×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish kov

Položky 129 až 160 z celkom 225

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Vychutnajte si šteklenie bradaviek s touto krásnou, ligotavou retiazkou od California Exotics. Vzrušenie bude skutočné a možno bolestivé, svorky sú nastaviteľné a vy tak budete môcť dosiahnuť takú úroveň, po akej práve túžite. Otáčajte gombíkom a objavujte vzrušujúcu bolesť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Lion

    Keď klietka na penis, tak už pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca leva, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si aj tak nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Gothic Heart Chain Choker

    Hľadáte doplnok, ktorý podčiarkne váš gotický štýl a priláka pozornosť? Tento pôvabný obojok je zdobený retiazkami a srdiečkom práve v gotickom štýle. Podčiarkne vašu krásu a vkusne doplní váš sexy vzhľad.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Black

    Svorky na bradavky by nemali chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok! Vďaka nim váš submisívny náprotivok vypustí z úst zmyselné "au" a vy si vychutnáte jeho nezbednú neposlušnosť. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a hliníka a použiť ich môžete v rámci šteklenia alebo pokojne aj pri milovaní.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Silver

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentne zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a vyrobené sú z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Sissy Mouth Gag

    Rozdeľte si úlohy, dodajte nebezpečnú intimitu spoločenským stereotypom, kedy sú žey príliš emotívne a slabé, a vyskúšajte Sissy Play. Kto z vás bude žena a koho bude kolík sadomasochizmu súčasťou, bude vaša voľba. Jedno je však isté - tento náhubok so silikónovou pusinkou, vďaka ktorému budú ústa celú dobu otvorené, by vám rozhodne nemal chýbať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Naťahováky bradaviek

    Naozaj nebezpečné naťahovače bradaviek!

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Furry Fun Cuffs Purple

    Praktická pomôcka pre nežné SM hry romanticky založených partnerov. Tieto krásne plyšové putá vo fialovej farbe sú nádherne mäkkučké, a preto sa nemusíte báť nechcených otlakov a iných poranení. Môžete ho využiť ako pekný darček a možno budete prekvapení, akú radosť partnerke alebo partnerovi urobia.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívnu stimuláciu a extra tlak, vibrátor je totiž dlhý a má koncovú silnejšiu časť. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožený pás cudnosti s 2 visiacimi zámkami pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť je na oboch stranách nastaviteľná, taže sa dokonale prispôsobí veľkostí pásu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Latrine Extreme Funnel Gag

    Názov tohto produktu presne zodpovedá jeho účelu! Naplňte ústa vášho otroka takou tekutinou, akú si zaslúži, a donúťte ho prehltnúť každú kvapku. Tento neobvyklý a inovatívny náhubok sa pohodlne prispôsobí veľkosti hlavy, môžete len poriadne utiahnuť a aj uzamknúť. Flexibilný lievik bude držať vo vzpriamenej polohe vďaka záchytnému popruhu, ta ak prebuďte svoj sadizmus a dajte nám potom vedieť, akou tekutinou ste svojho otroka potrestali.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Harness with Clamps 0527513

    Robustný postroj zo striebristého kovu pre ňu aj pre neho, môžete si ho pokojne striedať! K hrudnému krúžku (Ø 3,5 cm) je pripevnená retiazka na krk, dve retiazky so svorkou na bradavky (celková dĺžka každý 30 cm) a dve retiazky s intímnymi svorkami (celková dĺžka 66 cm). Retiazka na krk má nastaviteľnú na dĺžku.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8166

    Hľadáte vkusný a zároveň nebezpečný doplnok pre zmyselné trápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Táto prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s vôdzkou vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Leash - Kovové vodítko s karabínkou a koženým pútkom

    Kovová vôzdka s karabínkou na jednom konci a koženým pútkom na pohodlnejšie uchopenie na druhom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Jewelry Crystal Gem Silver

    Konečne si môžete ozdobiť bradavky pôvabným šperkom bez toho, aby ste si ich museli nechať prepichnúť! Táto zvodná ozdoba na bradavky s decentnýou retiazkou a priezračným kamienkom dodá zmyselnosť vašim prednostiam. Upevňovací systém je nastaviteľný, takže ozdôbky na bradavky pripevníte veľmi ľahko a zvádzanie vášho náprotivku môže začať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Clover Nipple Clamps Black

    Perfektné svorky na bradavky pre vzrušujúcu senzáciu! Tieto svorky na bradavky dokážu vyvinúť neuveriteľný tlak, vďaka ktorému okúsite bezprecedentnú zmyselnú stimuláciu, na ktorú nikdy nezabudnete. Vybavené sú gumou na vnútornej strane svoriek a sú vyrobené z kvalitného kovu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Metal Police Thumb-Cuffs 7610

    Masívne policajné manžety na palce z kovu a s 2 kľúčmi.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Grips Weighted Tweezer Nipple Clamps

    Prahnete po zmyselných doplnkoch na bradavky? Tieto svorky budete milovať pre ich tlak a neuveriteľné zážitky! Nastavte si zovretie a nechajte závažia, aby tlak ešte podporili. Svorky sú nielen šikovné, ale aj skvele vyzerajú, tak ich vyskúšajte, teraz je ten pravý čas!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 30cm

    Pocíťte vzrušenie, ktoré vám môže poskytnúť stimulácia močovej trubice.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Restraint Set 2030659

    Milovníci bondage pozor! Táto kvalitná kožená sada je presne to, čo potrebujete, aby vaše hrátky boli profi. Obsahuje putá na členky a zápästia, ktoré sú z vnútornej strany hladké a z vonkajšej strany zdobené cvočkami. Pomocou kríža si splníte všetky svoje fantázie, je robustný a odolný, pripevnite k nemu putá a užite si neuveriteľné bondage vášne.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Naťahovač semenníkov (závažie na semenníky) z luxusnej nerezovej ocele od obľúbenej značky Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Ráčte objaviť prvotriedny vibrátor pre vašu močovú trubicu! Poskytne vám intenzívniu stimuláciu a extra tlak, pretože sa dostanete tak hlboko, ako budete potrebovať. Táto vibračná sonda od Mistera B je vyrobená z najkvalitnejšej nerezovej ocele a je vybavená modernou technológiou pre zmyselné dráždenie. Poznajte novú úroveň soundingu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Nipple Clamps Metal

    Svorky na bradavky by nemali chýbať vo vašej zbierke erotických pomôcok! Vďaka nim váš submisívny náprotivok vypustí z úst zmyselné "au" a vy si vychutnáte jeho nezbednú neposlušnosť. Sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele a hliníku a môžete ich použiť v rámci šteklenia alebo pokojne aj pri milovaní.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Milujete stimuláciu močovej trubice zvnútra? A čo takto skúsiť elektro-stimuláciu tohto miesta? Proper Finn je štíhly a hladký stimulátor s koncovým zaobleným hrotom. Vyzerá štýlovo a dopraje vám horko-sladké potešenie vďaka sile elektriny. Odvážte sa a potešte sa!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 225

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.