×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Korzety

Položky 97 až 128 z celkom 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive 810-COR Corset & Thong White

    Zmyselný biely korzet symbolizujúci romantickú vášeň! Má pôvabný strih a jeho príjemný materiál si obľúbite na prvý dotyk. Je bohato zdobený kvetinovou čipkou a jeho mäkké polstrované košíčky pôvabne zvýraznia vaše poprsie. Vychutnajte si ten pocit, keď sú vaša ženskosť a sexappeal zvýraznené na maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Coline Corset Red

    Nebezpečne zvodný korzet pre všetky vášnivé dámy! Kombinuje príjemný červený materiál a čiernu sieťku, ktorá tvorí tiež sexi časť okolo krku. Korzet je vybavený kosticami na zvýraznenie poprsia a v balení nájdete tiež tangá, oba kúsky spolu úžasne ladia. Oblečte si bielizeň, ktorá zvýrazní krásu vašej postavy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Set 2632977 Black

    Hľadáte bielizeň, ktorou by ste mohli dáte bez slov najavo svoje vášne? Tento sexi kúsok z Cottelli Bondage bude hovoriť za všetko! Je ušitý z príjemného a pružného priehľadného materiálu v kombinácii s popruhmi z matného materiálu. Detaily v striebornej farbe ešte zvýraznia celkový efekt a vy si iste ochotne a rada navlečiete ruky do pút pripojenými retiazkami.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Lauren Corset Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a sexy? Je na čase zaobstarať si tiež bielizeň, v ktorej budete neodolateľná! Tento korzet Casmir je ušitý z elastického saténu čierna farby, ktorá ladí s nádhernou elegantnou čiernou čipkou. Satén sa zároveň prispôsobí vašej postave a príjemne ju vytvaruje a zvýrazní tak prednosti. Oblečte si tento klasický korzet s moderným nádychom a pocíťte svoj sexappeal!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Gracia Corset Black

    Buďte romantická, ale zároveň nekonečne sexy v korzete Gracia od európskej značky Passion. Gracia kombinuje nežnú čipku, priehľadný a kvalitný tyl aj pôvabné mašličky v prednej časti korzetu. Pre pohodlné padnutie disponuje ramienkami a popruhmi na pančuchy s nastaviteľnou dĺžkou. Stanete sa už dneska kráľovnou zvádzania?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Viranes Corset Black

    Rebelský sexy štýl! V tomto korzete si rozhodne získate všetku pozornosť len pre seba. Je to extrémne pikantný kúsok z intenzívne čierneho lesklého materiálu. Vyniká zadnou šnurovačkou, ktorá perfektne zvýrazní pás av balení nájdete aj tangá s otvoreným rozkrokom, tak si ich nezabudnite obliecť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Denerys Corset Black

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Táto sada Denerys obsahuje korzet a tangá z jemného tylového materiálu s moderným krajkovým vzorom. Prádlo zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Hera Corset Black

    Zvodný korzet od európskej značky Passion. V balení nájdete nielen korzet so zmyselne riešenou časťou cez prsia, ale aj pôvabné tangá kombinujúce čiernu a červenú farbu. Oba kúsky sú zdobené modernými sexy popruhmi s neuveriteľne rajcovným efektom! S touto bielizňou rozpálite svoj erotický život na maximum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Lovelia Corset White

    Súhlasíte s tým, že korzety majú úchvatnú moc prebudiť sexappeal a zvýrazniť ženskú krásu? Tento romantický korzet od Passion má moderné prestrihy a romantický srdiečkový vzor. Ako to už u korzetov býva, môžete k nemu pripnúť punčochy a rozhodne si k nemu oblečte aj tangá!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Clarisse Corset Black

    Hľadáte bielizeň, ktorá bude hovoriť za vás? Tento korzet predstavuje eleganciu a zmyselnosť! Ušitý je z jemného elastického saténu, tylu a nádhernej čipky, čo je kombinácia, ktorá vyzdvihne vaše prednosti. Korzet báječne zvýrazní vašu postavu a priláka pozornosť svojím jedinečným a extrémne sexi vzhľadom.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Amor Blanco Corset White

    Snívate o niečom odvážne ženskom a zároveň nežnom? Tento zmyselný korzet premení vaše sny na skutočnosť. Jeho krásny strih a podmanivo ohromujúca čipka zvýrazni vaše zmyselné krivky a podčiarkne vaše prednosti. Obopne vaše telo, zvýrazní jeho prednosti a dodá vám sebavedomie. Je ideálny nielen pre budúcu nevestu, ale aj pre všetky milovníčky bielej farby.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Shaquila Corset

