×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 3 - 3,9 cm

Položky 65 až 96 z celkom 1335

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush B Yours Bonne Beads Silver

    Potešenie, nová orgazmická sila a spríjemnenie aj tých najvšednejších dní. Presne to vám prinesú tieto strieborné venušine guľôčky. Ukrývajú v sebe ďalšiu ťažšiu guľôčku, ktorá bude pri vašich pohyboch narážať do stien vonkajšej guľôčky a neobvyklým spôsobom vás tak stimulovať. Zároveň sú guľôčky praktickým nástrojom na posilnenie svalov panvového dna pre intenzívnejšie orgazmy. Pridajte sa k ženám, ktoré si ich účinky nemôžu vynachváliť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Sutra Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Sutra Pink je úžasný extrémne tichý vibrátor pre ženy s tromi dráždivými výstupkami umiestnenými na tele vibrátora. Jeho zahnutá špička pre dráždenie G-bodu zvyšuje dráždiaci efekt.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Kto sa udržuje v kondícii, má viac zo života. To platí mimochodom aj pre milostný život! So Satisfyer Balls môžete trénovať na svoj vlastný maratón rozkoše. Nosením týchto guľôčok po dobu cca 15 minút denne spevňujete svaly panvového dna - svaly, ktoré vám umožňujú prežívať dychberúce orgazmy. Týmto tréningom však robíte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre svojho miláčika. Pevné svalstvo panvového dna umožní vášmu partnerovi zažiť dokonalý pocit tesnosti, tieto guľôčky vás prenesú späť do prvej fázy zamilovanosti tak rýchlo, že zo seba nebudete chcieť odtrhnúť ruky!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Hľadáte toho pravého, nemôžete sa rozhodnúť a možno si aj trochu neviete rady? Vyriešime si vás - toto je ON! Na prvý pohľad je dokonale pôvabný a pekne fialový. Na prvé použitie vás ohromí zmyselnými a autentickými prírazmi, vzrušujúcimi vibráciami a nasávaním klitoris. To je trojica ešte lákavejšie ako 3 oriešky pre Popolušku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Orgasm Wonder Čierna

    Zažite úžasný pocit nekonečného sexu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Big Black

    Vibračné vajíčka patria medzi obľúbené hračky, ktoré si páry berú so sebou na verejnosť! Pokiaľ s nimi nemáte zatiaľ skúsenosti, vyskúšajte toto cenovo dostupné vajíčko väčších rozmerov s 10 úrovňami vibrácií ovládané skrz diaľkový ovládač s dosahom až 20 metrov. Vajíčko má hodvábne hladký povrch a nenápadný vzhľad ovládača priamo nabáda k tomu, aby ste si ho pripli na kľúče a vajíčko zasunuli do vagíny.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Open Wide Tunnel Plug

    Nahliadnite dovnútra, ako vyzerá vaša obľúbená dierka s týmto tunelovým plugom, ktorý vášho partnera otvorí dokorán.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Sada venušiných guličiek Svetlo-ružová

    Intimate predstavujú štýlové, diskrétne vaginálne guľôčkyod luxusnej značky Nomi Tang. Sú efektívne na precvičovanie Kegelových cvikov - na posilnenie vaginálnej a panvovej oblasti.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 2 6" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Ring Set Pack of 2

    Pre dlhšiu výdrž a intenzívnejšie vrcholy! Táto dvojica erekčných krúžkov je vyrobená zo silikónu so zamatovo mäkkým povrchom. Práve vďaka mäkkému povrchu sa ľahko nasadzujú aj posúvajú. Je tesné a zároveň úžasne pružné, nechajte ich, nech podporia vašu erekciu!

    3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Slim

    Rotačný masér prostaty a hrádze Nexus Revo Slim je výbornou hračkou pre začiatočníkov a všetkých, ktorí majú radi hračky trochu menších rozmerov. Funguje na rovnakej a osvedčenej technológii ako ostatné výrobky Nexus z radu Revo, takže si môžete byť istí tým, že vašu prostatu rozmazná dokonale cielenou stimuláciou a zároveň nezabudne ani na vašu hrádzu, čím ešte zvýši vzrušenie. Užite si viacstupňové otáčanie a ľahké čistenie vďaka vodovzdornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Modrá

