×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish čierna

Položky 161 až 192 z celkom 1205

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Intense Fetish Erotic Playset 2 With Handcuffs, Blind Mask & Tickler Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patrí sem aj táto erotická sada, ktorá predstavuje podmanivý súbor doplnkov na skúmanie hlbín potešenia. Nájdete v nej všetky základné kúsky: putá, masku na oči a šimrátko!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Crotchless Leggings 2851482 Black

    Horúce vinylové legíny s ešte horúcim otvoreným rozkrokom! Ušité sú z kvalitného vinylového materiálu a pochádzajú z dielne Black Level. Majú pružné vsadky na vnútornej strane av oblasti rozkroku, takže pohodlne sadnú, priľahnú a bude ich radosť nosiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Midnight Lace Collar and Leash - Obojok s vodítkom

    Elegantný obojok a vodidlo od značky SportSheets zaujme všetkých milovníkov odvážnejších hrátok. Pohodlný polstrovaný obojok z mäkkej a príjemnej tkaniny s jemnou čipkou dokonale padne každému krku a pripevnený je karabínou ku kovovému vodidlu, ktorým realizujete všetky svoje odvážne fantázie. Farba retiazky je čierna a v kombinácii s obojkom tvorí krásnu a luxusnú kombináciu.

    34,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cock Plug Čierna

    Zoznámte sa s Cock Plug od majstrov na pánske erotické pomôcky z firmy Sport Fucker a dodajte s ním novú úroveň hrám s vaším penisom. Je to plug určený na sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Black Small

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenie, a najlepšie hneď tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľov penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý, ako dlho bude jeho pán potrebovať, pretože klietka má hygienický otvor na močenie. A pán alebo pani tak tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas vypustiť vtáka z klietky na slobodu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Vzrušujúce lesk od hlavy až po päty! Tento sexy overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z kvalitného lesklého vinylu na zaviazanie za krkom na saténovú stuhu. Perfektne priľahne k telu a jeho dlhé nohavice zaistia optické zoštíhlenie. Vrcholom je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • easyCARE Nitrile Gloves Powder-Free Black 100 pack

    Zmyselne čierne a super multifunkčné! Tieto rukavice z nitrilu sa hodia na rozmanité kratochvíle a určite si ich teraz prezeráte práve preto, že vám hlavou beží váš nezbedne erotický scenár, ku ktorému sú potrebné, nepletieme sa? V balení ich nájdete hneď 100 a na výber máte z niekoľkých veľkostí.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Pants 2910071 Black

    Tak v tomto latexovom kúsku bude váš úd na neprehliadnutie! Tieto priliehavé kraťasy totiž myslia aj na váš penis av rozkroku sú vybavené jedinečným návlekom na penis, inak sú krátke a aj extrémne sexy! Obopnú vás ako druhá koža a pokiaľ sa vzrušíte, dáte to v nich okamžite najavo a nebudete nič tajiť. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Snug X Long Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar Bitch 9115

    Perfektný obojok pre tú pravú Bitch.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A700 Mask Black

    Sexi, tajomná a zvodná? Áno, presne taká budete! Podčiarknite svoj očarujúci vzhľad touto zmyselnou maskou, ktorá priamo vyzýva k magickým okamihom, pretože prebúdza vzrušujúcu nezbednosť. Ste pripravená na nezabudnuteľné zážitky?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Silicone Ring Gag

    Radi experimentujete? Vyskúšajte hry s týmto náhubkom a pevným krúžkom, ktorý udrží ústa vášho submisívneho náprotivku zmyselne otvorené. Popruh je pre pohodlné padnutie nastaviteľný a krúžok je zo zdravotne nezávadného silikónu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Gloves 2870061 Black

    Doplňte svoj outfit o tieto luxusné vinylové rukavice a podporte tak svoj dravý a sexy vzhľad! Sú veľmi dlhé a pochádzajú dieliky kvalitnej značky Black Level. Čierny lesklý vinylový materiál upúta pozornosť a je tiež úžasne pružný, takže sú neuveriteľne pohodlné na nosenie a zmyselne priliehavé.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po ročnom vývoji a testovaní prichádza na trh absolútne neodolateľná novinka - super pružný Cock & Ball. Budete prekvapení, o ako mäkký a pohodlný výrobok sa jedná. Určite si ho obľúbite už pri prvom použití. A tiež sa s ním konečne môžete prestať báť straty erekcie.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Mini Faux Flogger Polished Leather - Kožený bič

