×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Master Series

Položky 65 až 96 z celkom 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Master Series Dark Pod Rechargable Remote Control Vibrating Egg

    Sexy čierne vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie pre všetky páry, ktoré túžia po tom užívať si aj na verejnosti. S dosahom ovládača 10 m doprajete svojmu náprotivku 10 vibračných režimov v 3 rýchlostiach! Pôjde len o nežné vzrušovanie alebo snáď o nútený orgazmus? O tom rozhodne ten, kto bude mať v ruke ovládač!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Claw Expanding Anal Dilator

    Intenzívna análna hračička pre všetkých odvážnych a hravých milovníkov a milovníčky. Clear Claw Expanding Anal Dilator vás príjemne otvorí a vášmu náprotivku poskytne úplne iný uhol pohľadu na vašu zadnú dierku. Najprv stlačte všetky 4 kliny dokopy a zaveďte si kolík do análu, následne podľahnite vzrušujúcemu otváraniu, čo zároveň umožní vášmu partnerovi nakuknúť dovnútra a strčiť vám tam to, čo sa mu práve zachce.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Rokmi preverená klasika v novom kabáte! Mimoriadne veľký a luxusný strieborný vibrátor vás poteší svojimi 3 rýchlosťami vibrácií, ktoré si budete užívať pri vnútornej alebo vonkajšej stimulácii. Okrem toho sa dobíja cez USB a je vodotesný. Vychutnajte si jeho hladký povrch a nechajte sa odviezť až na vrchol.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thrusting Pistola Vibrator Red-Black

    Snívate o poriadnom búšení? Tak jedine s touto prirážajúcou pištoľou, ktorá vás vystrelí až na vrchol vášne! Ponúkne vám 4 režimy prirážania a vibrovania. Hebký silikón je príjemne hladký a bezpečný pre telo. Nemusíte sa báť ani mokra, pištoľ je vodeodolná (IPX6) a zvládne tak aj váš dážď slasti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Tento prefíkaný doplnok rozdelí vaše semenníky a vaše nádobíčko vytvaruje do dokonalosti. Vyrobený je z vysoko pružného TPR, takže sa prispôsobí vašej veľkosti, podporí erekciu, zintenzívni orgazmus a poteší oči vášho náprotivku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Dlhé a tvrdé dildo z nádherného borosilikátového skla vám poskytne dômyselnú vnútornú stimuláciu, ohromujúci orgazmus, úplné uvolnenie a zároveň bude aj pôsobivým doplnkom zdobiacim váš nočný stolík. Toto robustné dildo sľubuje pocit plnosti a jeho textúra ponúka príjemnú stimuláciu. Experimentujte s teplotnými hrátkami, dildo ľubovoľne ochladzujte alebo zahrievajte, stačí ho pred použitím ponoriť do horúcej alebo naopak studenej vody.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Key Holder Deluxe Clear Case with Lock Transparent

    Často zamykáte vtáka do klietky? Zamknite tiež kľúče od klietky! Tento priehľadný boxík je vybavený časovačom, ktorý odpočítava čas do otvorenia. Vaša hrátky s ním sa stanú ešte extrémnejšie a zábavnejšie!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Užite si pohľad na svoj submisívny náprotivok a týmto super obojkom s čiernou retiazkou, ktorý vedie až k svorkám na bradavky. Obojok je nastaviteľný a disponuje D-krúžkami, takže k nemu môžete prirobiť ešte ďalšie doplnky, pokiaľ budete chcieť. K stredovému krúžku je upevnená retiazka zakončená svorkami na bradavky, ktorých tlak je možné pomocou skrutiek ľahko upraviť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Deluxe Locking Chastity Cage

    Niekto si tu zaslúži väzenie? Ak si vyberte práve túto klietku cudnosti, bude to super luxusné väzenie, ktoré nedovalí najmenšie vzrušenie. Klietka je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele ao jej zložení z penisov rozhoduje iba držiteľ/ka klíčkov.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sin Spheres Silicone Magnetic Balls

    Diabolské magnetické guľôčky zabalené do prvotriedneho silikónu pre silné a štipľavé potešenie! Sin Spheres sú 2 ultra magnetické guľôčky, ktoré dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak. Umiestnite ich na bradavky alebo na akékoľvek iné miesto, ktoré budete chcieť rozhnevať a pozor, nie je to je len tak nejaké stlačenie, bude to sila.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stung Silicone Whip Black

