×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne kolíky

Položky 65 až 96 z celkom 940

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Colorful Joy Jewel Plug Small Červená

    Krásny análny kolík od značky You2Toys sa zvodným diamantom na konci. Zaručuje dokonalú stimuláciu a aj pri tých najdivokejších pohyboch bude držať na svojom mieste. Je malej veľkosti a bude ideálny predovšetkým pre análnych objaviteľov. Vyrobený je z mäkkého a hodvábneho silikónu, je flexibilný, ľahko sa zavádza a je samozrejme úplne bezpečný pre telo.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Slim Plug Black

    Sexi kolík za super cenu sa nikdy neztratí! Doprajte si potešenie s týmto vášnivým kolíkom, ktorý má dizajn a flexibilné telo na pohodlné nosenie a praktickú základňu pre jednoduchú manipuláciu. Vyrobený je z kvalitného silikónu a hodí aj na dlhodobé nosenie, tak si nenechajte ujsť žiadny zo sexy pocitov, ktoré vám dopraje!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Chcete, aby váš zadoček iskril vášňou a krásou? Ozdobte ho týmto análnym kolíkom príjemného tvaru s koncovým klenotom v tvare srdca. Je malý, ľahký a ideálny teda predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho užší hrot uľahčuje zavádzanie a koncový ligotavý kamienok pôsobí ako vyzývavý pútač, z ktorého váš náprotivok nebude môcť spustiť oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Lucky Clover Anal Plug

    Pôvabný kolík, ktorý vášmu análiku prinesie šťastie! Štvorlístky nosia šťastie od pradávna, tak prečo si ich odopierať? Tento kolík z hliníkovej zliatiny má klasický tvar a je zakončený ozdôbkou v tvare zeleného štvorlístku. Jeho materiál umožňuje zmyselné zahriatie či ochladenie a kombináciu s akýmkoľvek lubrikantom. Objavte moc štvorlístkov!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Čo takto potešiť svoj análik nežne ružovým kolíkom? Pointy je hladký a príjemne mäkký silikónový análny kolík s elegantným dizajnom. Špicatý hrot zaručuje ľahké zasunutie a koncové očko zas bezpečnú manipuláciu. Nechajte svoje análne nervové zakončenia explodovať výbušnou slasťou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Nechajte sa vystreliť do nadpozemských výšin potešenia touto vibračnou análnou raketou! Je z nádherne hebkého dvojvrstvého silikónu a veľmi jednoducho sa ovláda pomocou tlačidla na základni. Vychutnajte si ergonomický tvar a všetky vášnivé pôžitky.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    Realistické dilda vás nudia a chcete niečo zaujímavejšie? Skúste tohto krásavca z kvalitného dvojvrstvového silikónu. Poskytne vám neuveriteľné pocity a uspokojenie! Vnútri je totiž pevný a tvrdý a z vonkajšej časti je báječne mäkký a príjemný. Vychutnajte si vzrušujúce prenikanie vďaka jeho texturovanému povrchu a nezabudnite ani na koncovú prísavku.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Moving Rings Butt Plug Black

    Máte chuť na intenzívnu análnu masáž? Tento úchvatný análny kolík vás poteší 2 pohyblivými krúžkami, ktoré sú umiestnené do zúženej časti (krku) a nádherne stimulujú análny otvor. Chopte sa diaľkového ovládača a vyberajte si z 3 rýchlostí krúžkov a 10 režimov hlbokých vibrácií v špičke kolíka.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Butt Quiver Vibračný análny kolík

    Zamatovo jemný análny kolík dokonalého tvaru z toho najkvalitnejšieho lekárskeho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Slimline Butt Plug Vibračný análny kolík

    Slimline je análny kolíček s dĺžkou 11 cm, ktorý je určený predovšetkým pre začiatočníkov s análnym potešením.

    13,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug - Análny kolík s erekčným krúžkom

    Zažite najintenzívnejšie vyvrcholenie vášho života. Zamatovo jemný análny kolík perfektného tvaru spolu s erekčným krúžkom je najlepšiou kombináciou, ktorú môžete skúsiť.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Destructor Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov väčších rozmerov! Hrajte si tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a môžete ho kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Handle Buttplug Penis with Clear Gem

    Aj análne kolíky môžu byť skvostné a nádherné! Tento hladký a elegantný kolík je vyrobený z luxusnej nerezovej ocele a jeho základňu zdobí malý drahokam. Okrem toho základňa pohodlne zapadne medzi zadok a umožňuje tak aj dlhodobé nosenie, pri ktorom sa budete cítiť sexi a elegantne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Metal Butt Plug 150CLR - Análny šperk Strieborná/Transparentná

