×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 129 až 160 z celkom 936

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Fialová

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Wave T-Plug je veľmi mäkký a zaručuje tak pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko príjme a vaše erotické hry spojené s análikom sa okamžite stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibračný análny kolík

    Vibračný análny kolík Delicious Fullness sa zameriava na cielenú stimuláciu citlivých nervových zakončení v oblasti konečníka. Môže byť použitý ako s vibráciou, tak aj bez nej pre zmyselný úvod do análnych hier.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dirty Words Anal Plug Set

    Tieto 3 kolíky to povedia za vás! Pomenujú vás alebo váš náprotivok podľa toho, koľko sa doňho vojde. Sú vhodné pre nadšených análnych začiatočníkov, ktorí chcú prehĺbiť svoje skúsenosti. Majú ideálny klasický tvar, sú pohodlné a aj na dlhodobé nosenie a vyrobené sú z hebkého silikónu. Začnite ako "slave" a cez "whore" sa dopracujte až k "slut"!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Trúfnete si na obvod a váhu tohto mocného análneho kolíku? Budete potrebovať trochu lubrikantu na báze vody a po jeho aplikácii môžete začať pomaly zasúvať zkosenú špičku do vášho zveráku a vychutnávať si tento extra veľký kolík kúsok po kúsku. Oceľová základňa potom spôsobí, že toho váš zadok ucíti oveľa viac než kedykoľvek predtým. Zamilujete si, ako bude táto základňa priťahovaná gravitáciou dole!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Roztiahnite svoj análik pomocou Ass-Pandu! Je to nafukovací silikónový análny kolík, s ktorým napumpujete svoj zadok na poriadne rozšírenie. Vonkajší silikónový povrch je skvele hladký a veľmi príjemný na dotyk a mäkká pumpička pohodlne padne do ruky a bude perfektne slúžiť svojmu účelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Flawless Clear Prostate Plug 6.0"

    Naplňte svoje erotické fantázie s týmto análnym plugom! Má dokonale zakrivený tvar pre presné zacielenie na prostatu a príjemnú stimuláciu. Jeho sexy transparentné prevedenie si zamilujete, vyzerá totiž úplne skvostne a vkusné hračky predsa milujeme všetci.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile The Little Stud Penis Skin

    Rozkošný malý šikuľko, ktorý sa zabýva vo vagíne alebo v análiku. Má príjemne kompaktné rozmery, pôvabný realistický vzhľad a koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Je vyrobený z TPR materiálu a na dotyk si ho vskutku zamilujete. Tak si ho pozvite do svojich vzrušujúcich telesných komnát!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Bruiser Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Butt Plug Large

    Túži váš análik po niečom väčšom? Napríklad po tomto análnom kolíku Black Velvets? Má klasický tvar, je vyrobený z príjemne hebkého silikónu a zakončený prísavkou. Verte, že vo vašej zbierka erotických pomôcok sa nestratí!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Medium

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre začiatočníkov.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 XS Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Booty Call Colored 3 pack

    Jeden, dva alebo tri? Keď vaše zadné vrátka zatúžia po zmyselnej zmene a príjemnej masáži, je táto príťažlivá trojica dokonalým doplnkom pre vaše ďalšie análny dobrodružstvo. Flexibilné kolíky z lekárskeho silikónu budú rozmaznávať váš zadoček mäkkým povrchom Soft Touch a vďaka svojim úzkym hrotom a hladkému, mimoriadne hebkému prevedenie sú ideálne aj pre začiatočníkov a objaviteľov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Fury Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačným kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Cock Gigantor XXXL Tapered Butt Plug

    Snívate o absolútnej plnosti? Vaše prianie vypočuje jedine Gigantor! Predstavuje výzvu na celý život, s ktorou prekonáte sám seba. Je obrovský a roztiahne vaše zadné vrátka tak na maximum. Myslíte, že to zvládnete? Skúste to, trénujte a naplňte svoj anál i svoje sny!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size M

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto vibračným análnym kolíkom! Má príjemný klasický tvar so zúženou špičkou a pružným krkom, takže je veľmi pohodlný na nosenie. Okrem toho jeho základňu zdobí pôvabný kamienok a jeho vibrácie sa volia cez diaľkové ovládanie, ktoré si môžete ponechať alebo zveriť svojmu protivníku!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Tunnel Plug M Clear

