×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Košieľky

Položky 97 až 128 z celkom 269

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Heavenlly Panties White

    Romantického prádla nie je nikdy dosť, súhlasíte? Tieto biele tangá vás uhranú na prvý pohľad! Budete sa v nich cítiť vskutku nebesky, pretože ich strih predĺži vaše nohy a upútajú pohľad vami milovanej osoby. Nechajte svoju ženskú silu stúpať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Rose Lace Flair Chemise 8717 Čierna

    Set obsahujúci sexy krajkovanú košieľku a tangá od obľúbenej značky Leg Avenue.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Serafia Babydoll & Thong Black

    Nebojíte sa experimentovať a rada by ste svoje telo obliekli do výnimočne zvodnej bielizne? Kolekcia Serafia od Obsessive predstavuje úchvatnú kombináciu elegancie a sexappealu a patrí do nej aj táto košieľka a tangá. Košieľka je ušitá z priesvitného materiálu a zvýrazní vašu siluetu vďaka krajkovému opasku v páse. Nezabúdajte k nej nosiť aj krajkové tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Wonderia Chemise & Thong Black

    Stačí si obliecť túto nádhernú košieľku a nechať ho odhaliť vašu perfektnú ženskú krásu. V košieľke Wonderia budete zvodná ako nikdy predtým! Neuveríte, kým to nezažijete! A hádajte čo? Aj on bude blázon z toho sexy dizajnu a vašej zmyselnej krásy!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Silentia Chemise White

    Nežná biela košieľka na zvýraznenie vášho romantického ja! Jej strih zvýrazní vaše prednosti a priláka pozornosť predovšetkým na prsia. Podprsenka je polopriehľadná a vaše prsia v nej budú vyzerať úplne skvelo. Oblečte si ju a dajte najavo svoju výnimočnosť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bella Rou Chemise & Thong Black

    Prekrásna klasika v celej svojej kráse, ktorá nikdy neomrzí! Táto luxusná košieľka od Obsessive má nádherný strih z úchvatne jemnej a elegantnej látky a tiež dych vyrážajúcu výšivku na jemnom tylovom materiáli. Sexi chrbát si rozhodne získajú pozornosť a vy košieľku bude na nosenie na 100% milovať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Belinda Chemise & Thong Red

    Chcete byť očarujúca a zároveň sa cítiť pohodlne? Oblečte si túto košieľku z jemného červeného materiálu! Časť cez prsia je tvorená pôvabnou čipkou so zaväzovaním za krkom a pôsobivé sú tiež sexi bočné rozparky. V košieľke pocítite svoju príťažlivosť a zaistíte si maximálne sebavedomie, ktorým svojmu náprotivku pobláznite hlavu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Lara Chemise Black

    Nádherná košieľka symbolizujúca vkusnú eleganciu a podmanivú zvodnosť. Jej príjemný materiál bude hladkať vašu pokožku a hlboký výstrih so šnurovačkou budú pútať pozornosť očí a stimulovať fantáziu. Veľmi pôsobivé je tiež riešenie chrbta, ktorý je pod hornou mašličkou úplne odhalený, čo je neuveriteľne sexi. Pocíťte všetku svoju príťažlivosť!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Caged Lace Garter & Chemise Set Čierna

    Zažite svoje fantázie v tejto nádherne zvodnej košieľke s podväzkami od značky René Rofé. Set obsahuje nielen dômyselne čipkovanú košieľku so zvodnými popruhmi, ktoré budú príjemne tvarovať vašu postavu, ale tiež odnímateľné podväzky a tangá.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Bellastia Chemise & Thong Black

    Hľadáte perfektnú košieľku, ktorá vám pomôže zvýrazniť vašu ženskosť a zároveň vám dodá eleganciu a vy sa v nej budete cítiť úplne sexy? Táto košieľka z kolekcie Bellastia od luxusnej značky Obsessive je zaručene tou pravou. Má sýto čiernu farbu, ktorá predstavuje nadčasový štýl bez ohľadu na príležitosť a krajkové detaily jej pridávajú na romantickosti a vytvárajú očarujúce dojem.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Lisbeth Chemise Red

