×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli

Položky 97 až 128 z celkom 168

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cottelli Dominatrix Costume 2471027 Black

    Chcete dať najavo svoju dominanciu? Oblečte si tieto krátke šaty s podväzkami a nikto o vás už nebude pochybovať. Sú pomerne krátke a majú priliehavé vsadky matného vzhľadu. Zároveň sú príjemne mäkké a elastické a zaisťujú nielen dokonalé padnutie, ale aj vysoký komfort.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Rio Body Long Sleeve Soft Lace 2643227 Black

    Sexi jemná čipka a nekonečne provokatívny štýl! Toto erotické body s dlhými rukávmi od Cottelli je ušité z úžasne mäkkej a jemnej čipky a zdobia ho efektné matné detaily. Je zmyselne priliehavé, ale aj pružné a zároveň veľmi pohodlné na nosenie. Hlboký výstrih v prednej časti dosahuje až po pupok a je zdobený provokatívnymi pásikmi a krúžkami. Body má tiež zvodne odhalený chrbát a krajkový stojačik. Skúste si predstaviť, ako sexy v ňom budete a potom premeňte svoje sny na skutočnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Briefs 2310953 Black

    Čarokrásne nohavičky a dych vyrážajúcou zadnou šnurovačkou! Vyrobené sú z jemne priehľadného príjemného materiálu a zdobené sú ženskou čipkou okolo nohavičiek. Sexi šnurovačka cez zadok je skvele efektívna. Nohavičky sú príjemne pružné a extrémne pohodlné na nosenie, tak poďte do nich.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Wig Long Black

    Láka vás zmena? Parochňa je presne to, čo vám k zmene pomôže! Táto dlhá hladká čiernovláska sa ľahko umýva a môžete si ju nastaviť tak, aby vám pohodlne padla a nekĺzala. Premeňte svoj imidž ako mávnutím prútika a až vás prestane baviť, jednoducho ju zložte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Longline Shelf Bra & Suspender Thong Set with Pearls 2221357 Black

    Milujete perličky? Táto nádherná sada spodnej bielizne od Cotteli je nimi bohato zdobená! Tvorí ju rozkošná podprsenka s otvorenými košíčkami a otvorené tangá s podväzkami. Oba kúsky sú ušité z tmavo fialovej čipky s čiernymi detailmi, čo nádherne kontrastuje so striebornými krúžkami a perličkami, ktoré rámujú poprsie a dráždia rozkrok. Pridajte obľúbené pančuchy a staňte sa tou najerotickejšou kráľovnou zvádzania.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Matte Look Mini Dress with Cuffs & Eye Mask 2718448 Black

    Všetko, čo potrebuje pre noc plnú vášne: sexy oblečok, putá na ruky a maska na oči. Krátke šaty majú upnutý strih a rozšírenú sukňu, čo zvýrazní vašu postavu. Šaty sú príjemne pružné a ich elegantný matný vzhľad s červenými kontrastnými popruhmi uhranie každého na prvý pohľad. Pripojte putá, nasaďte si masku na oči a ide sa na to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Net Gloves 2460742 S-L

    Tak sexy a zároveň univerzálne! Tieto sieťované rukavice sa budú hodiť pre nielen nekonečne veľa  erotických príležitostí. Sú extrémne elastické a majú pôvabný vzor okolo zápästia. Takže, kam v nich vyrazíte?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Body 2642743 Black

    Tak sexy, trendy a nevšedné! Toto body využijete na spálňové zvádzanie aj na bežné nosenie alebo na párty. Je ušité z kvalitného matného materiálu, ktorý je skvele pružný a príjemný na nosenie. Body má veľký moderný výstrih a zároveň stojačik na háčik v prednej časti a spodná časť je strihaná v štýle táng.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Elegant Matte Tight Tube Dress 2718464 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú bez ramienok a majú elegantný čierny matný vzhľad. Ich úzky strih perfektne ladí s kovovými očkami v ružovo-zlatej farbe, ktorými prechádzajú 2 ozdobné šnúrky a vytvárajú vzhľad presýpacích hodín. Nechajte mäkký a pružný materiál obtiahnuť vaše telo a zvýrazniť jeho siluetu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress 2718154 Black

    Tieto elegantné asymetrické šaty si na nosenie jednoducho zamilujete! Ich priliehavý strih zvýrazní vašu postavu, príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a stredový krúžok priláka pozornosť oči. Vďaka zaväzovaniu zakrkom bude krásne vytvarované aj vaše poprsie a asymetrická sukňa zvýrazní vaše nohy. Užite si pohodlné nosenie a svoju nekonečnú zvodnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Suspender String with Stockings 2530309 Black

