×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish multifunkčné

Položky 33 až 64 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Milujete pôvabné a štýlové kúsky? Na tomto biči budete môcť oči nechať! Má nádhernú sklenenú rukoväť, ktorá môže slúžiť aj ako dildo a je ručne vyrobená. Môžete ju zahriať či ochladiť a objaviť tak kúzlo teplotných hier. Pramienky sú vyrobené z kvalitnej suede kože a ich dotyk môže byť jemný aj bolestivý!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Milujete, keď má niekto nad vami úplnú moc a môže si s vami robiť, čo sa mu zachce? V tom prípade je pre vás táto sada nepostrádateľnou nutnosťou! Popruhy sa umiestnia pod matracom a pripoja sa k nim putá, aplikácia je super ľahká a rýchla. Užite si všetky tie pocity, o ktorých tak dlho snívate.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Láka vás objavovanie nových pôžitkov, alebo ste souding už vari vyskúšali a nemôžete sa ho nabažiť? S týmto plugom svoju močovú trubicu preskúmate ešte viac, pretože má nielen pôsobivú textúru, ale odnímateľný krúžok pre pohodlné uchytenie za žaluď. Okúste maximálne potešenie skrz citlivé nervové zakončenia v močovej trubici.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Bondage Board Black

    Premeňte akýkoľvek priestor ľahko a rýchlo na BDSM komnatu! So Strict Bondage Boardom si môžete svoje fantázie plniť kdekoľvek a kedykoľvek. Jednoducho rozložíte podložku a pripevníte putá na D-krúžky, ktorých ne na podložke hneď 14! Nachystajte si telo vášho otroka tak, ako potrebujete, a zbavte ho slobody a kontroly. Podložka je pohodlná, takže je vhodná aj na dlhšie hrátky, navyše sa ľahko čistí.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope - Luxusné Bondážne lano Čierna

    Nemusíte byť odborníkom na japonské uzly, aby ste si mohli užiť mierne či drsnejšie hrátky spojené so zväzovaním. Poslúži vám na to toto super mäkké a hebké lano od obľúbenej značky Fetish Fantasy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Máte radi trápenia vášho penisu? Tento Cum Stopper budete milovať! Tvorí ho silikónový krúžok, na ktorý je pripevnený pohyblivý hák s guľôčkou do vašej močovej trubice. Krúžok sa nasadzuje pod žaluď a guľôčku vložíte do penisu. Vyskúšajte niečo nové!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Bondage Tape Black

    Viete, aký produkt od značky Ouch! je ten najpredávanejší? Je to presne táto páska! Obľúbili si ju nielen skúsení milovníci BDSM, ale aj nováčikovia, ktorí sa ešte len chystajú tieto hry vyskúšať. Páska má dĺžku úžasných 20 metrov, nelepí sa a je ideálna pre všetkých, ktorí chcú trošku hnevať. Vyskúšajte jej možnosti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Collins

    Táto unikátna pomôcka z nerezovej ocele pomôže splniť všetky vaše nielen lekárske fantázie.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednoduché, vkusné, elegantné, avšak celkom účinné, presne také sú tieto dve ultra magnetické guľôčky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy BDSM Starter Kit - Sada pre BDSM

    BDSM Starter Kit je skvelým darčekom pre milovníkov dobrodružstva. Sada ponúka všetko, čo potrebujete na hravé a bezpečné objavovanie. Obsahuje masku na oči, bičík, kolíky na bradavky, roubík, okvetné lístky ruží a lano na bondáž.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Odjakživa ste zvedavý a svoju zvedavosť chcete prehĺbiť aj čo sa erotických hier týka? Máme tu súpravu pomôcok pre všetkých, ktorí chcú objaviť otrocké hry a zatiaľ nemajú žiadne skúsenosti! Táto krabička je plná prekvapení a vzrušenia, užite si jej obsah v páre a zažite nové pôžitky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Viete, že keď jeden z 5 zmyslov obmedzíte, tak tie ostatné zvýraznite? Pri sexe sa s tým dá vyložene čarovať! Zakryte si oči touto krásnou lesklou šatkou a užijete si všetky pôžitky ešte intenzívnejšie. Tento jednoduchý trik si v posteli proste zamilujete!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Grey Box - Sada erotických pomôcok

