×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Cottelli

Položky 129 až 160 z celkom 168

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Cottelli Body Matte Look with Delicate Lace 2643359 Black

    Chcete sa stať kráľovnou zvádzania? Oblečte si toto zvodné body od Cottelli a pôjde to samo! Noblesný matný materiál v kombinácii s jemnou čipkou tvorí elegantný pôsobivý dizajn. Zaväzovanie za krkom, prekrížené popruhy v dekolte a patentky v rozkroku, to sú detaily, ktoré nenechajú spať vás a už vôbec nie váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Long Sleeved Crotchless Lace Catsuit 2551373 Black

    Pre špeciálne príležitosti a maximálnu zvodnosť! Tento vzrušujúci bodystocking od Cottelli Fantasy má dlhé rukávy a luxusný krajkový vzhľad, ktorý popúšťa uzdu fantázii. Moderný výstrih je lemovaný „riasovou“ čipkou a vytvára pôvabný vzhľad poprsia. Tak čo, už viete, kedy si ho oblečiete?

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Soft Crotchless Bondage Look Body 2643626 Black

    Zvodná sieťovina, bondage vzhľad a otvorený rozkrok, toto body prebudia všetky vaše fantázie! Je ušité z pružnej sieťoviny a zdobí ho bondage štruktúry. Body má dvojité ramienka, veľký výstrih na chrbte a vďaka pružnosti je absolútne komfortný na nosenie, tak poďte do neho.

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Suspender Tights with Sparkling Gems 2530295 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľne žiariť do všetkých strán! A čo viac, až v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom a výstrihmi na bokoch. Pružný sieťovaný materiál bude príjemný na nosenie a iskrivé kamienky budú pri chôdzi vyzerať extrémne sexi! Rozžiarte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Tights Retro Style 2510413 Black

    Predstavte si, aké by to bolo, vyjsť si v týchto sexi pančuchách na rande? Ako by ste asi využili to, že majú otvorený rozkrok a imitujú podväzky? Navyše by ste sa v nich cítili úplne pohodlne, pretože sú príjemné na nosenie a ich materiál sa pýši certifikáciou Oeko-Tex. Premeňte svoje erotické scenáre na skutočnosť!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Tights 2510375 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľná! A čo viac, keď v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom. Pružný sieťovaný materiál bude príjemný na nosenie a imitácia podväzkov vyzerá super sexy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless String 2322250 Black

    Aj jedny malé nohavičky urobia veľa zmyselnej parády! Tieto tangá s otvoreným rozkrokom sú toho dôkazom. Ušité sú z nádhernej jemnej a modernej čipky a zdobia ich prepracované elastické ramienka so 4 trblietavými kamienkovými krúžkami. Sú tiež pohodlné na nosenie a vy sa v nich budete cítiť úplne skvele!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Sleeveless Body 2640970 Black

    Erotický klenot vo vašom šatníku! Toto body je jednoducho neskutočne očarujúce. Má strih bez rukávov a kombinuje dva rôzne materiály - jeden lesklý a druhý priehľadný. Najlepšie je však zips, ktorý sa pne cez rozkrok a priamo nabáda k erotickým hrátkam. Tak nečakajte a maximalizujte váš sexappeal!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with Seam 2520702 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Sú veľmi elegantné a majú klasický zadný ozdobný šev. Ich široká 8 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bra with Open Cups and String 2212510 Black

    Absolútna zvodnosť! Táto bielizeň nenecháva žiadny priestor fantázii, je totiž maximálne odhaľujúca. Tvorí ho podprsenka s kosticou as otvorenými košíčkami s kovovými krúžkami v tvare podkovy, ktoré obopnú bradavku. Rovnaká kovová podkova zdobí aj tangá, ktoré inak tvoria iba mäkké a pružné popruhy. Váš milenec sa zblázni, až vás v tejto bielizni uvidí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Crotchless Tights 2530317 Black

    Jedine tieto pančuchy zaistia, že krása vašich nôh bude neprehliadnuteľná! A čo viac, keď v nich ulovíte svoj objav, tak ho dostanete do kolien otvoreným rozkrokom. Pružný materiál bude príjemný na nosenie a imitácia podväzkov vyzerá super sexy.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Stockings 2540380

