×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Šaty

Položky 97 až 128 z celkom 215

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Rocker Dress with Long Sleeves Čierna

    Nevšedné "malé čierne" vyrobené z elastickej a na dotyk príjemnej tkaniny. Lodičkový výstrih odhaľuje krk. Dlhé rukávy a vyzývavé očká po celom povrchu šiat dodávajú dravý charakter.

    45,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with 3 Wide Buckles 2851598 Black

    Najhorúcejšie módne výstrelok vo fetiš oblasti! Tieto krátke šaty rukávov od Bleck Level sú kompletne vyrobené z čierneho vinylového materiálu, ktorý perfektne kontrastuje so striebornými prackami. Majú úchvatný priliehavý strih a otvorenú prednú časť, ktorú pohromade držia 3 široké pásiky s prackou. Oblečte si ich a užite si ten pocit sexi zvodnosti!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F255 Powerwetlook Halter Mini-Dress with Neck Wrap

    Tak sexy a tak ženské! Práve také sú tieto fantastické minišaty z dokonalého materiálu powerwetlook. Svojím moderným strihom zvýraznia vašu osobnosť a zároveň vás pôvabne obopnú a dajú vyniknúť vašej postave. Najlepšie je však ich kvalitné prevedenie a pohodlie, ktoré pri nosení určite oceníte.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové mini šaty s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šaty vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Curves Wet Look Dress with Lace 2715147 Black

    Aké krásne šaty! Nosili by ste ich do spálne alebo aj na von? Nech sa rozhodnete akokoľvek, isté je to, že v nich budete za všetkých okolností neskutočne sexy a neprídete pri tom o pohodlie. Ušité sú z pružného wetlook materiálu a zdobí ich erotická čierna čipka.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F115 Pants with Zipper Slinky

    Materiál mokrého vzhľadu v kombinácii s PVC tvorí neodolateľne zvodnú kombináciu. A keď k tomu ešte pridáte zips v rozkroku, je razom zamiesené na zvodné a sexi nebezpečné! Kam si nohavice oblečiete je len na vás, jedno je však isté, budete neprehliadnuteľná!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Bondage Dress 2717867 Black

    Úchvatné malé čierne, ktoré si na večeru nevezmete! Sú zmyselne priliehavé a skvele pružné, takže vám pohodlne sadnú. Ušité sú z čierneho matného materiálu a majú dlhé rukované a extravagantné golier, ktorý siaha až k nosu. A teraz to najlepšie - na každom rukáve sa nachádza zosilnenie pruh s 5 pútacími krúžkami, čo znamená v šatách svoj náprotivok zviažete ľahko a rýchlo priloženou stuhou!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F208 Powerwetlook Minidress with Decorative Embroidery

    Už dlho v sebe ukrývate vášnivú rebelku? Pustite ju von a nechajte ju vyčíňať v týchto dokonalých minišatách. Zvislé pruhy budú lahodiť vašej postave a ozdobná výšivka pôsobí kontrastne romanticky. Nastaviteľné ramienka a zips zaručujú pohodlie. Nebojte sa, odviažte sa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F201 Powerwetlook and Tulle Dress with Bouffant Sleeves

    Až budete chcieť byť trochu zlá, oblečte si tieto šatôčky, sú na túto príležitosť perfektné! Vyrobené sú z materiálu mokrého vzhľadu, ktorý v kombinácii s pruhovanými tylom pôsobí vskutku neodolateľne. Veľké rukávy v štýle glam či retro upútavajú pozornosť a holý chrbát pôsobí elegantným dojmom. Ukážte, čo sa vo vás skrýva, a predveďte sa v týchto jedinečných šatách.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F215 Asymmetrical Powerwetlook and Lace Dress

    Konečne šaty, v ktorých sa bude cítiť naozaj svojská, sebavedomá, zvodná, elegantná a predovšetkým sexi. Poukazujú na skutočnú krásu vášho tela, sú luxusné a ušité z tých najkvalitnejších materiálov. Nezáleží na tom, či ste odvážna alebo nie, v týchto šatách sa môže odviazať každá žena!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Lace 2851547 Black

    Zvodný klenot vo vašom šatníku! Tieto krásne krátke šaty bez rukávov od Black Level sú vyrobené výhradne z čierneho vinylu. Majú pôvabnú čipkovú vsadku v tvare písmena V, ktorá tvorí hlboký dekolt. Priliehavý strih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vyzdvihne vaše sebavedomie na maximum!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Velvet Faux Wrap Mini Dress LO86113 Black

