×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky

Položky 161 až 192 z celkom 269

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Beauty Night Eve Chemise Red

    Očarujúca, neuveriteľne zvodná košieľka doplnená čipkovou maskou na oči a sexy nohavičkami. Košieľka je ušitá zo saténu a krásnej jemnej čipky, čo je kombinácia, ktorú budete milovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Collection Kerria Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Kerria s príjemným strihom, hlbokým výstrihom a nádhernou čipkou je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto košieľka je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Margaritha Chemise Red

    Je červená vaša farba? Táto košieľka by nemala uniknúť vašej pozornosti! Je extrémne sexi na pohľad a na dotyk je úžasne príjemná, pretože je ušitá z mäkkého tylu a elegantnej kvetinovej čipky. Jej strih zvýrazní vaše poprsie a tiež siluetu. Oblečte si ju a vychutnajte si ten pocit, kedy sa cítite maximálne zvodná a sebavedomá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Canndis Chemise & Thong Black

    Čo si takto zaobstarať novú bielizeň, ktorá bude nádherne sýto čierna a vy sa v nej budete cítiť naozaj výnimočne? Košieľka Canndis predstavuje klasickú eleganciu v kombinácii s veľmi originálnymi čipkovanými dekoráciami. Nechajte sa okúzliť od prvého oblečenia a užite si ten pocit, kedy sa nebudete môcť nabažiť pohľadu sama na seba v zrkadle.

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Margaritha Chemise Black

    Je čierna vaša farba? Táto košieľka by nemala uniknúť vašej pozornosti! Je extrémne sexi na pohľad a na dotyk je úžasne príjemná, pretože je ušitá z mäkkého tylu a elegantnej kvetinovej čipky. Jej strih zvýrazní vaše poprsie a tiež siluetu. Oblečte si ju a vychutnajte si ten pocit, kedy sa cítite maximálne zvodná a sebavedomá!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Bondage Babydoll 2741440 Black

    Jemná zvodná košieľka, v ktorej dáte najavo svoju túžbu po BDSM hrátkach! Ušitá je z nádhernej čipky a jemného materiálu, ktorý tvorí sukňu, s čím kontrastuje červená vsadka z matného materiálu, ktorá zvýrazní váš pás. Pripojený obojok, opasok a putá s košieľkou dokonale ladia a sú vzájomne prepojené retiazky s karabínami. Dajte priestor svojej fantázii v tejto jedinečnej košieľke!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Julieta Chemise Gold

    Elegantná a extrémne sexy košieľka zo štýlového lesklého saténu a čiernej čipky, ktorá zdobí zvršok. Toto originálne strihané tričko úžasne ukazuje ženský pôvab. Nastaviteľné popruhy. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bella Rou Top & Panties Black

    Chcete sa cítiť sexi úplne kdekoľvek? Táto sada tielka a nohavičiek je nielen zvodná, ale predovšetkým nesmierne pohodlná a všestranná. Hodí sa na nosenie pod oblečenie, ale aj do spálne pri vášnivých nociach.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Eliness Chemise Black

    Sexi a zároveň elegantná košieľka s jedinečným strihom, ktorý zvýrazní vašu siluetu a zmyselne odhalí chrbát. Kombinácia pôvabnej kvetinovej čipky a sýto čierneho saténového materiálu pôsobí veľmi luxusne, a ešte podporí ten pocit, kedy sa budete cítiť úplne zvodne a sebavedome.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Vanessa Chemise Red

    Nádherná klasická košieľka klasického strihu vášnivej červenej farby! Táto košieľka je stávkou na istotu! Je ušitá z príjemného priesvitného materiálu, ktorý bude rozmaznávať vašu pokožku, a jej klasický strih pristane všetkým typom postáv. Čerešničkou na torte sú romantické čipkované detaily, ktoré podčiarknu vaše zvodné ja.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Long Sleeves T-Shirts 8278 Neon Pink

    Ružové sieťované tričko na nespočetne veľa príležitostí, kedy si ho môžete obliecť. Že vám nič nenapadá? Tak čo napríklad na čiernu bielizeň? Alebo v lete na opálenú kožu? Hodí sa na vrstvenie, aj spálňové zvádzanie a je príjemne pružné a pohodlné na nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Joylace Babydoll