    Chcete prilákať pozornosť na vaše nôžky? Oblečte ich do týchto sexi sieťovaných pančúch s nádhernou koncovou čipkou so šírkou 12 cm. Pripínajú sa k podväzkovému pásu (nie je súčasťou balenia) a zo zadnej strany majú zvodný šev. Zamilujte sa do pôvabných pančušiek s kvetinovou čipkou!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Bralette with Collar & Suspender Thong Set 2214458 Black

    Ako sa nachystať na podmanivé okamihy plné potešenia? Zabudnúť by ste nemali na výber spodnej bielizne, ideálnou bude táto sada obsahujúca tangá s podväzkami a braletku v elegantnom čiernom matnom vzhľade so striebornými detailmi. Upútajte pozornosť na hlboký výstrih s krúžkom a cvočkami a ukážte sa aj zozadu, kde sa ramienka delia na tenšie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Delicate Powernet Transparent Long-Sleeved Body 2643510 Black

    Jemná priehľadnosť a sexy otvorený rozkrok! Toto čierne sexi body s dlhým rukávom kombinuje priehľadný tyl a kvetinovú čipku. Je príjemne pružné a mäkké na dotyk, takže sa môžete tešiť na maximálne pohodlie. Očarí vás veľký zadným výstrihom a zapínanie hľadajte za krkom. Ako naložíte s otvoreným rozkrokom? To necháme na vás!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Body Classy Matt Look 2643340 Black

    Začnite čas zvádzania a oblečte si toto úžasné body! Ušité je z vysoko elegantného matného materiálu a skutočne provokatívny strih s otvorenou prednou časťou a odhaleným chrbtom a zadočkom. Obzvlášť štýlový je hlavne golier a tiež strečové popruhy, ktoré vytvoria na vašom zadočku sexy geometrickú hru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 8cm Lace 2520699 Black

    Šik, klasické a elegantné! Také pančuchy by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Tieto sú od značky Cottelli, sú samodržiace a majú 8 cm široký krajkový lem. Silikónová výstuž zaistí, že budú pekne držať a nekĺzať po nohe dole. Noste ich vo všedné dni aj na výnimočné príležitosti, podčiarknu vašu krásu za každú cenu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Fishnet Sparkling Dress with Rhinestones 2718618 Black

    Ako žiarivá jasná hviezda na tmavej oblohe! Presne tak sa budete cítiť v týchto iskrivých šatách od Cottelli Fantasy. Ušité sú z jemnej a príjemnej sieťoviny, ktorá je posiata trblietavými kamienkami. Šaty zdobia vzor lístočkov a zaväzujú sa na chrbte a tiež za krkom.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Babydoll 2741440 Black

    Jemná zvodná košieľka, v ktorej dáte najavo svoju túžbu po BDSM hrátkach! Ušitá je z nádhernej čipky a jemného materiálu, ktorý tvorí sukňu, s čím kontrastuje červená vsadka z matného materiálu, ktorá zvýrazní váš pás. Pripojený obojok, opasok a putá s košieľkou dokonale ladia a sú vzájomne prepojené retiazky s karabínami. Dajte priestor svojej fantázii v tejto jedinečnej košieľke!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Semi Transparent Body Covered in Rhinestones 2643650 Black

    Ako žiarivá jasná hviezda na tmavej oblohe! Presne tak sa budete cítiť v tomto iskrivom body od Cottelli Fantasy. Ušité je z jemného a príjemného polopriehľadného materiálu, ktorý je posiaty trblietavými kamienkami rôznych veľkostí. Body zdobí kvetinový čipkový vzor, má výstrih na chrbte a pekne zvýrazní pás.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Powernet Body 2643332 Black

    Provokatívna kombinácia matného a tylového materiálu s neprehliadnuteľným zipsom! Toto transparentné body s dlhým rukávom od Cottelli budete milovať pre jeho ušľachtilosť. Oblečte sa do neho a zips nechajte rozopnutý tak, ako sama uznáte za vhodné.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with 6cm Lace 2520680 Black

    Šik, klasické a elegantné! Také pančuchy by nemali chýbať v žiadnom šatníku. Tieto sú od značky Cottelli, sú samodržiace a majú 6 cm široký krajkový lem. Silikónová výstuž zaistí, že budú pekne držať a nekĺzať po nohe dole. Noste ich vo všedné dni aj na výnimočné príležitosti, podčiarknu vašu krásu za každú cenu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Choppy Wig Black