    Potrestajte svoj neposlušný náprotivok s týmto bičom, ktorého údery neuveriteľne pália. Vyrobený je z prémiového silikónu a jeho „rozdelené“ prevedenie sľubuje rany, ktoré po sebe zanechajú stopy, pokiaľ nebudete dostatočne opatrní. Rukoväť pohodlne padne do ruky, vďaka zabudovanej vnútornej kovovej tyči je odolná a pevná a vďaka textúre vám nevykĺzne z ruky. Vychutnajte si hravé facky aj nebezpečné výprasky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Zámok s časovačom, ktorý pripevníte na krabičku, v tej môžu byť buď kľúče alebo klietka. Alebo ho môžete pripevniť priamo na klietku! Vzrušenie vášho otroka bude vo vašich rukách a len vy rozhodnete, koľko času mu dáte a ako s ním naložíte! Predstavte si jeho prosiaci pohľad hypnotizujúci zámok a odpočítavajúci čas. Vzrušujúce, že? A je, samozrejme, jedno, či v skrinke bude kľúč od klietky na penis alebo od pásu cudnosti pre ženy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dungeon Demon Bondage Mask with Horns Black

    Chcete vypustiť na svetlo sveta sexu dychtivého démona, ktorý sa vo vás ukrýva? Nakráčajte do spálne v tejto maske s rohmi a nebude už potreba žiadnych ďalších slov. Vyrobená je z kvalitnej a príjemnej umelej kože a hodí sa tak aj pre vegánov. Zmeňte svoj vzhľad a zároveň si ponechajte očný kontakt plný túžby.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 10 Mode Ass Anchor Vibrating Anal Plug - Vibračný análny kolík

    Užite si vy (alebo váš parter) dokonalú análnu stimuláciu s touto revolučnou hračkou s 10 vibračnými režimami.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Chcete si pekne pohonit so svojou obľúbenou masážnou hlavicou? Tento Thunder Wrap nadstavec vám to umožní. Padne na akúkoľvek hlavicu štandardných rozmerov a jej dômyselná korálková textúra poriadne poláska vaše nervové zakončenia. Jednoduché príslušenstvo, ktoré sľubuje veľa zábavy. Tak ráčte objaviť silné orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Midas Locking Chastity Cage 18K Gold-Plated

    Zlatá klietka pre všetky náročné vtáky! Táto pozlátená klietka cudnosti je perfektným darčekom pre vaše náročného milenca, ktorý si potrpí na luxusných doplnkoch. Vďaka 18-karátovému zlatu a nerezovej oceli je klietka super odolná, pevná a sľubuje dlhú životnosť. Otvorená špička nezabraňuje močeniu a klietka sa tak hodí aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte a chyťte submisívneho vtáčika do klietky.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Lace Seduction Lace Bondage Hood Black

    Snívate o úlohe submisívnej zvodnice? Staňte sa jej v tejto jemnej krajkovej maske. Je skvele pružná a príjemne zakryje rysy vašej tváre, zatiaľ čo ústa zostanú odhalené a dostupné bláznivej zábave. Nosiť ju s obľubou budete k obľúbenému bondage či fetiš outfitu alebo k akémukoľvek erotickému kúsku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass Goblet Silicone Hollow Anal Plug Small

    Potrebujete uhasiť svoje análne túžby? Ass Goblet je malý dutý silikónový kolík, ktorý má mierne skosený tvar pre ľahké zavádzanie. Jeho duté prevedenie vám dá možnosť nahliadnuť do tajomných miest a napríklad ním niečo prestrčiť dovnútra. Je z prvotriedneho silikónu a má ergonomickú základňu pre pohodlné i dlhodobé nosenie. Tak sa poďte pozrieť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Black Maxxx Powerful Twist Nipple Suckers

    Táto dvojica prísaviek na bradavky je ideálna pre každého, kto túži po skutočnom saní.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Locking Cock Ring

    Ste pripravení na zatvorenie do zajatia? Tento krúžok na penis a semenníky disponuje bezpečným uzamykacím mechanizmom, ktorý drží krúžky pohromade a sťahuje vás na penise aj v oblasti semenníkov. Kvalitná nerezová oceľ vyzerá úžasne elegantne a zároveň je odolná a citlivá na teplotu. Vyberte si z krúžkov ten pravý pre vašu veľkosť a nechajte sa zamknúť!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hellbound Anal Plug with Devil's Tail

