×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Master Series

Položky 97 až 128 z celkom 185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Bow Luxury BDSM Set with Travel Bag

    Milujete vzrušujúce BDSM hrátky a zároveň luxusné doplnky? Táto nádherná sada potrebných pomôcok vás očarí na prvý pohľad. Obsahuje množstvo krásnych predmetov z kvalitnej vegánskej kože v sexi červeno-čierno-zlatej farbe as elegantnými nezbednými mašličkami. Súčasťou balenia je aj pôvabná úložná taška, ktorá bude praktickým domovom pre všetky produkty zo sady.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ozdobte svoju tvár náhubkom s ružou. Má zmyselnú červenú farbu a čipkovaný remienok, je pohodlný a neuveriteľne krásny vďaka realistickej kvitnúcej ruži. Nastavíte si ho podľa svojich požiadaviek a budete si vychutnávať pohodlné nosenie. Nechajte ružu rozkvitnúť z vašich úst.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Flame Drippers Candle Set Designed for Wax Play 3 pack

    Láka vás pohľad na váš drahý náprotivok, ako sa zvíja pod kvapkami horúceho vosku? Experimentujte a hrajte sa s rozmanitou intenzitou pocitov a tiež s tou sadou sviečok navrhnutou pre BDSM objavovanie. Špeciálny vosk sa rýchlo rozpúšťa a počas chvíle je nachystaný na zmyselné odkvapkávanie. Objavujte maximálne zmyselné zážitky!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Či už je váš pôvod z kráľovskej rodiny, alebo nie je, tieto svorky na bradavky budete pre ich krásu a zlobivosť milovať! Pripomínajú malé kráľovské korunky a sú v prostrednej časti na magnet, takže budú bradavky dokonale zvierať a stláčať. Ony korunky potom dodávajú kráľovský BDSM záblesk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock Dangler Silicone Penis Strap with Weights Black

    Chcete otestovať silu svojho penisu? Zaveste naň jedno zo závažia a uvidíte, koľko toho unesie! V balení nájdete hneď 4 rôzne veľké oceľové závažia od 22 g do 62 g. Držiak a krúžok sú vyrobené z kvalitnéhopružného silikónu, takže nasadenie nebude problém. Začnite tým najľahším a skúste, koľko je vo vašom penise sily.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Leopard Print Bondage Set

    Môže byť snáď niečo viac sexy ako leopardí vzor? Táto 7 dielna bondage sada je toho dôkazom. Zameriava sa na mačičky a je tak ideálny pre BDSM začiatočníkov a začiatočníčky aj skúsených milovníkov a milovníčky. Objavte všetko, čo potrebujete k svojim obľúbeným hrátkam, v tejto pôvabnej leopardej sade!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Pomocou týchto svoriek si nastavíte perfektný tlak. Jednoducho ich utiahnite, kým bezpečne nezovrú bradavku či jej okolie. Gumené hroty chránia jemnú pokožku pred odreninami a poškriabaním.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Rope Teddy Bear Keychain

    Hľadáte darček pre niekoho, kto milujete bondage? Tento malý BDSM medvedík nemá konkurenciu! Je zviazaný, má na očiach masku a je to perfektný spoločník na kľúče, tašku alebo kancelársky stôl. Predstavuje ten najroztomilejší spôsob, ako dať najavo vaše sexi túžby.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series BDSM Teddy Bear Keychain

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tím, kto vám hovorí z duše? Či už ho budete nosiť na kľúčoch alebo na taške, kochať sa jeho vzhľadom budete za všetkých okolností. Má hebký kožíšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Royal Vixen Leather Collar with Rhinestones Purple

    Ozdobte sa týmto výstredným obojkom a dajte svetu najavo, čo máte rád/a. Fialové trblietavé kamienky vytvárajú úžasný vzhľad, a práve vďaka nim sa obojok hodí nielen na nezbedné večery, ale aj ako doplnok k akémukoľvek outfitu. Vychutnajte si ten tajomne zvodný pocit, keď ho budete mať na sebe!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Gagged Teddy Bear Keychain

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tým, kto vám hovorí z duše? Či už ho budete nosiť na kľúčoch alebo na taške, kochať sa jeho vzhľadom budete za všetkých okolností. Má hebký kožúšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Punk Spiked Necklace Silver