    Láka vás zmena? Parochňa je presne to, čo vám k zmene pomôže! Táto trendy čierna parochňa po ramená s moderným strihom sa ľahko umýva a môžete si ju nastaviť tak, aby vám pohodlne padla a nekĺzala. Premeňte svoj imidž ako mávnutím prútika a až vás prestane baviť, jednoducho ho zložte.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli String with Pearls 2322277 Black

    Sexi bielizeň a zmyselný šperk zároveň! Tieto tangá sú ušité z luxusnej vyšívanej čipky a sú skvele pružné pre pohodlné padnutie. Na oboch stranách ich zdobia dve pružné perlové retiazky, ktoré sú absolútne šmrncovné. Pre ľahkú údržbu sú retiazky odnímateľné. Užite si pocit dokonalej zmyselnosti.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Powernet & Floral Lace Body 2643529 Black

    Hľadáte niečo extra? Toto body vás dostane svojou zmyselnosťou! Tvorí ho zvodná kombinácia kvetinovej čipky a priehľadného tylu, má hlboký výstrih, zamatový pásik pod prsiami s trblietavými kamienkami a otvorený rozkrok. Zapínanie na háčik nájdete na chrbte a ramienka sú pre pohodlné padnutie nastaviteľné. Doprajte vášmu šatníku trochu erotickej elegancie.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Soft Bra & Panties Set with Stimulating Pearls 2214490 Black

    Prekrásna čipka a prepracované detaily! Túto úchvatnú sadu od Cottelli tvorí mäkká podprsenka a nohavičky z čiernej pružnej čipky so zamatovými popruhmi. Všimnite si vkusný krúžok medzi košíčkami a na nohavičkách a tiež malé čierne perličky všité do rozkroku nohavičiek, ktorých cieľom bude zmyselná stimulácia vašich citlivých miest pri každom kroku.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with Delicate Rose Pattern 2520710 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Sú elegantné a hravé zároveň, majú jemný vzor ruží. Ich široká 9 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings 2520729 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Sú elegantné a hravé zároveň, majú jemný sieťovaný dizajn so vzorom bodiek a podväzkov. Ich široká 8 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Mesh & Ribbon Look Short Dress with Thong 2718600 Black

    Extravagantná sexy sieťovina a zvodne odhalené ramená! Cieľom týchto šiat je prebudiť fantáziu a nažhaviť atmosféru. Možno sa vám tomu teraz nechce veriť, ale sú extrémne pohodlné a príjemné na nosenie, pretože sú super pružné. V balení nájdete aj malé krajkové tangá, tak si ich nezabudnite k šatám obliecť.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Lace Panties 2310961 Black

    Vaše sexi tajomstvo. Tieto nohavičky si oblečiete zakaždým, keď sa budete chcieť cítiť zmyselne sama pre seba. Ušité sú výhradne z jemnej čipky a pás je z mäkkého zamatu. A rozkrok? Ten je vybavený odnímateľnou retiazkou s karabínkou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Hold-up Stockings with Polka Dots 2520737 Black

    Aj úplne obyčajný outfit môže byť nekonečne zvodný, ak si k nemu vezmete tieto mimoriadne sexy samodržiace pančuchy! Sú elegantné a hravé zároveň, zdobí ich totiž zadný bodkovaný šev a vzor. Ich široká 9 cm čipka je pôvabne zmyselná a silikónová časť zaistí, že pančuchy nebudú kĺzať z nôh. Ich príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku a vy si užijete pohodlné nosenie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Transparent Powernet Dress 2718480 Black

    Jemne priesvitné a nekonečne elegantné! Tieto šaty siahajú po kolená a majú dlhý rukáv. Ich priliehavý strih zvýrazní vaše prednosti a jemný čierny powernet materiál je vzrušujúci na prvý pohľad. Nezabudnite kliknúť na fotku zozadu, šaty zo zadnej časti majú odnímateľné retiazky, hlboký výstrih do V a strieborný zips!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Top & Thong Set Covered in Rhinestones 2251256 Black

    Ako žiarivá jasná hviezda na nočnej oblohe! Presne tak sa budete cítiť v tejto iskrivej spodnej bielizni od Cottelli Fantasy. Ušité je z jemného a príjemného polopriehľadného materiálu, ktorý je posiaty trblietavými kamienkami. Oba kúsky majú jemný elegantný vzor a podprsenka má sexy výstrih z prednej časti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 168

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.