×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Master Series

Položky 129 až 160 z celkom 185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Bareback Submission Horse Black

    Luxusný kus nábytku ako nový stredobod vesmíru vášho otrockého potešenia! Táto BDSM lavica vás zaujme svojim klasickým dizajnom z hladkej čiernej vegánskej kože s výraznými kovovými detailmi. Prijmite jej pozvanie na oddanie sa svojim najtemnejším túžbam a nebudete ľutovať.

    1 349 €

    1 039 €

    Nie je skladom

  • Master Series BDSM Teddy Bear Plush Tan

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tým, kto vám hovorí z duše? Má hebký kožúšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Bude skvelým spoločníkom v posteli, pretože má veľkosť tak akurát na maznanie. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Caged Cougar Locking Chastity Cage Silver

    Chcete niečo viac než len obyčajnú klietku na penis? Chcete skvost, ktorý bude elegantným spôsobom vyjadrovať vašu osobnosť? Táto klietka uzamkne váš penis a ozdobí ho skvostnou hlavou zvieraťa. Vďaka otvorom sa hodí na dlhodobé nosenie, nezabraňuje totiž fyziologickým potrebám. Vyberte si tú správnu veľkosť krúžku a užite si štýlové sexi väzenie.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clawed 5pc Sensation Play Rings Silver

    Odjakživa máte ostré pazúriky? S touto sadou to budú tie najostrejšie pazúriky na svete! Je to 5 prstienkov z robustnej nerezovej ocele, ktorými môžete svoj náprotivok škrabať aj láskať, pazúriť aj stimulovať. Prstienky sú nastaviteľné, takže pohodlne sadnú a bezpečne sa nosia.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crimson Tied Charmed Heart Padlock Nipple Clamps Red

    Nie sú svorky ako svorky, tieto od ostatných vynikajú svojimi príveskami visiacich zámkov v tvare srdiečka. Zdajú sa vám láskyplné? Tak bacha, svorky vedia aj pekne uštipnúť! Ich tlak je nastaviteľný pomocou skrutiek a hroty potiahnuté vinylom pre bezpečné uchopenie. Doprajte svojej partnerke či partnerovi také intenzívne zovretie citlivých bradaviek, aké si zaslúži!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cuffed & Loaded Travel Bag with Handcuff Handles

    Štýlová bondage taška pre vaše erotické poklady! Je dostatočne veľká, takže sa do nej zmestí všetko, čo potrebujete mať po ruke pre noc plnú vášne. Vyrobená je z odolnej umelej kože, takže jej nepohrdnú ani vegáni. Najlepšie na nej sú dvoje kovové putá, ktoré fungujú ako uchá tašky.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Black

    Nezbedná roztomilosť! Presne to predstavujú tieto úchvatné chlpaté putá nádhernej čiernej farby. Budú sa vynímať na zápästí vášho náprotivku a jemný plyš, do ktorého je obalený pevný kov, zaistí, že putá budú absolútne príjemné na nosenie. Ich súčasťou sú aj 2 klíčky, tak si s nimi prizvite do spálne novú úroveň vzrušenia!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Red

    Nezbedná roztomilosť! Presne to predstavujú tieto úchvatné chlpaté putá nádhernej červenej farby. Budú sa vynímať na zápästí vášho náprotivku a jemný plyš, do ktorého je obalený pevný kov, zaistí, že putá budú absolútne príjemné na nosenie. Ich súčasťou sú aj 2 klíčky, tak si s nimi prizvite do spálne novú úroveň vzrušenia!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Daggers Double Chain Nipple Clamps Silver

    Bolestivé potešenie a estetický pôvab zároveň! Tieto svorky na bradavky predstavujú perfektný spôsob, ako sa ozdobiť, dodať si šmrnc a zároveň zažiť príjemný tlak na bradavkách. Kovová dvojitá retiazka s hrotmi priamo nabáda k zaťahaniu, tak to urobte!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Chamber Silicone Chastity Cage Black

    Uzavrite penis do temnej komory! Táto silikónová klietka cudnosti je síce mäkká a pružná, ale erekcia s ňou nebude mať žiadnu šancu. Jej kostra je z mierne pevnejšieho silikónu, takže nositeľovi dopraje autentický pocit uväznenia a zároveň mu bude pomerne pohodlná.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Droplets 3 Piece Curved Anal Trainer Set Black