    Je vaša punková energia presne to, čo chcete dať najavo na prvý pohľad? Vezmite si na seba tento strieborný náhrdelník z vysoko kvalitnej nerezovej ocele bez obsahu niklu. Vyniká na ňom 6 kónických hrotov, ktoré vášmu vzhľadu dodajú nebezpečný nádych. Je perfektný pre milovníkov a milovníčky drsných hrátok aj punkovej hudby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Týkajú sa vaše erotické fantázie zajatí políciou? Prežite ich s týmito putami! Ľahko sa navliekajú a pevne sa uťahujú. Spojíte nimi zápästie alebo členky, a dokonca ich môžete použiť aj na paže. Vyrobené sú z pružného a pevného plastu, sú maximálne odolné a pohodlné. Až skončíte stačí ich prestrihnúť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pripnite tieto svorky na bradavky a poriadne zaťahajte! Alebo to nechajte na koncovom závaží elegantného tvaru, ktoré bude samo o sebe vyvíjať príjemný tlak. Svorky majú pogumované konce pre uspokojujúce zovretie a koncová korálka ako závažie pridá ďalší tlak pri každom pohybe! Upravte si zovretie pomocou skrutiek a radujte sa z estetického hľadiska týchto svoriek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cobra King Golden C-Ring

    O zlatých prsteňoch snívajú nielen ženy, ale aj všetci muži, ktorí objavili silu erekčných krúžkov a chcú teraz niečo špeciálne. Tento nádherný kráľovský prsteň Cobra King je zdobený zlatou kobrou so žiarivo červenými očami. Jeho prevedenie je naozaj pôsobivé a neprekonateľne krásne. Užite si s ním pocit výnimočnosti, luxusu a tiež skvele pevnú a dlhotrvajúcu erekciu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Reverb Nipple Suckers + Bullet Vibrator

    Vaše bradavky milujú podtlak a vy pre nich chcete ešte niečo viac? Vyskúšajte tieto prísavky vybavené výkonnými mini vibrátormi! Čakajú vás návaly radosti spojené so vzrušujúcimi vibráciami a vákuom, ktoré účinne zvyšuje citlivosť. Stlačte tlačidlo a podľahnite novým vnemom!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Red

    Nalaďte sa do správnej nálady s touto sexy sviečkou. Už to cítite? Tak sfúknite plameň a kvapnite trochu vosku na kožu vášho protivníka. Masírujte a hrajte sa. Láka vás to? No jasné, takto predohra vytvorí nezabudnuteľný zážitok zarytý hlboko v pamäti alebo snáď pod kožou?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Black

    Nalaďte sa do správnej nálady s touto sexi sviečkou. Už to cítite? Tak sfúknite plameň a kvapnite trochu vosku na koži vášho náprotivku. Masírujte a hrajte sa. Láka vás to? No jasné, takto predohra vytvorí nezabudnuteľný zážitok zarytý hlboko v pamäti alebo snáď pod kožou?

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kinky Sex Chaise with Love Pillows Black

    Urobte si pohodlie a doprajte si oporu! Táto sexi leňoška splní vaše erotické sny! Je rozložiteľná na 2 časti, takže ju môžete ľahko schovať, pokiaľ bude potreba. Navyše sa jednoducho prepravuje, stačí uvoľniť kovové držiaky a sťahovať či presúvať ju po častiach. Objavujte nové pozície a choďte na to nežne alebo drsne.

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kinky Sex Chaise with Love Pillows Red

    Urobte si pohodlie a doprajte si oporu! Táto sexi leňoška splní vaše erotické sny! Je rozložiteľná na 2 časti, takže ju môžete ľahko schovať, pokiaľ bude potreba. Navyše sa jednoducho prepravuje, stačí uvoľniť kovové držiaky a sťahovať či presúvať ju po častiach. Objavujte nové pozície a choďte na to nežne alebo drsne.

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Pussy Panties Silicone Vagina & Ass Panties Light

    Láka vás vyskúšať si, aké je to mať vagínu? Nech už sú vaše chúťky a túžby k zmene pohlavia akéhokoľvek pôvodu, máme pre vás tieto jedinečné a do detailov premyslené nohavičky s vaginálnym aj análnym otvorom. Vyrobené a určené sú pre osoby s penisom a nosia sa tak, že sa penis a semenníky zastrčia medzi stehná a nijako neprekážajú vašej novej vagínke.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps XL Black

    Zvýšte intenzitu svojich už tak vzrušujúcich scén! Tieto popruhy obopnú vaše stehná a následne sa pripnú k pyskom ohanbia a zmyselne ich roztiahnu. Ideálne pre hry plné ponižovania alebo pre hry na gynekológa. Splňte si svoje vysnívané fantázie ako nikdy predtým.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hanging Leather Strap Cage Black

    Milujete ten pocit bezmocnosti? Tú slabosť, ktorá je vzrušujúca a možno aj nebezpečná? Chcete ísť hlbšie a objavovať ešte viac pocitov? Nechajte sa zavrieť do klietky! A nie len tak do nejakej klietky, vyberte si túto, ktorá je tvorená pevnými koženými remienkami, ktoré vás budú zvodne obopínať. Spodná dolná platforma (drevo obalené kožou) vám umožní stáť na nohách a vy budete v úplnom väzení. v

