×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli

Položky 65 až 96 z celkom 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cottelli Snakeskin Tight Short Dress 2718537 Black

    Vaša druhá sexy koža! Tieto úchvatné krátke a priliehavé šaty od Cottelli vás perfektne obopnú a budú sa skvele hodiť ako do spálne, tak na párty. Majú matný trblietavý zvodné hadej kože a po prednej časti sa pne zips od stojačika až po lem. Šaty sú fantasticky pružné a vy sa v nich budete cítiť úplne komfortne.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Panties 2310155

    Čipkované nohavičky s otvoreným rozkrokom pre úspešné a zmyselné zvádzanie! Budete si v nich pripadať vskutku neodolateľne a až dôjde na vec, tak ich vďaka otvorenému rozkroku ani nebudete musieť dávať dolu. Doprajte si svoj nový najobľúbenejší kúsok sexi bielizne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Lace Suspender Belt 16cm 2340348 Black

    Kúzlo romantickej jemnej čipky a sex-appealu! Tento elegantný podväzkový pás z prekrásnej kvetinovej čipky je skvostný na pohľad a pohodlný na nosenie. Je vysoký 16 cm a má 4 nastaviteľné podväzkové popruhy. Mäkký a pružný materiál budete milovať!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642867 Black

    Chcete byť odvážna a sexy zároveň? Oblečte si toto dômyselne navrhnuté body s podväzkovými popruhmi a dlhým rukávom. Ušité je z príjemného mierne priehľadného materiálu a spodná časť z matného materiálu má otvorený rozkrok, čo je perfektné pre spontánny sex. Opasok, ktorý je k bodom prišitý má v prednej časti a po stranách krúžky, ku ktorým môžete pomocou karabínok pripevniť putá na suchý zips. Zažite zmyselné chvíle v tomto multifunkčnom body!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra, Suspender Belt & Crotchless Thong Set 2221349 Black

    Elegantná a erotická bielizeň s trblietavými detailmi! Táto sada od Cotteli je tvorená otvorenou podprsenkou, podväzkovým pásom a tangami s otvoreným rozkrokom. Všetky kúsky sú ušité z jemnej a mäkkej pružnej čipky čiernej farby a zdobia ich úchvatne blyštivé krúžky. Vychutnajte si ten zvodný pocit oblečená/neoblečená a hlavne svoje a sebavedomé!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Kimono Lace Black

    Krátky príjemný župan pre vaše neposlušné večery! Stane sa vaším obľúbeným oblečením, lebo je ušitý z hebkého saténu príjemného na dotyk. Celá jeho zadná časť je tvorená krásnou kvetinou čipkou a zaväzuje sa odnímateľným pásikom. Nakráčejte si v ňom pred svoj náprotivok a nechajte ho túžiť po tom, aby sa mohol pozrieť, čo sa ukrýva pod ním.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Tight Dress with Adjustable Lacing 2718472 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú zdobené vzrušujúcim šnurovaním, majú krátku dĺžku, upnutý strih a ušité sú z polopriehľadného čierneho materiálu s ľahkým elegantným leskom. Sú príjemne pružné, a teda aj vysoko komfortné na nosenie, majú hlboký výstrih a strieborné očká, ktorými prechádza strieborná šnúrka a vytvára nevšedný efekt.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Body 2643103 Black

    Body ako vyznanie lásky z priehľadného materiálu a čipky! Áno, budete ho milovať! Je zmyselne čierno, miestami vášnivo krajkové a má otvorený rozkrok. Košíčky bez kostíc zvýraznia vaše poprsie v celej svojej kráse a trblietavý kamienok v tejto oblasti sa bude luxusne lesknúť. Na nosenie je body veľmi pohodlné a jeho materiál bude rozmaznávať vašu pokožku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Harness Set 2214504 Black

    Zvodný postroj ako neodmysliteľný doplnok vášnivých nocí! Je elegantný, vyzývavý a trochu drzý, pretože z neho čaší túžba po BDSM dobrodružstve. Zároveň je však pohodlný na nosenie a nastaviť si ho môžete podľa svojich potrieb. Oblečte si ho na nahé telo alebo vyskúšajte vrstvenie a urobte ten pravý sexy dojem!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Matte Look Short Dress & Handcuffs 2718456 Black

    Malé čierne super sexi a divoké! Sú lákavo krátke a nechýbajú im ani putá. Ich vypasovaný strih obopne vašu postavu a zvýrazní jej prednosti. Strieborné kovové detaily sa budú na čiernych šatách vyložene vynímať a vy si nimi zaistíte vskutku podmanivý vzhľad.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Open Bra & Strings Set 2213958