    Máte chuť zintenzívniť svoje análne hrátky? Rozbehnite to s touto trojicou análnych kolíkov navrhnutých pre príjemné zavádzanie a dych vyrážajúce nosenie. Majú zvodný tvar kvapôčky sú hodvábne hebké a pevné. Trénujte s nimi svoje zadné dvierka az malého sa prepracujte až k najväčšiemu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps - Vibračné svorky na bradavky

    Poďte sa hrať, podpichovať, trápiť a spôsobovať zmyselné uštipnutia s týmito vibrujúcimi svorkami na bradavky. Tieto svorky vám umožnia určiť, koľko bolesti alebo potešenia váš náprotivok dostane, disponujú totiž skrutkou, ktorej sila utiahnutia je variabilná. Gumou potiahnuté konce bezpečne priľnú k bradavkám a vibrujúce guľky sú čerešničkou na torte.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3ks

    Sada 3 plugov vhodných na uretrálne hry. Každý z nich má odlišnú textúru a tiež veľkosť. Sú duté, takže umožňujú pohodlný priechod tekutín. Vďaka ich tvaru budete pri ich zavádzaní cítiť vzrušenie pri každom výstupku, zvlnení a drážke. Sú vyrobené z vysoko ohybného silikónového materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahujte ftaláty a je neporézny. Používať ho môžete osamote počas masturbácie, ale tiež pri vášnivých chvíľach so svojím partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Cítite sa skôr ako neposlušné šteňa alebo ako drsný trhač? Nech už je to akokoľvek, s touto sadou získate všetko, čo k svojej psej fantázii potrebujete. Obsahuje odolnú masku, postroj, rukavice, pásky na paže, podporný popruh kolík obojok s vodítkom aj kolík s chvostíkom. Pripravte sa na chôdzu po štyroch aj na to, že budete musieť vrtieť chvostom!

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Detained 2.0 Chastity Cage with Nubs Clear

    Najnovšia verzia obľúbenej mäkkej klietky na penis Detained! Je príjemná na nosenie a vybavená vnútornými vrúbkami pre vzrušujúce dráždenie penisu. Jej celogumové prevedenie predstavuje perfektný spôsob obmedzenia erekcie a flexibilného pohodlia zároveň. Schovajte ju diskrétne pod oblečením, hodí sa aj na cesty a je komfortná aj na dlhodobé nosenie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Disguise Open Mouth Hood With Padded Blindfold Black

    Pohodlná a ľahká kukla cez celú hlavu. Zvodne zakryje celú tvár a otvorená a prístupná nechá iba ústa. Navyše má všitý polstrovaný popruh, ktorý zaistí, že nositeľ či nositeľka skutočne nič neuvidí a zároveň nebude brániť dýchaniu. Ideálne pre hranie rolí alebo pridanie rúbika. Tak ako ju využijete? Buďte nezbední!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Anal Dilator Set Black

    Sada 5 príjemných análnych dilatátorov rôznych veľkostí pre všetky druhy análnych hrátok. Nezáleží na tom, či svoje zadné dvierka ešte len začínate pomaly otvárať alebo či už máte skúsenosti na rozdávanie, dilatátory z tejto sady vás v každom prípade potešia pohodlným použitím vďaka špicatému koncu a rozšírenej základni s bezpečnostným účelom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Extreme Obedience Chair Black

    Položte sa, oprite sa, dajte nohy nahor, nechajte sa pripútať na tak trochu inom kresle. Je nám cťou, vám v nasledujúcich riadkoch predstaviť tento vrchol BDSM luxusu - nastaviteľné bondage kreslo. Ste pripravení?

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Forced Spread Stainless Steel Anal Explorer Silver

    Viete o nejakom análiku, ktorý potrebuje vycvičiť na väčšie roztiahnutie? To je úloha presne pre túto pomôcku! Anal Explorer je vyrobený z nerezovej ocele a pomôže roztiahnuť zadné dvierka od 4 cm do 9,7 cm v priemere! Užite si dotyk pevnej studenej ocele alebo naopak pekne hrejivé, pomôcku môžete pred použitím zahriať alebo ochladiť!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Forceps With Rubber Tips

    Zaoblené kliešte s gumovými koncami, ktoré pracujú ako účinné svorky.

