×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish bradavky

Položky 97 až 128 z celkom 193

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Extrémni milovníci BDSM pozor! Túto hračku budete divoko milovať, pretože splní aj tie fantázie, o ktorých zatiaľ ešte iba sníte. Stlačte ju ktoroukoľvek citlivou časťou tela, postupne uťahujte skrutkou a ukazujte, kto je dnes pánom. 4 špicaté nôžky spôsobia zaručene intenzívnu bolesť, au!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Mini Magnetic Nipple Pincher Brushed Steel 1 piece

    Unikátna mini magnetická reťaz na bradavky, ktorá vám dať okúsiť doposiaľ nepoznané dobrodružstvo To, čo vie, sa nedá porovnať s ničím iným, žiadne svorky ani nič podobné nemajú takú funkčnú silu a dizajn. Magnety dokonale uštipnú a nemusí to byť len na bradavkách! Pripravte sa na intenzívnu stimuláciu, bolesť a vášnivú BDSM atmosféru!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Láka vás balansovať na hrane bolesti a rozkoše? Priamo na to sú určené aj tieto luxusné silikónové svorky na bradavky s diaľkovým ovládaním. Dodajte si odvahu a vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Chcete skúsiť, čo vaše bradavky ešte vydržia a čo už nie? Tieto vysoko kvalitné svorky umožňujú pripojenie až 6 magnetických závaží a vyrobené sú z luxusnej nerezovej ocele. Zvládnete až 330 g? Nezostáva než to vyskúšať!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Japanese Clover Clamps

    Pozdvihnite a potešte svoje bradavky s týmito kovovými Clover svorkami, inšpirovanými japonskými tradíciami.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Stretch Device

    Tu končí všetka sranda! Alebo snáď ešte len začína? Tento naťahovač bradaviek sa umiestni plochou stranou medzi prsia, bradavky sa zachytia do svoriek a otáčaním guľôčky sa začnú mučiť a naťahovať. Chcete to vyskúšať? Pripravte si odvahu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Elastrator Tit Torture Pliers

    Milujete mučenie bradaviek? Tieto kliešte prehĺbia vašu vášeň! Spôsobujú totiž sladkú bolesť a pocit, ktorý nebude mať obdobu. Jedine s ich pomocou totiž na bradavky nasadíte malý pevný krúžok, ktorý ich bolestivo obopne a stiahne. Chopte sa ich, ich nerezová oceľ je rovnako chladná ako vaše srdce.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na kolík so svorkami na bradavky? Vďaka otvorom sa cez neho príjemne dýcha a svorky majú pogumované konce, takže perfektne držia!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Fantasy Nipple Clamps

    Čo nesmie chýbať v žiadnej výbave BDSM nadšenca? No predsa svorky na bradavky! Tieto od značky Coquette sú elegantné zlaté a hodia sa preňho i pre ňu. Spojené sú retiazkou, za ktorú môžete skúsiť aj potiahnuť! Sú vyrobené z kovu bez obsahu niklu a hodia sa v kombinácii s ďalšími doplnkami.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s koncovým erekčným krúžkom? Stredový popruh je nastaviteľný a hroty svoriek pogumované.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    S B PINCH to bude tak krásne bolieť! Tieto japonské svorky na bradavky s retiazkou sú navrhnuté pre dokonalú bolesť. Inšpirované sú rybárskym priemyslom ak vašim bradavkám sa budú dokonale hodiť. Zaťahajte za retiazku a pochopte, prečo sú také obľúbené.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Pocíťte dvojité zovretie s týmito svorkami na bradavky, ktoré sú prepojené elegantnou retiazkou so svorkami na pysky.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Mighty Magnetic Nipple Orbs Kit

    Chcete rozbehnúť tú najzmyselnejšiu hru s bradavkami? Vyberte si tieto magnetické guličky a bude to jazda! V balení nejdete hneď 4 guličky, teda dva páry (8 mm a 10 mm) nech si vyberiete väčší alebo menší, v oboch prípadoch okúsite úžasný tlak. Vyrobené sú z kvalitnej nerezovej ocele a vyvíjajú skutočne silný tlak, tak si ho užite!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 2 Twist Cups M 30mm