    Čierno červený bič pre SM praktiky z kvalitnej kože so strapcami. Tento bič má veľmi všestranné použitie, od jemného potľapkania po tvrdý výprask.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Royal Black Lace Mask Black

    Premýšľate, ako ešte viac podtrhnúť vaše vznešené ja? Nasaďte si na tvár túto nádhernú, ručne vyrábanú čipkovanú masku z najkvalitnejších ekologických materiálov s moderným benátskym vzorom. Vďaka zaväzovaniu na stuhy bude príjemná i na dlhodobejšie nosenie a skvele sadne. Buďte tajomná a vyrazte si v maske nielen do spálne, ale aj na ples alebo na party.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Whips & Flagger Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Pokarhania vám k tomu rozhodne nesmú chýbať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Mini Skirt Black

    Váš malý erotický klenot! Táto úchvatná priliehavá mini sukňa vyrobená z latexu priľne k vašim krivkám a zvýrazní ich pôvab. Je kombinovateľná úplne s čímkoľvek a hodí sa tak ako súčasť akéhokoľvek outfitu. Je to skutočný must have, ktorý nikdy nevyjde z módy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Silky Sensual Handcuffs

    Stuhy určené na zviazanie zápästia budú vhodným doplnkom pre každého, kto si potrpí na elegantné doplnky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy O-Ring Gag Nipple Clamps - Krúžkový roubík so svorkami na bradavky

    Krúžkový náhubok so štipcami na bradavky pre milovníkov BDSM je tvorený omotaným krúžkom (náhubkom) s pripojenými koženými nastaviteľnými páskami so zapínaním za hlavou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Fury BDSM Kit Black

    Pôvabná sada všetkých nevyhnutností pre nezbedné BDSM hrátky. Čo v nej nájdete? Tešiť sa môžete na 10 kúskov, z ktorých ani jeden nie je k ničomu. Putá na zápästie a na členky, obojok, vodítko, kolík, plácačka, bič, lano, maska, svorky na bradavky a hracia kocka.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Limited Edition Spreader Bar

    Kovová, rozperná tyč s dvoma odnímateľnými neoprénovými putami na členky. Putá sa pomocou karabínky pripevnia k reťazi pretiahnutím vnútrom tyče.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Sleeveless Vinyl Jumpsuit 2851571 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a hlboký výstrih do V cez celý chrbát. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo výstrihu na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a konči v dolnej časti bruška. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Piss Play Sound

    Kvalitný plug z bezpečného lekárskeho silikónu od obľúbenej značky Sport Fucker určený pre stále viac a viac obľúbený sounding.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rattan Wooden Thick Single Cane

    Ratanová rákoska s čiernou rukoväťou v jednoduchom, avšak veľmi pôsobivom prevedení. Vyrobená je z jednej tyče bambusového materiálu a je extrémne flexibilná (až to bolí). Je oveľa intenzívnejší ako ostatné obyčajné biče a dokáže naozaj potrestať! Kto sa odváža?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Black

    Viete, čo je lepšie než lano? No predsa páska! Dá sa s ňou priamo čarovať! Nelepí, takže neťahá kožu, ale zároveň je dostatočne silná a účinná. Pohrajú sa s ňou ako začiatočníci, tak skúsení milovníci. Objavte možnosti neposlušnej pásky a nové zmyselné pôžitky!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Ultimate Bed Restraint System

    Premeňte svoju posteľ na vášnivé ihrisko s Ultimate Bed Restrain systémom. Tento bondážny set sa ľahko inštaluje a predstavuje všetko, čo potrebujete na realizáciu svojich fetiš fantázií a vzrušujúcich zábaviek v spálni. Budete k nemu potrebovať iba vašu posteľ!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Pleasure Tape - Bondážna páska Čierna

    Bondážna páska z kolekcie Fetish Fantasy od značky Pipedream je jedinečným doplnkom pre vaše BDSM hry.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 1205

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.