×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Satisfyer

Položky 97 až 128 z celkom 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Vďaka svojej hlbokej silikónovej rukoväti je Big Heat skutočne vzrušujúcou hračkou. Stimulácia pomocou tepla zaisťuje realistické pocity blaženosti, ktoré určite uspokoja vaše predstavy. Vibrácie prenikajúce do hĺbky rozpália váš bod G dobehla a pomôžu vám docieliť vytúžené uspokojenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Smart aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Elegantný dizajn vhodný aj na cesty. Ráčte sa zoznámiť so Safisfyerem Love Triangle, ktorý sa ovláda cez aplikáciu! Objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom hoci aj na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojej obľúbenej piesne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Legendary Duo

    Chcete vášmu milovaniu dodať šťavu? Tento krúžok je na to priam ideálny! Pomôže vám posilniť erekciu a udržať si ju čo najdlhšie, pretože stiahne nielen penis, ale druhým vnútorným krúžkom obopne aj semenníky. 12 výkonných vibračných režimov si obľúbi nielen vaša partnerka a spoločné vrcholy budú razom na dosah!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Booty Call Black 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutrálny lubrikačný gél vhodný nielen na použitie v kombinácii s vaším obľúbeným masturbátorom Satisyer Men. Užite si ešte intenzívnejšie potešenie s týmto lubrikantom, ktorý podporí autentickosť vašich pôžitkov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vašou polovičkou. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že svoje erotické chvíľky si môžete užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a taktiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Penguin Holiday Edition

    Obľúbený Satisfyer Penguin vo vianočnej edícii! Najkrajšie obdobie roka bude ešte krajšie, ak ho strávite so Satisfyer Penguin zo špeciálnej vianočnej edície. Jeho schopnosť stimulácie klitorisu cez tlakové vlny vám dopraje nádherné okamihy hodné Vianoc. Vďaka svojmu dizajnu sa skvele hodí ako darček, či už pre vás samotných, tak pre niekoho, koho máte rada a chcete mu/jej darovať hračku, ktorá plní všetky sviatočné priania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Ste prepracovaná, unavená a potrebujete trochu príjemného relaxu? Stres je civilizačná choroba, žijeme v každodennom zhone a času na seba má každá z nás málo. Poďte sa uvoľniť, nový Satisfyer Vibes Power Flower vám poskytne vytúžený orgazmus tesne po tom, čo prvýkrát zatvoríte oči slasťou. Oproti iným produktom kombinuje pôvab a účinnosť troch jemných trepotajúcich sa jazýčkov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Tento rabbit vibrátor Embrace Me stimuluje súčasne klitoris a bod G pomocou vibrácií dvoch výkonných motorov. Vibrátor kombinuje vďaka prídržnému krúžku praktickú manipuláciu s plnou stimuláciou bodov potešenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 úchvatné motory pre vaše bezkonkurenčné zážitky kdekoľvek na tele av tele! Predstavujeme Satisfyer Triple Lover multifunkčný vibrátor z hebkého kvalitného silikónu. Vibrátor je možné použiť ako rabbit vibrátor pre synchrónnu stimuláciu bodu G a klitorisu alebo ako masážnu hračku pre masáže celého tela.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Vibrátory Satisfyer boli vyrobené tak, aby vás vždy vyniesli do siedmeho neba nezabudnuteľne intenzívnymi orgazmami. Niet divu, že svoj malý zázrak na báze tlakových vĺn chcete mať vždy pri sebe. Pri takejto porcii zábavy je potrebné myslieť na pravidelné a dôkladné čistenie, aby váš obšťastňovač zostal čo najdlhšie ako nový.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorčeku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit zmyselného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vĺn, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln a 12 vibračných programov!

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Orca

    Je na čase vymeniť tučniaka? Prichádza jeho elegantný nástupca, ktorý vás nesklame rovnako ako všetky hračky od Satisfyer. Má hravý dizajn a perfektné funkcie: vibrácie a ikonickú funkciu pulzovania vzduchu, ktorá bude jemne alebo intenzívne láskať vás klitoris. Vyberajte z 12 nastavení vibrácií a 11 intenzitami tlakových vĺn!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Trpíte nerozhodnosťou (rovnako ako väčšina ľudí) a nemôžete sa rozhodnúť, či si vyberiete radšej vibrátor alebo hračku so schopnosťou stimulácie pomocou tlakových vzduchových vĺn? Satisfyer Curvy Trinity 1 vie oboje, takže by ste mali vybrať práve ho, pretože jedine s ním si vychutnáte slastné nasávanie klitorisu tlakovými vlnami, poláskate klitoris vibráciami a vkĺznete aj dovnútra, kde vibráciami budete dráždiť G-bod.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Vďaka špičke v tvare jazyka a silnému motorku dosiahne Satisfyer Trendsetter, ovládaný cez aplikáciu, na všetky body tvojej rozkoše a postará sa aj o análne potešenie. Vďaka aplikácii Satisfyer Connect si pri hrátkach môžeš užívať ešte väčšiu rozmanitosť.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Sunray Pink

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax+

    Heat Climax + so svojim zahnutým stimulátorom stimuluje prostatu aj citlivé tkanivo perinea. Dva motory aktivujú silné vibrácie, zatiaľ čo funkcia zahrievania silikónu zaručuje realistické pocity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    Lusty Tongues je vymeniteľná vnútorná vložka pre váš obľúbený Satisfyer Men. Vďaka svojim pružným stenám zmyselne pohltí váš penis a bude simulovať nezabudnuteľný orálny sex. Vychutnajte si divoké vyvrcholenie a potešenie, o akom sa vám doteraz ani nesnívalo. Stane sa Lusty Tongues vašou obľúbenou vnútornou textúrou?

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Túžite po niečom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug tu je pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser sa výborne hodí na rozmanité stimuláciu všetkých erotogénnych zón, napríklad klitorisu alebo poprsia. Vibrátor na prst sa veľmi ľahko a intuitívne ovláda vďaka flexibilnému otvoru.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Fierce

    Páni, ste znudení svoju vlastnú pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječné flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte Svoju dlaň vybaviť tymto textúrovaným pomocníkom a Objavte NOVÚ úroveň masturbácie!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S modelom Satisfyer Elastic Game zo silikónu si budete môcť užívať maximálnu flexibilitu: vďaka 2 motorčekom a ohybnému drôtiku vo vnútri sa tento univerzálny spoločník dá používať ako prikladací vibrátor, erekčný krúžok alebo partnerský vibrátor.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 307

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.