×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 936

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Gleaming Love Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Butt Plug Black

    Chcete začať objavovať análne vzrušenie? Zaobstarajte si tento silikónový análny kolík za bezkonkurenčnú cenu! Je priam perfektný pre začiatočníkov a začiatočníčky, má totiž úžasný tvar a skosenú špičku pre ľahké zavádzanie. Široká základňa je praktická a zabráni prílišnému zasunutiu. Silikónový materiál je hebký a príjemný na dotyk a vďaka nemu kolík do vášho análika s kvapkou lubrikantu vkĺzne ako po masle.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich zamatovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Roztiahnite svoj análny otvor do nových šírok s nafukovacím dildom. Detailne tvarovaná pomôcka z vinylu pre náročných zákazníkov sa po stlačení pumpičky nafúkne a naplní análny otvor širokou stimuláciou.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Slim Plug Black

    Sexi kolík za super cenu sa nikdy neztratí! Doprajte si potešenie s týmto vášnivým kolíkom, ktorý má dizajn a flexibilné telo na pohodlné nosenie a praktickú základňu pre jednoduchú manipuláciu. Vyrobený je z kvalitného silikónu a hodí aj na dlhodobé nosenie, tak si nenechajte ujsť žiadny zo sexy pocitov, ktoré vám dopraje!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Majú láskyplnú rose-gold farbu a zakončené sú ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Luvest Box Silicone Anal Plugs Collection Black 4 pack

    Premýšľate, aký tvar análneho kolíka bude pre vaše zadné dvierka najlepšie? V tejto sade nejdete hneď 4 rôzne tvarované kolíky so širokou bezpečnosťou základňou a zaoblenou špičkou pre ľahké zavádzanie. Vyrobené sú z kvalitných materiálov a rozmanitosť ich tvarov sľubujete aj rozmanitosť vo vašich análnych hrátkach!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, ach Drago! Tento análny kolík má toľko báječných funkcií, až sa vám z toho zatočí hlava! Chcete vibrácie či rotácie? Chopte sa diaľkového ovládača a potešte svoje zadné dvierka 2 výkonnými motormi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Chcete potešiť svoje zadné vrátka? Nechajte do nich vstúpiť tento pôvabný análny kolík s klasickým tvarom. Jeho design a praktická ergonomická základňa dohromady tvoria produkt, ktorý perfektne sedí a je vhodný i pre úplných začiatočníkov. Urobte si zadočkovú radosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    Uspokojte svoju túžbu po maximálnom naplnení s Dick-Spand! Je to pôvabné silikónové dildo, ktoré prispôsobí svoju veľkosť vašim požiadavkám, túžbam a prianiam. Bude stačiť niekoľko málo stlačení balónika a realistické krivky dilda sa budú zväčšovať do ohromných tvarov! Vychutnajte si dotyk luxusného silikónu a pretiahnite svoju dierku až za vaše súčasné limity!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ste divoká šelma alebo vycvičené šteniatko? S týmto vibračným análnym kolíkom s dlhým chlpatým chvostíkom uskutočníte svoje zvieracie sny! Má 3 vibračné rýchlosti a 7 režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký našuchorený kožúšok a v análiku sa rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibra Butt Plug Black

    Začínate s análnymi hrami a chcete vyskúšať aj vibrácie? Tento vibračný kolík je ideálny pre začiatočníkov, ktorým odhalí zmyselné vibračné tajomstvo za zadnými vrátkami. Má klasický tvar a 10 vibračných funkcií. Objavujte a prežívajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Udržujte sa pripravení na akciu a navyše si nechajte zaplniť svoj anál príjemným kolíkom. Tento postroj je kombináciou 2 hračiek do jednej super účinnej a zároveň estetickej. Neúprosný kovový krúžok podporí vašu erekciu a silikónový análny kolík vďaka skosenej špičke perfektne zapadne do vášho zadočku. Neostáva nič iné iba upevniť popruhy a vydať sa na výlet za extra vzrušením! Kolík je mimo iné odnímateľný a disponuje silnou prísavkou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Ste trochu prasák, ale zároveň chcete byť úplne samostatný? Načúrajte si do análu sám! S týmto penis plugom k zadočku plnému moču nebudete potrebovať nikoho ďalšieho, konečne to zvládnete svojpomocne! Samozrejme, to ale neznamená, že sa pri tom na vás nemôže váš náprotivok dívať a fandiť vám. Dvere fantázie sa otvárajú rovnako, ako sa otvára anál vášmu vlastnému moču.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Small Červená

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug L 57mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke, i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Handle Buttplug Penis with Clear Gem

    Aj análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z luxusnej nerezovej ocele a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Čo takto potešiť svoj análik nežne ružovým kolíkom? Pointy je hladký a príjemne mäkký silikónový análny kolík s elegantným dizajnom. Špicatý hrot zaručuje ľahké zasunutie a koncové očko zas bezpečnú manipuláciu. Nechajte svoje análne nervové zakončenia explodovať výbušnou slasťou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Pôvabný kolík, ktorý vášmu análiku prinesie šťastie! Štvorlístky nosia šťastie od pradávna, tak prečo si ich odopierať? Tento kolík z hliníkovej zliatiny má klasický tvar a je zakončený ozdôbkou v tvare zeleného štvorlístku. Jeho materiál umožňuje zmyselné zahriatie či ochladenie a kombináciu s akýmkoľvek lubrikantom. Objavte moc štvorlístkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu nevšednú stimuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug S Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Medium

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Black

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Bomber Black

    Záleží vám na tom, čo máte v zadku? A ako by nie! King Sized Anal Bomber vám dá skúsiť pocit dokonalého naplnenia. Je hladký, flexibilný a vhodný predovšetkým pres skúsenejších análnych milovníkov. Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je bezpečný pre telo. Objavte možnosti svojho análu a tiež silu gravitácie.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 936

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.