    Provokatívna bielizeň, ktorá nič nezakryje, a naopak všetko ukáže! Podprsenka má otvorené košíčky a nohavičky majú otvorený rozkrok. Oba kúsky tvoria pružné zamatové ramienka a rose gold retiazky s krúžkami. Pružná čipka cez zadok upúta pozornosť a nastaviteľné ramienka zaručujú perfektné padnutie. Niektoré retiazky môžete vďaka karabínkam zložiť a odnímateľná je aj časť na stehnách.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Set 2251213 Black

    Potrebujete trochu skrotiť? Nie je nič ľahšie obliecť si túto bielizeň a potom už to pôjde samo. Tvorí ho top a nohavičky z krásneho matného materiálu s priehľadnými časťami. Top má veľmi moderný a sexy strih a disponuje ozdobným krúžkom v prednej časti, jeho chrbát je otvorený a pripojené sú aj putá na paše. Nohavičky majú vysoký pás a otvárateľný rozkrok, pripojené sú aj putá na ruky a aj popruhy na stehná, ktoré môžete odopnúť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra Set Sparkle

    Čistý luxus! Zdvihnite si sebavedomie v tejto krásnej sade spodnej bielizni zo zamatovo mäkkého saténového materiálu. Podprsenka je otvorená, veľmi mierne vystužená a dominujú jej zlaté trblietavé retiazky a kamienok. Rovnaké retiazky sa nachádzajú aj zo zadnej strany nohavičiek a kamienok tiež spredu. Urobte nezabudnuteľný dojem!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Suspender Stockings 2530333 Black

    Predstavte si, aké by to bolo, vyjsť si v týchto sexy punčochách na rande? Ako by ste asi využili to, že majú otvorený rozkrok a imitujú podväzky? Navyše by ste sa v nich cítili úplne pohodlne, pretože sú príjemné na nosenie a ich materiál sa pýši certifikáciou Oeko-Tex. Premeňte svoje erotické scenáre na skutočnosť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Wet Look Dress with Lace 2715147 Black

    Aké krásne šaty! Nosili by ste ich do spálne alebo aj na von? Nech sa rozhodnete akokoľvek, isté je to, že v nich budete za všetkých okolností neskutočne sexy a neprídete pri tom o pohodlie. Ušité sú z pružného wetlook materiálu a zdobí ich erotická čierna čipka.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bralette and String Black

    Sexi sada pre vášnivé noci a dni! Jemná čipka pohladí vašu pokožku a priehľadný materiál bude rajcovať jeho zmysly pri každom pohľade. Otvorený rozkrok pôsobí divoko a rajcovne, tak sa vydajte na misiu zvádzania a pokušenia!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli String 2322056 Black

    Výnimočné tangá pre výnimočné okamihy! Svojimi prekrásnymi detailmi vás očarí na prvý pohľad, to nám verte, navyše majú otvorený rozkrok, takže ich ani nie je potrebné na milovanie dávať dole. Zdobia ich nádherná výšivka a tiež lesklé kamienky. Oblečte si ich a nechajte vašu myseľ vytvárať erotické scenáre, ktoré sa čoskoro stanú skutočnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bralette & Crotchless Suspender Thong Set 2214520 Black

    Prekrásna čipka, priehľadný tyl a prepracované detaily! Túto úchvatnú sadu od Cottelli tvorí podprsenka so širokým spodným lemom a podväzky s otvoreným rozkrokom. Nastaviteľné ramienka a popruhy na podväzky v kombinácii s kvalitnými pružnými materiálmi dohromady tvoria komfortnú bielizeň, ktorá vám dodá sebavedomie za každú cenu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Set with Gold Shimmer 2214229 Black

    Jednoduchý očarujúci strih a nádherný trblietavý materiál! Táto sada spodnej bielizne od Cottelli je ušitá z jemnej čiernej sieťoviny s trblietavým zlatým leskom. Oba kúsky sú skvele pružné a pohodlné na nosenie a hodia sa ako na výnimočné príležitosti, tak na bežné nosenie. Zažiarte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Skin-tight Matte Look Jumpsuit 2730669 Black-Red

    Vaša nová druhá koža, ktorá sa hodí do spálne aj na párty. Tento overal má dvojfarebné prevedenie, je príjemne pružný a padne vám ako uliaty. Čierny matný vzhľad v kombinácii s kontrastnými červenými pruhmi, priliehavým strihom a dlhými rukávmi tvorí sexy komplet, v ktorom sa budete cítiť svoje a zvodné!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Kimono 2760223 Black