    Očarujúca košieľka pre očarujúce večery! Kombinuje čiernu čipku s nádhernou saténovou červenou sukňou a svojím strihom vám vyčarí skutočne sexi siluetu. Jemný tyl v spodnej časti tvorí pútavý volánik a košieľka priamo vyzýva k romantickým hrám, tak sa nenechajte prehovárať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Sheer Lace Babydoll and String 86108 Black

    Nielen zvodná, ale aj trendy a moderná je táto romantická košieľka. Ušitá je z veľmi príjemného, priehľadného materiálu a poprsie je zdobené čipkou a popruhmi, ktoré ešte viac zvýraznia vaše prednosti. Oblečte si tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia, a začnite hrať hru menom zvádzanie!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Lovia Chemise Red

    Nemôžete sa rozhodnúť, či si kúpiť čiernu alebo červenú košieľku? Vyberte si čierno-červenú! Táto košieľka od Avanua má vyzývavo priehľadnú časť cez prsia a ak si pod ňu nevezmete tangá, ktoré sú súčasťou balenia, bude vidieť i vaše tajomstvo. Užite si dotyk príjemných materiálov, z ktorých je ušitá a roztočte zvádzanie!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Ivone Chemise Ecru

    Chcete usínať s pocitom elegancie a šarmu? Táto košieľka od európskej značky Passion je vyrobený z krémového mikrovlákna a zmyselnej čipky, čo je kombinácia, ktorú si zamilujete! Je veľmi príjemná na nosenie a zároveň neuveriteľne ženská!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Rossita Babydoll

    Snívate po tom obliecť si bielizeň, ktorá ohromí nielen váš náprotivok, ale aj vás samotnú? Košieľka Rossita vám vezme dych! Je to jedinečne pôvabný kúsok s nádhernou čipkou, zaväzovaním za krkom a vínovými detailmi. Akonáhle si ju oblečiete, vaše sebavedomie vystúpi do nebeských výšin a vy akoby ste svojim vzhľadom hovorili oveľa viac než len „chcem ťa“!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Venetia Chemise Black

    Nádherná košieľka z jemného materiálu zdobená krásnou čipkou! Tento kúsok si na nosenie zamilujete, zvodná čipka má kvetinový vzor a popínať sa bude cez vaše poprsie a vytvárať tak zmyselný výstrih. Chrbát je odhalený a v kovovom krúžku sa tu krížia moderné popruhy. Kúpte si košieľku, ktorej nosenie bude vašou obľúbenou kratochvíľou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Alluria Chemise & Thong Black

    Luxusnú a hlavne sexy bielizeň od Obsessive si zamilujete! Premeníte sa v nej na neodolateľnú bohyňu a vášmu partnerovi spadne brada údivom i vzrušením. Obsessive je popredná európska značka erotickej bielizne, ktoré sa vyznačuje kvalitným spracovaním, jedinečnými dizajnmi a použitými materiálmi, ktoré budú rozmaznávať vašu pokožku.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Amor Blanco Underwire Chemise & Thong White

    Snívate o niečom odvážne ženskom a zároveň nežnom? Táto košieľka premení vaše sny na skutočnosť. Jej krásny strih a podmanivo jemný materiál zvýrazni vaše zmyselné krivky a podčiarkne vaše prednosti. Zvodné zakončenie spodnej časti ladí s čipkovým vzorom vo výstrihu a ako celok je košieľka veľmi príťažlivá a očarujúca (rovnako ako vy).

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Sisi Chemise Pink

    Sladučká, romantická, ale zároveň aj neuveriteľne sexy, taká je táto ružová košieľka. Jej jemný tyl bude príjemný vášmu telu a biela čipka zas bude príjemná pre oči. Prekrížené ramienka v oblasti chrbta sľubujú pohodlie, ale aj pôvabný vzhľad. Chcete byť princezná v spálni? Oblečte sa do Sisi košieľky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Yolanda Chemise Pink

    Sexy tričko, v ktorom sa každá žena bude cítiť úplne zvodne.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Luvae Babydoll & Thong Black

    Toto elegantná a zároveň sexy košieľka od prestížnej značky Obsessive splní vaše nezbedné sny! Je tak nádherne zmyselná a jedinečná! Čierna farba a sofistikovaný ženský strih zvýraznia vaše pôvabné tvary. Ozdoba medzi prsiami je potom čerešničkou na torte, tak zatvorte oči a oddajte sa svojim túžbam!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Astrida Chemise Black

