×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bondážne sady

Položky 129 až 160 z celkom 213

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fetish Submissive Bondage Adjustable Harness Torso & Arms Black

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojím náprotivkom rozdelíte role a spoznáte tajemstvo smyslného otroctva? Tento postroj rozhodne podporí atmosféru!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Supreme Under The Bed Bindings Kit Black

    Čo takto premeniť vašu už nudnú spálňu na zábavnú herňu pre dospelých? S touto sadou vám nebude chýbať nič, čo je potrebné na to, aby ste si užili vzrušujúce hry, ktoré môžu aj bolieť. Nezáleží na tom, či sa radíte medzi začiatočníkov alebo pokročilých, kvalitné prevedenie pomôcok vás bude tešiť, dráždiť a nekonečne vzrušovať.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Milovníci bondage pozor! Táto kvalitná kožená sada je presne to, čo potrebujete, aby vaše hrátky boli profi. Obsahuje putá na členky a zápästia, ktoré sú z vnútornej strany hladké a z vonkajšej strany zdobené cvočkami. Pomocou kríža si splníte všetky svoje fantázie, je robustný a odolný, pripevnite k nemu putá a užite si neuveriteľné bondage vášne.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Vivid Rainbow Soft Bondage Set 8 Pieces

    Pokukujete po bondage súprave? Spozornite! Pomôcky z tejto Laibe Seele súpravy vás očaria svojou neobvykle krásnou farbou! Každý z produktov je príjemný na nosenie a živelne dúhový. Užite si všetkých 8 lesklých kúskov, ktoré vám pomôžu splniť si všetky vaše BDSM fantázie, či už ste nováčik alebo skúsený milovník alebo milovníčka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart Diamond Bed Restrain Kit Black

    Premeňte svoju posteľ na bondage ihrisko! Poslúži vám na to táto sada Diamond, ktorá obsahuje putá na zápästie a na členky. Vaše končatiny teda môžu byť podľa vašich vzrušujúcich fantázií roztiahnutné a pripravené na hnevanie!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Under the Bed Restraint System

    Okúste vzrušujúce otrocké hrátky s týmto univerzálnym zadržiavacím systémom od značky Easytoys. Vďaka nastaviteľnej dĺžke popruhov sa hodí na akýkoľvek matrac. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá a nezaberie vám viac než pár minút, stačí systém zabezpečiť pod matracom a už vám nič nebráni v tom, aby ste mohli svoj náprotivok spútať za ruky a členky a ukázať mu, čo všetko ukrývajú vaše erotické fantázie. Putá majú pre dokonalé padnutie aj nastaviteľnú veľkosť, sú vyrobené z robustnej a odolnej umelej kože a podložené penou pre príjemné pohodlie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Black

    Všetko, čo ste kedy chceli v rámci BDSM vyskúšať, v jednej jedinej sade od Secret Play! Poďte si vychutnať obmedzovanie slobody, preberanie moci a tiež aj trochu bolesti. Všetky doplnky v pôvabnej kovovej krabičke sú vyrobené zo 100% vegánskej kože a užijú si ich začiatočníci aj pokročilí. Prekonajte limity svojej fantázie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Upperleg to Wrist Cuffs 7003

    Bondáž pre efektívne pripútanie zápästia k nohám.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Feet

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie nôh od značky Kiotos. Tyč je zakončená veľkými krúžkami, ku ktorým sú pripevnené odolné kožené putá na členky. Putá disponujú zámkami, môžete tak svojho otroka dômyselne spútať a zabrániť pohybu nôh. Naháňajú sa vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali s touto tyčkou vykonávať? Nečakajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Total Restraint Complete Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nebezpečné doplnky a BDSM nástroje sú presne to, po čom sa na našom e-shope rozhliadate? Tak práve pre vás tu máme tento drevený pranier na genitálie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Ste pripravení objaviť ďalšiu úroveň sexy potešenie? Zmena je život a čo by to bolo za život bez nádherných sexuálnych zážitkov. Prizvite si do spálne túto pomôcku, ktorá vám pomôže dostať sa do polohy pre hlboký a uspokojivý prienik. Má nastaviteľné putá na zápästie a stehná a prináša tak úplne novú dynamiku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Board 2.0

    Bolesť, pokora, očarujúce zážitky. Obmedzenie slobody, poslušnosť, nezabudnuteľný orgazmus. Chcete to? Chcete si splniť aj tie najtajnejšie sny a užiť si o niečo drsnejšie radovánky kedykoľvek a kdekoľvek? Bondage Board so všetkými svojimi doplnkami vdýchne život všetkým vašim fantáziám! Navyše je praktický aj na cesty, vždy pripravený, pevný, pohodlný a multifunkčný. Tak sa nechajte zviazať a podľahnite…

    799 €

    499 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Door Restraint Set Black

    Čo takto si užiť trochu vzrušujúceho otroctva? Táto sada premení vaše dvere na nebezpečné sexi miesto. Zviažte svoj náprotivok a užívajte si podľa tých najdivokejších predstáv.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Door/Bed Restraints 538434 Black

    Súprava pre sexy spútanie k dverám alebo na posteľ! S touto sado premeníte každú posteľ či dvere na profesionálne otrocké ihrisko doma aj na cestách. Obsahuje 2 dlhé popruhy, 1 bedrový popruh a 4 putá. Popruhy sú nastaviteľné a odolné, putá sú zas veľmi pohodlné a zapínajú sa na suchý zips. Nosiť ich môže on aj ona!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Xtreme Body Bag with Nylon Straps Black

    Milujete ten pocit, keď váš submisívny náprotivok veľmi dobre vie, kto je šéf alebo šéfová? Uväznite ho do tohto celotelového vreca a okoreňte svoj nebezpečne milostný BDSM život.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Bed Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto krásnou sadou na spútanie k posteli s putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% veganské! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Bound Neck to Wrist Restraints Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s putami na zápästie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Kinky Me Softly Black

    Potrpíte si na štýlové doplnky? Tejto kinky sade sa žiaden nevyrovná! Diskrétna a krásna kabelka v sebe skrýva hneď 7 rôznych produktov pre nezbedné BDSM vyvádzanie. Je ideálna pre objaviteľov týchto hier, otvorí vám dvere do BDSM sveta jemným, avšak vášnivým spôsobom. Nenechajte sa prehovárať a ráčte objavovať nové spôsoby vzrušenia.