    Pre vzrušujúcu predohru, pre chvíľku relaxu alebo len tak! Toto dlhé čierne lesklé kimono je úplne univerzálne a prekvapí vás, že pre neho nájdete príležitosť pokojne každučký deň. Jeho príjemný saténový materiál je splývavý a veľmi kvalitný, takže bude zmyselne rozmaznávať vašu pokožku. Navyše skvele lichotí postave, nech už je akákoľvek!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Úchvatné malé čierne, ktoré si na večeru nevezmete! Sú zmyselne priliehavé a skvele pružné, takže vám pohodlne sadnú. Ušité sú z čierneho matného materiálu a majú dlhé rukované a extravagantné golier, ktorý siaha až k nosu. A teraz to najlepšie - na každom rukáve sa nachádza zosilnenie pruh s 5 pútacími krúžkami, čo znamená v šatách svoj náprotivok zviažete ľahko a rýchlo priloženou stuhou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2642875 Black

    Nežnosť išla ruka v ruke s vášňou a vzniklo toto body z jemnej čipky v podmanivom vzhľade. Disponuje podväzkovými popruhmi a vzrušujúcimi matnými detailmi. Mäkké pásiky a krúžky nabáda k nezbedným radovánkam v podobne pripevnení pút pomocou karabín. Rozkrok je otvorenie a vyníma sa v ňom stimulačná retiazka, ktorá je odnímateľná. Buďte svoje a dajte v tomto body najavo svoje túžby!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Lace Body with Suspenders 2643561 Black

    Krása bude striedať nádheru, akonáhle si oblečiete toto neuveriteľne zvodné body s otvoreným rozkrokom od Cottelli. Ušité je z nádhernej temne fialovej čipky a čiernych komponentov. Blýskavé detaily vo výstrihu mu ešte viac pridávajú na elegancii. Doprajte vášmu šatníku trochu nevídanej erotickosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Wet Look Stretchy Extra Long Gloves 2460122 Black

    Rukavice, ktoré podčiarknu akýkoľvek váš sexy outfit! Sú dlhé a vyrobené zo skutočne krásneho materiálu tzv. mokrého vzhľadu. Sú tiež skvele pohodlné a príjemné, takže ich nosenie budete zbožňovať. Povráva sa, že mužov často ženské ruky v rukaviciach vzrušujú, vyskúšajte to aj na svojho milenca či partnera!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Legwear Hold-up Stockings 2520079 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress with Suspender Straps 2716011 Black

    Malé čierne, a hlavne ohromne zvodné! V týchto šatách bude všetka pozornosť len vaša. Disponujú podväzkovými popruhmi a hlbokým výstrihom. Okrem toho vás určite zaujme ich lesklý a zároveň matný materiál a obojsmerný zips na prednej časti. Kam si v nich vyrazíte?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Tights 2510391 Black

    Predstavte si, aké by to bolo, vyjsť si v týchto sexi pančuchách na rande? Ako by ste asi využili to, že majú otvorený rozkrok a imitujú podväzky? Navyše by ste sa v nich cítili úplne pohodlne, pretože sú príjemné na nosenie a ich materiál sa pýši certifikáciou Oeko-Tex. Premeňte svoje erotické scenáre na skutočnosť!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Jumpsuit 2730030 Black

    Váš nový nablýskaný obľúbený sexy kúsok! Tento overal tvorí kombinácia priesvitného materiálu a lesklého wet look materiálu. Z prednej časti disponuje omamnou šnurovačkou, je bez rukávov a cez rozkrok ich pne praktický obojsmerný zips, vďaka ktorému sa ľahko oblieka aj vyzlieka. Tak kam si v ňom vyrazíte?

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 14cm Lace Trim 2520672 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Ich široká 14 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Extravagant Set 2214512 Black

    Zvodne extravagantné, ale aj pohodlné na nosenie! Táto dômyselná sada od Cotteli obsahuje podprsenku a nohavičky s otvoreným rozkrokom. Oba kúsky sú ušité z mäkkého a pružného materiálu a majú odvážny štýl tvorený elastickými popruhmi a krúžkami ružovo-zlatej farby. Máte odvahu byť výstredne sexi? Dokonalé strihy a pohodlný materiál vám k tomu dodajú potrebné sebavedomie!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bunny Set Black

    Chcete sa dnes v spálni predviesť ako sexy zajačik? Táto sada vám s tým pomôže! Obsahuje hneď 5 kúskov: body, odnímateľný chvostík, návleky na zápästie, čelenku s ušami, golier s motýlikom. Body je skvele pružné a ušité je z materiálu matného vzhľadu. Oblečte si ho a prijmite svoju novú rolu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 168

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.