×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 3 - 3,9 cm

Položky 97 až 128 z celkom 1335

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Bend Over Boyfriend Fialová

    Krásne pružné dildo z gélového materiálu je určené predovšetkým párom, ktoré chcú zažiť vzrušujúcu výmenu rolí, alebo párom, ktoré tvoria 2 ženy. Spoznajte nový terén a urobte vaše milostné hry kreatívnymi.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Chcete vyskúšať aké to je, keď je milovanie ešte intenzívnejšie? Navlečte si na penis tento erekčný krúžok, ktorý nielenže posilní tvrdosť penisu, ale svojimi vibráciami tiež vzrušujúco pošteklí klitoris. Mini vibrátor je navyše odnímateľný a môžete ho tak zoznámiť aj s iným citlivým miestočkom. Užite si ešte lepšiu predĺženú jazdu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Fialová

    Užite si dokonalý vzrušujúci zážitok s vibrátorom Luxe Touch-Sensitive. Je vrcholnom modernej technológie, pretože sa v jeho tele nachádzajú dva senzory, ktoré svojou aktiváciou zvyšujú silu vibrácií. Pocíťte dych berúci orgazmus a vyberte si z 10 vibračných a pulzujúcich funkcií, ktoré vám táto inovatívna hračka ponúka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Bezdrôtové vibračné vajíčko

    Vajíčko Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg je všestranná orgazmická hračka, ideálna pre hry v páre aj sólo. Nabíja sa cez USB a ovláda diaľkovým ovládačom.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Black Mamba 19 Inch Long Dildo Black

    Čierna mamba pre všetkých, ktorí chcú otráviť svoj anál poriadne dlhým hadom! Vychutnajte si hlbokú omamnú stimuláciu, doprajte si hands-free hrátky vďaka prísavke a nechajte sa rozmaznávať kvalitným PVC materiálom.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Oranžová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Elegancia a výkon dohromady? Áno! Masážna hlavice Celine z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka luxusnej kombinácii čierneho hebkého silikónu a zlatých detailov. Ponúkne vám 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti v 2 motoroch, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Celine vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Hračky Elite bude milovať každá žena.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg Max - Bezdrôtové vibračné vajíčko 10 funkcií Fialová

    Nechajte si našepkávať sladké, láskyplné slová od tohto fialového vajíčka. Disponuje bezdrôtovým diaľkovým ovládačom, ktorý môžete do rúk zveriť komukoľvek, komu budete chcieť. Predstavte si večer, keď si so svojím partnerom vyrazíte von, dáte mu ovládač a necháte ho ovládať vzrušenie. Asi je jasné, čo sa stane, keď sa vrátite domov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Podporte svoju erekciu a doprajte svojmu náprotivku vychutnanie si dômyselnejšieho prenikania. Nebudete k tomu potrebovať žiadne krémy ani tabletky, tento návlek na penis všetko vyrieši pohodlne a účinne. Jeho vonkajšia textúra bude vášho miláčika stimulovať každým prírazom a otvorený dizajn zaručuje ideálne padnutie pre všetky veľkosti. Zároveň návlek váš penis stiahne pri semenníkoch a okolo koreňa, takže sa môžete tešiť na intenzívnejšie vyvrcholenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Tieto dobíjacie vibračné guličky RC Duo Love Balls majú 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby vám sám vybrať intenzitu vibrácií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Pool Boy

    Toto dildo vás naučí plávať! Plávať vo svojom vzrušení, uspokojovaní, masturbácii a tak. Je úplne realistické a má perfektnú veľkosť. Naučíte sa s ním veľa nových vecí! Je vyrobené z príjemného PVC materiálu a je zakončené prísavkou. Poďte si s ním užiť!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Táto dobíjacia vibračná gulička RC Single Love Ball má 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby sám vybrať intenzitu vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Classic Unleashed - Bezdrôtový vibračný análny kolík Čierna

    Práve sa vám otvárajú dvere k novej zábave, tak sa nebojte a poďte sa pozrieť, čo sa za nimi skrýva. Je to totiž úžasný, vibračný, bezdrôtový análny kolík!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Gladys Pink

    Potrebujete sa uvoľniť ako intímne, tak aj celkovo? Táto masážna hlavica menších rozmerov sa pohodlne zabýva vo vašej dlani a dopraje vám ako luxusnú masáž celého tela, tak intenzívnu stimuláciu intímnych miest. Je z hodvábne hladkého silikónu, má pôvabné zaoblené kontúry a zamilujete si ju na prvý dotyk. Tak sa poďte uvoľniť a podľahnúť.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Single Pink & Black

    Tieto inovatívne Venušine guľôčky disponujú patentovanou vyťahovacou slučkou, ktorá je počas nosenia diskrétne ukrytá vo vnútri tela. Teraz vo verzii single s jednou guľôčkou.