    68,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk od značky Kiotos. Tyč je zakončená veľkými krúžkami, ku ktorým sú pripevnené odolné kožené putá na zápästie. Putá disponujú zámkami, môžete tak svojho otroka dôkladne spútať a zabrániť pohybu rúk. Behajú vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali robiť s touto tyčkou? Neváhajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Premýšľate, ako prehĺbiť potešenie a vášeň medzi vami a vaším náprotivkom? Máme pre vás skvelý tip a tým je tento polstrovaný popruh na stehná! Vyrobený je z kvalitnej a odolnej PU kože a pomôže vám dosiahnuť maximálne potešenie. Tvorí ho prepojená opora krku a stehien a nechýbajú ani D-krúžky na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky. Zažite noc plnú vášne a hlbokých prienikov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Fetish Bag

    Užite si svoje tajné fantázie, neschovávajte svoje ja milujúce fetiš - naopak! Pusťte ho von a prekvapte ho! Prekvapte ho touto sadou, ktorá je vzhľadom na svoj obsah za veľmi nízku cenu. A čo sa v nej skrýva? To nepovieme! Nechajte sa prekvapiť. Ak milujete fetiš a vzrušenie, tak jednoducho musíte milovať aj prekvapenie.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag

    Chcete nad svojím otrokom prevziať totálnu kontrolu? Tento dômyselný spacák vám to umožní! Nebude sa môcť hýbať a bude len na vás, ako naložíte s jeho tvárou, ktorá bude ako jediná zo spacáku pozerať. Kiotos Body Bag je vyrobený z pevného materiálu, zapína sa na zips a pracky sú z kože. Môžete si byť istí prvotriednou kvalitou a prevedením.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Hogtie Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento hogtie kríž na spútanie, ktorý v kombinácii s putami vytvorí napínavé a sexi dobrodružstvo. Zvýšte ním svoje vzrušenie a zamilujte si sexi dizajn s pôvabnými zlatými prvkami.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Všetko, čo potrebujete na to, aby ste dali svojim BDSM hrátkam novú úroveň! Putá na členky a na zápästie s príjemnou kožušinkou az PU kože vám pohodlne padnú a ťažko budete hľadať nejaké príjemnejšie. Obojok s vodítkom budí žiadaný rešpekt, a to rozhodne nie je všetko!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #4 Black

    Točia sa vaše erotické fantázie okolo submisivity a dominancie? Splňte si svoje sny, život je krátky! A táto sada je na to priamo ideálny, pomôže vám zvádzať, určiť si úlohy a počúvať svoje vášne. Vďaka krásnemu baleniu je sada vhodná aj ako darček a verte, že to bude nezabudnuteľný darček, ktorý len tak neomrzí!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Hanging Strap Cage Black

    Nechajte svoj submisívny náprotivok zalapať po dychu v tejto klietke! Značka Bad Kitty prichádza s dômyselnou novinkou – závesnou klietkou tvorenou popruhmi. Je skvele pevná a neponúka možnosť úniku. Môžete ju pripevniť k pevnej okrúhlej drevenej základni, a to vďaka karabínke. 4 vertikálne textilné popruhy sú odolné proti roztrhnutiu a sú pripevnené ku karabíne, ktorú môžete zavesiť k stropnému háku (nie je súčasťou balenia) alebo napríklad na strom, ako budete chcieť!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bed Bindings Restraint Kit Black

    Keď vaše túžby vytrvalo prosia o naplnenie, počúvnite ich! Snívate o spútaní a horúcom vosku, či šteklení? Váš sen sa s touto sadou stáva skutočnosťou, nechajte sa unášať tým úžasným pocitom, ktorý zažijete len vtedy, keď naplníte svoje tajné erotické fantázie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set Glow in the Dark

    Chcete sa dostať až na vrchol vašich erotických fantázií? Kvalitná fetiš výbava bude pre to nevyhnutná! A ak bude ešte pôvabne žiariaca v tme, stane sa vaša cesta cieľom! Táto sada od Bad Kitty obsahuje všetko, čo k svojim BDSM hrám potrebujete - putá, masku na oči a plácačku!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Speader Bar for Dildo & Ankle Cuffs

    Pre niekoho kus kovu, pre iného splnenie svojich erotických fantázií! Toto dokonalé mučiace zariadenie budú milovať všetci BDSM nadšenci! Vyrobené je z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s omamným leskom. Pripojte k nemu svoje obľúbené dildo s prísavkou a putá na členky a mučivá prax môže začať.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Barrel Black

    Vaše túžby po spútaní nemajú medze? Realizujte s touto podmanivou sadou Bondage Bareel od Bad Kitty. Obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste si užijem príjemné a vzrušujúce bondage hrátky a rôzne sexuálne polohy.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture 6 Piece Kit Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte tie pravé pomôcky? Bondage Couture si zamilujete! Sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantnú sadu. Nechajte sa unášať tým, čo a ako budete chcieť práve použiť, možností je veľa!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 213

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.