    Čistá zvodnosť a extrémne pohodlie! Neveríte? Tak vyskúšajte! Otvorený rozkrok vás pripraví na okamžitú vášeň a mäkká sieťovina bude rozmaznávať vaše nôžky tak, aby ste sa cítili príjemne a sebavedome. Nechýbajú ani efektné detaily v krajkovom vzhľade a praktická zosilnená špička. Všetko je bezšvíkové a dokonale pružné, takže sa pripravte na naozaj perfektné padnutie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold Up Stockings Leopard 2520656 Black

    Extravagantné samodržiace pančušky, na ktoré bude radosť pozerať, a ešte väčšiu radosť ich nosiť. Majú pôvabný nevšedný leopardí vzor. Vďaka silikónovým popruhom budú na nohách držať a nekĺzať. Zvýraznite krásu svojich nôh sexy samodržkami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Lace Choker 2450178 Black

    Chcete byť romanticky hravá a pôvabne sexi? Nezabúdajte na doplnky! Čierny krajkový obojok od Cottelli sa bude vynímať na vašom krku a zvýrazní váš outfit. Má nastaviteľnú dĺžku vďaka retiazke zo zadnej strany a zapína sa na háčik. Ozdobte svoj krk zmyselnou čipkou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Wig Bob Black

    Láka vás zmena? Parochňa je presne to, čo vám k zmene pomôže! Táto hladká čiernovláska so strihom módneho mikáda sa ľahko umýva a môžete si ju nastaviť tak, aby vám pohodlne padla a nekĺzala. Premeňte svoj imidž ako mávnutím prútika a až vás prestane baviť, jednoducho ju zložte.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Body Floral Lace 2643448 Black-Purple

    Úplná zvodnosť, elegancia a nádhera! Toto krásne body od Cottelli budete milovať, je totiž ušité z jemného tylového materiálu a zdobí ho prenádherná kvetinová čipka v 2 farbách. Čerešničkou na torte sú štýlové popruhy vo výstrihu a tiež sexy otvorený rozkrok, ktorý nabáda k erotickým hrátkam.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Jumpsuit 2730634 Black

    Štýlový, lesklo matný a neuveriteľne zmyselný, taký je tento overal, ktorý vám padne ako druhá koža! Vyrobený je z príjemného a pružného materiálu a má dlhé tesné nohavice. Šnurovanie z prednej aj zadnej časti je super sexy rovnako ako obojsmerný zips cez rozkrok. Chrbát je zvodne odhalený a zapínanie hľadajte za krkom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Crotchless Suspender Body Harness Floral Lace 2643502 Black

    Podmanivé krajkové body pre horúce hrátky! Toto podväzkové body Cottelli tvorené elastickou kvetinovou čipkou s matnými detailmi a doplnkami v striebornej farbe si zamilujete. Má košíčky na háčiky, ktoré môžete ľahko otvoriť a otvorený rozkrok s odnímateľnou stimulujúcou retiazkou v rozkroku. Súčasťou sú aj putá s karabínami, ktoré možno ľahko zavesiť na postranné krúžky pása, tak do toho!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli String Body with Removable Suspenders 2643324 Black

    Štýlové a erotické prádlo, v ktorom budete na zožratie! Toto dych vyrážajúce body od Cottelli tvorí mäkká čipka a jemný tylový materiál. Vďaka elastickosti a strihu príjemne sedí a rozmaznáva pokožku. Body má extra hlboký výstrih a veľmi pôvabné sú aj jeho strečové popruhy a ozdobný zamatový pásik okolo pása. Oblečte sa do neho a nechce svoje vzrušujúce sny stať sa skutočnosťou.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Hľadáte bielizeň, ktorou by ste mohli dáte bez slov najavo svoje vášne? Tento sexi kúsok z Cottelli Bondage bude hovoriť za všetko! Je ušitý z príjemného a pružného priehľadného materiálu v kombinácii s popruhmi z matného materiálu. Detaily v striebornej farbe ešte zvýraznia celkový efekt a vy si iste ochotne a rada navlečiete ruky do pút pripojenými retiazkami.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Pantyhose Ouvert 2530325 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľná! A čo viac, keď v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom. Pružný materiál bude príjemný na nosenie a imitácia pančuch vyzerá super sexy.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Body 2643189 Black

    Bondage body s otvoreným rozkrokom a nezbedným dizajnom! Ušité je z krásneho čierneho matného materiálu. Zdobia ho kovové prvky striebornej farby, ktoré v prednej časti body doslova držia pohromade. Efektné široké ramienka sú v zadnej časti spojené krúžkom a sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné. A čo je najlepšie - retiazky s putami na paže!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Mask 2480263 Black

