×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bondážne sady čierna

Položky 65 až 96 z celkom 163

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 nevyhnutnosti pre všetkých, ktorí chcú pomaly, ale isto začať objavovať BDSM svet! Svätá trojka - pokarhania, chlpaté putá a maska na oči vám dovolia skúsiť nové pôžitky. Kto z vás bude submisívny a kto dominantný? Začnite si plniť svoje erotické túžby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM výrobkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Sada na spútanie rúk a nôh vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto sada so 7 bondage doplnkami. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Všetko, čo potrebujete na to, aby sa vaše BDSM sny stali skutočnosťou! Táto súprava je ideálna pre všetkých nováčikov, ale aj pre skúsenejších milovníkov, ktorí potrebujú obmeniť svoju výbavu. Pomôcky sú elegantne čierne a v súprave ich nájdete hneď 12. S čím začnete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Praktická bondážna sada obsahujúca mäkké putá na suché zipsy.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrásny čierno-zlatý kufor obsahujúci všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa mohli oddávať svojmu obľúbenému BDSM pokušeniu! Otvorte sa luxusný kufrík a kochajte sa pohľadom na prehľadne vyskladané odolné pomôcky z kvalitnej vegánskej kože. Kufrík si zamykajte na zámok, aby nebolo narušené vaše súkromie.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Upevnite svojho partnera do sexy hog-tie polohy, ktorú si obaja užijete s týmto premysleným pripútavacím systémom.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Toto vyzerá na skutočne divokú jazdu! Nechajte sa spútať do tejto výstrednej BDSM pomôcky, s ktorou pocítite skutočnú bezmocnosť. Popruhy sú nastaviteľné rovnako ako polstrované putá, ktoré na sebe budete môcť mať dlhé hodiny. Vychutnajte si pocit uväznenia a zverte sa svojmu náprotivku!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Floor Pillory

    Perfektná sada na pranier nielen pre začiatočníkov! Súprava sa umiestňuje na podlahu a je veľmi ľahko zostaviteľná. Potom k nej stačí pripojiť obojok a putá na zápästie a na členky. Rám je možné dĺžkovo nastaviť rovnako ako všetky putá, ktoré majú pracku. Splňte si svoje nebezpečné sny!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Podmanivý spôsob, ako realizovať svoje BDSM fantázie. Tento bedrový pás s odnímateľný putami je kompletne vyrobený z vysoko kvalitnej kože. Putá sú nastaviteľné a vybavené karabínami. Pevnú základňu predstavuje spomínaný bedrový pás alebo putá na stehná. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a splňte si svoje sny!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripútajte sa na dlhé večery doma k posteli a objavte svoje túžby a vášne! Táto hračka pre dospelých nie je nič iné než súprava na spútanie zápästia a členkov k posteli. Je vybavená šikovnými suchými zipsami na univerzálne a pohodlné použitie. Nastaviteľné popruhy sa hodia pod takmer akúkoľvek veľkosť matraca a prinesú vám veľa potešenia sexi erotického napätia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veľká sada obsahujúca všetky nevyhnutnosti na objavovanie BDSM sveta! Nepremýšľajte nad tým, čo všetko ešte potrebujete, tu to máte pohromade, nič nechýba. Obojok s vôdzkou, maska na oči, náhubok, plácačka, putá na členky a zápästia a bič v štýle pokarhaní vás dostanú na novú úroveň erotického vyvádzania.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Potrebuje niekto z vás potrestať? Použite na to tiež túto odolnú sadu, ktorá sa upevňuje pod matracom. 4 mäkké penové putá budú príjemne pre vaše členky a zápästia a vy sa tak budete môcť sústrediť len a len na vzrušenie. Aplikácia je jednoduchá a cena priaznivá, tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Sling Stand Kit

    Chcete zažívať zas a znova najlepší sex vášho života? Tak jedine s touto hojdačkou od Brutus. Je to celá sada, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa zhoupli do absolútnej rozkoše. Nie je potrebné žiadne vŕtanie do stien ani do stropu, nebudete počuť žiadne cinkanie reťazí, tešiť sa môžete na minimálny hluk, a teda aj diskrétnosť. A čo viac, nastavenie je rýchle a veľmi pohodlné, tak poďte na to!