    Set pre objavovanie tajov S / M, či už nežného alebo drsnejšieho, obsahuje všetko, čo budete potrebovať, za bezkonkurenčnú cenu v kvalitnom prevedení.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto kolekcie príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním skúsite!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Plné červené pery a náhubok zároveň? Áno! Táto hračka vám zaistí otvorené a vždy pripravené ústa, čo s nimi budete robiť, bude len a len na vás. Zahrajte sa so Sissy Play vzrušujúcu výmenu rolí, kedy partner v úlohe ženy preberá všetky ženské stereotypy a je v rámci svojej BDSM úlohy super emotívny. Vyhrajte s náhubkom sexi pery!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kvalitné lano by malo byť základným prvkom vašej neposlušnej a nebezpečnej erotickej výbavy. Toto lano Kiotos Hemp je veľmi príjemné, pretože je vyrobené z konope a je výborne flexibilné. Konopné laná sa prispôsobujú telu, hladko sa po ňom pohybujú a poskytujú optimálne pohodlie. Zároveň sú však pevné a všestranné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Potrebujete sa pripraviť na každú podmanivú príležitosť? Táto elegantná taška v sebe skrýva niekoľko rozmanitých fetiš pomôcok od pút cez vôdzku až po bič. Vďaka praktickej taške je sada vhodná nielen na cesty a návštevy. Majte svoje životne dôležité doplnky pekne pohromade usporiadané v diskrétnej a krásnej taške!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    S týmto všestranným Hogtie krížom z robustnej umelej kože budú vaše bondážne hrátky ešte vzrušujúcejšie než kedykoľvek predtým. Prepojiť ho môžete napríklad s putami na zápästie, členky, obojky či s rôznymi reťazami. Buďte tvorivé a dovoľte svojej divokej fantázii ovládnuť vás.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    Čo takto vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej trubice zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budú plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich zakrútený dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Black

    Nezáleží na tom, či ste profík alebo amatér, čo sa zväzovania týka, toto lano poslúži každému. Je super mäkké, pretože je z bavlny, a splníte si s ním svoje fantázie spojené nielen s japonským bondage štýlom shibari. Lano je dlhé, pevné, odolné a tak pohodlné, aby ste sa s ním mohli pohrávať celé dlhé večery.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Láka vás skúmanie vašej močovej trubice zvnútra? Skúste to s týmto plugom, ktorý je príjemne hladký a pohrá sa s vašimi nervovými zakončeniami v močovej trubici pre vibrácie v 20 úrovniach. Skosená špička zaručuje ľahké zavádzanie a diaľkový drôtový ovládač i USB dobíjanie zase jednoduché ovládanie. Nenechajte svoju močovú trubicu dlho čakať na tento druh vášne!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Krása a elegancia vyžarujúce z nerezovej ocele dali vzniknúť tejto dômyselnej pomôcke určenej na stimuláciu močovej trubice zvnútra. Je hladká, kvalitná a zakončená slzičkou, na ktorú nadväzuje telo s priemerom 3 mm. Nechajte sa zlákať kvalitným doplnkom na sounding z prekrásneho materiálu.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Milujete dobrodružstvo v spálni? Tieto japonské sviečky vás svojim kvapkajúcim voskom poriadne rozpália. Teplý vosk je supe vzrušujúci a dráždivý, takže všetky pôžitky budú úplne nezabudnuteľné. V balení nájdete hneď 3 sviečky rôznych farieb a sú určené skôr skúsenejším milovníkom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Či už patríte medzi tie šťastnejšie, ktoré môžu vyvrcholenie pomocou stimulácie bradaviek dosiahnuť samy, alebo ste niekto, kto stále objavuje potenciál hry s bradavkami, sú tieto svorky najrýchlejším a najjednoduchším spôsobom, ako nájsť svoju cestu k bradavkovému nebu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Popisok Chcete, aby boli vaše fistingové hry sexi, autentické a hygienické? Tieto latexové rukavice sú základom fistingu! Sú silné, ale tenké zároveň, ich dotyk je príjemný a vášnivý. Nechajte sa nimi rozohniť!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento doplnok vo forme pút na zápästí prepojených s obojkom má nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Spútajte doňho svoj náprotivok a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Cat Mask

    Mačacia maska ​​pre všetky divoké i nežné šelmy.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Objavujte! S luxusnou saténovou maskou Noir Blindfold zakryjete svojmu milencovi či milenke zrak a tým posilníte ostatné zmysly. Vidieť menej totiž znamená cítiť viac!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Snívate o tom, ako svoj náprotivok zviažete, až sa nebude môcť hýbať a budete sa s ním hrať a dráždiť ho? Na naplnenie tejto fantázie budete chtiac nechtiac nevyhnutne potrebovať lano! Vyberte si toto od značky Ouch! z bavlny v kombinácii s hodvábom a v dĺžke 10 metrov.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Bondage Set

    Postroj na dokonalé bondage hrátky! Sexy obojok, putá, retiazky, karabínky, rôzne možnosti využitia a kvalitné spracovanie, čo viac si priať? Obojok aj putá sú vyrobené z kože, majú nastaviteľnú dĺžku a výborne sa vám preto prispôsobia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Japanese Mini Rope Black 1,5m

    Snívate o dominantných hrách? V tom prípade by vám nemalo chýbať toto lanko, s ktorým svoj submisívny náprotivok ľahko zviažete. A viete čo? Potom si s ním budete môcť robiť všetko, čo si len zaumienite, neznie to úžasne? Vyskúšajte to!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.