    Hľadáte sexy šatôčky na výnimočné večery? Tieto od Leg Avenue sú ušité z falošného zamatu a ich zavinovací strih bude lahodiť aj výraznejším krivkám. Zakryjú totiž nedostatky a zvýraznia prednosti. Pozornosť potom bude pútať predovšetkým výstrih, z ktorého nebude môcť váš partner spustiť oči.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Dress with Suspender Straps 2716011 Black

    Malé čierne, a hlavne ohromne zvodné! V týchto šatách bude všetka pozornosť len vaša. Disponujú podväzkovými popruhmi a hlbokým výstrihom. Okrem toho vás určite zaujme ich lesklý a zároveň matný materiál a obojsmerný zips na prednej časti. Kam si v nich vyrazíte?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress with Silver Seems 2851601 Black

    Neuveriteľne sexi šaty pôvabného strihu! Majú krátku dĺžku a pochádzajú z dielne značky Black Level. Pozornosť v týchto šatách rozhodne upútate na strieborné ozdobné švy, ktoré zdobia vrchný živôtik aj pás. Otvorený chrbát, hlboký výstrih a rozšírená sukňa, to je kombinácia, ktorá vám pomôže cítiť sa sebavedome a omamne zvodne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penthouse Bedtime Surprise Black

    Menej je niekedy viac, a to presne platí aj pri týchto mini šatách! Ich hravý sieťovaný vzor neodolateľným spôsobom zvádza k pohľadom na vaše krivky. S bielizňou pod nimi alebo bez, v týchto šatách rozhodne svoj náprotivok prekvapíte a potešíte! Navyše sú príjemne pružné, a teda aj pohodlné na nosenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F280 Powerwetlook Mini-Dress with Lace Trim

    Chcete byť dnes večer naozaj provokatívni? Oblečte si tieto šaty z materiálu mokrého vzhľadu a podporte svoj sex-appeal ich nádhernými krajkovými detailmi. Ich hlboký výstrih bude lákať zvedavé oči a vďaka podväzkovým pásikom k nim môžete pripevniť svoje obľúbené pančuchy.

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Noir Handmade F205 Powerwetlook Minidress with Tulle Inserts and Corset Cuts

    Prebuďte v týchto šatách bohyňu, ktorá sa vo vás ukrýva a túži po nekonečnom dobrodružstve! Materiál mokrého vzhľadu v kombinácii s elegantným tylom a romantickou krajkou spolu tvoria zvodný kúsok, v ktorom si rozhodne zdvihnete sebavedomie! Tak na čo ešte čakáte?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Black Level Vinyl Dress with Zip 2850354 Black

    Krátke a žiarivo lesklé! Tieto malé čierne vinylové bez rukávov pochádzajú z dielne Black Level a ušité sú výhradne z kvalitného lesklého čierneho vinylu. Vybavené sú obojsmerným zipsom, ktorý začína pri stojačiku a končí až pri spodnom leme. Nechajte sa obopnúť týmito sexi šatami a zvýraznite svoju osobnosť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F288 Long Leopard Flock Dress with Front Slit

    Tak elegantné a odvážne zároveň! Tieto luxusné dlhé šaty s leopardím vzorom disponujú vysokým rázporkom a otvoreným chrbtom. Chcete sa cítiť úchvatne? Oblečte si ich a nechajte celý svet, nech vám leží pri nohách.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade 2718278 Short Dress with Lace Top

    Chcete dať najavo svoj ženský pôvab a šamr? Oblečte si tieto nádherné šaty! Horná časť je tvorená prekrásnou čipkou, ktorá vytvára romantický a zároveň vášnivý dojem. Spodná časť má širokú sukňu a pôsobí hravo a rozverne. Podporte svoju osobnosť v týchto dokonalých šatách pre tie najvášnivejšie príležitosti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F146 Lace and Powerwetlook Minidress with Adjustable Ribbons

    Pokukujete po šatách, ktoré by na 100% zvýraznili vašu ženskú krásu? Už nemusíte hľadať, práve ste ich našli! Tento prekrásny model kombinuje čipku a šnurovačky a pôsobí tak sexy a romanticky zároveň. Buďte elegantná a dokonalá, v týchto šatách to bude ľahké!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F282 Short Powerwetlook Dress with Lace Panels and Chest

    Tak romantické a zároveň tak sexy! Tieto úchvatné minišaty tvoria nádherná čipka v kombinácii s lesklým materiálom. Čipkou sa pýši predovšetkým z prednej časti, kde zakrýva prsia a dve zvislé krajkové časti zaistia optické zoštíhlenie. Majú tiež pôvabný spodný čipkový lem, perfektný strih a veľmi príjemný materiál. Chcete ich? Môžu byť vaše!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive D608 Dress Black

