×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky 3 - 3,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 1335

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikátny tvar a dokonale silné vibrácie, s ktorým preletíte až do orgazmického neba, taký je Pretty Love Snaky Vibe. Má dvojité zakončenie, prvé je hladké a druhé jemne vrúbkované a spája ich pevná a mäkká silikónová reťaz. Táto hračka je predovšetkým všestranná, stane sa obľúbeným doplnkom lezbického sexu, ale aj sexu muža a ženy alebo sólo hier.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé vzrušujúce potešenie vďaka dvom použiteľným koncom. Pohodlne s ním dosiahnete na G-bod alebo prostatu a prežijete hlboké vnútorné potešenie. Vyskúšajte aj teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    Toto malé realistické dildo s prísavkou splní vaše priania. Je vhodné nielen pre začiatočníkov, ale aj pre všetkých, ktorí preferujú menšie veľkosti. Vyrobené je z príjemne mäkkého PVC, je flexibilné a bezpečné pre telo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lyla 2 Čierna

    Lyla II ™ je prémiové masážne vajíčko, s ktorým si užijete ako pri vonkajšej (klitoridálnej), tak pri vnútornej (vaginálnej) stimulácii.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • World Cage Vegas Penis Chastity Set

    Klietka cudnosti od značky World Cage! Prečo si ju vybrať? Pretože sa ľahko nasadzuje, je určená na dlhodobé nosenie a disponuje inovatívnym silikónovým bezpečnostným štítom, ktorý zabraňuje vytiahnutiu. V porovnaní s inými klietkami, ktoré sú vyrobené z polykarbonátu, ktorý obsahuje zmäkčovadlá, sú klece World Cage vyrobené z ABS plastu bez obsahu BPA. Súprava obsahuje aj väčšie krúžky a nie je tak potrebné nič dokupovať.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers - Návlek na prst

    Sada dvoch návlekov na prst rôznych fariebn a stimuláciu klitorisu alebo vagíny. 1x s drážkami a 1x s výstupkami. Gélový materiál.

    4,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorú sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedná fantázia sa s ním stane skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alston Purple

    Búrlivé potešenie pre najcitlivejšie miesto na vašom tele? Jedine s Alstonom! Má na to totiž dokonalý tvar a tiež 12 búrlivých vibračných úrovní. Jeho povrch je z hodvábne hebkého silikónu a vďaka koncovému očku vám z ruky nevypadne ani pri tom najdivokejšom vzrušení. Poďte s ním objavovať všetky krásy sveta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibračný krúžok

    Zdieľané potešenie a dlhotrvajúca intenzívna stimulácia oboch partnerov prichádza z tohto silikónového vibračného krúžku podľa vzoru erotickej trilógie 50 Shades of Grey.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Udržujte sa pripravení na akciu a navyše si nechajte zaplniť svoj anál príjemným kolíkom. Tento postroj je kombináciou 2 hračiek do jednej super účinnej a zároveň estetickej. Neúprosný kovový krúžok podporí vašu erekciu a silikónový análny kolík vďaka skosenej špičke perfektne zapadne do vášho zadočku. Neostáva nič iné iba upevniť popruhy a vydať sa na výlet za extra vzrušením! Kolík je mimo iné odnímateľný a disponuje silnou prísavkou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Myslíte si, že vaše orgazmy už nemôžu byť intenzívnejšie? Ste na omyle! Posilnite svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom a spoznajte tajomstvo dokonalého vyvrcholenia. Tieto elegantné guľôčky s hodvábne hebkým povrchom vo vašej vagíne budú vibrovať v takom rytme, aký si zvolíte cez ovládač, ktorý je, mimochodom, tiež vibračný, a potešiť nim môžete napríklad aj klitoris. Je čas začať cvičiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 Beige

    Chýba vám niečo naozajstné? Čo takto skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu? Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr.Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Alpha Cage Chastity Cage Clear

    Lockdown pre penis! Brutus Alpha Cock Cage je klietka cudnosti vyrobená z kvalitného a odolného polykarbonátu. Môžete ju prispôsobiť vašej veľkosti a pohodlne ju tak nosiť i dlhšiu dobu, alebo tak dlho, ako rozhodne ten alebo tá, kto bude mať v rukách kľúče. Ste pripravený sa odovzdať?