    26,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Joyballs Secret Set - Venušiny kuličky sada Ružová/Fialová

    Sada guľôčok Joyballs vám umožní účinne posilniť svaly panvového dna a zároveň vám dopraje jemnú stimuláciu, ktorá vás príjemne pripraví na vášnivý večer s partnerom. Tento produkt je navrhnutý ženami pre ženy, má estetický krásny vzhľad, ergonomický tvar a jeho použitie je veľmi jednoduché. Joyballs Secret Set je luxusná sada venušiných guľôčok odporúčaná gynekológmi aj úplným začiatočníkom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Hľadáte niečo viac ako len nudný vibrátor? Dash by vás rozhodne mohol zaujímať! Má hneď niekoľko funkcií, ktoré na ňom budete milovať. Vie slastne nasávať klitoris ak tomu ho láskať malým jazýčkom, čo dokonale simuluje orálny sex. Vibrovať vo vás bude maximálnou silou a ešte vám ponúkne zmyselnú funkciu zahrievania. To bude láska na prvý pohľad, že?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    Chcete si užívať milovanie ešte intenzívnejšie? Tento pôvabný pomocník dopraje slastné vibrácie vám obom! Bude mieriť na bod G i klitoris a zároveň nezabudne ani na penis. Pretože jedine remíza sa v sexe považuje za víťazstvo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6.5" Triple Density Cock with Balls

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu. Na povrchu je jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Značka Anal Fantasy plní vaše análne sny! Teraz prichádza s týmto stimulátorom prostaty, ktorý sa pre vás nielen vášnivo rozvibruje, ale bude vás aj láskať vzrušujúcimi elektrickými šokmi. Tvar stimulátoru je príjemne ergonomický, silikónový materiál je hodvábne hebký, e-stimulácia je neuveriteľne výkonná a ten najlepší orgazmus je preto konečne nadosah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Snívate o vášnivých prírazov znova a znova? Tento realistický vibrátor premení vaše sny na skutočnosť! Má príjemne hebký silikónový povrch, autentický tvar, praktickú koncovú prísavku, a predovšetkým vám ponúkne 7 vibračných režimov a 5 režimov prirážania so samostatným ovládaním. Objavte svoju najpopulárnejšiu kombináciu vibrácií a ťahov a váš nový kamarát si ju vďaka pamäťovej funkcii bude pamätať aj nabudúce!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure White

    Inovatívne Rrrolling Pleasure vás hneď dvakrát rozmazná intenzívnymi vibráciami a pohybujú sa guličkou v špičke. Zažite intenzívnu stimuláciu bodu G so zakriveným dizajnom a jemnou drážkovou strukturou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bad Kitty Plug with Cat Tail

    Ste maznavá mačička a už neviete ako viac to dať najavo? Čo tak zaobstarať si mačací chvostík? Análny kolík od značky Bad Kitty s chvostom je vyrobený z prvotriedneho silikónu a má zúžený hrot, vďaka ktorému sa bude ľahko a jemne zavádzať. Kolík je navrhnutý tak, aby jeho nosenie bolo pohodlné, a vy ste mohla byť maznavou mačičkou tak dlho, ako uznáte za vhodné. Chvostík je vyrobený z umelej kožušiny, je ohybný a flexibilný, nachádza sa v ňom malá rolnička, ktorá bude pri každom vašom pohybe decentne cinkať.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Therapy Incantation Ružová

    Vibrátor Vibe Therapy Incantation Pink je úžasný, extrémne tichý vibrátor pre ženy s jemnými dráždiacimi výstupkami po celom svojom tele. Jeho premenlivý priemer zvyšuje vzrušovanie.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Fialová

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Elise 2 Fialová

    Vibrátor LELO Elise 2 má oproti svojmu predchodcovi 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Adam's Extension

    Sny sa stávajú realitou a vy môžete byť konečne o dosť väčší a silnejší. Poslúži vám na to tento Adamov návlek na penis, ktorý vám dodá silu, dĺžku, obvod i sebavedomie. A čo asi prinesie vašej partnerke alebo partnerovi, že? Je mäkký, elastický, a jeho textúra je presne taká, aby ju vaša polovička milovala.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, ach Drago! Tento análny kolík má toľko báječných funkcií, až sa vám z toho zatočí hlava! Chcete vibrácie či rotácie? Chopte sa diaľkového ovládača a potešte svoje zadné dvierka 2 výkonnými motormi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down - Gélový multifunkčné rotačný vibrátor

    Multifunkčnéý, gélový, rotačný vibrátor pre ženy so sériou rotujúcich kovových guľôčok a s rotujúcou špičkou, ktorá sa pri zapnutí pohybuje hore a dole, simuluje tak prirážajúce pohyby.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Double Strap-On Soft Touch Silicone Skin

    Už dlho chcete skúsiť strap-on, ale ešte ste nenašli ideálnu hračku, ktorá by pri tom bavila vás oboch? Tak pozor, možno ju už máte! Toto dvojité dildo disponuje v dlhšej časti vibrátorom, ktorý pre vás bude vibrovať v 10 rôznych režimoch. Užite si vaginálne alebo análne prenikania, ktoré bude baviť aj nositeľku strap-onu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cox MEGA 05 Flesh

    Čím väčší, tým lepší? Áno, na veľkosti občas záleží a my to veľmi dobre vieme! Preto pre vás máme Coxa. Má pôvabný realistický vzhľad a bude ho všade plno. Zakončený je praktickou a silnou prísavkou, takže ho budete môcť pripevniť na akýkoľvek hladký povrch. Urobte si hlbokú radosť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Chcete mať pevné panvové dno? To chce každá žena! So sadou Paloqueth Kegel Balls Set spojíte príjemné s užitočným a vzrušujúcim spôsobom si svoje panvové dno efektívne posilníte. V sade nájdete 4 rôzne ťažké guľôčky, z ktorých jedna je dokonca vibračná, a dva nadstavce. Z každej začiatočníčky sa razom stane skúsená cvičenka, tak do toho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 1335

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.