    Pre zmyselné zvádzanie! Upútajte pozornosť s touto nádhernou čiernou vyšívanou maskou. Dokonale zvýrazní vaše oči a dopraje vám nádych tajomna. Zaväzuje sa na stužku, čo znamená, že perfektné sedí. Vyrobená je za 100% polyesteru a na tvári je príjemná aj na dlhšie nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Dress 2718189 Black

    Dravé šatôčky pre všetky BDSM chtivé mačičky! Sú to perfektné malé čierne zdobené kovovými prvkami striebornej farby. Šaty sú skvele pružné, takže tiež pohodlné na nosenie, majú hlboký výstrih a disponuje obojkom a trojitými pásikmi na ruky, ktoré sú pripojené k opaskom v páse. Vychutnajte si ich nosenie, budete v ňom vyžarovať všetky vaše túžby!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Halterneck Dress 2713187 Black

    Hľadáte sexi šaty na rozmanité príležitosti, v ktorých budete absolútne neprehliadnuteľná? Tieto od Cotelli sú ušité z úchvatného materiálu mokrého vzhľadu a majú veľmi zmyselný hlboký výstrih a odhaľujú chrbát. Oblečte si ich do spálne alebo na párty, budete v nich kráľovnou každého večera!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Longline Bra & Suspender Thong 2-Tone Lace Set 2214474 Black

    Jemný mix materiálov a očarujúce detaily, taká je táto sada spodnej bielizne, ktorá obsahuje podprsenku a tangá s podväzkami. Mäkká dvojfarebná kvetinová čipka bude rozmaznávať vašu pokožku a vďaka svojej pružnosti sa prispôsobí vašim proporciám. Zaujmite sexy saténovým šnurovaním a vytvarovaným poprsím vďaka kosticiam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress Snake 2718162 Black

    Padnú ako druhá koža! Tieto trendy krátke šaty z kolekcie Cottelli Party sú vyrobené z úžasného trblietavého lesklo-matného materiálu. Vzor hadej kože je v súčasnej dobe neskutočne cool a šik. Pôvabný je aj ich strih s hlbokým výstrihom, ktorý bude lákať pozornosť očí. Šaty sú úžasné strečové, takže sú síce priliehavé, ale zároveň veľmi pohodlné.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Party Dress 2717891

    Sexy šaty, ktoré zvýraznia vaše krivky! Obopnú vás ako druhá koža a čierny matný materiál s jemnou čipkou podporí váš sexappeal aj sebavedomie. Veľký okrúhly výstrih priláka pozornosť očí a ozdobný krúžok predstavuje pôvabný detail. Užite si, aké sú šaty zvodné a pohodlné zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Long Sleeve Dress Matte Look and Powernet Mix 2718316 Black

    Vzrušujúce šatôčky pre sexi mačičky! Tieto priliehavé šaty od Cottelli budete zbožňovať! Sú veľmi elegantné a tvorí ich čierny matný materiál a priehľadné tylové prvky. Sú úžasne mäkké a elastické, takže vás obopnú ako druhá koža a zároveň sú veľmi pohodlné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Gloves 2460777 Black

    Rukavice, ktoré podčiarknú akýkoľvke váš sexi outfit! Sú dlhé a vyrobené zo skutočne krásneho materiálu matného vzľadhu. Sú tiež úžasne pružné a prispôsobia sa veľkosti vašich rúk. Hovorí sa, že mužov často ženské ruky v rukaviciach vzrušujú, vyskúšajte to aj na svojom milencovi či partnerovi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Suspender Set Floral Lace 2214423 Black-Purple

    Úplná zvodnosť, elegancia a nádhera! Túto krásnu bielizeň od Cottelli budete milovať, je totiž ušité z prenádhernej kvetinovej čipky v 2 farbách. A čo všetko nájdete v balení? Tešte sa na braletku, podväzkový pás a tangá!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Short Dazzling Skirt Black

    Chcete oslnivo zažiariť? Oblečte si túto krátku úzku sukňu z kolekcie Cettelli Party. Je celá posiata flitrami! Je tiež pružná a príjemne mäkká, čím je veľmi pohodlná na nosenie. Kombinujte ju s elegantným oblečením, sexy oblečením alebo pokojne aj džínsovou bundou.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Shelf Bra, Suspender Belt and String Set 2210185 Black

    Sexy trio, v ktorej sa z vás stane skutočná femme fatala! Túto sadu spodnej bielizne tvorí otvorená podprsenka, tangá s otvoreným rozkrokom a tiež podväzkový pás. Všetky tri kúsky sú ušité z veľmi pružnej a krásnej čiernej čipky. Podprsenka disponuje kosticami a má miernu vypchávku. Ešte premýšľate? Tak toho nechajte a staňte sa kráľovnou zvádzania!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 168

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.