    22,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Chcete si zahrať na neposlušné šteniatko a prísneho pána? V tejto sade nájdete všetko, čo pre svoju psiu rolu budete potrebovať. Balenie obsahuje masku na tvár, obojok a vodítko, popruhy na paže a hrudný postroj. Všetko je vyrobené z odolného neoprénu, ktorý sa ľahko čistí a hodí sa aj pre vegánov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Gagged Teddy Bear Plush Brown

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tým, kto vám hovorí z duše? Má hebký kožúšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Bude skvelým spoločníkom v posteli, pretože veľkosť tak akurát na maznanie. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Grand Mamba XL Style Cock Sheath Silver

    Túžite po väčšej dĺžke, obvode a tvrdosti? Táto Mamba ako priehľadný návlek na penis vám to okamžite dopraje! Návlek je pripevnený k elastickému štýlovému pásu a ergonomická základňa ho pevne drží pri tele. Doprajte sebe aj svojmu náprotivku pohľad na vaše prirodzenie v tomto Mamba XL návleku, a hlavne zmyselné prieniky vďaka realistickej stimulačnej textúre.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Guzzler Realistic Penis Sheath with Tube Black

    Pamätáte sa na svoje mladé roky, kedy ste sa s kamošmi za školou hecovali, kto dočúra najďalej? Keby ste vtedy mal tento návlek na penis s hadičkou strčil by ste všetky okamžite do vrecka! A teraz vážne – táto pomôcka kombinuje zvodnosť latexu a „vodné športy“. Tvorí ju realistický návlek na penis aj semenníky a dlhá hadička, ktorá vám pomôže nasmerovať tok vašich telových tekutín.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hooded Teddy Bear Plush Tan

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tím, kto vám hovorí z duše? Má hebký kožíšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Bude skvelým spoločníkom v posteli, pretože veľkosť tak akorát na maznanie. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Invasion Silicone Urethral Sound Trainer Set Blue

    Láka vás sounding? Tak poďte do neho s týmito dilatátormi z prvotriedneho silikónu! Sú bezpečné pre telo, pretože neobsahujú ftaláty ani iné škodliviny. Sú príjemne pružné, budú sa prispôsobovať vášmu telu a doprajú vám jedinečné pocity!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Leg Spreader Obedience Chair Black

    Milujete zväzovanie, obmedzovanie a objavovanie nových možností? Jedine s touto stoličkou premeníte svoje BDSM sny na skutočnosť! Je to luxusný bondage kúsok vyrobený z odolných, kvalitných a pevných materiálov. Sadnite, nechajte sa pripútať a užívajte si polohy, kedy vaše nohy budú zoširoka roztiahnuté.

    1 999 €

    1 539 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Light-Tunnel Light-Up Anal Dilator Large Clear

    Objavte svetlo na konci tunela. Tento svietiaci análny tunel prežiari najtemnejšie miesta na tele a vy budete môcť nahliadnuť do útrob svojho náprotivku a zároveň sa nestratiť v tme. Je pevný a flexibilný zároveň a vyrobený je z kvalitného TPE materiálu. Ako naložíte so vzniknutým osvetleným tunelom. Do fantázií vám kecať nebudeme!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Light-Tunnel Light-Up Anal Dilator Medium Clear

    Objavte svetlo na konci tunela. Tento svietiaci análny tunel prežiari najtemnejšie miesta na teľa a vy budete môcť nahliadnuť do útrob svojho protivníka a zároveň sa nestratiť v tme. Je pevný a flexibilný zároveň a vyrobený je z kvalitného TPE materiálu. Ako naložíte so vzniknutým osvetleným tunelom. Do fantázií vám kecať nebudeme!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Lil Devil Mini Sensation Wheel Black

    Malé, ale rozhodne nebezpečné! Toto ozubené koliesko vyvolá na vašej pokožke vzrušujúce pocity a bude hladko kĺzať centimeter po centimetri. Ostré hroty prinesú rozkoš, ale dosť možno vám aj prebehne mráz po chrbte. Koliesko je kompaktné, ľahké a perfektné pre hru plnú rozmanitých pocitov.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magnus XL Ultra Powerful Magnetic Orbs Silver

    Jednoduché, vkusné, elegantné, avšak úplne účinné, presne také sú tieto dve ultra magnetické guličky, teraz v XL prevedení. Hoci sú stále pomerne malé, sú vysoko intenzívne a dokážu vyvinúť taký tlak, ktorý by ste od nich sotva očakávali. Používajte ich na tých najcitlivejších miestach na vašom tele a užívajte si mierne bolestivý, avšak vysoko vzrušujúci tlak.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Mamba Cock Sheath Black

    Prahnete po dlhšom penise a pevnejšej erekcii zároveň? Nie je nič jednoduchšie ako si nasadiť tento čierny zmyselný návlek! Vložte doň penis, semenníky pretiahnite koncovým krúžkom a pripravte sa na akciu, ktorá bude možno tak trochu mimo tohto sveta!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.