×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish Kiotos

Položky 97 až 128 z celkom 250

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Traja pomocníci z nerezovej ocele pre slasť vašej močovej trubice. Sú ideálni pre úplných začiatočníkov, ktorí si chcú vyskúšať sounding a objaviť nové pôžitky. Penisplugy sú pevné, zdobené stimulačnými guľôčkami a majú pomerne krátku dĺžku 5 cm. Tak skúste niečo nové!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps Prism Rose Gold

    Nádherný dráždivý šperk na vaše bradavky! Tieto svorky budú pri nosení vyzerať naozaj sexy a luxusne. Ich ružovo-zlaté prevedenie a sklenené koncové hranoly podčiarknu vašu osobnosť a čo viac, budú vás neuveriteľne dráždiť! Vďaka nastaviteľným posuvným koncom si určíte tlak, takže bude len na vás, ako veľmi vaše bradavky potrápite.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentne zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a vyrobené sú z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Naťahováky bradaviek

    Naozaj nebezpečné naťahovače bradaviek!

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Neoprene Pink Pig BDSM Hood

    Máte chuť na prasačinky? Je asi jasný, že bez tejto masky to poriadne prasačinky nikdy nebudú! Je skvele pružná a mäkká, takže sa veľmi pohodlne nasadzuje a príjemne sedí. Ušitá je z ružového neoprénu a ňufák má odnímateľný. Cítiť sa v nej budete skvele a pohodlne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Radi skúšate možnosti svojej močovej trubice? Nezabúdajte na to, že na to potrebujete náčinie tej najvyššej kvality. Hodiť sa vám môže táto sada dilatátorov určených na sounding z nerezovej ocele. Objavte s ňou intenzívne potešenie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Plné ružové pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte si so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Nádherný doplnok pre mučenia vulvy! Prevezmite kontrolu na vagínou vašej submisívny partnerky a doprajte si ten pocit, kedy je celá len vaše. Ona bude mať naopak pocit odovzdanosti, čo je jednoducho sexi. Čo tak vziať do ruky vibrátor? Ďalej už to bude len na vás.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rattan Wooden Canes 8pcs

    8 ratanových tyčiniek zovretých jednou rukoväťou, ktorá vám pohodlne padne do ruky. S týmto bičom to bude trestanie s nádychom nezabudnuteľnosti. Užite si ten pocit, keď tvrdé tyčinky dopadnú na zadok a zanechajú na ňom zmyselné prúžky. Toto bude asi návykové!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Rope 5m Black

    Silikónové lano s dĺžkou 5 m! Je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a je veľmi príjemné a mäkké na dotyk. Ideálna pre vaše obľúbené otrocké hrátky, navyše čierna farba je super sexy.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Collar - Kožený obojok Čierna 5cm

    Obojok z prémiovej kože od obľúbenej značky Kiotos je ideálnou voľbou pre začínajúcich otrokov, ale aj pre skúsených milencov, ktorí vedia, čo chcú.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Hollow Penis Shower Plug Curved

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má stimulačný korálkovitý tvar a super štýlový vzhľad, pretože koncové viečko zmyselne ozdobí váš penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Toto mučiace zariadenie je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Stainless Steel Pinwheel

    Predstavte si, ako držíte v ruke tento nebezpečne pichľavý nástroj as chirurgickou presnosťou prechádzate po tele vášho náprotivku. Hroty veterníka ostré ako britva sa budú zapichovať do jeho/jej pokožky a pokiaľ zvýšite tlak, bude to bolieť ešte viac!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps SLUT

    Označte svoj náprotivok menovkou, ktorá mu bude visieť priamo na bradavkách! „SLUT“ visí na retiazke, ktorá je pripevnená k svorkám na bradavky, vrrr! Svorky majú konce potiahnuté vinylom, takže sú príjemné na dotyk, a pomocou otočnej skrutky môžete nastaviť tlak ich zovretia. Tak čo, už sa slut teší?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set - Sada oceľových dilatátorov 14ks

    Luxusná súprava 14 nerezových dilatátorov od obľúbenej značky Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Milujete extrémy? Toto závažie je extrémne umelecké dielo s hmotnosťou 649 gramov, trúfnete si naň? Hmotnosť môžete ešte navýšiť, ak na očko navesíte ďalšie závažie. Krúžok o 39 mm upevníte na semenníky pomocou imbusových kľúčov a nechajte ručne leštenú nerezovú oceľ žiariť!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Penisstick Vader Round Tip

