×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bondážne sady čierna

Položky 33 až 64 z celkom 163

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovová, rozperná tyč s dvoma odnímateľnými neoprénovými putami na členky. Putá sa pomocou karabínky pripevnia k reťazi pretiahnutím vnútrom tyče.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather neck and hand cuffs - Pevný kožený obojok s putami

    Veľmi kvalitný, pevný a nastaviteľný kožený obojok s koženými putami od značky Zado.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Andreaskreuz BDSM Cross

    Stále vám chýba niečo, s čím by sa vaše bdsm hrátky dostali na profesionálnu úroveň? Vypočuli sme vaše priania a do ponuky zaradili tento jedinečný kríž špeciálne vykonštruovaný tak, aby podčiarkol všetky vaše drsné hry a dodal im takú úroveň, akú si zaslúži!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Spreader Bar Black

    Chcete mať neobmedzený prístup aj k intímnym oblastiam vášho náprotivku počas milostného vyvádzania? Táto tyč s putami na členky vám to zariadi. Je robustná, kovová a disponuje putami pre dokonale zlú zábavu. Putá budú pre nositeľov pohodlné a ich sexy diamantový vzor pôsobí luxusným dojmom. Pohrajte sa s otvormi svojej polovičky podľa vlastných vzrušujúcich predstáv!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bondage Collar & Wrist Cuffs Body Restraint Set Black

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Štýlové pripútanie k posteli! Táto sada od prestížnej značky Zado premení vašu posteľ na profesionálne otrocké ihrisko. H-systém disponuje nastaviteľnými textilnými popruhmi, ktoré sú odolné proti roztrhnutiu a hodia sa na každý matrac. Kožené putá na ruky a nohy sa zaháknu pomocou 4 karabín a je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Vac Rack

    Nebezpečne vzrušujúci a nekonečne intenzívny, taký je Vac Rack od Mistera B. Dajte svojim latexovým hrátkam nový rozmer, zostavte rám a do latexového vreca vopchajte svojho otroka. Potom jednoducho pomocou vysávača odsajte vzduch a vytvorte zmyselné vákuum pre ešte zmyselnejšie zážitky. Toto tu ešte nebolo a my vieme, že to budete milovať!

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Milujete, keď má niekto nad vami úplnú moc a môže si s vami robiť, čo sa mu zachce? V tom prípade je pre vás táto sada nepostrádateľnou nutnosťou! Popruhy sa umiestnia pod matracom a pripoja sa k nim putá, aplikácia je super ľahká a rýchla. Užite si všetky tie pocity, o ktorých tak dlho snívate.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supremacy Leg Restraint Black

    Nechce svoje nohy pri sexe zmyselne roztiahnuté bez možnosti ich dať k sebe! Tento záchytný systém je príjemný a efektívny. Za krkom má polstrovanie, aby nijako netlačil, a aj vaše stehná budú ako v bavlnke. Vyrobený je z kvalitnej umelej kože a vyzerá úplne skvostne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Secret Desires BDSM Kit Black 8pcs

    Všetko, čo potrebujete na splnenie svojich erotických snov, v jednej sexi sade! Putá na zápästie a členky, obojok, vodítka, kolík, bič, maska na oči a lano sa postarajú o vašu sexy zábavu. Tak na čo sa tešíte najviac?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Hogtie with Hand & Ankle Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Slave Collar With Restraints

    Mister B Slave Collar with Restrainsts je vysoko kvalitná a cenovo dostupná sada od preverenej značky Mister B. Obsahuje kožený obojok s putami na ruky, ktoré sú pevne pripevnené k širokému, koženému remeňu.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Set 0525278 4 pack

    Snívate o strhujúce otrockých hrách? Bez tejto sady sa vaše sny nikdy nestanú skutočnosťou! Tvoria ju putá na ruky a na nohy a 115 cm dlhé popruhy s pútkami. Všetky putá sú mäkko polstrované a je možné ich upraviť pomocou suchých zipsov. Vyrobené zo syntetického vlákna odolného preto roztrhnutiu. Dajte priestor svojej nemravnej fantázii!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? Táto sada poteší aj pokročilejších milovníkov neposlušného hrania. Okrem klasických pomôcok ako je náhubok, plácačka alebo putá, obsahuje hojdačku na dvere a súpravu na pripútanie k matracu. Všetko v jednom, užite si to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Odjakživa ste zvedavý a svoju zvedavosť chcete prehĺbiť aj čo sa erotických hier týka? Máme tu súpravu pomôcok pre všetkých, ktorí chcú objaviť otrocké hry a zatiaľ nemajú žiadne skúsenosti! Táto krabička je plná prekvapení a vzrušenia, užite si jej obsah v páre a zažite nové pôžitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Potrebujete sa pripraviť na každú podmanivú príležitosť? Táto elegantná taška v sebe skrýva niekoľko rozmanitých fetiš pomôcok od pút cez vôdzku až po bič. Vďaka praktickej taške je sada vhodná nielen na cesty a návštevy. Majte svoje životne dôležité doplnky pekne pohromade usporiadané v diskrétnej a krásnej taške!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S týmto všestranným Hogtie krížom z robustnej umelej kože budú vaše bondážne hrátky ešte vzrušujúcejšie než kedykoľvek predtým. Prepojiť ho môžete napríklad s putami na zápästie, členky, obojky či s rôznymi reťazami. Buďte tvorivé a dovoľte svojej divokej fantázii ovládnuť vás.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Black Bondage Set - Bondážna súprava

    Putá na ruky a nohy z kože a kovu pre domáce bondage a S / M hry. Zapínanie na suchý zips, masívne kovové karabíny a stredový kruh, všetko spojené v otrockom kríži.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou na spútanie rúk za chrbtom z materiálu, ktorý síce vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% veganský! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hry a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Chystáte sa začať s BDSM a zrazu potrebujete hrozne veľa vecí? Ušetrite a nakúpte ich v tejto praktickej sade, ktorá obsahuje tých najdôležitejších 10 kúskov: putá na zápästie, putá na členky, maska na oči, plácačka, bič, šimrátko, obojok s vodítkom, kolík, svorky na bradavky a lano.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie a nájdenie perfektne polohy na prenikanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny náprotivok zviazali do vreca? No, ako sa páči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahké sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvoryna nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 163

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.