    Známe vaše nové sexi ja, volá sa Joylace a prebúdza sa zakaždým, keď si oblečiete túto košieľku. Je totiž zvodná, zdobená očarujúcou čipkou a s nádherne riešeným chrbtom. Prsia vám schová v kvetinovej čipke, dekolt ozdobí perličkami a mierne priehľadná tkanina bude stimulovať túžbu vášho náprotivku.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Peyton Chemise Black

    Chcete sa stať kráľovnou zmyselnosti? Táto upnutá košieľka je vyrobená z nádhernej čipky a jej horná časť je vystužená kosticami. Má podväzkové popruhy, takže k nej môžete pridať obľúbené pančuchy. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Beauty Night Julieta Chemise Purple

    Elegantná a extrémne sexy košieľka zo štýlového lesklého saténu a čiernej čipky, ktorá zdobí zvršok. Toto originálne strihané tričko úžasne ukazuje ženský pôvab. Nastaviteľné popruhy. Košieľka vyzerá veľmi zvodne. Pre dokonalé padnutie má nastaviteľné ramienka a súčasti balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Diyosa Chemise Black

    Chcete sa cítiť zmyselne a spokojne sama so sebou? V tejto košieľke pocítite svoj sexappeal i sebavedomie. Košieľka má sexi strih, ktorý si obľúbia všetky typy postáv, je zdobený elegantnou čipkou a modernými popruhmi vo výstrihu, takže dokopy tvoria sexi a príjemný komplet, ktorý budete chcieť nosiť zas a znovu. Jedno je isté, za každých okolností v ňom budete vyzerať božsky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Basitta Chemise & Thong Black

    Máte chuť na horúce pocity? Táto košieľka ich vám dá naozaj veľa! Je to nádherný model od prestížnej značky Obsessive, v ktorom budete vyzerať úplne božsky. Má fenomenálne vykrojený chrbát a podmanivo zvýrazní vaše prsia. Máte za sebou stresujúci deň? Oblečte si ju a všetko bude razom inak!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Eliness Prime Chemise Black

    Krásna, sexy a zároveň veľmi elegantná košieľka Eliness od Anais. Ak vám podobný kúsok chýba v šatníku, tak nie je na čo čakať, zvodná košieľka sa hodí na rôzne príležitosti a pomôže vám cítiť sa zmyselne. Jej príjemný materiál bude rozmaznávať vašu pokožku, tak si to nechajte páčiť!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Imani Chemise Black

    Mimoriadne zvodná a sexy košieľka šitá v štýle korzetu! Tvorí jej zmyselný priesvitný jemný materiál, ktorý bude vašej pokožke nádherne príjemný. Spodná časť je zakončená efektným volánikom z čiernej a striebornej čipky. Košíčky sú vystužené kosticami a súčasťou balenia sú aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Loventy Chemise & Thong

    Hľadáte niečo sladko sexy? Táto košieľka bude počúvať vaše túžby a zahalí vás do fenomenálnej červená príjemné tkaniny. Bude stačiť, aby ste sa na seba raz jedinkrát pozrela do zrkadla a budete uchvátená! Rovnakým spôsobom bude hypnotizovať aj svojho partnera či partnerku a romantické posteľové vyznania lásky budú v tejto košieľke ešte podmanivejšie!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cecilla Chemise & Thong Black

    Premýšľate, ako navodiť sexi atmosféru? Použite na to samu seba a oblečte si túto super zvodnú košieľku, ktorú budete milovať! Prebudí vo vás túžbu po spálňových hrách a zároveň sa v nej budete cítiť ako bohyňa. Elegantný dizajn podporí vašu ženskosť a sebavedomie. Prekvapte svojho drahého a nechá na vás oči!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Piantis Chemise

    Tak romantická a divoká zároveň, taká je táto jemná košieľka Anais Piantic, ideálna na výnimočné chvíle vo dvojici. Predstavujete si už samú seba, ako v nej budete vyzerať? Odpoveď je jednoduchá - úplne skvostne, a ešte sa k tomu budete cítiť pohodlne. Košieľka je totiž ušitá z príjemného materiálu, ktorý pohladí vašu pokožku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Halter Babydoll with G-String 87206 Black