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hooded Teddy Bear Keychain

    Aké sú vaše temné túžby? A čo ich vyjadruje? Nie je práve tento medvedík tým, kto vám hovorí z duše? Či už ho budete nosiť na kľúčoch alebo na taške, kochať sa jeho vzhľadom budete za všetkých okolností. Má hebký kožúšok a jeho doplnky dávajú explicitne najavo vašu posadnutosť. Urobte si radosť roztomilou hračkou, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Dicktator 2.0 Extreme Sex Machine Black

    Túži vaše srdce po niekom/niečom, kto by do vás intenzívne búšil kedykoľvek si spomeniete? Trúfame si tvrdiť, že túžite práve po Diktátorovi! Je to nemilosrdný šukací stroj s nastaviteľnou výškou a uhlom prieniku. Chopte sa ovládača a nadiktujte Diktátorovi vaše požiadavky!

    1 659 €

    1 039 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Locking Stainless Steel Chastity Cage with 3 Rings

    Klietka cudnosti pre skúsených milovníkov zamykania penisov. Vyrobená je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a je tak veľmi pevná, odolná a bezpečná. Oceľ je kompatibilná so všetkými typmi lubrikantov a zároveň sa ľahko čistí, čo je veľká výhoda. Klietka ako taká je zakrivená a má otvorenú špičku s otvormi, takže je veľmi hygienická a vhodná aj na dlhodobé nosenie. Pre dokonalé padnutie nájdete v balení 3 rôzne veľké krúžky a samozrejme nechýba ani visiaci zámok a 3 klíčky.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 10X Thrust Master Vibrating and Thrusting Dildo with Handle Black

    Snívate o hlbokom potešení? Áno! Tento luxusný kúsok vás omámi ultra-silnými ťahmi a vibráciami, ktoré uspokoja každú vašu potrebu. Robustná rukoväť vám poskytne sebaistý úchop a vy budete môcť Thrust Mastera použiť na seba alebo na svoj náprotivok. Kombinujte 3 rýchlosti ťahu a 7 vibračných vzorov a objavte nové výšiny spokojnosti!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 10X Vibra-Crescent Vibrating Silicone Dual Ended Dildo Black

    Moderný tvar polmesiaca, silné vibrácie, dômyselné zakrivenie a hebký silikónový povrch, také je toto dvojité vibračné dildo! Jeho tvar uľahčí zacielenie na G-bod či prostatu a toto sladké miesto poláska 3 rýchlosťami a 7 vzormi dunivých vibrácií. Je perfektný pre lesbické aj sólo hrátky!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series 10X Vibra-Crescent Vibrating Silicone Dual Ended Dildo Silver

    Moderný tvar polmesiaca, silné vibrácie, dômyselné zakrivenie a hebký silikónový povrch, taktiež je toto dvojité vibračné dildo! Jeho tvar uľahčí zacielenie na G-bod či prostatu a toto sladké miesto poláska 3 rýchlosťami a 7 vzormi dunivých vibrácií. Je perfektný pre lesbické aj sólo hrátky!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Acquire Easy Access Thigh Harness Black

    Chcete, aby váš submisívny náprotivok bol ešte zraniteľnejší? Nechajte ho čeliť vašim túžbam v tomto polohovacom postroji, ktorý roztiahne nohy a udrží zápästie za chrbtom. 4 body nastaviteľnosti vám umožnia si ho dokonale prispôsobiť a elegantné putá sú tiež plne nastaviteľné. Využite postroj počas predohry alebo počas sexu, bude to stáť za to!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Anal Hook Trainer Anal Hook with 3 Plugs Silver

    Rozšírte si kapacitu za zadnými dvierkami a po svojom naložte s hákom, ku ktorému sú kolíky pripojené! Kolíky majú tvar pre ľahké zavádzanie, sú ľahké a hladké, takže po kvapnutí trochy lubrikantu do vás vkĺznu ako nič. A čo s hákom? Jeho koncový O-krúžok vám umožní priviazať lano a pocítiť tak análnu stimuláciu úplne novým spôsobom.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass Puffer Nubbed Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Ste pripravení na intenzívnu stimuláciu? Tento nafukovací análny kolík je navrhnutý tak, aby vás príjemne naplnil a pretiahol vás zvnútra! Po celej jeho dĺžke má malé špicaté výstupky, ktoré budú dráždiť vaše zadné dvierka pri zavádzaní aj vo vnútri. Pevné vnútorné jadro uľahčuje vkladanie a stláčaním balónika sa kolík zmyselne nafúkne.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 185

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.