×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Bondážne sady

Položky 65 až 96 z celkom 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bad Kitty Black Bondage Set - Bondážna súprava

    Putá na ruky a nohy z kože a kovu pre domáce bondage a S / M hry. Zapínanie na suchý zips, masívne kovové karabíny a stredový kruh, všetko spojené v otrockom kríži.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Restraint Set Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka Vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou na spútanie rúk za chrbtom z materiálu, ktorý síce vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% veganský! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hry a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Ultimate Bondage Set

    Chystáte sa začať s BDSM a zrazu potrebujete hrozne veľa vecí? Ušetrite a nakúpte ich v tejto praktickej sade, ktorá obsahuje tých najdôležitejších 10 kúskov: putá na zápästie, putá na členky, maska na oči, plácačka, bič, šimrátko, obojok s vodítkom, kolík, svorky na bradavky a lano.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Aké vzrušujúce je nemať nad sebou kontrolu, nemyslíte? Vyskúšajte to s touto nežnou sadou 5 saténových stúh na zviazanie. Lesklá tkanina bude príjemná pre vaše oči a pokožku a mierne skosené konce elegantne dotvoria efekt mašle. Užite si zmyselné otroctvo.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Under the Bed Restraint Bondage Set Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie a nájdenie perfektne polohy na prenikanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny náprotivok zviazali do vreca? No, ako sa páči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahké sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvoryna nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Introductory Bondage Kit #1 Black

    3 nevyhnutnosti pre všetkých, ktorí chcú pomaly, ale isto začať objavovať BDSM svet! Svätá trojka - pokarhania, chlpaté putá a maska na oči vám dovolia skúsiť nové pôžitky. Kto z vás bude submisívny a kto dominantný? Začnite si plniť svoje erotické túžby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM výrobkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Sada na spútanie rúk a nôh vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Luxury Bondage Set with Case Burgundy

    Nádherná BDSM sada v luxusnom vínovom prevedení! Nájdete v nej všetko, do ako správna Mistress alebo správny Majster potrebujete. Všetko je uložené v praktickom a diskrétnom puzdre pripomínajúce cestovnú tašku alebo kufrík, a je navyše vybavené pútkom pre ľahký úchop.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line 7 Bondage Pieces Set Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj táto sada so 7 bondage doplnkami. Užite si s ňou svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Praktická bondážna sada obsahujúca mäkké putá na suché zipsy.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky 4 Cuff Adjustable Hog Tie Restraint Strap

    Upevnite svojho partnera do sexy hog-tie polohy, ktorú si obaja užijete s týmto premysleným pripútavacím systémom.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Všetko, čo potrebujete na to, aby sa vaše BDSM sny stali skutočnosťou! Táto súprava je ideálna pre všetkých nováčikov, ale aj pre skúsenejších milovníkov, ktorí potrebujú obmeniť svoju výbavu. Pomôcky sú elegantne čierne a v súprave ich nájdete hneď 12. S čím začnete?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Temptasia Safe Word Bondage Kit With Suitcase Black

    Prekrásny čierno-zlatý kufor obsahujúci všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa mohli oddávať svojmu obľúbenému BDSM pokušeniu! Otvorte sa luxusný kufrík a kochajte sa pohľadom na prehľadne vyskladané odolné pomôcky z kvalitnej vegánskej kože. Kufrík si zamykajte na zámok, aby nebolo narušené vaše súkromie.