    Užívajte si svoje vášne a naplňte svoje túžby s touto pomôckou do penisu z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Plug Penisstick od značky Kiotos je krásny na pohľad, pretože je neuveriteľne lesklý a tiež pomerne dlhý. Ľahko sa zavádza a priamo nabáda k zlobivým hrátkam, tak sa nenechajte prehovárať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fany Lace Hood Cover

    Snívate o zmyselnom luxuse? Táto pohodlná čierna čipková maska vám dokonale padne a podčiarkne kúzlo vašej osobnosti. Je veľmi pružná a tiež tenká, takže sa v nej pohodlne dýcha. Objavte sexuálne vzrušenie, ktoré vám jej nosenie prinesie!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trojica penisplugov z nerezovej ocele na objavovanie potešenie zo stimulácie močovej trubice zvnútra. Sú ideálne nielen pre začiatočníkov, ktorých láka objavovať fetiš a možnosti stimulácie penisu. Sú pevné, nie sú duté a sú zakončené guľôčkou pre tie najpríjemnejšie pocity. Tak skúste so svojím penisom niečo nové.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Roztiahnite svojej polovičke nohy a zaistite ich k tejto tyči tak, aby zostali roztiahnuté, ako dlho budete chcieť! Táto šikovná rozperná tyč totiž disponuje putami na členky, ktoré pohodlne pojmú nohy a vďaka kvalitnej PU-koži budú príjemné aj na dlhšie nosenie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Black Adjustable Spreader Bar

    Rozperná tyč ich hodí vždy! Takto je navyše veľmi pekná a vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele s čiernym povrchom pre dokonalý BDSM dojem. Disponuje 4 pevnými krúžkami, ku ktorým môžete pripevniť napríklad vaše obľúbené putá. Zaobstarajte si nutnosť všetkých BDSM zbierok!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentnú zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a sú vyrobené z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Modern Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je cca 7 cm a na vnútornej strane má 4 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silk Rope Pink 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Silk je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z hodvábia a je zmyselnou jemnou štruktúrou. Zviažete vy jeho alebo on vás? Alebo vy ju či ona vás?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným a elegantným prevedením. Vášnivá a pôvabná červená taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku a putá na zápästie a na členky. To všetko starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Red 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Deluxe je veľmi príjemné, pretože je vyrobené zo 100% bavlny a má zmyselnú a jemnú štruktúru. Zviažete vy jeho alebo on vás? Alebo vy ju či ona vás?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos BDSM Bowties 10 Item Kit Pink

    To najdôležitejšie, čo potrebuje na splnenie vašich vzrušujúcich BDSM priania! Táto luxusná sada vás uchváti svojim nádherným sladko ružovým prevedením. Diskrétna a pôvabná taštička/kabelka v sebe totiž ukrýva obojok, vodítko, prepojovaciu retiazku, putá na zápästie a na členky, bič, kolík, masku na oči, šimrátko a svorky na bradavky. To všetko je starostlivo vyrobené s pozornosťou na detail a zameraním na luxus a funkčnosť.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Rope 5m Red

    Silikónové lano s dĺžkou 5 m! Je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu a je veľmi príjemné a mäkké na dotyk. Ideálne pre vaše obľúbené otrocké hrátky, navyše červená farba je super výstredná.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Black BDSM Point Hood

    Chcete získať rešpekt a možno aj vyvolať strach? Táto neprehliadnuteľná maska sa inšpirovala históriou ako ju poznáme z filmov a vzbudí úctu a pokoru u každého, komu budete chcieť dať najavo svoju dominantnosť. Je vyrobená z mäkkého PVC materiálu a jej veľkosť padne takmer každému. A čo je najlepšie - pristane úplne všetkým!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedna sada a veľa možností! Vychutnajte si každý z 15 rôzne veľkých dilatátorov pre ženy a na ďalšie účely. Sú balené v praktickom a krásnom puzdre, majú striebornú farbu a vyrobené sú zo 100% nerezovej chirurgickej ocele lekárskej kvality. Doprajte si nezabudnuteľné zážitky!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Tento oceľový krúžok na penis nie je vhodný pre jemné a nežné povahy. Je ideálny pre tých, ktorých zmysel života je mučenie penisu a nebojí sa ničoho! Krúžok má totiž z vnútornej strany 6 hrotov, ktorých úroveň zovretia môžete korigovať pomocou priloženého imbusového kľúča.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 250

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.