    Hľadáte o málinko väčšie prísavky nielen na bradavky? Tieto o Kiotos majú vnútorný priemer príjemných 3 cm a používať ich môžete ako na bradavky, tak na akúkoľvek inú časť tela. Otáčavým pohybom vytvoríte v priehľadnom valci podtlak a nachystáte si tak nádherný vzrušujúci pocit. Prebuďte v bradavkách maximálnu citlivosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Hľadáte o niečo väčšie prísavky nielen na bradavky? Tieto o Kiotos majú vnútorný priemer úžasných 6 cm a používať ich môžete ako na bradavky, tak na akúkoľvek inú časť tela. Otáčavým pohybom vytvoríte v priehľadnom valci podtlak a nachystáte si tak nádherný vzrušujúci pocit. Prebuďte v bradavkách maximálnu citlivosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Chcete sa pohrať s bradavkami a objaviť ich vzrušujúci potenciál? Vezmite si na pomoc tieto elegantné a účinné svorky! Disponujú dvojitými skrutkami, ktorými stačí otočiť a začať uťahovať priečne tyčky pevnejšie k bradavkám. Užite si neuveriteľné príjemné pocity a hrajte sa!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Hľadáte vkusný a zároveň nebezpečný doplnok pre zmyselné trápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Táto prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Hranice medzi bolesťou a potešením sa stierajú so svorkami na bradavky s retiazkou a závažím. Preskúmate s nimi rôzne pocity a nastavíte si zovretie podľa svojich preferencií. Navyše vyzerajú naozaj skvostne vďaka kombinácii striebornej a čiernej farby. Užite si vzrušujúce hravé vzrušovanie.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Hľadáte naozaj intenzívne svorky? Tieto od Rimba môžete použiť nielen na bradavky, ale pokojne aj na genitálie. Majú nebezpečné koncové pazúriky, ktoré sa zaryjú do bradaviek a keď potom ešte zaťaháte za retiazku, všetky pocity budú mnohonásobne silnejšie. Vďaka textúre sa vám s nimi bude pohodlne zaobchádzať aj pokiaľ budete mať prsty od lubrikantu. Doprajte si vzrušujúcu bolesť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Chcete zmazať hranicu medzi potešením a bolesťou? Tieto vibračné svorky na bradavky sú na to priamo určené! Majú 12 vibračných funkcií a sú plne nastaviteľné. Užite si nával stimulácie a obyčajným stlačením tlačidla objavujte nové pôžitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps - Svorky na bradavky Čierna

    Stačí trochu stlačiť a bolesť sa hneď dostaví.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Nipple Boosters Black

    Zväčšte svoje bradavky a doprajte im tým príjemnú stimuláciu. Tieto prísavky zvýšia prietok krvi, čím zároveň zvýšia citlivosť a navýšia vzrušenie. Umiestnite prísavku na bradavku a stláčajte koncový balónik tak dlho, kým nevytvoríte efektívny podtlak. Následne budú prísavky na bradavkách držať aj bez stláčania a vaše ruky budú voľné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Chcete silný magnetický tlak pre vaše najcitlivejšie časti tela? Máte ho mať! Táto dvojica magnetických svoriek na bradavky je nielen vzrušujúco bolestivá, ale tiež prekrásne estetická. Silu extrémne silných magnetov pocítite na vlastnej koži a to ako na bradavkách, tak pokojne aj na iných miestach. Zamilujte si tento nebezpečne bolestivý šperk!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Chcete, aby vaše erotické hry dostali trochu vianočný nádych, ktorý vás bude baviť v každom ročnom období? Tieto svorky na bradavky sú zdobené dokopy 4 rolničkami, ktoré upozornia na každý váš pohyb. Pomocou skrutiek ich jednoducho upevníte a vytvoríte taký tlak, aký si nositeľka či nositeľ zaslúži. Potom už len zatiahnete za retiazku a rozozvučíte zvony!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps 7681

    Účinné svorky na bradavky s nastaviteľnou veľkosťou.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps BITCH

    Označte svoj náprotivok menovkou, ktorá mu bude visieť priamo na bradavkách! „BITCH“ visí na retiazke, ktorá je pripevnená k svorkám na bradavky, vrrr! Svorky majú konce potiahnuté vinylom, takže sú mäkké na dotyk a pomocou otočnej skrutky môžete nastaviť tlak ich zovretia. Tak čo, už sa Slave teší?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Zaexperimentujte si s týmto skutočne špeciálnym erekčným krúžkom na penis, ktorý je efektívne prepojený so svorkami na bradavky.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Velvet Purple

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v sebe 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Medium 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priamo ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Obsidian Black

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v seba 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Black Nipple Clamps with Multi Chains

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto pôvabné svorky na bradavky s trojitou retiazkou? Ich zovretie si pohodlne nastavíte podľa vlastných preferencií a zatiahnutím za retiazku potom zvýšite intenzitu bolesti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 193

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.