania a rovnaký motív na nachádza na tangách, ktoré tiež nájdete v balení. Bielizeň je vyrobená z odvážnej umelej kože, ktorá je príjemná a pohodlná na nosenie. Podčiarknite svoj šarm!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Denim Paddle Roughend Denim Style Black

    Milujete všetko, čo je džínsové? S tou plácačkou s džínsovým povrchom posuniete svoje neposlušné hrátky na vyššiu úroveň! Vyskúšajte, aké to je prevziať kontrolu a ovládnuť svoju lásku a objavte svoje dominantné či submisívne stránky!

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Sugestina Panties

    Snívate o bielizni, ktorá by zvýraznila vaše krivky? Ak váš zadoček ozdobíte týmito čipkovanými nohavičkami, nachystáte tak horúcu atmosféru pre rôzne sexy hrátky! Vychutnajte si dotyk príjemného a kvalitného materiálu a neodolateľnú kombináciu vínovej a čiernych moderných popruhov.

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Me Seduce Pati Black

    Patti = skutočná sexbomba! Táto 5dielna sada sa skladá z otvorenej podprsenky, pásu cez bruško, táng a 2 ks podväzkov na pripevnenie pančúch. Všetko k sebe nádherne ladí a z každý z kúskov je ručne vyrobený v nezbednom sexi štýle.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NEK Camouflage Briefs 2120267

    Ste pripravení na sexi vzostup? Tieto mäkké slipy z mikrovlínka s maskáčový dizajnom sú neuveriteľne sexi! Pozornosť prilákajú ozdobné cvočky a vy si budete užívať ten pocit, keď sa budete cítiť zvodne a sebavedomo.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Climber Ball Stick

    Hľadáte kvalitnú a účinnú pomôcku na skúmanie prostaty? Vyskúšajte Steel Climber Ball Stick! Disponuje množstvom guličiek, takže si užijete aj senzačné pocity pri zavádzaní aj vyberaní z análu. Ľahko sa drží vďaka pevnej rukoväti z ocele, tak sa jej poďte chopiť!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Avanua Cyra Body Black

    Diabolsky zmyselné body od značky Avanua. Dominuje mu pôvabný výstrih, zvodne odhalený chrbát a jeho zapínanie hľadajte za krkom. Kombinácia čierneho, mierne priehľadného materiálu a divokej červenej stimuluje túžby a zároveň pôsobí sofistikovane. Vychutnajte si dotyk príjemných materiálov a vyzbrojte sa na večer plný vášne.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 161 až 192 z celkom 884

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.