    Tieto sexi a neuveriteľne zvodné šaty vo vás na prvý pohľad prebudia chuť na nezbedné spálňové hrátky! Ušité sú z jemnej a príjemnej tkaniny, ktorá je super elastická a nebude vás obmedzovať v žiadnych pohyboch. Ako vzor, ako výstrih na zadnej strane rozhodne upútajú pozornosť a budú podnecovať fantáziu. Jedno je však isté – všetko, čo v šatách zažijete, už nikdy nezabudnete.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F278 Snake Wetlook Mini-Dress with Front Zipper

    Malé čierne mini šaty alebo super sexy oblečok na špeciálne príležitosti? To aj to! Tieto zmyselné šaty hadieho mokrého vzhľadu znosíte kamkoľvek budete chcieť. Ich prednú časť zdobí obojsmerný zips a výstrih na chrbte zvodnej odhalí kožu. Sú mega sexi, to nám verte!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Exclusive Short Powerwetlook & Lace Dress 2718561 Black

    Malé čierne, ale nie obyčajné! Tieto šaty sú úplne exkluzívne a ich korzetový strih z jemnej čipky a powerwetlook materiálu vás postavia do popredia pozornosti. Sú bez ramienok, majú rozšírenú sukňu a predné zapínanie na háčiky. Použité materiály sú nielen naozaj kvalitné, ale aj pružné, takže sa tešte na veľmi komfortné nosenie.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Allure Sexy Siren Skirt Black

    Zvýraznite svoje krivky v tejto lesklej obopnutej sukni! Bude sa vám k nej hodiť akýkoľvek zvršok aj keby to mala byť len otvorená podprsenka. Sukňa nie je vyložene extra mini a možno ju využijete aj na nosenie inam než do spálne. Jedno je však isté, vždy v nej budete zaručene sexy!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Short Sleeveless Vinyl Dress 2851636 Black

    Očarujúce jednoduchosť, ktorá vám vezme dych! Aj keď majú tieto šaty pomerne minimalistický strih, disponujú efektným výstrihom, ktorý bude neskutočne lákať pozornosť očí. Ušité sú z lesklého vinylového materiálu a obopnú a zvýraznia vašu postavu. Doprajte si šaty, ktoré sú rovnako sexy ako vy!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade Dress Delicate Tiger Design 2717930

    Fenomenálne šaty, ktoré budú lahodiť nielen vašej postave, ale aj vašej osobnosti. Sú ušité z veľmi príjemnej sieťoviny a majú jemnú zamatovú tigriu potlač vrrr. Zvodne vás obopnúť a sú skvele pohodlné na nosenie. V prednej časti majú rafinovaný dlhý rozparok a váš krk obkrúži vďaka stojačiku, ktorý sa zapína na 3 gombíky. A čo chrbát? Tie budú odhalené vďaka veľkému oválnemu výstrihu.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Cottelli Bondage Matte Look Mini Dress with Cuffs & Eye Mask 2718448 Black

    Všetko, čo potrebuje pre noc plnú vášne: sexy oblečok, putá na ruky a maska na oči. Krátke šaty majú upnutý strih a rozšírenú sukňu, čo zvýrazní vašu postavu. Šaty sú príjemne pružné a ich elegantný matný vzhľad s červenými kontrastnými popruhmi uhranie každého na prvý pohľad. Pripojte putá, nasaďte si masku na oči a ide sa na to!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Leg Avenue Crystalized Fishnet Multidress 86797 Black

    Nie je nič krajšie ako nočná obloha posiata hviezdami. Buďte tiež taká v týchto sieťovaných sexi minišatách s trblietavými kamienkami. Sú priehľadné a vhodné na nosenie aj ako sukňa, pretože sa vďaka svojej pružnosti úžasne prispôsobia a za každých okolností zvýraznia vaše prednosti. Rozžiarte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F317 Wild Crocodile Printed Wetlook Mini Dress

    Elegantné a očarujúce, presne také sú tieto nádherné minišaty v klasickom prevedením. Sú bez ramienok, čím ešte viac zvýrazňujú vašu ženskosť a ušité sú zo zvodného materiálu pripomínajúceho krokodíliu kožu. Pripravte sa na to, že vo vás prebudí divokosť a odvahu byť nekonečne sebavedomá!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Elegant Matte Tight Tube Dress 2718464 Black

    Výnimočné šaty na výnimočné príležitosti! Tieto šaty od značky Cotteli sú bez ramienok a majú elegantný čierny matný vzhľad. Ich úzky strih perfektne ladí s kovovými očkami v ružovo-zlatej farbe, ktorými prechádzajú 2 ozdobné šnúrky a vytvárajú vzhľad presýpacích hodín. Nechajte mäkký a pružný materiál obtiahnuť vaše telo a zvýrazniť jeho siluetu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 215

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.