    Chcete byť úchvatne zvodná, nech sa deje čokoľvek? K tomu vám dopomôže túto prekrásnu košieľku Astrida od európskej prestížnej značky Passion. Tvorí ju čierno-zelená čipka a materiál pripomínajúci kožu a jej strih je dokonale premyslený. Zvýraznite svoje prednosti, podporte svoje sebavedomie a kúpte si bielizeň, ktorá súznie s vašou osobnosťou!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Poppie Chemise Black

    Dokonale zvodná a zároveň romantická košieľka od značky Anais. Je tvorená zmyselnou čipkou s kvetinovým motívom, ktorá podporuje ženskosť a šarm. Dlhé, rozšírené rukávy a k tomu odhalené ramená budú pôsobiť veľmi sexy a vy sa v tomto strihu budete cítiť pohodlne a zmyselne. Nezabudnite si obliecť tiež tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Passion Loona Chemise Black

    Neuveriteľne ženská košieľka od európskej značky Passion. Nazýva sa Loona a je kombináciou zmyselnej čipky a kvalitnej umelej kože. Zdobia ju tiež moderné popruhy obklopujúce poprsie a krátke rozparky, ktoré bielizni dodávajú na jedinečnosti a zároveň zvýrazňujú krásu ženského tela. Tak zvýraznite svoj šarm i sebavedomie!

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Casmir Mirella Chemise Black

    Hľadáte nevšednú erotickú bielizeň s nádychom elegancie? Táto košieľka bude to pravé pre všetky náročné dámy! Zdobí ju čipka pútavej farby a moderné popruhy vytvárajúce rafinovaný vzhľad na chrbte! Je sexi, ale zároveň pohodlná, takže sa v nej budete cítiť úplne skvelo po všetkých stránkach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Libido Boost Black

    Ukážte, čo je vo vás! Libido vášho milenca sa priam zblázni, až vás uvidí v tejto nádhernej a hravej košieľke. Kombinuje jemnú čipku a priehľadný materiál s drobnými bodkami. Najlepší je však výstrih nad zadočkom a „kľúčová dierka“ zvýrazňujúca prsia. Nezabudnite si obliecť aj tangá, ktoré sú súčasťou balenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Romantic Babydoll & G-String 8782 Čierna

    Tangá a tá najzvodnejšia košieľka, akú ste kedy videli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Gisele Chemise Black

    Nenútená elegancia v podobe krásnej a kvalitnej košieľky od európskej značky Passion. Modrá čipka je neuveriteľne ženská a podporuje prirodzenú krásu. Biele detaily e jemne priehľadná splývavá tkanina košieľky potom vytvárajú zvodný dojem, ktorý nebude možné prehliadnuť.

    61,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Donna Dream Babydoll Black

    Kvetinová čipka na poprsie, odhalený chrbát a strih, ktorý krásne zvýrazní vaše tvary, to je kombinácia, vďaka ktorej sa budete cítiť príťažlivo a zvodne ako nikdy predtým. Dotvorí erotickú atmosféru vašich romantických stretnutí a vy sa v nej stanete kráľovnou zmyselnosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Avanua Quella Chemise Black

    Neuveriteľne zvodná košieľka z lesklej a priehľadnej čiernej látky. Podprsenka ja nevystužená a má nastaviteľné ramienka, takže sa pohodlne prispôsobí vašej postave. Buďte omamná v sexi košieľke minimalistického a elegantného vzhľadu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Casmir Nikita Chemise White

    Nežná, elegantná a zvodná, taká je Nikita! Je to pôvabná košieľka od európskej značky Casmir, ktorá bude obrazom vašej nevinnosti. Má nádhernú bielu farbu s romantickým čipkovým zdobením a malú ružovú mašličkou. Zamilujte si ju pre jej schopnosť zvýrazniť vašu ženskosť, sexappeal a sebavedomie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Anais Morgan Chemise

    Ste romantickej povahy a chcete to dať najavo? Nie je nič jednoduchšie ako si obliecť túto srdiečkovú košieľku! Má perfektný strih, ktorý zvýrazní vašu postavu a predovšetkým poprsie. Ušitá je z kvalitného a pre pokožku príjemného saténu. Nakráčajte si v nej do spálne, dáte tým najavo svoje láskyplné túžby!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 269

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.