×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish 3 - 3,9 cm

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Čo takto skúsiť niečo nové a vzrušujúce? Toto koliesko vyzerá na prvý pohľad vášnivo a nebezpečne zároveň! Bude vás štekliť a tešiť, skladá sa z 3 koliesok s 22 hrotmi a po tele svojho náprotivku s ním budete jazdiť tam a späť. Objavte nové pôžitky!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Heavy Duty Knebel Dildo

    Nie je náhubok ako náhubok a nie je dildo ako dildo. Tento náhubok s dildom vám ponúkne vzrušujúce možnosti, ktorých sa nebudete môcť nabažiť. Dildo na náhubku je z príjemného silikónu a má dômyselný zvlnený povrch. Popruh okolo hlavy je zo syntetickej kože a jeho dĺžka sa dá pre dokonalé padnutie nastaviť. Tak otvorte ústa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Objavte úplne nový spôsob prieniku s Balldom! Tento Starter Set sa nasadzuje na semenníky, na ktorých pevne drží a ešte ho istí koncový krúžok. A aký je potom výsledok? Môžete prenikať gulema! Toto jednoducho musíte skúsiť, z vašich semenníkov sa stane nástroj potešenia a slasti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Toto mučiace zariadenie je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Milujete extrémy? Toto závažie je extrémne umelecké dielo s hmotnosťou 649 gramov, trúfnete si naň? Hmotnosť môžete ešte navýšiť, ak na očko navesíte ďalšie závažie. Krúžok o 39 mm upevníte na semenníky pomocou imbusových kľúčov a nechajte ručne leštenú nerezovú oceľ žiariť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Standard Chrome

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cage Clear

    Mr. Stubb od CB-X predstavuje ďalšiu úroveň hry, ktorú milujete! Preverí vaše limity, pretože vás uzamkne ešte tesnejšie. Rovnako ako iné klietky cudnosti, tak aj táto je bezpečná a kvalitná. Zverte kľúče svojej pani či pánovi a užívajte si ten pocit, keď únik nie je možný.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Standard Black

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Tento oceľový krúžok na penis nie je vhodný pre jemné a nežné povahy. Je ideálny pre tých, ktorých zmysel života je mučenie penisu a nebojí sa ničoho! Krúžok má totiž z vnútornej strany 6 hrotov, ktorých úroveň zovretia môžete korigovať pomocou priloženého imbusového kľúča.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Silicone Ball Gag Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento náhubok, ktorý zvýši pocit bezmocnosti a umlčí svojho nositeľa. Zvýšte ním svoje vzrušenie a zamilujte si sexi dizajn s pôvabnými zlatými detailmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish TPE Penis Gag with Padlock Black S

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento kolík v tvare penisu? Umlčíte ním svoj náprotivok, do úst mu vložíte sexy tvar a ešte ho môžete zamknúť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je mučenie penisu a semenníkov vašou najobľúbenejšou kratochvíľou? Táto pomôcka z kvalitnej nerezovej ocele by vám nemala chýbať!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Hľadáte niečo jednoduché a zároveň šikovné na vaše semenníky? Tento kvalitný naťahovač od značky Brutus má rozmer 40 x 34 mm a je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je príjemný na nosenie. Doprajte si to, o čom snívate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Uväznite gule za mreže! Poslúži vám k tomu táto oceľová klietka ako väzenie. Je nádherná na pohľad, ale verte, že je ešte krajšia, keď je plná. Vychutnajte si intenzívne zážitky s 500 g na semenníkoch, ktoré budú zmyselne klesať dole!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť ďalej zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Pink

    Štýlovú submisívnu hru okúsite iba vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej ružovej klietky. Jej robustný design vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nová úroveň hrania sa doktora! Táto pomôcka je totiž vibračná a tiež svietiaca, takže vám pomôže vidieť presne tam, kam vidieť chcete alebo potrebujete. Má teda integrované LED svetlo a zavádzať ju môžete vaginálne alebo análne. Pomôže vám roztiahnuť otvor až na 2 cm a horná čepeľ je lepší výhľad priehľadná!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Naťahovač semenníkov (záťažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Hľadáte štýlový a kvalitný naťahovač semenníkov? Tento od značky Strict je vyrobený z kože a nielen, že skvele vyzerá, ale dodá vášmu riadu ten správny punc! Stačí ho nasadiť okolo semenníkov, zavrieť pomocou patentov a zaistiť tak bezpečné uchytenie. A potom príde tá chvíľa, kedy na koncový krúžok spájajúci 3 retiazky môžete zavesiť závažie alebo treba pripevniť vodítko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Dôvera je dobrá vec, ale prevencia je ešte lepšia! S touto klietkou si svojho otroka budete držať pekne pod zámkom a nebudete musieť mať žiadne obavy o jeho vernosť. Jeho úd sa do klietky pohodlne vojde vďaka 3 rôzne veľkým krúžkom a hygienické otvory mu umožnia vykonávať fyziologické potreby, takže ho budete môcť uzamknúť aj na dlhšiu dobu. Tak ho zamknite a kľúčiky si schovajte!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook O 7816 30mm

    Análny alebo vaginálny háčik s guľôčkou s priemerom 30 mm.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X The Curve Chastity Cage Black

    Klietka na penis v modeli Curve bola navrhnutá predovšetkým pre mužov s väčším penisom. Je to väčšia klietka klasického modelu s inovatívnym prstencovým dizajnom modelu CB-6000. Váš väčší penis bude v modeli Curve v pohodlí a v bezpečí, nechajte si ho zamknúť a užívajte si to vzrušujúce napätie, ktoré vám však účinne bráni vo vzrušení.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Tento ocelový krúžok na penis nie je vhodný pre jemné a nežné povahy. Je ideálny pre tých, ktorých zmysel života je mučení penisu a nebojí sa ničoho! Krúžok má totiž z vnútornej strany 6 hrotov, ktorých úroveň zovretia môžete korigovať pomocou priloženého imbusového kľúča.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 2 Twist Cups M 30mm

    Hľadáte o málinko väčšie prísavky nielen na bradavky? Tieto o Kiotos majú vnútorný priemer príjemných 3 cm a používať ich môžete ako na bradavky, tak na akúkoľvek inú časť tela. Otáčavým pohybom vytvoríte v priehľadnom valci podtlak a nachystáte si tak nádherný vzrušujúci pocit. Prebuďte v bradavkách maximálnu citlivosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Plus Chrome

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000S Chastity Cage Black

    Štýlovú submisívnu hru skúsite iba vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej čiernej klietky. Jej dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Majte vtáka pod zámkom s touto jedinečnou klietkou cudnosti. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, veľmi extravagantný vzhľad a bude na nosenie vyzerať veľmi skvostne! Jej použiteľná veľkosť je cca 6,5 cm a pamätajte, že v nej rozhodne erekciu nedosiahnete.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Tento ocelový krúžok na penis nie je vhodný pre jemné a nežné povahy. Je ideálny pre tých, ktorých zmysel života je mučení penisu a nebojí sa ničoho! Krúžok má totiž z vnútornej strany 6 hrotov, ktorých úroveň zovretia môžete korigovať pomocou priloženého imbusového kľúča.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Flogger Wood

    Pre odmeny aj tresty! Tento vysoko kvalitný robustný bič Leather Flogger Wood od Zado má masívnu drevenú rukoväť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Pri troche fantázie môžete rukoväť použiť aj na intímne prenikanie. Vychutnajte si dopad mäkkých kožených remienkov na koži a doprajte svojmu náprotivku jemné pohladenie alebo tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.