×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 97 až 128 z celkom 937

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Rozťahovací análny kolík

    Obľúbený kotvový análny kolík, ktorý vám ponúkne jedinečné zážitky z análnej stimulácie. Medzi ostatnými kolíkmi vyniká svojím tvarom, ktorý sa plne roztvorí až vo vašich útrobách, čo zaručuje báječne intenzívnu, nevšednú stimuláciu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Twisting Tom je prvý štvorpolárny stimulátor prostaty, vyrobený stopercentne z kvalitného lekárskeho platinového silikónu.

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibračný análny kolík

    Slimline je análny kolíček s dĺžkou 11 cm, ktorý je určený predovšetkým pre začiatočníkov s análnym potešením.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Stretching Plug Kit

    Sada kolíkov pre vzrušujúci tréning vášho análku! 3 rôzne veľkosti lesklých kolíkov vám pomôžu objaviť čaro análneho potešenia, začnite tým najmenším a dopracujete sa až k tomu najväčšiemu. Vyrobené sú kvalitného TPR materiálu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Jelly Rancher Ripple T-Plug Čierna

    Načúvajte svojim túžbam a chutiam a spríjemnite si svoje obľúbené análne hry. Kolík Jelly Rancher Ripple T-Plug je vysoko mäkký, čím zaručuje pohodlné používanie. Vaše telo ho ľahko prijme a vaše erotické hry spojené s análom sa hneď stanú zábavnejšími.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Pozvite si do svojich zadných vrátok Heavy Hita a nebudete ľutovať! Je dômyselne zakrivený a veľmi pohodlný na nosenie. Príjemne sa utrie o vašu prostatu a bude ju láskať svojich sametovo hebkým zovňajškom aj ťažkou hmotnosťou vnútorného kovu. Nechce sa naplniť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibračný análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík dokonalého tvaru z toho najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Balloon Black

    Fascinuje vás napĺňanie vášho análku či vagíny? Ak áno, s týmto balónikom sa priamo zbláznite. Najprv si ho ako malý a hladký pohodlne zavediete a potom už stačí len nafukovať (stláčať druhý koniec) a užívať si postupné vypĺňanie vášho obľúbeného otvoru.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Bootie M Čierna

    Obľúbený análny kolík Bootie od nemeckej značky Fun Factory teraz prichádza aj vo zväčšenej verzii veľkosti M. Je dlhý 9,3 cm a jeho priemer sa pohybuje medzi 1,7 - 3,5 cm.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Bring It On Butt Plug Green

    Máte chuť zažiť nové dobrodružstvo? Poďte skúmať všetky citlivé miesta naraz s touto jedinečnou hračkou. Prebudí nervové zakončenia za zadnými vrátkami vďaka vibráciám, rotačným guličkám a funkcii prírazov. Do okrídlenej kolísky uložíte svoje semenníky a pružný silikónový krúžok stiahne váš penis a posilní erekciu? A orgáč? Ten bude maximálny!

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Láka vás nahliadnuť za zadné dvierka vášho náprotivku? Nemožné sa stane skutočnosťou s touto dômyselnou pomôckou Anal Spreader. Je perfektný pre análnu stimuláciu aj pretiahnutie a vďaka 3 skrutkám si môžete úroveň roztiahnutia jednoducho nastaviť. Spoľahnúť sa môžete aj na bezpečnú manipuláciu a početné možnosti ďalších hier!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Backie Black

    Tento stimulátor prostaty a hrádze od značky Pretty Love je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 30 účinných vibračných režimov. Nechajte sa unášať hlbokými vibráciami, ktoré vďaka dokonalému tvaru cielia na najcitlivejšia miesta na mužskom tele, ktorým je prostata. Rovnako ako všetky moderné erotické hračky, tak aj tento produkt je nabíjateľný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend Small - Análny kolík so stimulačnou guľôčkou

    Čierny análny kolík v rotujúcej vnútornej guľôčke, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King-Sized Anal Shocker

    Vychutnajte si pocit dokonalého naplnenia s týmto análnym kolíkom LoveToy King-Sized Anal Shocker. Je hladký, flexibilný a predovšetkým veľký, takže s ním môžete pocítiť vzrušenie úplne nových rozmerov! Buďte na seba hrdí! Keď kolík do seba dostanete, užite si jeho váhu a hrajte sa s gravitáciou. Kolík je vyrobený z antibakteriálneho PVC materiálu, neobsahuje ftaláty a je absolútne bezpečný pre telo. Kombinujte ho iba s lubrikantmi na báze vody.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Bob Soft Anal Plug L

    Exkluzívny dizajn a flexibilný materiál, ktorý je zároveň šetrný k telu. Optimálne a bez problémov sa prispôsobí anatómii vášho tela a dopraje vám naozaj príjemné a vzrušujúce zážitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Realistické dilda vás nudia a chcete niečo zaujímavejšie? Skúste tohto krásavca z kvalitného dvojvrstvového silikónu. Poskytne vám neuveriteľné pocity a uspokojenie! Vnútri je totiž pevný a tvrdý a z vonkajšej časti je báječne mäkký a príjemný. Vychutnajte si vzrušujúce prenikanie vďaka jeho texturovanému povrchu a nezabudnite ani na koncovú prísavku.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Round Butt Plug Medium

    Análny kolík guľovitého tvaru s plochou základňou. Strednú veľkosť 5,5 cm ocenia predovšetkým tí, ktorí už s análnymi hrami skúsenosti majú.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Medium Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Pinsy od Action je vibračný análny kolík šikovne rozdelený na dve časti. Práve tieto dve časti sa potom vo vašich útrobách rozšíria, a to až o 8 režimoch. Zaveďte ho za zadné vrátka zatvorený, chopte sa ovládača a vychutnajte si, ako sa jeho ramená roztvárajú a vibrácie vás príjemne láskajú.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lybaile The Little Stud Penis Pink

    Rozkošný malý šikuľko, ktorý sa zabýva vo vagíne alebo v análiku. Má príjemne kompaktné rozmery, pôvabný realistický vzhľad a koncovú silnú prísavku, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Je vyrobený z TPR materiálu a na dotyk si ho vskutku zamilujete. Tak ho pozvite do svojich vzrušujúcich telesných komnát!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Jewels Plug Iridescent

    Predstavujeme nádhernú kolekciu Jewels od Playboy, ktorá obsahuje pomôcky predurčené na to, aby sa stali ikonami vášho nočného stolíka. Vyrobené sú z vysoko kvalitného borosilikátového skla s krištáľovo dúhovým povrchom. Patrí sem aj tento kolík v baňatým kvapkovitým tvarom pre lahodný pocit plnosti.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Crotchless Secret Gem White

    Romantické čipkované tangá s trblietavým análnym tajomstvom! Secret Gem nie sú žiadne obyčajné tangá, je to zvodný kúsok spodnej bielizne so širokými čipkovanými popruhmi v páse. Okrem toho, že sú úžasne pohodlné, sú ochudobnené o zadnú časť, namiesto ktorej je slučka, ku ktorej pripojíte análny kolík. Takže každý váš pohyb jemne pohne aj s kolíkom. Objavte diskrétnu a vzrušujúcu stimuláciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 937

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.