    Táto novinka vám umožní otvoriť zadoček vášho partnera či partnerky dokorán a vytvoriť si v ňom akýsi tunel, cez ktorý sa dostanete, kam potrebujete. Najväčšou senzáciou je však to, že sa môžete pozrieť až tam, kam vaše oko dohliadne. Použite svoju neutíchajúcu fantáziu a buď sa iba pozerajte, alebo prstami preskúmajte svet za zátkou.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka? Táto sada 5 análnych dilatátorov je určená análnym začiatočníkom, ktorým pomôže stať sa pokročilými análnymi milovníkmi. Plugy majú tvar pre ľahké zavádzanie, špicatý koniec a rozšírenú základňu. Vyrobené sú z tvrdého a hladkého ABS plastu a môžete ich tak kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Tešte sa z análnej extázy a postupného rozťahovania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Rose Gold Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrajších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a zakončený je ružovým iskrivým kamienkom v tvare srdiečka. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Ceratops - Análny kolík 21,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Joy Big PL07 Čierna

    Čierny, gélový análny kolík s hladkým a príjemným povrchom. Jeho základňa umožňuje pohodlnú a ľahkú aplikáciu. Klasický tvar kolíka sľubuje dokonalú stimuláciu, ktorú si nepochybne zamilujete.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie L Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti L. Je dlhý 11,1 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,9 - 4,05 cm.

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Inflatable Anal Plug with Double Balloon and Pump Black

    Z malých guličiek na veľké gule pre dokonalé naplnenie! S týmto dofukovacím análnym kolíkom posuniete svoju obľúbenú análnu hru na úplne novú úroveň. Stláčaním koncového balónika totiž nafúknete a zväčšíte priemer guličiek, takže docielite vzrušujúci obvod, ktorý zaplní váš nenásytný anál. Vychutnajte si priemer až 6,5 a 7 cm!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Small

    Zažiarte príťažlivosťou! S týmto vibračným análnym kolíkom to pôjde ľahko, jeho základňa totiž svieti LED RGB svetlami. Okrem svetla sa môžete tešiť aj na sexi vibrácie, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Kolík je vyrobený z prémiového hliníkového a oceľového materiálu, je pohodlný na zavádzanie a príjemný na nosenie. Vychutnajte si jeho chladivý dotyk a presvieťte svoje intímne chvíle.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • TitanMen Anal Stretcher Black

    Toto nie je obyčajný kužeľ, ale váš nový pomocník na postupné rozťahovanie! Má úzku špičku, ktorá sa dramaticky rozširuje a následne prechádza do praktickej guľatej základne. Doprajte si potešenie a uspokojenie svojich análnych túžob, vrúbkovanie vás bude nielen príjemne dráždiť, ale aj vám pomôže na sledovanie vašich pokrokov.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Something Forbidden - Análny kolík

    Análny kolík Something Forbidden z čierneho matného silikónu s nápisom Fifty Shades of Grey. Je flexibilný, anatomicky tvarovaný, vhodný na análne dráždenie.

    24,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Classic Butt Plug Large

    Análny kolík zužujúceho sa tvaru pre pohodlné zavádzanie s plochou základňou, obzvlášť vhodný pre pokročilých.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Set

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete taký aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajšia sada análnych kolíkov ever! Sú dúhovo sfarbené a zakončené skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si ich tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolíky aj zahriať alebo ochladiť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Red Boy Red Ringer Anal Wand

    Trúfnete si na tento červený kolík z kvalitného PVC? Omámi vás svojou netradičnou červenou farbou, odstupňovaným korálkovitým tvarom a veľkosťou, ktorá uspokojí váš hladný apetít. Nie je to nič pre úplných začiatočníkov a ak si naň trúfnete, tak smelo do toho, držíme vám päste!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Expandable Butt Plug - Nafukovací análny kolík

    Veľmi kvalitný nafukovací kolík patrí medzi najobľúbenejšie análne stimulácie vôbec. Nafúknutie kolíku prebieha veľmi jednoducho pomocou balóniku.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné dvierka a objaviť vzrušenie, ktoré sa za nimi ukrýva? Táto sada k tomu bude ideálna! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí, ktoré majú perfektný tvar. Zakončené sú praktickou základňou, ktorá sa uvelebí medzi vašimi polovičkami a vyrobené sú zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň flexibilný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Weighted Steel Butt Plug M Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Tento sexy análny kolík s prekrásnym koncovým kamienkom vás očarí svojim klasickým tvarom v kombinácii s eleganciou, vďaka ktorej budí dojem vzácneho šperku. Rozmaznávajte sa kvalitnou ocelovou hračkou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 936

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.