×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

BDSM a fetish ozdobné

Položky 65 až 96 z celkom 206

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Obsessive Satinia Mask Black

    Chcete hrať rolu tajuplné zvodykne? Nepotrebujete meč, kone či dokonca kapucňu. Vaše sexi telo a táto čarovná maska je všetko, čo potrebujete! Pravdepodobne nespasíme svet, ale zachránite svojho milovaného od nudy a stanete sa jeho kráľovnou!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Whip Necklace Zlatá

    Dotyk kovového náhrdelníka prebúdza vašu predstavivosť... . Náhrdelník, ktorý sa hodí na každú príležitosť. Bičík, ktorý trestá s potešením. Vitajte vo svete ľahkého spútania.

    34,90 €

    25,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Bondage Hook Attached To Colar

    Berú vás trošku divokejšie bondage hry a potrpíte si na kvalitné doplnky? Tento Bondage Hook by ste nemali prehliadnúť! Tvorí ho obojok z kvalitnej nerezovej ocele prepojený s hákom a guľôčkom, ktorá sa strčí viete kam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks White Mask

    Čo sa asi bude diať? Aké tajomstvo je pod maskou ukryté? Bude to skvelá noc! Dodajte svojim erotickým hrátkam nádych tajomna s touto sexy a možno aj trochu morbídnou maskou bez výrazu. Bude sa hodiť aj obľúbenej sexy bielizni či kostýmu, medze sa klasicky nekladú!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Black Diamond Eyemask Grey

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožený pás pre vynútený alebo nechcený orgazmus! Tento praktický doplnok je kompatibilný so všetkými masážnymi hlavicami o štandardných rozmeroch, má prispôsobivú nastaviteľnú dĺžku a disponuje krúžkami na pripevnenie pút.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Roseberry Mask

    Zakryte si oči a ... začnite so zlobivými hrátky! Nechajte sa pohladiť touto hodvábnou látkou na tvári a objavte dokonalé potešenie. Dnes nebudete potrebovať oči - použite svoju predstavivosť! Takže? Už začína vaša fantázia pracovať?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish PU Eye Mask

    Viete, že mierne zakrytie dokáže spôsobiť veľké vzrušenie? Táto maska je toho dôkazom! Je to zmyselný doplnok z kvalitného materiálu, ktorý bude vyzerať skvele v kombinácii s vašou obľúbenou spodnou bielizňou alebo kostýmom. Užite si obľúbené fetiš hry s maskou, ktorá zvýrazní vášeň vo vašich očiach.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Mask 2493110 Black-Red

    V tejto maske budete na akejkoľvek fetiš párty za hviezdu! Na hlavu padne ako druhá koža a je tvorená nádhernou kombináciou čierneho a červeného kvalitného materiálu. Otvory na oči aj na ústa sú zdobené lemovaním a na maske sú tiež malé očká pre pohodlné dýchanie nosom. K dispozícii je v jednej veľkosti a je vhodná pre neho aj pre ňu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230039 Copper

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s vibračnou funkciou. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia. Vyberte si medzi 10 vibračnými režimami!!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Šaliete zo stimulácie bradaviek? Ánooo! Tak si poďte užiť tieto vzrušujúce stimulátory bradaviek so šikovnými skrutkami. Na pohľad sú naozaj skvostné, majú guľatý tvar a pozor majú aj ostré zúbky a skrutky, ktoré utiahnete, ako práve chcete. Vychutnajte si napätie, bolesť a zmyselnú milosť a nemilosť skrz bradavky.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Stainless Steel Collar

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento obojok so zámkom? Na krku bude vyzerať bezpečne skvostne!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Niekedy je potrebné, aby ústa zostali otvorené dokorán. Je to totiž praktické i vkusné. A s tým náhubkom to bude vkusné dvojnásobne! Je totiž úplne elegantný a pôvabný a zároveň s ním oživíte všetky svoje zlobiace fantázie. Krúžok do úst je z lekárskeho silikónu a dĺžka popruhov je pre maximálne pohodlie nastaviteľná. Ponorte sa do svojej dobrodružnej túžby a vychutnajte si naživo všetky svoje odvážne sny.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s krásnym zdobením. Sú ideálne pre začiatočníkov, majú ľahko nastaviteľný krúžok pre možnosť experimentovania s rôznymi úrovňami napätia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Obojok z pravej kože zdobený estetickými kovovými nitmi a k tomu pripojené krásne vodidlo striebornej farby.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A710 Mask Black

    Zabudnite na nudu a užite si koketný doplnok od značky Obsessive. Neváhajte, ani nečakajte. Zatočte s nudou v spálni a prekvapte svoj náprotivok vzrušujúcim pohľadom cez túto jedinečnú masku, ktorej sotva odolá!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask V Zouzou - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Golden Kitty Collar with Cat Bell Pink

    Zaslúži si vaše maznavé mačiatko darček? Za tento obojok sa k vám bude ešte viac túliť! Je nežne ružový a zdobí ho roztomilá mašlička s rolničkou. Vyrobený je z odolnej a pohodlnej PU kože, tak na nič nečakajte a nasaďte ho svojmu submisívnemu mačiatku na krk!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Monarch Noir Nipple Vice

    Úchvatná dvojica svoriek na bradavky, spojených reťazou, všetko v čiernej povrchovej farbe.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Gretia Studded Crop Black

    Boli ste trochu zlá? Dnes v noci trestu neuniknete. Ale nebojte, bude to veľmi príjemné potrestanie, budete si ho užívať a budete ho milovať. A budete k nemu potrebovať tento pôvabný bičík Gretia od Obsessive.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Mask IV Violaine - Luxusná maska na oči

    Nádherná maska ​​Rianne S v benátskom štýle je vyrobená pre ženy na úrovni. Maska je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý sa presne prispôsobí kontúram tváre.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Head Mask 2493128 Black

    Tajomný a sexi pohľad! Táto maska je veľmi pružná a pohodlná na nosenie, pretože je vyrobená z polopriehľadného materiálu zvaného PowerNet. Padne vám ako druhá koža a jej otvory na ústa a oči sú zdobené lemovaním.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anais Afra Blindfold Black

    Jeden malý doplnok dokáže urobiť veľa parády, napríklad tento. Skombinujte ju so svojou obľúbenou bielizňou a podčiarknite tak svoj sexi outfit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Zbožňujete BDSM hry? Je čas ich pozdvihnúť na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti, vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu a silikónu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento dômyselný doplnok obopne koreň penisu a tiež semenníky, ktoré dokonca rozdelí. Je zdobený striebornými cvočkami a všimnite si tiež dve šikovné očká, na ktoré môžete zavesiť závažie. Vyzbrojte sa!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Heavy Duty Adjustable Clamps Black

    Bradavky sú najcitlivejšou časťou pŕs. Obsahujú mnoho nervových zakončení a ide tak bezpochyby o dôležitú erotogénnu zónu. Venujte svojim bradavkám pozornosť, ktorú si zaslúžia prostredníctvom elegantných, sexy a štýlových svoriek TABOOM s retiazkou. Sú ideálne pre skúsenejších jedincov, ktorí chcú dať nový divokejší rozmer svojim bradavkovým hrám.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 206

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.