    Prijmite svoju božskú ženskosť a vystavte ju do popredia v tejto nádhernej košieľke od Leg Avenue. Strih babydoll je hravý a erotický zároveň rovnako ako priehľadná sukienka a krajkové časti cez prsia. V balení nájdete aj tangá, tak si ich ku košieľke nezabudnite obliecť.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Beauty Night Adelaide Chemise Black

    Elegantná a sexy košieľka vyrobená zo saténu a čipky. Jej vrchná časť má dokanalý strih a tvorí ju čipka. Rovnaký motív čipky sa potom objavuje aj na spodnej časti košieľky. V balení nájdete aj tangá.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Sherice Tulle

    Tak romantická a divoká zároveň, taká je táto jemná košieľka Anais Sherice, ideálna na výnimočné chvíle vo dvojici. Predstavujete si už samú seba, ako v nej budete vyzerať? Odpoveď je jednoduchá - úplne skvostne, a ešte sa pri tom budete cítiť pohodlne. Košieľka je totiž ušitá z príjemného materiálu a má nastaviteľné ramienka a uzáver.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Axami Babydoll V-9789 Black

    Snívate o pocite nekonečnej zvodnosti? V bielizni Axami to nebude žiadny problém a veríme, že táto extrémne zmyselná a ľahká košieľka vás uhranula na prvý pohľad.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Long Sleeves T-Shirts 8278 White

    Biele sieťované tričko na nespočetne veľa príležitostí, kedy si ho môžete obliecť. Že vám nič nenapadá? Tak čo napríklad na čiernu bielizeň? Alebo v lete na opálenú kožu? Hodí sa na vrstvenie, aj spálňové zvádzanie a je príjemne pružné a pohodlné na nosenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Maderris Chemise & Thong Black

    Chcete sa stať nositeľkou tej najlepšej, najkrajšej, najpohodlnejšej a najzvodnejšej košieľky? Maderris je tá pravá! Má jedinečný strih zdobený prenádhernou čipkou a má aj schopnosť zmyselným spôsobom zvýrazniť vašu siluetu. Staňte sa úplne neodolateľnou roštenkou a tiež sebavedomou a elegantnou dámou zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sedila Babydoll Black

    Nádherná košieľka s odvážnym strihom! Čipkové materiály jej dodávajú eleganciu a štýl. Zmyselný strih s odhaleným bruškom nielen zaujme, ale aj krásne zvýrazní tvary a odhalí prednosti. Nechajte ľahký materiál rozmaznávať vašu pokožku aj prilákať pozornosť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Babydoll & Thong Black

    Minimalizmus je sexi av tejto košieľke sa rozhodne cítiť sexi budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky a jemného priehľadného materiálu postaví do popredia váš pôvab a navodí erotickú atmosféru, zatiaľ čo kvalitné materiály budú rozmaznávať vašu pokožku a vaše sebavedomie nebude poznať medzí.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion ECO Selaginella Chemise Black

    Nezáleží na tom, koľko vám je rokov, akú máte postavu alebo farbu pleti, každá z nás sa chce cítiť príťažlivá a zvodná. Jedinečná košieľka Selaginella so zvodným strihom a elegantnými ozdobnými detailmi je tu pre všetky dámy, slečny a ženy. Vychutnajte si ten pocit fenomenálneho sexappealu, a okrem pohodlia si užívajte aj dobrý pocit, pretože táto bielizeň je vyrobená z recyklovaných materiálov.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Celine Chemise Black

    Odvážna, pútavá, a predovšetkým originálna košieľka od Passion, v ktorej budete robiť dojem za každú cenu. Ušitá je z umelej kože a disponuje očarujúcim šnurovaním, ktoré ešte viac zdôrazní vašu zmyselnosť. V balení nejdete aj tangá, tak si ich nezabudnite obliecť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • René Rofé Sneak Peak Chemise Set Purple

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusného a zvodného spodného prádla René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemné prádlo ako toto, ktoré si práve prezeráte. Košieľka Sneak Peak je ultra ženská a zároveň svôdna, zdobí ju prekrásna čipka a dokonale navrhnuté popruhy. Zamilujete sa na prvé vyskúšanie!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 161 až 192 z celkom 269

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.