    Veľmi zmyselná a provokatívna súprava zo série Shaquila, ktorá úžasne podčiarkne postavu každej ženy. Korzet bez zvislej kostice má vzadu šnurovanie, vďaka ktorému dokonale obopne telo. Dva pásy lemujú zadoček a ďalšie dva slúžia na prinútenie pančúch. Súprava je ušitá z jemného materiálu pripomínajúceho latex a krásne čipky. Na bokoch korzetu je dokonca našité saténové zaväzovanie na ruke. V balení nájdete aj tangá.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Lacrisia Corset

    Chcete sa stať kráľovnou zvodnosti? Oblečte si tento zmyselný odvážny korzet Lacrisia od Obsessive a vychutnajte si svoj vlastný sex-appeal. Má sexy strih a vytvára naozaj pikantný vzhľad. Tvorí ho jemný tylový materiál a prekrásna čipka a vďaka zadnému šnurovaniu ho perfektne prispôsobíte svojmu telu. Odhalí vaše poprsie aj chrbát a chokerom ozdobí váš krk. Vychutnajte si pocit absolútnej neodolateľnosti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Melania Corset Black

    Zvodný korzet, ktorý splní očakávanie aj tých najnáročnejších žien. Kombinuje priehľadný tylový materiál, ktorý príjemne obopne telo, pôvabné čipkované zdobenie a klasický strih. Zvýrazní krásu vášho tela tým najlákavejším spôsobom a mašlička na zadnej strane dodáva korzetu očarujúci ženský charakter.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Praline Corset Black

    Sladký a zároveň neuveriteľne zvodný korzet od európskej značky Passion. Jeho čierno-ružové farebné prevedenie je na prvý pohľad roztomilé, ale keď sa na neho pozriete na druhý pohľad, všimnete si, ako dokonale sexi korzet pôsobí!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Lauren Corset Black

    Veľmi exkluzívny, ale aj zmyselný a provokatívny korzet z nádhernej čipky a tylu. Perfektne padne a vďaka krásne tvarovaným košíčkom a jemnému šnurovaniu úchvatne zvýrazní vašu postavu. Zapína sa zozadu na háčiky av balení nájdete aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Chic Amoria Corset & Thong Black

    Minimalizmus s nádychom erotiky je presne to vaše? Máme také tušenie, že kúsky z kolekcie Chic Amoria od luxusnej značky Obsessive budete milovať. Nechajte si ukradnúť srdce týmto korzetom, ktorého geometrické popruhy zvýraznia vašu postavu. Elegantný a príjemný čierny materiál v kombinácii s priehľadným tylom, to je horúce kombo, v ktorom vaše sebavedomie stúpne na úroveň kráľovnej zvodnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sherila Corset & Thong Black

    Neodolateľný na pohľad, pre vaše maximálne sebavedomie a nekonečné pokušenie. Tento korzet nemá obdoby! Prebúdza predstavivosť a vyniká detaily, ktoré mu dodávajú dávku pikantnosti, podväzky, jemné strapce a minimalistické krajkové lemy. Delikátny priesvitný materiál tesne priľne k vášmu telu s vynikajúcou ľahkosťou. Oblečte si ho a oddajte si nezabudnuteľné okamihy.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Meredith Corset Red

    Oblečte si tento korzet a pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky! Jeho jedinečný strih tvorený zo zvodných a pružných popruhov necháva odhalené poprsie a podčiarkuje vašu siluetu. Použité materiály sú kvalitné a príjemné na dotyk, tak si nechajte páčiť bielizeň, ktorá vás poriadne rozpáli!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Meshlove Corset & Thong

    Kombinácia čipky a šnurovania predstavuje neodolateľný skvost, ktorý na sebe budete chcieť nosiť stále a stále. Tento korzet je extrémne sexi! Jeho priehľadný materiál bude príjemný telu a vďaka zadnej šnurovačke vám perfektne padne. Ukážte svoje telo v celej svojej kráse!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Corset & Thong Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tomto korzete doslova rozkvitnete! Jeho ženský strih, elegantná čipka, popruhy vo výstrihu a zmyselne riešený chrbát dokopy tvoria sexi a príjemný kúsok, ktorý budete chcieť nosiť zas a znova. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Laluna Corset & Thong Black

