×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Satisfyer

Položky 129 až 160 z celkom 307

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Magnetic Deep Pulse Terracotta

    Predstavte si, ako sa prepadáte do maximálnej rozkoše! Ako sa táto hračka prisaje na váš klitoris a začne ho láskať technológiou tlakových vln. Bude to príjemné, vzrušujúce a ohromne orgazmické. A čo viac Magnetic Deep Pluse disponuje novou magnetickou technológiou, vďaka ktorej je jeho chod ešte tichší a tlakové vlny sú mäkšie a pomalšie. Chopte sa ho a nechajte ho, aby vám rozkošou zatajil dech.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer USB Charging Cable

    Originálny náhradný dobíjací kábel pre Satisfyer.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Vďaka praktickému magnetu drží model Sexi Secret diskrétne v nohavičkách a stimuluje klitoris svojím ergonomickým tvarom a intenzívnymi vibráciami. Pomôcku dopĺňa príjemný a šetrný silikón a možnosť ovládania cez aplikáciu Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex White

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four sa skladá zo 4 vymeniteľných najpredávanejších výrobkov zo silikónu. Rabbit vibrátor, análny vibrátor, vibrátor s tlakovými vlnami a masážny vibrátor vám prinesú maximálnu rozmanitosť a všestrannú stimuláciu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Crush

    Model Dual Crush spája vzrušujúcu technológiu tlakových vĺn so zakriveným, vibračným driekom z poddajného silikónu. Klitoris aj bod G je tak možné stimulovať intenzívnymi vibráciami cez intuitívny ovládací panel.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Kto sa udržiava v kondícii, má viac zo života. To mimochodom platí aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožnia prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Milujte svoju vulvu a milujete seba samú! S tým nádherným stimulátorom Vulva Lover sa ponoríte do úplne nového veta blaženosti. Tak už na nič nečakajte a zamilujte sa do dokonalej stimulácie vibrácií a tlakových vĺn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Tento vibrátor vás privedie k šialenstvu a zažijete s ním nekontrolovateľné orgazmy! Poskytne vám súčasnú stimuláciu vnútornej časti vagíny, konkrétne G-bodu, a vonkajšieho klitorisu. Ponúkne vám nielen 12 vibračných funkcií, ale aj jedinečnú funkciu zahrievania až na 40 stupňov Celzia. Vychutnajte si slastné realistické zážitky a ak budete chcieť, spárujte vibrátor s aplikáciou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Bubble

    Páni, ste znudení svoju vlastnú pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječné flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte Svoju dlaň vybaviť tymto textúrovaným pomocníkom a Objavte NOVÚ úroveň masturbácie!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Objavte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vln alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Set Riffle,Bubble,Fierce 3 pack

    Naše SF masturbačné vajíčka majú štruktúru podobnú koži a potešia ako penis, tak špičku. Rôzne vnútorné tvary prekvapujú a potešia príjemnými pocitmi. A vďaka inovatívnej Cyberskin nie je potrebné pridávať žiadne lubrikačné gély.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Model Little Secret sa dá pomocou praktického magnetu pohodlne upevniť v nohavičkách, kde potom diskrétne stimuluje klitoris pomocou silných vibrácií. Táto pomôcka zo silikónu sa dá ovládať cez aplikáciu alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator White

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 vyrobený zo silikónu poskytuje extra hlbokú stimuláciu bodu A. Vibrátor so stimulujúcou drážkovanou štruktúrou vás bude rozmaznávať 2 motormi s ergonomickým rovným hriadeľom a úzkou, flexibilnou špičkou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tým, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr než zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, hip, hurá! Tento dobre naladený spoločník do postele sa už nemôže dočkať, keď sa svojim zvedavým noštekom vydá na prieskum vášho najcitlivejšieho miesta. Jeho 12 vzrušujúcich vibračných programov, zmyselne naklonená objemná špička a flexibilné telo sú aj pre vás pádnym dôvodom na radosť, pretože tento roztomilý vibrátor bodu G stimuluje aj vašu svätyňu ako žiadny iný. Jeho praktický prídržný krúžok s integrovaným ovládacím panelom vám umožní jednoduchým stlačením tlačidla intuitívne zvoliť svoj obľúbeý druh vibrácií a zároveň udržať tohto divokého "hrocha" na uzde - aj pri obzvlášť vlhkej zábave.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznávať vibráciami a nafukovacím hriadelom. Spojte dve smyslné funkcie podľa svojich prianí a vládnite vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Climax

    Tento análny vibrátor Heat-Climax vás so svojimi objemnými okrúhlymi hrotmi rozmaznáva stimulačnou funkciou ohrevu a silnými vibráciami. Zvodne hladký silikón z neho robí perfektné prírodné predĺženie, ktoré prebudí vašu vášeň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Tri Ball 1 Red

    Zažite niečo úplne nové, jedinečné a úchvatné! Toto sa je Satisfyer Tri Ball 1, šikovný multivibrátor pre slastnú stimuláciu niekoľkých miest súčasne. Vychutnajte si s ním klitorálnu, vaginálnu a análnu stimuláciu naraz vďaka flexibilnému a ohybnému telu. Skúmajte svoje telo, bude to zábavné a vzrušujúce!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro Penguin Next Generation Climax Tips

    5 originálnych náhradných hlavíc pre Satisfyer Pro Penguin Next Generation.

    45,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    Double Love, náš luxusný vibrátor pre páry, sa môže pochváliť vzrušujúcim, mäkkým silikónom v kombinácii s vysoko kvalitným drahým kovom. Ovládanie pomocou tradičného bezdrôtového ovládaču a naša prvotriedna aplikácia umožňuje hry na diaľku a ponúka nekonečné možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sunray Berry

    S modelom Satisfyer Sunray si môžete vďaka vibraciám a tlakovým vlnám užívať súčasnú stimuláciu bodu G a klitorisu. Tento silikónový vibrátor Rabbit je vybavený flexibilným reťazovým kĺbom, ktorý sa ľahko prispôsobí vášmu telu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dual Love Red

    Okrem stimulačných tlakových vĺn ponúka model Dual Love vďaka vibračnému, rovnému drieku ďalšiu možnosť stimulácie. Táto pomôcka vás určite zaujme aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie a prevedením z mäkkého silikónu.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Green

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vln, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn doplňuje príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Nechajte sa cez aplikáciu rozmaznať vibráciami a nafukovacím hriadeľom. Spojte dve zmyselné funkcie podľa svojich prianí a vládajte vibrátor pomocou aplikácie Satisfyer Connect a dosiahnete exkluzívne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Tajomstvo, ktoré si nebudete chcieť nechať pre seba... Prenosný vibrátor Top Secret+ má plochú, ergonomickú základňu, ktorá umožňuje maximálne pohodlie a tiež rebrovaný povrch pre stimuláciu klitorisu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníkov aj skúsených milovníkov erotických hračiek!

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 307

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.