×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Satisfyer

Položky 65 až 96 z celkom 307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    So svojim kompaktným dizajnom v rybej optike a zaujímavou kombináciou tlakových vĺn a vibrácií je Satisfyer Sugar Rush vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Oba motory sú obzvlášť výkonné.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Wine Red

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satysfiera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    139 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Zrkadlo, zrkadlo, povedz mi, prečo som taká stuhnutá? Váš nový masér od značky Satisfyer vám pomôže! Konečne je tu totiž niekto, kto si nesťažuje, keď potrebujete dlhú masáž! Vďaka svojej pôsobivej veľkosti XXL a poriadnej sile, ktorá sa skrýva za zvodnou silikónovou hlavou, si Wand-er Woman hravo poradí s problémami a s napätím všetkého druhu - ale samozrejme aj so všetkými vašimi túžbami po orgazme.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rocket Ring

    Tento donut prestrojený za krúžok na penis vám chce osladiť vaše spoločné intímne chvíľky. Satisfyer Ring pripraví váš penis na vrcholový výkon a poskytne vám aj vašej partnerke úžasné okamihy vzrušenia. Veľký stimulátor klitorisu pokrýva veľkú plochu a dráždi po stlačení tlačidla jej klitoris v 10 intenzívnych vibračných režimoch. Ale aj počas žhavých sólo hrách rozmaznáva vaše intímne partie svojimi hlbokými vibráciami, ktorými vás zaručene privedie k orgazmu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Beads Black 2 pack

    Okoreňte si svoj milostný život a vstúpte so Satisfyer Beads do sveta plného zmyselných dobrodružstiev. Nezáleží na tom, či ho použijete pri svojich žhavých sólach alebo spoločných hrách: s týmito zvodnými obšťasňovačmi ste na správnej adrese, pretože prichádza vo vzrušujúcej dvojici a chcú vás i vaše zadné dvierka priviesť do extázy.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a zvyšné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že či už na, vo vnútri, pod alebo medzi - tento nebesky modrý multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Duelist Blue

    Hľadáte erekčný krúžok, ktoré zvládne čokoľvek? Toto je Duelist, erekčný krúžok snov! Najlepšie na ňom je, že si ho prispôsobíte svojej veľkosti, má totiž nastaviteľnú tesnosť a padne tak úplne všetkým veľkostiam. Jeho výkonný motor vám ponúkne 12 výkonných režimov a do raja sa s ním dostanete vy aj vaša partnerka!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Berry

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Men Sleeve Tornado Bliss

    Toranado Bliss je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Už na prvý pohľad je poznať, že toto bude veľmi vzrušujúca jazda! Stovky mäkkých vrúbkov vytvárajú dômyselnú textúru tesného tunelu, ktorého svetlo na konci nie je ničím iným ako nezabudnuteľným a ohromujúcim orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Doprajte svojej najobľúbenejšej erotickej hračke správnu starostlivosť a ona vám bude s láskou slúžiť mnoho dlhých rokov. Satisfyer Men Cleansing Spray je určený na pravidelné čistenie, ktoré by malo byť u erotických hračiek samozrejmosťou. Tento dezinfekčný sprej je všestrannou ochranou proti baktériám a vírusom a jeho používaním sa vyvarujete nepríjemným infekciám a iným ochoreniam.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Whale

    Máme tu ďalšiu hračku pre všetky páry, ktoré chcú svojmu sexuálnemu životu dodať trochu šťavy! Whale od Partner Toy vás na prvý pohľad zaujme svojím sviežim dizajnom zodpovedajúcim moderným trendom. Okoreňte svoje posteľové zážitky, či už ste začínajúci alebo skúsení milenci, Whale urobí dobre vám i vášmu náprotivku naraz.

    80,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Lilla

    Chcete, aby vaše prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola rovno príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné staviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Secure ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Orange

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola hneď príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné vsadiť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávanie. Satisfyer Feel Confident ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Perfect Pair 3 Green

    Satisfyer Perfect Pair 3 je šikovný všestranný talent! Poteší vás hlukobými vibráciami, navliecť ho môžete na penis alebo pokojne aj naprst a užiť si tak zmyselné láskanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Tri Delights

    Tri Delights je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Jeho vnútorná rebrovaná textúra bude váš penis dráždiť po celej jeho dĺžke a čím hlbšie bude do tohto raja potešenie vstupovať, tým väčšie vzrušenie budete pociťovať. Mäkké vrúbky z hodvábne príjemného materiálu vám ukážu svoje kúzlo cez intenzívny orgazmus, ktorý je s touto vložkou bližšie než na dosah.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Chladivý lubrikant ideálny nielen na použitie v kombinácii s masturbátorom Satisfyer Men. Vychutnajte si možnú rozmanitosť vašich erotických hrátok a podľahnite fascinujúcemu chladivému efektu, ktorým otvoríte bránu do sveta nových a osviežujúcich pocitov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vaším náprotivkom. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že si môžete svoje erotické chvíľky užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Feel Secure Menstrual Cup Orange

    Chcete, aby vaše prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola rovno príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné staviť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávania. Satisfyer Feel Secure ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Wine Red

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satysfier Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satysfiera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn a 12 vibračných programov!

    119 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Feel Confident Menstrual Cup Lilla

    Chcete, aby vaša prvá skúsenosť s menštruačným kalíškom bola hneď príjemná a pozitívna? V tom prípade je potrebné vsadiť na kvalitný produkt, ktorý naplní vaše očakávanie. Satisfyer Feel Confident ním rozhodne bude! Vyskúšajte a menštruujte ekologicky a spokojne.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    Vaše obľúbené lodičky v 3 rôznych farbách, spodná bielizeň z najjemnejšieho hodvábu alebo nový Satisfyer Luxury Prêt-à-porter z extra mäkkého lekárskeho silikónu s pravou čiernou kožou a detaily z pravého kovu – jednoducho preto, že si to zaslúžite! Prepychový dizajn, najkvalitnejšie materiály a štipka luxusu navyše – že to znie presne ako vaša šálka čaju? Potom je tento klenot z novej kolekcie Satisfyer Luxury ideálnym prírastkom do vašej zbierky erotických pomôcok.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od neho delí len jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifu 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.