    Aký bude váš večer? S korzetom Laluna rozhodne vášnivý! Akonáhle si ho oblečiete, zaplaví vás nekonečne sexy pocit a vaše sebavedomie stúpne do neuveriteľných výšin. Ste na to pripravená?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serena Love Corset & Thong Black

    Chcete sa stať kráľovnou dnešného večera? Vstúpte do spálne v tomto korzete Serena Love od Obsessive a vychutnajte si, ako jeho romantický vzor navodzuje erotickú atmosféru a ako jeho klasický strih zoštíhľuje postavu. Okrem korzetu prekrásneho spracovania v balení nájdete aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage Couture Belt Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento úchvatný kúsok oblečenia, v ktorom rozhodne urobíte dojem. Je to pevný pás z vegánskej kože, ktorý zvýrazní vaše krivky a priláka pozornosť. Noste ho nielen do spálne, ale skúste ho skombinovať aj s outfitom na von!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Amor Cherris Corset & Thong Red

    Zasiahol vás Amor svojim šípom a hľadáte bielizeň, s ktorou vás ten šíp len tak neopustí? V bielizni z kolekcie Amor bude stačiť jeden jediný pohľad na seba do zrkadla, aby ste si pripadali extrémne sexy. Patrí sem aj tento prekrásny korzet tvorený ohnivou kombináciou hladkej látky a krajkových detailov. Klasický strih obopne vaše telo a zvýrazní jeho tvary, vďaka čomu sa budete cítiť absolútne sebavedome a žensky.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Beth Corset Black

    Tak sexy korzet, až sa vám z toho zatočí hlava! Má prekrásne šnurovanie a tvorí ho sexy sieťovaný materiál v kombinácii s minimalistickými popruhmi. Tejto kombinácii jednoducho nepôjde odolať! Navyše balenie obsahuje aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Rosenty Corset

    Chcete sa cítiť opojne zvodne? Vyberte si bielizeň, ktorá vyjadrí vaše túžby tým najzmyselnejším spôsobom! Taký treba tento Rosenty korzet! Jeho koketný dizajn tvorený erotickým sieťovaním a krajkovým kvetovým vzorom rozhodne podporí vašu ženskosť. Doprajte si úžasný sebavedomý pocit, ktorý vám pomôže stať sa kráľovnou zvádzania!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Denerys Corset Beige

    Pokukujete po sexy a zmyselnom spodnom prádle? Vašej pozornosti by nemali uniknúť produkty prémiovej značky Casmir, ktoré sa pýšia kvalitnými materiálmi, zvodnými strihmi a modernými dizajnmi. Táto sada Denerys obsahuje korzet a tangá z jemného tylového materiálu s moderným krajkovým vzorom. Bielizeň zvýrazní vašu krásu a vy sa v nej budete cítiť sexy a zároveň pohodlne.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Strapelie Corset & Thong

    Máte chuť skúsiť niečo odvážne? Áno? Práve si prezeráte úplne ideálnu bielizeň, v ktorej vás bude čakať noc plná neuveriteľných pocitov. To je ponuka, ktorá sa neodmieta. Strapelie je horúci model, ktorý zvýrazní váš temperament, budete v ňom elegantná a zároveň dokonale zvodná.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Lovelia Corset Black

    Súhlasíte s tým, že korzety majú úchvatnú moc prebudiť sexappeal a zvýrazniť ženskú krásu? Tento romantický korzet od Passion má moderné prestrihy a romantický srdiečkový vzor. Ako to už u korzetov býva, môžete k nemu pripnúť pančuchy a rozhodne si k nemu oblečte aj tangá!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Joanna Corset

    Milujete luxusnú sexi bielizeň? Tento komplet od Beauty Night vás ohromí! Tvorí ho korzet a nohavičky s pôvabnou farebnou kvetinovou výšivkou a prvkami z lesklého materiálu. Čaká vás špeciálna príležitosť? Tak nezabudnite, že také chvíľky si vyžadujú špeciálnu bielizeň ako je to, ktoré si práve prezeráte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Monica Corset Black

    Úplná elegancia! Tento zvodný korzet od Beauty Night je ušitý z jemného tylu a materiálu, ktorý na dotyk pripomína zamat. Sexi strih dokonale zvýrazní vašu postavu a vodorovne usporiadané popruhy sú neskutočným lákadlom pre oči. V balení nejdete aj tangá, tak si nezabudnite obliecť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 176

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.