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Black

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch! A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Majestic Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Ak milujete análne hry, tak sa z tejto novinky istoiste zbláznite. Svojím elegantným dizajnom vynikne vo vašej zbierke hračiek a obohatí ju, rovnako ako sa chystá obohatiť váš anál. Na spodnej časti disponuje prísavkou, vďaka ktorej sa môžete tešiť na bezchybné hands-free hrátky, napríklad v sprche. Na dokonalú stimuláciu je telo dilda zvlnené a zakončené žalu´dom, ktorý vám uľahčí zavádzanie. Je vyrobené z mäkkého a hebkého silikónu, ktorý nie je náročný na údržbu a po každom použití vám bude stačiť teplá mydlová voda alebo v lepšom prípade čistič erotických hračiek.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Funky Love Balls Pink

    Venušine guľôčky, s ktorými si vzrušujúce chvenie užijú nielen začiatočníčky. Vyrobené sú z príjemného plastu bezpečného pre telo a spojené sú šnúrkou. Vnútri každej guľôčky sa ukrýva ďalšia guľôčka, ktorá pri prudších pohyboch naráža do stien vonkajšej guľôčky a spôsobuje jemnú, avšak vzrušujúcu stimuláciu vnútra vagíny.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Twin Balls - Venušine guľôčky Ružová

    Venušine guľôčky You2Toys Twin Balls sú vyrobené z kvalitného plastu ABS a TPR bez ftalátov. Na dotyk sú veľmi príjemné a na pohľad veľmi lákavé. Guľôčky sú zakončené putkom pre ľahkú manipuláciu hlavne pri vyberaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cock Cage Set

    Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? No predsa v tejto klietke cudnosti, ktorú ti nasadí tvoja milá, aby mala tvoje vzrušenie vo svojej moci! Áno, táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete na skrotenie erekcie a prevzatie kontroly nad potešením svojho náprotivku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crackstuffers Depth Trainer 30mm

    Tím náruživých mužov z Crackstuffers navrhol toto dildo pre všetkých, ktorí chcú potrénovať možnosti svojho análu. Zvoľte si svoje tempo a zdolávajte toto 70 cm dlhé dildo pokojne i niekoľko mesiacov. Depth Trainer je vyrobený z prvotriedneho vinylu bez obsahu ftalátov, je mäkký, silný a nezapácha. Kombinujte ho s akýmikoľvek druhmi lubrikantov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 05 Black

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Fascinate Fialová

    Vibe Therapy Fascinate - venušine guličky sú vyrobené z hypoalergénneho 100% lekárskeho silikónu a sú úplne zaliate, preto nie je možné akékoľvek priľnutie nečistôt či baktérií.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Fialová

    Duálny vibrátor určenie na stimuláciu celej vaginálnej oblasti. Zažite intenzívne pocity spojené s dráždením bodu G i vonkajšej časti vagíny zároveň.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    Vychutnajte si luxus s týmto oceľovým ballstretcherem. Váži 195 g a je obľúbenou pomôckou, slúžiacou na oddelenie semenníkov od penisu a zároveň na ich mierne natiahnutie. Krúžok tvoria dve polovičky, ktoré pohromade drží skrutka, tú po nasadení pevne utiahnete pomocou 4 mm imbusového kľúča (súčasťou balenia). Následne sa postavte a vychutnajte si pôsobenie gravitácie, plnú váhu krúžku, lahodné pocity napätia, kývanie, ťahania... A až toho budete mať dosť, jednoducho sa opäť posaďte.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Vibrátor Josephine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti, ktorým nepôjde nepodľahnúť. S Josephine vďaka jej dokonalému tvaru a flexibilnej hlave dosiahnete na všetky citlivé miesta, ktoré si to  vyžadujú. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Couple's Vibrator

    Pre tie najlepšie spoločné orgazmy! Tento párový vibrátor sa postará o spokojnosť vás oboch. V prvom rade sa pripevní k penisu a semenníkom, čo bude zmyselné, v druhom rade bude vibráciami láskať klitoris, ale pozor v treťom rade táto hračka urobí vás penis hrubším a vy obaja si budete užívať nádhernú tesnosť. Vychutnajte si dlhú erekciu a milovanie s hračkou, ktorá držia na svojom mieste.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Prémiové vaginálne guličky za bezkonkurenčnú cenu! Vychutnáte si s nimi jemnú stimuláciu vagíny a zároveň nimi posilníte svaly panvového dna. Výrazná stimulačná textúra, pružný praktický popruh a kvalitný silikónový materiál hebký na dotyk, to sú vlastnosti, ktoré zaručujú ľahké zavádzanie aj pohodlné nosenie. Navyše sa vo vnútri guličiek ukrýva závažie, ktoré sa bude pri prudších pohyboch hýbať a vzrušivo vás tak stimulovať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Silicone Dual Density Cock Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 1335

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.