    359 €

    219 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Toto vyzerá na skutočne divokú jazdu! Nechajte sa spútať do tejto výstrednej BDSM pomôcky, s ktorou pocítite skutočnú bezmocnosť. Popruhy sú nastaviteľné rovnako ako polstrované putá, ktoré na sebe budete môcť mať dlhé hodiny. Vychutnajte si pocit uväznenia a zverte sa svojmu náprotivku!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Pevná oceľová tyč určená na spútanie rúk aj nôh od značky Kiotos. Tyč disponuje očkami a karabínami, ku ktorým sa prirobia odolné kožené putá na zápästie a členky, ktoré sú súčasťou balenia. Putá majú čierno-červenú farbu a pre pohodlné nosenie sú mierne polstrované. Naháňajú sa vám hlavou všemožné fantázie, ktoré by sa dali s tou tyčkou vykonávať? Nečakajte a vdýchnite im život, teraz alebo nikdy!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Floor Pillory

    Perfektná sada na pranier nielen pre začiatočníkov! Súprava sa umiestňuje na podlahu a je veľmi ľahko zostaviteľná. Potom k nej stačí pripojiť obojok a putá na zápästie a na členky. Rám je možné dĺžkovo nastaviť rovnako ako všetky putá, ktoré majú pracku. Splňte si svoje nebezpečné sny!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Sada pre vzrušujúce chvíle podmanivej vášne! Je vhodná pre zvedavých začiatočníkov aj skúsených odborníkov, ktorí milujú byť spútaní. Nastaviteľný krížový popruh umiestníte pod matrac a razom svoju posteľ premeníte na S/M ihrisko! Pripútajte členky a zápästia putami z imitácie kože a začnite sa hrať tak intenzívne, ako vám to vaša fantázia dovolí.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Podmanivý spôsob, ako realizovať svoje BDSM fantázie. Tento bedrový pás s odnímateľný putami je kompletne vyrobený z vysoko kvalitnej kože. Putá sú nastaviteľné a vybavené karabínami. Pevnú základňu predstavuje spomínaný bedrový pás alebo putá na stehná. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a splňte si svoje sny!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Sweet Sensations

    Okúste silu vzrušenia rovnako ako hrdinovia vášnivého románu Fifty Shades of Grey! Príbeh plný BDSM sa stal inšpiráciou aj pre túto krabičku so 7 okienkami, z ktorých každé sľubuje úžasný zmyslový zážitok. 7 je aj počet dní v týždni, tak poďte zažiť ten najviac sexy týždeň vášho života, ľutovať nebudete!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripútajte sa na dlhé večery doma k posteli a objavte svoje túžby a vášne! Táto hračka pre dospelých nie je nič iné než súprava na spútanie zápästia a členkov k posteli. Je vybavená šikovnými suchými zipsami na univerzálne a pohodlné použitie. Nastaviteľné popruhy sa hodia pod takmer akúkoľvek veľkosť matraca a prinesú vám veľa potešenia sexi erotického napätia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Shibari Ring Tri

    Krúžok pre Shibari zväzovanie. Je rozdelený na 3 segmenty, ktoré vám otvoria dvere k nekonečným možnostiam zväzovania. Vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je dostatočne robustný na to, aby jeho použitie bolo absolútne bezpečné.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veľká sada obsahujúca všetky nevyhnutnosti na objavovanie BDSM sveta! Nepremýšľajte nad tým, čo všetko ešte potrebujete, tu to máte pohromade, nič nechýba. Obojok s vôdzkou, maska na oči, náhubok, plácačka, putá na členky a zápästia a bič v štýle pokarhaní vás dostanú na novú úroveň erotického vyvádzania.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Potrebuje niekto z vás potrestať? Použite na to tiež túto odolnú sadu, ktorá sa upevňuje pod matracom. 4 mäkké penové putá budú príjemne pre vaše členky a zápästia a vy sa tak budete môcť sústrediť len a len na vzrušenie. Aplikácia je jednoduchá a cena priaznivá, tak na čo ešte čakať?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Auto Bondage Ice Ball Lock Stainless Steel

    Krásna, lesklá a nebezpečná guľôčka z nerezovej ocele. Funguje na princípe topenia ľadu a je ideálna pre self bondage. Naplňte ju vodou, vložte dovnútra druhú časť a dajte do mrazničky. Po zamrznutí bude závisieť na teplote okolia, kedy sa zámok začne otvárať, väčšinou to však býva po 2,5 h pri teplote cca 20 °C. Koncové očká potom neslúžia na nič iné než na pripútania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 214

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.