    Je vo vašich erotických snoch v hlavnej úlohe sám diabol? Teraz môžete tieto sny premeniť na skutočnosť! Je tu kolík, s ktorým sa premeníte v toho najhorúcejšieho démona na svete. Disponuje totiž autentickým čertovskými chvostom z PU kože, ktorý môžete použiť aj ako nebezpečný bič. Užite si pekelne vzrušujúce chvíľky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Large

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Viete, že štipce na bielizeň nemusia byť nutne len na bielizeň? Táto reťaz drevených kolíčkov sa prispôsobí prirodzeným krivkám a tvarom tela a bude príjemne bolestivo ťahať za kožu. Až to bude polet, môžete ich okamžite zložiť. Ak milujete BDSM hrátky s kvapkou bolesti, nemala by vám táto vychytávka v zbierke chýbať!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps - Svorky na bradavky Čierna

    Stačí trochu stlačiť a bolesť sa hneď dostaví.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Bum-Tastic 28X Silicone Anal Plug with Harness & Remote Control Black

    Hľadáte niečo, čo vám pomôže poriadne vycvičiť vašu korisť? Tento postroj je na to priam ideálny! Pripojený prémiový silikónový vibračný análny kolík je svojou veľkosťou vhodný aj pre začiatočníkov a jeho tvar so zúženým hrotom s kvapkou lubrikantu na vodnej báze za zadné dvierka príjemne zapláva. Základňa zabráni prílišnému zasunutiu a kolík bude v análi pohodlne držať pokojne dlhé hodiny. Použite ešte nylonový postroj na perfektné udržanie a pomocou diaľkového ovládača vyberajte medzi 4 vibračnými rýchlosťami a 7 vzormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Všetko, čo potrebujete na to, aby ste dali svojim BDSM hrátkam novú úroveň! Putá na členky a na zápästie s príjemnou kožušinkou az PU kože vám pohodlne padnú a ťažko budete hľadať nejaké príjemnejšie. Obojok s vodítkom budí žiadaný rešpekt, a to rozhodne nie je všetko!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Chcete silný magnetický tlak pre vaše najcitlivejšie časti tela? Máte ho mať! Táto dvojica magnetických svoriek na bradavky je nielen vzrušujúco bolestivá, ale tiež prekrásne estetická. Silu extrémne silných magnetov pocítite na vlastnej koži a to ako na bradavkách, tak pokojne aj na iných miestach. Zamilujte si tento nebezpečne bolestivý šperk!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Zaslúži si váš submisívny náprotivok trochu poníženia? Urobte s ním ľudský popolník s týmto netradičným a veľmi zlým zariadením pre všetkých milovníkov tabakových výrobkov. Váš náprotivok bude úplne ticho, lebo mu ústa zaplnia silikónový kolík a zároveň sa stane užitočný, lebo bude chytať odpadávajúci popol z vašich obľúbených cigariet.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Clear

    Snívate o tom, že váš penis bude zamknutý v klietke? Sny sa stávajú skutočnosťou s touto priedušnou a ľahkou plastovou klietkou cudnosti. Je o dosť pohodlnejšia ako klece kovové a je tiež vhodná aj na dlhodobé nosenie. Jej priedušný dizajn uľahčuje čistenie, klietka je hygienická a bezpečná.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rattler Vibrating Anal Beads with Remote Control Black

    Túžite po análnej senzácii? Tieto guličky vám ju určite určite doprajú! Je to 6 korálikov každý s inou textúrou. Vychutnajte si ohromujúcu slasť, keď guličky vyťahujete a ich povrch prechádza vašim análikom. Alebo chcete ešte viac? Tak pridajte intenzívne vibrácie! 3 šikovné motory so svojimi 3 vibračnými rýchlosťami a 7 vibračnými vzormi postarajú o to, aby ste sa zbláznili vzrušením.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Chcete sa pozrieť dovnútra? Roztiahnite jej pysky doširoka s touto nebezpečnou pomôckou. Vyrobená je z odolnej a kvalitnej nerezovej ocele bez obsahu niklu a hodí sa ku kombinácii so všetkými lubrikantmi. V hornej i spodnej časti sú dve kompresné skrutky a po stranách sú rady ďalšie skrutky, ktoré sa budú mučivo zapichovať do citlivého tkaniva pyskov ohanbia. Vezmite do ruky imbusový kľúč a nastavte skrutky tak, aby pomôcka držala na svojom mieste!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 185

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.