    1 229 €

    689 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bound 4-Way Hogtie Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Hogtie kríž vám k tomu rozhodne nesmie chýbať?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Bed Restraint Set

    Milujete hrátky s putami a všetko ostatné s tým spojené? Táto sada vypočuje vaše túžby a splní vaše vášnivé priania! Zasuňte popruhy pod matrac a ľahko a rýchlo a prispôsobte jej konkrétnym rozmerom. Potom si nasaďte putá z umelej kožušiny, ktorá je mäkká a nadýcha a oddajte sa svojim vášniam.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Snívate o tom, aby vás niekto pribil na kríž a potom mučil? Alebo naopak vy chcete byť ten/tá, kto niekoho mučí? Či tak alebo onak, bez kríža to nepôjde! Čo by ste povedali na tento kríž svätého Ondreja? Je príjemne polstrovaný a hodí sa aj menších miestností. Tvorí ho 5 samostatných kusov a zostavíte ho ľahko a rýchlo podľa vašich preferencií, stačí si vziať na pomoc vŕtačku.

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Luxury 9 Item Kit Black

    Všetko, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Diskrétna čierna taštička v sebe totiž ukrýva plácačku, obojok, kolík, masku na oči, hogtie kríž, vodítko a putá na ruky aj na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    S touto červeno-čiernu výbavičkou otvoríte dvierka do sveta otroctva naozaj profesionálnym spôsobom! Nič vám nebude chýbať, lebo týchto 10 rôznych hračiek tvorí základ pre všetkých BDSM milovníkov. Bojíte sa? Nie? Možno by ste mali, môže to bolieť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Chcete svoj submisívny náprotivok dostať presne tam, kde si zaslúži byť? Áno, hovoríme o klietke a vaše želanie môže byť konečne splnené. Nastaviteľná klietka s polstrovanou doskou a polohovacími tyčami podporí vašu kreativitu. Necháte trčať hlavu von? Potrestáte svojho domáceho maznáčika? Podoprite si ho do nejakej špeciálnej polohy? S touto kvalitnou klietkou môžete vyskúšať čokoľvek!

    1 149 €

    919 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Diannia Bondage Breast Harness Black

    Viete, aké to je cítiť sa príťažlivo a mocne? Môžete to vyskúšať s týmto hrudným postrojom menom Diannia! Budete v ňom ešte viac dominantní a dynamickí a premeníte svoj úbohý nudný sexuálny život na niečo, na čo môžete byť hrdí!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? S touto sadou budete svoje vášne skúmať ešte intenzívnejšie, pretože obsahuje všetky nevyhnutnosti v kvalitnom a zvodnom prevedení. Užite si to všetko naraz!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Neck-Wrist-Ankle Restraint 0538540 Black

    Pre efektívne spútanie celého tela! Táto kombinovaná opierka od Bad Kitty sa umiestni pod váš krk a spojí sa cez putá s členkami a zápästím. Príjemné polstrovanie mäkkým plyšom vám zaistí maximálne pohodlné a pevné suché zipsy zas dokonalé uchytenie. Popruhy, ktoré vedú k pútam na členky, môžete nastaviť do požadovanej dĺžky a putá na zápästie sú vďaka karabínam odnímateľné. Súčasťou balenia je aj maska na oči!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní? Premeňte vašu posteľ na vzrušujúcu ríšu a nechajte sa unášať úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď si splníte svoje tajné erotické fantázie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Complete Arm Restraints Black

    Čo si počnete bez rúk? Až budú spútané za vašim chrbtom a vy s nimi nebudete môcť nijako pohnúť? Tento postroj na spútanie rúk obopne vaše paže aj chrbát a bezpečne ich udrží na mieste. Je ideálne, keď sa chcete vzdať kontroly! Navyše je pomerne pohodlný, pretože popruhy a putá sú nastaviteľné.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Špeciálna sada pút pre všetkých, ktorí milujú bondage! Jedine s týmito putami spojíte zápästie a stehná a docielite tak nevšedných sexy pozícií. Získajte plnú kontrolu nad erotickou BDSM situáciou a vychutnajte si ten pocit, keď osud vášho submisívneho partnera či partnerky je len vo vašich rukách!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite ...

    489 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 163

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.