×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish hladký

Položky 33 až 64 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylové putá na zápästie. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Deluxe Bondage Collar - Kožený obojok Čierna

    Luxusný kožený obojok od obľúbenej značky Kiotos je nevyhnutným doplnkom pri všetkých BDSM hrách.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Totally His - Jemné putá

    Poddajte sa svojmu milencovi s mäkkými putami Totally His. Sú pevné a pohodlné s remienkami na suchý zips a klipsy, ktorými navzájom môžete spojiť nielen ich, ale aj ďalšie bondážne doplnky s retiazkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Dog Mask

    Skroťte si svojho psa a ukážte mu, kto je tu pánom. Psia hlava s ušami, ňufákom a zipsom cez papuľu, ktorý je možné otvoriť. K dispozícii je tiež D-krúžok v prednej časti, za ktorý svojho psíka môžete pripevniť napríklad k vôdzke.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Matné, hladké a hlavne vibrujúce svorky na bradavky vyzerajú na prvý pohľad naozaj vkusne, lebo sú vyrobené z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask Rhinestones

    Každá Catwoman je sexi a nebezpečná! A v tejto mačacej maske budete tiež presne taká. Je robustná a vyrobená z umelej kože. Zmyselné ušká prilákajú pozornosť rovnako ako strieborné cvoky. Užite si autentické hry!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Clear

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu, aj dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Thai Double Stick 12cm

    2 akrylové thajské tyčky pre rozmanité hrátky! Sú ideálne na bradavky a ďalšie časti tela. Majú dĺžku 12,5 cm a je možné ich pomocou krúžkov jednoducho nastaviť. Užite si jemné štiepanie aj ultra drsné potešenie!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    Limitovaná edícia dokonalej pomôcky pre vašu výbavičku! Mäkký, príjemný a pružný FlexTPR materiál zovrie vaše prednosti, dopraje im príjemné pocity a sexi vzhľad. Užite si kvalitný doplnok od značky Oxballs a radujte sa vy aj vaša polovička!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Collar and Leash - Kožený obojok s vodítkom

    Nastaviteľný kožený obojok s vôdzkou značky Zado.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Niekedy je potrebné, aby ústa zostali otvorené dokorán. Je to totiž praktické i vkusné. A s tým náhubkom to bude vkusné dvojnásobne! Je totiž úplne elegantný a pôvabný a zároveň s ním oživíte všetky svoje zlobiace fantázie. Krúžok do úst je z lekárskeho silikónu a dĺžka popruhov je pre maximálne pohodlie nastaviteľná. Ponorte sa do svojej dobrodružnej túžby a vychutnajte si naživo všetky svoje odvážne sny.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Plastic Chastity Cage Black

    Vždy ste sa chceli vzdať kontroly sám nad sebou a prísť o možnosť dotýkať sa svojho penisu a dosiahnuť erekciu? Polapte vtáčika do klietky! Táto kvalitná plastová Chastity Cage disponuje 3 krúžkami rôznych veľkostí a tiež dôležitým kovovým zámkom a dvoma kľúčikmi pre vašu pani. Splňte si svoje sny!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajte neuveriteľnú stimuláciu. Užite si hladký dizajn plugov, tvar klincov, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Large

    Nechajte sa zlákať blaženosťou, ktorú sľubukú tieto priehľadné prísavky na bradavky. Ako mávnutím čarovného prútika zvýšia citlivosť i veľkosť bradaviek. Ich jednoduchý dizajn a prvotriedne materiály tvoria dohromady hračku, na ktorú sa budete môcť spoľahnúť! Vychutnajte si vzrušujúci podtlak!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar and Chain Leash Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí mi milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento obojok s vôdzkou. Ako retiazka, tak samotný obojok sú vyrobené z bezpečných a odolných materiálov, a okrem toho, že podporia vašu BDSM hru, tak zvýraznia aj váš vkus a štýl. Nasaďte svojmu náprotivku obojok, pripojte k O-krúžku retiazku, uchopte slučku a ide sa poslušne do spálne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Čo takto skúsiť niečo nové a vzrušujúce? Toto koliesko vyzerá na prvý pohľad vášnivo a nebezpečne zároveň! Bude vás štekliť a tešiť, skladá sa z 3 koliesok s 22 hrotmi a po tele svojho náprotivku s ním budete jazdiť tam a späť. Objavte nové pôžitky!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom vám to pôjde ešte lepšie! Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Je hladko leštený a ľahko sa zavádza. Dojdite si pre svoj orgazmus tak hlboko ako budete potrebovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Chcete si rozhnevať bradavky? Tieto vibračné prísavky na bradavky vám s tým hravo pomôžu! Vyrobené sú z hladkého ABS plastu a vysoko kvalitného hebkého silikónu a po tom, čo sa prisajú sa vedia rozvibrovať až vo 10 000 otáčkach za minút. Viete, čo vás čaká? Dráždivé orgazmy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Small Flogger

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových prežitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnímipomůckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený bič v štýle důtek splní svoj účel vďaka prepychovo mäkkým provázkům, ktoré vie udrieť aj pohladkať alebo posteklit. Tak uchopte a nechajte sa unášať svojou túžbou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Kožené putá

    Mimoriadne jemné kožené putá Devil Sticks s kožušinovým vnútrom. Veľmi kvalitné a naozaj jemné.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Mouthgag with O-Ring 9105

    Tento náhubok vás bude baviť vďaka pohodlnosti, ktorú sľubuje jemný silikón, z ktorého je vyrobený.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 ratanových tyčiniek zovretých jednou rukoväťou, ktorá vám pohodlne padne do ruky. S týmto bičom to bude trestanie s nádychom nezabudnuteľnosti. Užite si ten pocit, keď tvrdé tyčinky dopadnú na zadok a zanechajú na ňom zmyselné prúžky. Toto bude asi návykové!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Rozdeľte si úlohy, dodajte nebezpečnú intimitu spoločenským stereotypom, kedy sú žey príliš emotívne a slabé, a vyskúšajte Sissy Play. Kto z vás bude žena a koho bude kolík sadomasochizmu súčasťou, bude vaša voľba. Jedno je však isté - tento náhubok so silikónovou pusinkou, vďaka ktorému budú ústa celú dobu otvorené, by vám rozhodne nemal chýbať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 131

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.