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Sweet and Hard 19cm Purple

    Nie je nič väčšmi klasické než realistické dildo! Sweet and Hard od značky Blush je krásne dildo s realistickou textúrou a robustnou prísavkou, vďaka ktorej bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Vyrobené je z mäkkého PVC materiálu, neobsahuje ftaláty a navyše aj príjemne vonia.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls

    Elegantné, zamatovo jemné, análne guľôčky vibrujú pri každom pohybe vášho tela. Pri najmenšom pohybe sa aktivujú dokonale tiché vibrácie, ktoré nikdy nevyžadujú baterky!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Chcete zažiť čistú radosť? Tak to jedine s tým Sweet Smile vibrátorom! Je skvele flexibilný a disponuje rotujúcimi guličkami a funkciou prírazov. Bude sa dotýkať nielen vášho G-bodu, ale aj klitorisu vďaka dvom motorom. Vychutnajte si 10 vibračných režimov a 5 režimov rotácie/prírazov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Crystal Penis Sleeve with Extension and Ball Ring

    Predĺžte penis a zintenzívnite stimuláciu, milovanie s týmto návlekom nebude mať obdoby! Tento transparentný vibračný návlek na penis od značky Crystal Clear je vyrobený z mäkkého a pružného materiálu, má žiaduci realistický tvar a poskytne uspokojenie obom partnerom. Priľne na váš penis, podporí erekciu a vďaka krúžku na semenníky bude vždy držať na svojom mieste. Tak si ho nasaďte a potešte svoju partnerku či partnera dlhšou dĺžkou a výraznou textúrou!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím silikónovým dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elemental Purple

    Sú vaše večery osamelé? Skoncujte s tým a kúpte si Elementala, vibrátor s úchvatným tvarom a funkciou intenzívnych vibrácií o 30 rôznych režimoch. Hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako si okamžite osvojíte ľahké ovládanie. Urobte niečo pre seba a pozvite si do spálne vzrušujúceho kamaráta Elementala!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Tento návlek uspokojí obe nenásytné dierky a baviť bude aj svojho nositeľa. Bude perfektne držať, pretože sa nielen navlečie na penis, ale tiež sa zahákne o semenníky. Vyrobený je z pružného a príjemného materiálu, ktorý bude načúvať vašim potrebám a želaniam. Oči poteší realistické spracovanie a smutný nezostane ani klitoris, na ktorý budú cieliť vibrácie z vodotesného minivibrátora.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Plena Double Penetration Adjustable Strap on Harness

    Teraz môžu obaja partneri zažiť príjemné potešenie z penetrácie s týmto inovatívnym strap-onom. Je perfektným doplnkom pre dve ženy alebo pre páry, ktoré majú rady pegging. Menšie dildo ľahko a pohodlne vkĺzne do svojej nositeľky a malý výstupok bude stimulovať jej klitoris. Väčšie dildo je zas tenké a elegantné, umožní vám príjemné análne alebo vaginálne prenikanie. Sexy nastaviteľný postroj udrží dildo vždy na svojom mieste a to aj v prípade, ak budú vaše zábavy divokejšieho charakteru.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistických díld nie je nikdy dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé prianie. Chcete tvrdšie? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo chcete mäkšie? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako aj všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Handle Buttplug Penis with Clear Gem

    Aj análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z luxusnej nerezovej ocele a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Butterfly Effect

    Zamávajte krídlami a vzlietnite do neba vzrušenia. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň, trepotať láskou sa pre vás bude na takej úrovni, ktorú si sama zvolíte pomocou ovládača. Na súši či vo vode, v spálni alebo v meste, nad zemou alebo priamo v zemi, poleťte s motýlikom Butterfly Effect do raja!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona Wave Fialová

    Hľadáte niečo revolučné? My už sme našli! Lelo útočí s novou WaveMotion Technology a je isté, že toto bude poriadna jazda.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 47

    Elegantný, krásny, sklenený a ručne vyrobený análny kolík so zmyslom pre detail. Či už máte radi jemné alebo tvrdé hry, tento kolík by vo vašej zbierke hračiek nemal chýbať. Jeho stupňovité telo z 3 guľôčok vám zaistí úžasnú stimuláciu a intenzívne vzrušujúce pocity.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure S

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexy a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej zliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí chvostík, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdeľujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1335

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.