    Nádherný análny kolík z lešteného hliníka s ešte nádhernejším koncovým krištáľom nie je nič iné ako šperk, ktorý elegantne a príťažlivo ozdobí váš zadoček. Keďže je vyrobený z hliníka, reaguje na teplotu a môžete ho ľahko zahriať alebo naopak ochladiť v chladničke či v studenej vode. Má cibuľovitý tvar, ktorý spája dômyselnú stimuláciu s eleganciou, a vzniká tak jedinečná a neodolateľná erotická pomôcka pre všetkých vášnivých milovníkov análu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Red Boy Red Ringer Anal Wand

    Trúfnete si na tento červený kolík z kvalitného PVC? Omámi vás svojou netradičnou červenou farbou, odstupňovaným korálkovitým tvarom a veľkosťou, ktorá uspokojí váš hladný apetít. Nie je to nič pre úplných začiatočníkov a ak si naň trúfnete, tak smelo do toho, držíme vám päste!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Roztiahnite svoj análik pomocou Ass-Pandu! Je to nafukovací silikónový análny kolík, s ktorým napumpujete svoj zadok na poriadne rozšírenie. Vonkajší silikónový povrch je skvele hladký a veľmi príjemný na dotyk a mäkká pumpička pohodlne padne do ruky a bude perfektne slúžiť svojmu účelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glaze Glass Rosebud Beaded Plug Pink

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci korálkový dizajn a je vyrobený z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Zakončený je nádhernou romantickou ružičkou, ktorá sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím kolík zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Backie Black

    Tento stimulátor prostaty a hrádze od značky Pretty Love je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 30 účinných vibračných režimov. Nechajte sa unášať hlbokými vibráciami, ktoré vďaka dokonalému tvaru cielia na najcitlivejšia miesta na mužskom tele, ktorým je prostata. Rovnako ako všetky moderné erotické hračky, tak aj tento produkt je nabíjateľný.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HookUp Panties Crotchless Secret Gem White

    Romantické čipkované tangá s trblietavým análnym tajomstvom! Secret Gem nie sú žiadne obyčajné tangá, je to zvodný kúsok spodnej bielizne so širokými čipkovanými popruhmi v páse. Okrem toho, že sú úžasne pohodlné, sú ochudobnené o zadnú časť, namiesto ktorej je slučka, ku ktorej pripojíte análny kolík. Takže každý váš pohyb jemne pohne aj s kolíkom. Objavte diskrétnu a vzrušujúcu stimuláciu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Luxe Bling Plugs Training Kit Black

    Vychutnávajte si svoje análne hry romanticky a vkusne! Sada čiernych análnych kolíkov je ideálna pre začínajúcich i skúsenejších objaviteľov svojich zadných vrátok. Kolíky sú vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, zakončené pôvabným kamienkom a svojim tvarom umožňujú veľmi pohodlné zavádzanie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Anal Stretching Plug Kit

    Sada kolíkov pre vzrušujúci tréning vášho análku! 3 rôzne veľkosti lesklých kolíkov vám pomôžu objaviť čaro análneho potešenia, začnite tým najmenším a dopracujete sa až k tomu najväčšiemu. Vyrobené sú kvalitného TPR materiálu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibračný análny kolík

    Vibračný análny kolík Delicious Fullness sa zameriava na cielenú stimuláciu citlivých nervových zakončení v oblasti konečníka. Môže byť použitý ako s vibráciou, tak aj bez nej pre zmyselný úvod do análnych hier.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Bling Plug Large Black

    Vaše hry so zadnými dvierkami môžu teraz byť ešte estetickejšie! Kolík Blush Temptasia je totiž zakončený pôvabným kamienkom v tvare srdiečka! Okrem toho je vyrobený z príjemne hebkého silikónu, má ideálny tvar aj na dlhšie nosenie a sľubuje slasť, ktorá poteší ako anál, tak aj oči.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Rainbow Booty Jewel Medium

    Čo si ozdobiť svoj análik niečím dúhovým a ligotavým? Rainbow Booty Jewel je kvalitný análny kolík elegatnej čiernej farby s klasickým tvarom a prekrásnym koncovým drahokamom vo farbách dúhy. Je z prvotriedneho silikónu a je tak hodvábne hebký na dotyk a zároveň bezpečný pre telo. Úplne MUST HAVE!

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predhry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím protějškom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 940

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.